Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Cele mai manipulatoare femei

Written By NIKE B. on joi, 25 mai 2023 | 17:07



Cele mai manipulatoare femei în funcție de zodie

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Chiar daca nu ne dam seama, uneori este nevoie de o singura schimbare in modul nostru de viata pentru a aduce rezultate pozitive surprinzatoare. E dificil sa-ti dai seama ce anume ar trebui sa schimbi in viata ta pentru a fi mai fericit, dar zodia poate fi un indiciu bun care te va indrepta in directia potrivita. Trasaturile personalitatii noastre date de zodie ascund si modurile prin care putem obtine implinirea si fericirea.Fericirea este rezultatul unei interpretări subiective a percepţiei. Disecarea trăirilor şi înţelegerea acestora, pot duce la adevărate schimbări în viaţa ta. Bineînţeles, în viaţă nu tot timpul avem parte doar de ceea ce ne dorim. Viaţa ne mai pune câte o piedică, dar numai pentru a ne face mai puternici.Află care e cea mai bună zi din acest an, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut!

Să ştii să fii femeie e o întreagă artă, o muncă depusă întreaga viaţă, iar chiar dacă te loveşti de fel de fel de obstacole, trebuie să-ţi antrenezi creierul, inima, dar mai înainte de toate, muşchii feței, pentru a ieşi zâmbăreață orice s-ar întâmpla. Când toate lucrurile rele par că se întâmplă numai şi numai nouă, avem tendinţa să ne “gudurăm” pe lângă cei din jurul nostru pentru un strop de linişte, fericire şi pace. Ce se întâmplă însă când toate acestea sunt duse la extrem? Ei bine, haideţi să vedem împreună care sunt cele mai manipulatoare femei ale zodiacului şi cum “acţionează” acestea.Se întâmplă adesea să te folosești de diferite metode pentru a obține ceea ce îți dorești? Știi să-ți folosești farmecul și abilitățile pentru a te juca cu mintea celorlalți? Mai pe scurt, cât de mult te pricepi să manipulezi.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii, din fire, sunt incapatanati si indaratnici, avand uneori un exces de zel care le poate fi daunator. Sunt, totodata, intreprinzatori si vioi, dar si foarte rationali si practici. Din acest motiv, un berbec isi va convinge mereu partenerul prin argumente. Cu o logica de nezdruncinat, berbecul o sa recurga mereu la ratiune atunci cand incearca sa-si convinga partenerul de cuplu sa faca ceva. Mai mult, o sa se axeze pe punctele slabe ale partenerului sau pentru ca argumentatia lui sa aiba o mai mare greutate. Spre exemplu, daca stie ca partenerului ii pasa de “gura lumii”, atunci va incerca sa-l manipuleze spunandu-i ca actiunile lui sau lipsa actiunilor sale ii ofera o imagine proasta in fata celor din jur.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Femeia Taur este foarte bine pusă la punct, are toate lecţiile învăţate şi-şi cunoaşte foarte bine interlocutorul înainte de a-l avea în faţă. Pune mare accent pe armele sale de seducţie, e capabilă şi sigură pe ea, aşa că e aproape imposibil să-i rezişti, mai ales când îţi cere în mod suav să îi câte un capriciu, o plăcere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile.Taurii sunt vulcanici, in unele momente chiar inducand teama in randul celor din jur. De altfel, multe persoane care au cunostinte, prieteni sau parteneri taur stiu ca este in defavoarea lor sa-i scoata din fire. Taurii sunt constienti de “puterea” pe care o au, motiv pentru care – atunci cand vor sa-si convinga iubitul sau iubita sa actioneze intr-un anume fel – se infurie sau cel putin lasa impresia ca se vor infuria daca nu li se va face pe plac. Cum taurii isi aleg, de regula, parteneri mai slabi de inger decat ei, aceasta tehnica de convingere functioneaza negresit aproape mereu.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Femeia Gemeni este petrecăreaţă, o fire energică și îi place să facă cuceriri peste tot pe unde merge. Nu se va mulţumi în veci doar cu un singur bărbat şi cu ce-i poate oferi acesta. Adoră luxul şi bunăstarea, aşa că îşi va căuta întotdeauna variante şi alternative. Va obţine întotdeauna ceea ce-şi doreşte şi va apela la compromisuri, chiar și la sexualitate dacă este nevoie, doar pentru a ieşi aşa cum îşi doreşte. Bărbaţii naivi şi care se îndrăgostesc repede sunt “prada” ei favorită. Gemenii conving prin insistenta, indiferent de situatie. Desi sunt, de regula nehotarati, atunci cand isi doresc ceva, bat apa in piua pana le iese. Astfel actioneaza si in relatiile de cuplu. Un geaman isi determina adesea partenerul sa faca cum doreste el prin a insista la nesfarsit, prin a arunca pastile (discrete sau foarte evidente) pana cand isi determina partenerul sa faca cum vrea el.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Acest semn zodiacal este unul dintre cele mai sensibile. Iubitori, visători și intuitivi, aceștia ajung să manipuleze fără să-și dea seama. Folosesc mai degrabă șantajul emoțional, având ochii înlăcrimați atunci când observă că ceva nu le iese așa cum își doresc. Așa că nu te supăra pe ei dacă îți dai seama că se folosesc de tine, pentru că nu o vor face cu răutate. Desi racii sunt usor inchisi in sine cand este vorba de relatii interumane, lor le place sa aiba ultimul cuvant. Astfel ca sunt dispusi sa se inhame la discutii aparent interminabila pana isi obosesc partenerul, doar ca sa le iasa asa cum vor ei. Un partener taur cunoaste bine expresia “santaj emotional” si nu va ezita sa o foloseasca pe post de tehnica de manipulare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Imaginea de sine este principalul lor atu! Nu au nevoie să manipuleze, căci aceștia au tendința să aibă în jurul lor doar persoane altruiste care să fie gata să le sară imediat în ajutor. Acest semn zodiacal reușește să se impună foarte ușor cu ajutorul personalității lor magnetice. Leii reușesc să preia controlul fără ca măcar să realizezi că acest lucru se întâmplă.In orice fel de relatie, leul se doreste a fi lider. Cu atat mai mult intr-o relatie de cuplu el isi va manifesta aptitudinile de conducator, motiv pentru ca creeaza aproape o obisnuinta in a i se respecta deciziile. Iata de ce leii nu prea au nevoie de tehnici de manipulare, caci autoritatea inascuta pe care le faciliteaza procesul de convingere a partenerului de cuplu.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Femeia Fecioara este extraordinar de ordonată, liniştită, calmă şi organizată în toate. Când vine vorba de partener este extrem de selectivă şi mereu te va face să te simţi inferior ei doar pentru că te-a ales pe tine şi nu pe altul. Te va manipula să faci tot ceea ce îşi doreşte, deoarece de fiecare dată se va da pe sine drept exemplu şi se va juca puţin cu psihicul tău. Îţi va impune norme noi despre ceea ce este bine, corect şi ce trebuie să faci de acum încolo pentru a nu o supăra. “Este spre binele tau”, “Lasa ca vin eu sa te iau de acolo”, “Mai bine va intalniti in locul X ca sa nu bati drumul pana acolo/ca sa nu cheltuiesti atatia bani” – acestea sunt toate expresii bine cunoscute de fecioare. Ele le folosesc atunci cand vor sa-si convinga partenerul sa actioneze intr-un anumit fel. Nu-si pun propriile nevoi in fata, ci sugereaza, in discutie, ca “aceasta” este calea mai buna pentru partener. Crezand ca este vorba doar de o atitudine grijulie, partenerul inghite repede aceste “pastile” oferite de fecioara si se lasa usor manipulat.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrata balanta manipuleaza prin “echitate”. El se foloseste de argumente astfel: “Am fost cu tine acolo acum o saptamana pentru ca m-ai rugat, acum este randul tau sa-mi faci mie pe plac”. O balanta tine minte fie care favor sau gest frumos pe care il face si il scoate la inaintare in raporturile cu partenerul de cuplu atunci cand vrea sa obtina ceva.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeia Scorpion este inteligentă şi ştie întotdeauna ce vrea.Aceștia sunt adevarăți maeștrii ai manipulări. Fie că e vorba de șantaj emoțional sau orice altfel de santaj, aceștia sunt tot timpul gata să-ți sucească mințile pentru a ajunge să faci ceea ce își doresc. Pentru a-și atinge scopul sunt pregătiți să-și folosească și abilitățile sexuale. Orice pentru a-și duce planurile la bun sfârșit, cu rezultatul dorit. Va secera pe toţi în calea sa şi va călca peste ei, dacă este nevoie, doar pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte. Este extrem de senzuală şi atrage bărbații nesiguri pe sine ce caută o bară de susţinere în ea şi care fac tot pentru a-i intra în gratii şi a câştiga puţin din stima şi aprecierea sa. Fără să-ţi dai seama, vei face fel de fel de lucruri, compromisuri, doar pentru plăcerea ei proprie…

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În general, Săgetătorii spun lucrurilor pe nume fără a se ascunde pe după deget. Însă, doar pentru că sunt direcți, nu pot fi considerați niște persoane crude. Manipularea nu este punctul lor forte, dar nu ezită să o folosească atunci când pot obține beneficii financiare. În rest, abilitățile lor mentale îi ajută să-și atingă idealurile fără prea mari eforturi.Cu un amor propriu exagerat si, bineinteles, usor de lezat, sagetatorul se infatiseaza in rolul de victima in fata partenerului, atunci cand vrea sa il convinga de ceva anume. De ce sa-si bata capul sagetatorul cu argumente greu de expus, cand poate “sa se dea ranit” in fata partenerului. Acesta din urma, speriat de faptul ca l-a facut sa sufere, o sa fie de acord, de indata, cu ideea sagetatorului.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia Capricorn are cea mai mare încredere în forţele sale proprii – este cea mai masculină femeie a zodiacului – lucru ce poate fi extrem de atrăgător şi şarmant pentru unii bărbaţi. Este cuceritoare, dura şi rece, dar în acelaşi timp, atunci când simte că are nevoie de ceva din partea ta, că doreşte să obţină anumite lucruri, fapte, va apela la coarda ei sensibilă şi romantică pentru a te cuceri de-a binelea şi, fără să contientizezi măcar, îi vei cădea în plasa.Energica, ambitiosa si intreprinzatoare, un capricorn convinge prin argumente logice si prin bun simt. El este un moralizator, motiv pentru care tehnica lui de manipulare a partenerului include a-l face sa se simta prosta daca face sau nu face ceea ce-i spune capricornul. Pe de alta parte, capricornul se ghideaza dupa regulile de bun simt in societate, dar si dupa respectul care considera ca-l merita ca om. Cu aceste doua arme, genereaza stari conflictuale in partenerul sau care, vulnerabilizat astfel, o sa fie mult mai dispus sa-i faca pe plac capricornului.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aroganțe, ambițioase și foarte introvertite, Vărsătorii reușesc să manipuleze destul de ușor prin simplul fapt că nu-și exteriorizează sentimentele. Controlează cu ușurință lucrurile ce-i înconjoară, tocmai datorită faptului că nu-și arată slăbiciunile. Desi este imprevizibil, varsatorul nu se grabeste in procesul de manipulare/convingere a partenerului sau. Puternic intuitiv, varsatorul pregateste momentul potrivit pentru a discuta despre dorinta lui, momentul in care isi simte partenerul mai vulnerabil. Apoi actioneaza cu blandete, cu o voce imbietoare, pana isi convinge partenerul sa actioneze in felul in care doreste acesta. Acest semn zodiacal va reuși întotdeauna să atragă atenția atunci când va fi în mijlocul unei discuții aprinse și va face ca lucrurile să se rezolve în felul lui.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Din fire, pestele este prietenosa, intelegatoare si, de cele mai multe ori, copilarosa. Un nativ din zodia pesti va miza tocmai pe cel din urma aspect. Se va da dragalasa, jucausa, dornica si entuziasmata ca un copil in tentativa sa de manipulare asupra partenerului, care – adesea – cedeaza dragalaseniei pestelui si ii face pe plac.Cu toate că sunt firi sensibile și visătoare, Peștii reușesc să manipuleze foarte ușor. De obicei, aceștia spun ca tine și fac ca ei! Sunt foarte convingători și reușesc foarte ușor să te facă să crezi că lucrurile vor decurge perfect dacă îi vei urma. Se bucură profund de fiecare zi și nu stau să-și încarce mintea cu lucruri care nu le sunt de folos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții