Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscopul Runelor săptămâna 1 – 7 mai 2023

Written By NIKE B. on marți, 2 mai 2023 | 07:08



Horoscopul Runelor 1 – 7 mai 2023.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscopul Runelor pentru Această Săptămână 1 – 7 mai 2023. – Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 mai 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)


În această săptămână te așteaptă anumite transformări, care îți vor schimba viața și îți vor da șansa unui nou început. Pentru aceasta însă, anumite probleme noi sau vechi te vor provoca să iei o decizie pe care probabil ai amânat-o până acum. Fii încrezător săptămâna aceasta dacă ai angajamente în curs de rezolvare sau îndeplinire. Oportunitățile și șansele favorabile care ți se vor oferi nu ar trebui irosite în gânduri, îndoieli și mai ales frică inutilă. Poți realiza multe, trebuie să ai încredere în tine, totul depinde doar de tine. De asemenea, în această săptămână, vei avea parte de întâlniri și experiențe de dragoste interesante și, dacă ești într-o relație, vei avea ocazia să discuți probleme importante pentru viitorul relației tale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea angajamente legate de muncă și carieră, pe care ar trebui să le iei în serios și să fii nepregătit pentru acțiunile care se vor aștepta de la tine. Din acest motiv, este posibil să iei o decizie mai drastică și chiar să alegi să renunți la actualul job. Nu este o decizie rea, dimpotrivă, sunt foarte multe lucruri bune care te așteaptă cu această alegere. În plus, este posibil să primești niște bani la care nu te aștepți sau pe care i-ai împrumutat cuiva. Aceasta va fi o săptămână de bun augur pentru a călători, indiferent de scop.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Multe dintre experiențele din această săptămână vor determina dezvoltarea unor planuri importante pentru viitorul tău. Așteaptă știri importante sau o ofertă specifică legată de zona profesională și financiară. Evită să te încarci în prealabil cu așteptări sau griji negative. Lucrurile se vor dezvolta în cel mai bun mod pentru tine. Acordă timp pentru tot și nu te grăbi la concluzii. Pregătește-te în aceste zile pentru mai multe sarcini de muncă și angajamente, dar cu mobilizarea corectă din partea ta, totul va merge normal. În timpul săptămânii vor exista tensiuni și la locul de muncă va apărea o intrigă sau o situație care te va pune într-o situație complicată. Nu acorda atenție bârfelor sau remarcilor necorespunzătoare la locul de muncă, totul se va rezolva cu calm.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Să nu vă fie frică să luați decizii importante sau să faceți schimbări în această săptămână. Deciziile pe care trebuie să le luați vor determina un nou curs de acțiune sau comportament în viața voastră. Acestea vor necesita mai multă ambiție, răbdare și mai presus de toate voință din partea voastră. Dar aveți aceste lucruri, așa că nu vă îngrijorați. Evitați manipulările meschine și discuțiile cu alte persoane care nu sunt bine intenționate, deoarece fără ele, succesul este de partea voastră. Aceasta va fi o săptămână valoroasă pentru voi, în care învățați că fiecare zi trebuie acceptată și experimentată cu o atenție deosebită. Nu ignorați cuvintele sau sfaturile unui om mai în vârstă, fiți calmi și toate se vor rezolva.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te așteaptă o săptămână încărcată de provocări, dar vei face față cu bine oricăror situații, dacă ești calculat și echilibrat. Astfel, în săptămâna care urmează te poți aștepta la evenimente legate de cheltuieli financiare. Acestea vor necesita conversații cu persoane din cercul tău de rude, prieteni, cunoscuți sau oficiali guvernamentali. De asemenea, vei avea conversații legate de decizii care vor fi importante pentru relația ta de dragoste sau prietenie și vei spune sau împărtăși lucruri pentru care nu ai avut curajul sau încrederea pentru a face un astfel de pas. După această săptămână, te vei putea bucura de succes în munca ta sau vei primi o ofertă interesantă legată de un nou angajament profesional, ai răbdare.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În cursul acestei săptămâni vei fi implicat într-un succes personal sau într-un alt eveniment al unui coleg sau vecin, care poate fi chiar o ocazie pentru o întâlnire neașteptată sau neplanificată. În această perioadă, fii foarte atent la contactele cu persoanele cu care va trebui să comunici. Fii deosebit de atent cu cei care sunt iritabili sau nu sunt bine intenționați. De altfel, disputele pot apărea cu ușurință în această săptămână din cauza opiniilor diferite cu privire la probleme profesionale, sociale sau politice etc., dar rămâi ferm și pe poziție. Nu acționa în grabă sau condus exclusiv de dorința de a profita. În plus, asigură-te că repari orice greșeală pe care ai făcut-o, să echilibrezi karma.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

În general, este bine să fii mai atent cu emoțiile în această săptămână. Astfel poți fi nerăbdător sau chiar agresiv în dorința ta de a obține sau de a realiza ceva rapid sau cu orice preț, iar conflictele care pot să apară vor fi rezultatul cuvintelor și acțiunilor tale grăbite. În timpul săptămânii vei primi o veste sau o informație, care îți poate schimba viața, dar de tine depinde cum primești această veste, dacă o folosești în favoarea ta sau te împotrivești. Dacă accepți schimbarea, ai în față o săptămână grozavă, în care evenimente specifice îți vor crește încrederea în sine și vor fi un prilej de bună dispoziție și optimism pentru viitor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Noile evenimente sau experiențe neașteptate din această săptămână te pot surprinde temporar, dar fii sigur că dezvoltarea lor nu îți va face rău, dimpotrivă. De altfel, la începutul săptămânii, poți simți că îți lipsește ceva sau cineva, că vrei totul deodată, că nu faci ceea ce vrei, ci doar ceea ce ai nevoie. Acest haos interior nu este surprinzător, având în vedere evenimentele obscure recente din viața ta. Caută sprijin și pace în casă și printre cei dragi. Creează confort nu numai pentru tine, ci și pentru ei, ai răbdare, fii calm și înțelept și norocul va fi de partea ta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Vei experimenta o săptămână de surprize, atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. În plus, va trebui să decizi și să acționezi rapid, uneori aproape impulsiv, având încredere în propria intuiție, în legătură cu o situație specială. Aveți grijă atunci când partajați informații personale sau obiecte personale. Cu toate acestea, vei simți nevoia să iei o pauză de la orice, pentru a te cufunda în interiorul tău, să meditezi și să redescoperi pacea lăuntrică și nu va fi dificil în această stare să amâni sarcinile pentru o altă zi. Vei dori ca totul să se termine rapid, în acea zi și, desigur, cu succes. De asemenea, sunt posibile venituri suplimentare sau bani neașteptați în această perioadă. Fă ce ai de făcut și totul va fi bine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În general, săptămâna va fi încărcată cu diverse sarcini și probleme familiale sau proprietate, însă nimic special sau nou. Ceea ce este special este faptul că nu mai poți continua să abordezi lucrurile așa cum ai făcut-o până acum, cu stres și griji. A venit momentul să te liniștești și vei vedea că altfel vei putea lua decizii cu o minte limpede. De asemenea, în timpul săptămânii vei primi știri legate de o problemă de sănătate a unei rude, prieten sau vecin, așa că eliberează și această piatră de pe inima ta, pentru că în caz contrar, îngrijorările și temerile tale pot provoca diverse contradicții sau conflicte cu cei dragi. Vei găsi întotdeauna motive de supărări sau griji, însă alege să găsești motive de dragoste și afecțiune în schimb.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Lasă dragostea să conducă în această săptămână. Energiile acestei perioade te influențează foarte mult, promovând armonie și solidaritate în viața ta. Este momentul perfect pentru a defini sau redefini obiectivele și valorile comune împreună cu partenerul tău. Vei avea dorința și oportunitatea de surprinde persoana dragă cu un cadou, o achiziție sau altceva. Dacă ești singur, acum poate fi momentul ideal pentru a ieși și a cunoaște o persoană specială, alături de care să începi o relație frumoasă de dragoste. Aceasta este o săptămână în care nu vei realiza prea multe din punct de vedere profesional, dar este mai important să nu pierzi nimic din punct de vedere sufletește.

Pești (19 februarie - 20 martie)

În această săptămână alege să nu te grăbești cu nimic și bucură-te în schimb de ceea ce te așteaptă. Planifică totul cu calm și răbdare și orice vei întâmpina, se va așeza. Din punct de vedere financiar și profesional, situația ta se va îmbunătăți considerabil, nu ai motive de îngrijorare. De asemenea, planeta Venus s-a mutat într-un sector asociat cu imaginea ta, astfel că dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai schimbat ceva, profită de cumpărăturile online și revizuiește-ți garderoba. În plus, așteaptă-te la surprize sau cadouri din partea unui admirator secret.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții