Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscopul țigănesc pentru mai 2023

Written By NIKE B. on marți, 9 mai 2023 | 06:58



Horoscopul țigănesc pentru mai 2023 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Horoscopul țigănesc aduce multe surprize în viața nativilor, iar anul 2023 va fi unul cu foarte multe evenimente bune. Haideți să vedem împreună ce previziuni aduce horoscopul țigănesc !Horoscopul țigănesc dezvăluie că în luna mai, toate semnele zodiacale trebuie să se bucure de fiecare moment și fiecare etapă pentru a atinge obiectivele. Dar patru dintre aceste zodii vor avea succes și vor câștiga bani.Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Iata horoscopul țigănesc pentru luna mai 2023,Este o lună a succesului pentru cel puțin două semne zodiacale. Vor avea parte o serie de momente frumoase, de schimbări în bine.Prima luna de vară aduce multă căldură pe toate planurile. Totuşi, să nu uităm de noi înșine şi să nu ne încingem prea tare! Orice început aduce entuziasm şi fericire, dar nu e momentul pentru decizii majore. Trebuie să trăieşti clipa şi să laşi viaţa să îşi urmeze cursul normal. Implică-te mai mult decât e cazul doar dacă simţi că e neapărată nevoie să preiei conducerea. Altminteri, profită la maximum de toate momentele de libertate.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL.Draga PUMNALE, Luna mai, a cincea din an, vine pentru tine cu o serie de oportunități noi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie să regândești totul în cel mai mic detaliu.Casa comunicării este activată de planete și cei născuți în zodia PUMNAL au toate șansele să ajungă la înțelegeri cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață. În cuplu se clarifică lucruri și se fac declarații de dragoste, iar cei care sunt singuri pot cunoaște persoane noi, dar mai ales se pot simți atrași de persoane pe care le știu de multă vreme, dar pe care nu le-au observat până acum.Luna mai le aduce nativilor ocazia de a învăța ceva nou, de a se înscrie la un curs sau, poate, de a preda chiar ei ceva altora. Capacitatea de a se exprima a PUMNALUL îi susține foarte mult în ședințe, dacă au de dat examene sau de susținut interviuri și discursuri publice. Sunt foarte bine aspectați în tot ce ține de sfera comunicării. Cu toate că sunt avantajate negocierile, nativii nu ar trebui să se grăbească prea tare în semnarea contractelor noi, mai ales spre finele lunii. Mercur va retrograda aici ulterior și s-ar putea să reia discuțiile de acum și să evidențieze minusurile în acte și contracte. Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și le poate aduce nativilor oportunități nebănuite de a-și crește și stabiliza veniturile. Pentru PUMNAL începe o perioadă foarte spirituală și de vindecare, în special sufletească, dar și trupească, din a doua parte a lunii, atunci când Jupiter va activa zodia CAPELA. Cumva, Marele Benefic le cere să se întoarcă spre interiorul lor și să se preocupe mai mult de dobândirea liniștii și de recâștigarea energiei interioare. Practicile spirituale vor fi susținute, însă nu este exclus ca Eclipsa de Lună, care se petrece în sectorul spiritualității, să le dea peste cap multe convingeri și credințe.

COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: Draga COROANĂ, Luna mai le aduce COROANĂ o altă perspectivă despre intimitate și sexualitate, de această dată mult mai spirituală. Nativii trebuie să evite relațiile pe interes în această perioadă și cadourile scumpe prin care au senzația că pot cuceri pe cineva. Jupiter va activa sectorul prietenilor și COROANĂ au ocazia să-și crească anturajul, să cunoască persoane noi și nu este exclus să fie atrași de cineva din grup. Vor fi atractivi atât grație farmecului personal, cât și grație felului de a se pune în valoare. Cei născuți în zodia Taur se pot bucura de sprijin din partea prietenilor luna aceasta și pot adera la noi organizații sau pot intra în proiecte de grup care să-i avantajeze din toate punctele de vedere. Este o perioadă în care nativii trebuie să îndrăznească și să iasă în față pentru că sunt creativi și au simț artistic dezvoltat. Pe de altă parte, Saturn va retrograda în sectorul carierei și va cere o reevaluare a situației profesionale, a strategiei de atingere a unor obiective. Mercur, planeta care le guvernează finanțele, va intra chiar în sectorul lor financiar, alături de Venus, guvernatoare lor, prin urmare pentru COROANĂ se anunță o lună cu un potențial foarte mare de câștig, șansele de a-și îmbunătăți situația financiară fiind foarte mari, mai ales dacă-și valorifică talentele. Totuși, este de preferat ca nativii să nu devină cheltuitori, ci să facă economii, mai ales că Mercur va retrograda aici.Luna Nouă care se petrece în zodia lor îi stimulează pe COROANĂ să înceapă o nouă etapă în viață. Poate vor începe o dietă, un antrenament sportiv sau vor face schimbări legate de stil de viață și dorința de a-și îmbunătăți starea generală.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI: Draga SFEȘNIC, Ai parte de o surpriză plăcută în luna mai. Te întâlneşti cu o persoană pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp sau ai ocazia să călătoreşti. Orice ar fi, profită de orice ocazie de acest gen şi bucură-te alături de prieteni sau persoana iubită! Luna mai este o lună propice pentru a-ţi lărgi cercul de prieteni sau pentru a lua contact cu prieteni mai vechi. Dacă te simţi ca o zeiţă luna aceasta şi crezi că soarele răsare doar pentru tine, aşa şi este. Te simţi iubită şi răsfăţată, ceea ce înseamnă că ai alături de tine persoana potrivită. Nu uita să îi oferi şi tu aceeaşi atenţie şi, de asemenea, nu uita de celelalte persoane dragi ţie. Nici dacă eşti singură, nu este o problemă. Astrele sunt de partea ta şi emani senzualitate prin fiecare por. Ai grijă şi nu te arunca în braţele primului venit! Nu începe în glumă o relaţie pe care o vrei a fi serioasă. Ai grijă câţi bani investeşti şi unde. Nu îţi permiţi să suferi o pierdere majoră de capital. Totuşi, dacă eşti sigură de ceea ce vrei să faci, îți va ieși ceea ce ţi-ai propus. Apelează la sfatul unor cunoscători în domeniu. Dacă speranţele tale la o vacanţă s-au năruit, află că nu e totul pierdut încă. Gândeşte-te la un job part-time sau o altă sursă de venit, mai ales dacă timpul îţi permite.Nativii nu au de ce sa-și facă probleme pentru că se vor bucura de energie luna aceasta, grație celor trei planete care le tranzitează zodia. În plus, Venus le guverneză sănătatea și le aduce ocazia îmbunătățirii stilului de viață, iar Soarele le oferă vitalitate, în timp ce Mercur îi stimulează să se plimbe mai mult și să se relaxeze mai mult.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata Vara eşti în elementul tău. Luna mai te face să te simţi confortabil în aproape orice situaţie. Bineînţeles, nu renunţi la melancolia care te caracterizează. Vestea bună este că perioada de concedii, de mare şi de soare se apropie şi eşti mai nerăbdătoare ca niciodată.Dacă eşti în căutarea unei iubiri de o vară, eşti pe drumul cel bun. Dacă însă te aştepţi ca iubirea vieţii tale să răsară de nicăieri, trebuie să fii mai realistă şi să faci ceva în privinţa asta. Fiind o admiratoare a filmelor romance, înclini să crezi că trebuie doar să scapi din mână cartea preferată şi să o ridice cine trebuie. Nu este chiar aşa de simplu. Oricum, ai nevoie de puţină culoare în viaţa ta.Odată cu retrogradarea lui Saturn, guvernatorul relațiilor lor, în sectorul intimității, pot ieși la suprafață o serie de nemulțumiri legate de viața sexuală în cuplu. Posibil ca libidoul să scadă sau, pe de altă parte, să reapară o tentație în viața celor căsătoriți. Posibil ca în cuplu să apară tensiuni legate de bani și cheltuieli. Cei singuri mai pot profita de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor până pe data de 20 mai, astfel că pot ieși mai mult în lume și pot cunoaște persoane noi. Ca în fiecare an, când simţi că se apropie vara, începi să economiseşti pentru vacanţa mult visată. Totuşi, încearcă să cumperi ceva doar pentru tine: o rochiţă nouă, o pereche de sandale, ceva cât de mic. Lasă costurile vacanţei să mai cadă şi pe umerii partenerului.Soarele, guvernatorul financiar al Roatei, va forma Luna Nouă în sectorul prietenilor și proiectelor de viitor și pentru unii nativi acesta poate fi un moment în care primesc o șansă de a-și crește veniturile. Fie sunt susținuți de un prieten, fie cineva investește în planurile lor. În perioada de retrogradare a lui Saturn, nativii sunt sfătuiți să fie atenți la bunurile materiale, la taxe, impozite, credite și să evite împrumuturile și investițiile. Din punct de vedere al sănătății este o perioadă în care nativii pot simți nevoia de retragere în sinea lor, de introspecție și meditație, iar Jupiter în Pești îi susține în practicile spirituale, lărgindu-le orizonturile în acest sens. Trecutul poate reveni în minte și nu sunt excluse insomniile cauzate de frământări. Este posibil ca Eclipsa de Lună, cum Luna le este guvernatoare și lunația se petrece în casa sănătății, să le scoată la suprafață nativilor unele probleme de sănătate care se cer rezolvate. Este nevoie de mai multă grijă la alimnetație și la stilul de viață adoptat. Odihna și schimbarea rutine zilnice poate aduce îmbunătățiri.Luna mai ţi-ar putea aduce o promovare sau o primă. Orice ar fi, implică un plus pe fluturaşul de la finalul lunii, ceea ce nu poate fi decât bine.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA in aceasta luna, se bucură luna aceasta de o revitalizare a vieții intime și, implicit, de o mai mare apropiere față de partenerul de viață. Totuși, există și posibilitatea ca nativii să se lase pradă unei aventuri sau să fie tentați să aibă o relație extraconjugală. Este de preferat să se evite aceste contexte, mai ales că Saturn va retrograda în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar Eclipsa de Lună se va produce în sectorul iubirii. Deci pot ieși la suprafață multe minusuri bine ascunse, inclusiv secrete. O dragoste nouă va fi cel mai probabil de factură karmică și nu va trece mai departe de stadiul de aventură pasională, deci trebuie evitată. Tot Eclipsa poate sta la baza încheierii relațiilor fragile și la baza reconfigurării traiectoriei de viitor în cazul cuplurilor.Dacă în ultimul timp ai muncit mai puţin, portofelul tău nu poate arăta perfect. Dar nici nu duci lipsă de nimic. Familia este alături de tine şi te va ajuta oricând dacă vei apela la ea.Jupiter activează sectorul financiar și poate aduce ocazia unor venituri pasive, obținute de la sau prin intermediul altora, poate din vânzarea unor bunuri materiale sau poate din economii, investiții. Totuși, Jupiter poate împinge și la excese, deci cheltuielile și investițiile riscante trebuie evitate.Nu arunca banii pe lucruri inutile, dar nici nu te abţine de la ceva ce îţi doreşti neapărat. Vremurile bune nu vor întârzia să apară.Problemele de sănătate care nu ţi-au dat pace pe parcursul iernii dau semne că dispar. Chiar dacă nu eşti la capacitate maximă, îți poţi reîncepe activităţile zilnice. Lasă stresul la o parte pentru a fi sigură că lunile fierbinţi de vară te vor găsi surâzătoare şi strălucitoare.Nu se întrevăd probleme majore de sănătate, însă s-ar putea ca nativii să se simtă mai obosiți în preajma Eclipsei de Soare, dar și ca urmare a retrogradării lui Saturn, planeta care le guvernează sănătatea, și care-i îndeamnă la o reevaluare a stilului de viață.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL in aceasta luna urmează o lună bună, dat fiind că Jupiter în Pești, le va activa sectorul relațiilor. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți viața de cuplu și se pot bucura de ocazii în care pot face progrese către relația dorită. Totuși, nu se pot entuziasma prea mult și nici nu trebuie să aibă așteptări prea mari, nici de la ei, nici de la partener, pentru că acum este mai dgrabă un preambul a ceea ce va urma anul viitor.Din punct de vedere profesional, tot Jupiter îi poate ajuta să-și îmbunătășească relațiile cu colaboratorii și să poate aduce șansa unor noi contracte. Beneficiile majore vin, însă, din partea celor trei planete care activează sectorul carierei, Mercur (guvernatorul lor și al carierei), Venus și Soarele. Astfel, șansele de afirmare, de atingere a obiectivelor profesionale și de avansare sunt foarte mari acum pentru cei născuți în zodia Fecioară sau care au ascendentul aici. Cu alte cuvinte, nativii se pun pe direcția de mers înainte.Odată cu sosirea verii, apare cineva nou şi în viaţa ta. Dacă eşti nehotărâtă, nu te grăbi. Cunoaşte persoane şi decide tu asupra cui vrei să te opreşti, asta dacă vrei să te opreşti. Dacă nu, vara este anotimpul potrivit pentru flirturi şi prietenii noi. Dacă nu vei găsi un iubit pe măsura aşteptărilor tale, cu siguranţă vei cunoaşte oameni de toate felurile.În prima parte a lunii mai nu se întrevăd probleme de sănătate, însă odată ce Saturn își va începe retrogradarea prin sectorul sănătății, s-ar putea ca nativii să fie forțați să se preocupe de o afecțiune mai veche sau de o problemă pe care au ignorat-o până acum. Este recomandat să devină responsabili cu stilul de viață, să nu facă excese și să aducă îmbunătățiri în rutina zilnică, astfel încât să-și acorde și timp de odihnă.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Cei născuți în zodia MONEDA, Luna mai începe în forţă pentru tine. Multe proiecte noi, multe planuri de viitor apar pe lista ta. Important este să le iei pe rând şi să îţi iei măsuri de precauţie pentru a putea face faţă ritmului de viaţă alert. Nu uita să mai treci şi pe la medic din când în când.Pentru cei născuți în zodia MONEDA prima parte a lunii este mai favorabilă și asta pentru că nativii simt că pot să respire ușurați, după tranzitele acaparante de luna trecută. Însă, odată cu retrogradarea lui Saturn, planeta lecțiilor de viață, în sectorul iubirii, nativii pot resimți că nimic nu le iese în plan sentimental, că sunt blocați, și cel mai probabil nu vor reuși să lege nimic serios acum și nici nu este recomandat. Indiferent că sunt singuri sau în cuplu, pot profita de acest tranzit pentru a-și reevalua sentimentele și raportarea la iubire, mai ales la modul în care o oferă. Pentru cei care sunt părinți, tranzitul retrograd poate fi plin de tensiuni cu copiii.Dacă eşti într-o relaţie care simţi că nu te mai reprezintă, spune lucrurile direct, ca să fii sigură că totul se va termina fără incidente neplăcute. Trebuie să ai curajul să spui lucrurilor pe nume. Important este ca tu să simţi că faci ceea ce este corect pentru psihicul tău. Nu are rost să tragi de o relaţie care nu va mai merge niciodată.Din punct de vedere fiananciar, MONEDELE nu au parte de evenimente majore. Luna Nouă ar putea, totuși, să le aducă niște bani sau bunuri materiale din partea altora sau ar putea rezolva situații ce țin de o moștenire, un credit, taxe, impozite, litigii, poate vor returna o datorie. Unii nativi pot obține o finanțare sau sponsorizare pentru afacerea lor.Cu Jupiter în tranzit prin casa sănătății, din a doua jumătate a lunii nativii se vor simți în formă, mult mai energici, iar dacă au avut o problemă de sănătate, aceasta se poate vindeca sau, cel puțin, ameliora. Este o perioadă bună pentru căutarea remediilor naturiste și a tratamentelor holistice.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit În prima parte a lunii s-ar putea ca nativii Scorpion să fie încercați de niște momente de gelozie și posesivitate pe care ar fi bine să și le controleze. Pot profita de tranzitele lunii pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. În plus, Jupiter va intra în CAPELA și le va activa sectorul iubirii, aspect care susține nativii să fie mai romantici, mai deschiși și mai expresivi cu sentimentele lor. A doua jumătate a lunii este favorabilă și celor singuri care-și caută perechea.Te simţi neglijată, dar acest lucru poate fi mai mult sau mai puţin adevărat. Gândeşte-te cât ai oferit tu în ultimul timp. Poate că de vină nu e doar partenerul de viaţă. Dacă nu eşti implicată într-o relaţie, lasă ca această lună să treacă aşa. Nu eşti cea mai plăcută companie şi nu are rost să te prefaci. Fă-ţi ordine în propria viaţă înainte de a dori să intri în viaţa altcuiva. Sectorul financiar este activat de planete și tot aici se petrece și Eclipsa de Lună. Nativii pot avea parte de câștiguri subtsanțiale, dar și de pierderi în egală măsură, de aceea este bine să fie foarte atenți la cum își administrează bugetul comun cu alții, investițiile, dar și cheltuielile. Este important să fie la zi cu datoriile, ratele la bancă și să pună și un ban deoparte. Banii nu sunt o prioritate pentru tine în luna mai. Dacă eşti deprimată, gândeşte-te totuşi să faci ceva pentru tine. Nu lăsa monotonia să te copleşească.Nu dispui de fonduri foarte mari, ceea ce nu te deranjează în mod special. Ai grijă dacă vrei să faci vreo investiţie. Calculează totul foarte bine înainte de a lua vreo decizie.Nativii din zodia Cutit pot activa o serie de frici, angoase, dependențe și chiar atacuri de panică în luna mai, motiv pentru care este de preferat să fie atenți la frământările pe care le au și să lupte cu ele. Este o perioadă favorabilă să renuțe la vicii și obiceiuri proaste. Posibil ca nativii să se tensioneze din cauza geloziei sau teama de a pierde ceva sau pe cineva să le trezească emoții puternice.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Cei născuți în zodia TOPORUL au parte de tranzitul a trei planete, Mercur, Venus și, ulterior, Soarele prin sectorul relațiilor, context care le aduce o mai mare atenție asupra vieții de cuplu, iar celor singuri o mai mare dorință de a cuceri pe cineva, mai ales că planetele vor face conjuncție cu Nodul Nord-Sensul Vietii aflat aici. Cumva, nativii sunt puși pe direcția de evoluție relațională. Este o ocazie bună pentru a se dedica mai mult vieții în doi, însă mare grijă în preajma Eclipsei de Lună care se petrece în zodia lor și care poate aduce evenimente de natură să le răstoare viața personală. Se pot încheia relații, se poate ajunge la divorț, mai ales dacă este vorba de relații fragile, în care neînțelegerile nu mai pot fi rezolvate.Tot acest mănunchi de planete își va pune amprenta și asupra relațiilor profesionale și este foarte probabil ca nativii să înceapă noi colaborări acum, să se asocieze cu persoane importante și să semneze noi contracte. Pot face pași importanți în carieră, indiferent că sunt angajați sau au propria lor afacere. Totuși, spre finele lunii ar trebui să fie mai atenți cu cine se asociază și ce semnează pentru că Mercur va retrograda și probabil vor reveni asupra contextului.Din punct de vedere financiar, pentru cei născuți în zodia TOPOR le este mai favorabilă prima parte a lunii. Ulterior, Saturn, guvernatotul banilor lor, va începe să retrogradeze și s-ar putea să le pună obstacole în recuperarea unor sume sau să le limiteze niște încasări. Retrogradarea îi poate ajuta să analizeze cum își administrează banii și ce trebuie să schimbe la acest capitol. Totodată, negocierile trebuie făcute până ce Saturn începe să retrogradeze. Cu Jupiter, guvernatorul lor, în tranzit prin CAPELA, în al doilea său domiciliu, starea emoțională se va îmbunătăți remarcabil și mulți nativi se pot ocupa de vindecarea trecutului și a amintirilor din perioada copilăriei care sunt încă dureroase, poate chiar a unor traume. Cei care vor să șină o dietă sau un regim alimentar pot avea susținere acum. Atenție la Eclipsa de Lună care poate fi un moment intens în care mulți nativi vor deveni agitați și se pot confrunta cu stări de oboseală.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA, in aceasta luna te bucuri în prima jumătate de lună de tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii, aspect care le aduce energie, pasiune, romantism și îi face mai cuceritori pe cei singuri și dornici de noi relații. Venus, guvernatoarea iubirii lor, în tranzit prin SFESNIC le poate aduce, alături de Mercur, discuții incitante cu un coleg de muncă sau o persoană cunoscută în mediul profesional și nu este exclus să apară și o atracție. Posibile momente de conștientizare despre trecut sau revelații despre relații în preajma Eclipsei de Lună. Sectorul muncii se bucură de tranzitul lui Mercur, al lui Venus și, ulterior, al Soarelui, prin urmareluna mai se anunță foarte aglomerată din punct de vedere profesional, dar ofertantă din punctul de vedere al roadelor. Nativii pot munci mai mult decât de obicei, însă își pot eficientiza activitățile și sunt susținuți în dialoguri, în negocieri, mai ales că și Jupiter le va activa sectorul comunicării odată cu ingresul în Pești. Tot atunci începe o perioadă favorabilă învățării și susținerii discursurilor, examenelor, ședințelor.Din punct de vedere financiar, după jumătatea lunii pot să apară unele nemulțumiri și chiar blocaje în recuperarea unei sume de bani sau întârzieri legate de plăți și încasări. Saturn, planeta care le stăpânește sectorul banilor, va retrograda chiar în sectorul financiar și va cere o reevaluare a salariului, a modului în care câștigă banii și a modului în care îi administrează. Tot Saturn le cere să-și pună mai mult în valoare creativitatea și abilitățile pentru a face bani.Cum Saturn le este și guvernator, este lesne de înțeles că perioada de retrogradare nu le va fi deloc de bun augur din punct de vedere al energiei vitale. Este recomandat ca nativii să fie echilibrați și să-și dozeze corect energia în prima parte a lunii, astfel încât să păstreze rezerve și ulterior. Eclipsa de Lună se petrece în sectorul sănătății și poate activa afecțiuni mai vechi sau cronice. Totodată, în preajma acestei zile va fi vorba de mai multă oboseală, insomnii, irascibilitate și există riscul de epuizare fizică și psihică.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, te bucuri de tranzitul a nu mai puțin de trei planete prin sectorul iubirii, fiind vorba de Mercur, guvernatorul iubirii lor, de Venus, planeta iubirii, și de Soare. Ei bine, acest context este destul de promițător pentru nativii singuri care au toate șansele să-și întâlnească partenerul mult visat, mai ales că aceste planete fac conjuncție cu Nodul Nord, punctul care-i pune pe Sensul Vieții. Pe de altă parte, pentru cei care sunt parte a unui cuplu este o perioadă mai jucăușă, o perioadă în care pot desfășura activități comune cu persoana iubită și pot alunga monotonia din cuplu. În plus, sunt mai romantici, mai expresivi cu sentimentele lor și nu este exclus să discute despre o sarcină sau chiar să afle marea veste că vor deveni părinți. Un moment care poate aduce răsturnări de situație în cupluri și căsnivcii este Eclipsa de Lună care se petrece întocmai în sectorul relațiilor lor. Luna aceasta, nativii din zodia CUPA sunt deosebit de creativi și își pun la muncă talentele și abilitățile, aspect care-i ajută să se facă remarcați, mai ales că Marte, acțiunea, îi susține în tranzitul său prin sectorul muncii. Pot asvea parte de surprize plăcute și cei care doresc pot chiar să-și ia un job suplimentar sau să facă ceva ce le place și le stimuleazp simțul artistic. Cei născuți în zodia CUPA se bucură de intrarea lui Jupiter chiar în sectorul lor financiar, sector pe care-l și guvernează și unde energia sa este puternică. Nativii vor avea ocazia să-ți îmbunătățească veniturile, să primească o creșetere salarială sau să facă bani grație talentelor și abilităților pe care le au. Însă, Jupiter poate aduce o tendință către excese și nu este exclus să cheltuie mai mulți bani decât își permit. Trebuie să ia în calcul că atât Jupiter, cțt și Mercur, guvernatorul casei financiare, vor retrograda aici la un moment dat și s-ar putea ca atunci să le scoată la suprafață erorile de acum. Excesele și distracțiile din prima parte a lunii pot avea repercusiuni ulterioare, așa că totul trebuie făcut cu moderație, mai ales că Eclipsa de Lună poate aduce o energie mai scăzută și o serie de angoase și anxietăți, dat fiind că Luna este guvernatoarea sănătății nativilor. În plus, Saturn, guvernatorul sănătății lor, își va începe retrogradarea chiar în zodia lor și ar putea readuce în actualitate simptome mai vechi sau afecțiuni netratate sau tratate necorespunzător. Cei mai mult vor resimți retrogradarea nativii care au afecțiuni cronice.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Este o perioadă favorabilă nativilor care-și caută un partner pentru că au toată susținerea și energia lui Marte în tranzit și luna aceasta prin sectorul iubirii lor. În plus, în momentul de Lună Nouă din Taur, Marte se va afla în aspect de susținere cu Uranus și nu este exclus să apară o surpriză în viața sentimentală a nativilor, poate primesc o declarație de dragoste sau poate nativii îți recunosc sentimentele față de cineva. Mai multă atenție la partenerul de cuplu pentru că intrarea lui Jupiter în zodia lor îi poate centra prea mult pe propria persoană și prea puțin pe nevoile celorlalți. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor lor, Venus și, ulterior, Soarele vor activa sectorul familiei și pot deschide o perioadă în care nativii depun eforturi să se înțeleagă mai bine cu cei dragi, cu partenerul sau cu cei cu care locuiesc sub același acoperiș.Cei născuți în zodia CAPELA sunt sfătuiți să profite de prima jumătate a lunii, când Soarele, guvernatorul muncii lor, le tranzitează sectorul comunicării, și să poarte acele discuții importante pe care le-au tot amânat și să negocieze noi condiții profesionale, poate legate de sarcini, poate legate de program. Este, de asemenea, o perioadă favorabilă să învețe ceva nou, să facă un curs de specializare, mai ales că Jupiter, guvernatorul carierei lor, va intra în zodia lor și le va stimula dorința de a fi pe cont propriu, de a-și deschide o afacere. Cei care au afaceri personale pot fi susținuți de acest tranzit să facă progrese. Atenție la Eclipsa de lună care se petrece în sectorul carierei și poate aduce o răsturnare de situație, însă mai degrabă sub forma unei revelații. Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia CAPELA continuă să se bucure de energia lui Marte, planeta care le guvernează banii, prin sectorul creativității, semn că pot scoate bani din talentele lor, însă speculațiile financiare ar trebui evitate. Un posibil câștig poate să apară în preajma datei de 11 mai. Pe de altă parte, s-ar putea să cheltuie mai mulți bani pentru casă, pentru acte de intrare în posesie a unei moșteniri sau pentru renovarea locuinței. Unii nativi pot primi aprobarea unui credit pentru locuință. CAPELA începe luna cu mai puțin entuziasm și chiar o tendință de a se întoarce în trecut, în copilărie, o tendință de a-și scoate la suprafață niște traume mai vechi, maia les legate de relația cu familia. Totuși, când Jupiter, guvernatorul lor, va păși în zodia lor, situația se va schimba radical și nativii își vor recăpăta energia și entuziasmul. Totuși, nu trebuie să facă excese pentru că Saturn va retrograda în sectorul sănătății lor și le cere responsabilitate. Posibil să se confrunte cu afecțiuni mai vechi, pe care însă acum să le vindece.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții