Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Mesajul zilei de azi 1 mai 2023

Written By NIKE B. on luni, 1 mai 2023 | 08:33



Mesajul zilei de 1 mai 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 1 mai 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Să spui/faci ca alții numai ca să eviți o ceartă este un mod de a funcționa care are în spate o traumă nevindecată. Când tu procedezi în acest fel îți încalci propriile limite. Nu mai accepta să te negi pe tine însuți, să îți negi adevărul, să te tratezi într-un mod lipsit de respect pe tine însuți, numai ca să fie alții mulțumiți/ fericiți. Respectă-te pe tine însuți, onorează-ți adevărul, asumă-ți puterea personală și manifestă-te la modul autentic. Tu ești șeful în viața ta. Tu decizi ce faci cu viața ta. Ocupă-ți locul de drept în viața ta și rostește-ți clar adevărul.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 1 mai 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Asculta-ti intuitia

Fecioara Maria si ingerii tai iti transmit ca primesti mereu mesaje divine, chiar si atunci cand nu iti dai seama de ele. Cele mai multe din acste mesaje vin prin emotii, sentimente. Corpul tau este sensibil la energiile subtile. Cateodata nu le intelegi, dar sunt intotdeauna acolo, scotandu-ti in evidenta intelepciunea. Ai increde in sentimentele tale. Asculta-ti intuitia. Actioneaza fara amanare. Cere ingerilor sa te protejeze si sa te ghideze. Pe masura ce iti cresc abilitatile, iti va fi din ce in ce mai usor sa percepi aceste mesaje.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Elibereaza-te

Poate ca te simti intimidat sa mergi inainte. Poate ca te simti blocat in drumul tau. Poate ca nu intelegi care este misiunea ta divina. Cere ajutorul Fecioarei Maria si al ingerilor sa te ghideze. Sinele tau superior se simte captiv si are nevoie de tine, sa te eliberezi de ego si de ingrijorari. Respira profund, relaxeaza-ti muschii, apoi poti lua o foaie de hartie si sa scrii pe ea toate sentimentele, grijile, nevoile care iti vin in minte. La final, arde “scrisoarea” si elibereaza-te de aceste emotii. Multumeste Feciarei Maria si ingerilor, caci ei au scos la lumina toate aceste sentimente care te tineau captiv.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Canta si danseaza

Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai nevoie de exprimare creativa si de o armonizare a timpului petrecut la munca si a timpului petrecut pentru tine. Cantecul si dansul sunt modalitati puternice de a iti deschide canalele creative si pentru a experimenta libertatea in deplinatatea expresiei sale. Vei realiza ca ai talente ascunse care iti vor creste increderea de sine. Muzica sufletului tau te va conecta cu Divinitatea si vei intelege mai usor ca este parte din tine. Stinge lumina, porneste muzica favorita si lasa-te purtat pe ritmurile ei, asa cum simti. Permite muzicii sa te patrunda si lasa-ti corpul sa se miste, fara sa te gandesti la miscarile pe care le faci.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Manifesta-ti puterea

Tu ai putere, tu nu esti slab. Fecioara Maria si ingerii iti arata ca ai abilitati spirituale. Poate ca in ultima vreme ti-ai plans de mila, poate ca te-ai simtit o victima a imprejurarilor. Primesti acum mesajul ca nu este deloc asa. Ai puterea de a schimba totul in viata ta, folosindu-te de darurile tale naturale. De fiecare data cand te plangi, pasezi puterea ta altora. In plus, plangerile sunt mantre negative care atrag si mai multa suferinta. Fecioara Maria si ingerii te incurajeaza sa renunti la obiceiul de a te plange sis a adopti un raspuns mai sanatos: vizualizarea si transformarea dorintelor in realitate.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Parinti

Cum este/a fost relatia cu parintii tai? Cum este/ a fost relatia cu mama ta? Cum este/ a fost relatia cu tatal taua? Daca ai oarecare probleme cu diverse persoane, cel mai probabil ai emotii nevindecate din copilaria ta, in special din relatia cu mama. Daca iti este teama sa primesti iubirea in viata ta sau daca te simti vinovat ca vrei sa ti se implineasca nevoile, cere ajutorul ingerilor sa te ghideze in rezolvarea tulburarilor de natura emotionala provenite din relatia cu mama ta. Daca ai probleme cu increderea de sine, cere sprijinul ingerilor sa vindeci relatia cu tatal tau.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Protejeaza-te

Captezi energiile celorlalti oameni si te poti simti mai obosit, suparat, fara putere de concentrare. Fecioara Maria si ingerii iti transmit mesajul ca este foarte important sa te protejezi. Asa cum nu iesi din casa fara umbrela daca ploua, asa ar trebui sa te protejezi de energiile negative, de cuvintele urate, de certuri. Imagineaza-te inconjurat de lumina si dragostea Fecioarei Maria si a ingerilor, ca sic and ai avea un scut in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti puternic

Daca ai probleme legate de putere si control, primesti acest mesaj pentru a intelege ca nu esti deloc lipsit de putere. Ai aceleasi calitati precum Creatorul tau. El este bun si puternic, deci asa esti si tu, indiferent cum te simti in interior. Aminteste-ti ca a fi puternic nu inseamna a fi agresiv. A fi puternic inseamna a fi constient si autentic cu tine insuti si cu cei din jurul tau. Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca tu si numai tu te poti controla. Ca ai intotdeauna optiuni si alegeri si ca Ei te pot ajuta, dar NUMAI daca le ceri.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Viitorul

Cu siguranta iti pui intrebari despre viitorul tau. Ce va fi, cum va fi? Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai puterea de a-ti construi viitorul, de a-l vedea, de a te bucura de darurile tale spirituale. Ai puterea de a vedea dincolo de ce percep ochii tai. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, fii constient de mesajele pe care le primesti de la Divinitate. Ai incredere! Fii atent la succesiunile de numere (111, 444 etc.) Fii atent la culori, la simboluri, la nori, la banii pe care ii gasesti. Toate sunt mesaje de la Divinitate care iti transmit ca este timpul sa te trezesti!

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sufletul pereche

Sufletul pereche poate fi o persoana cu care ai/ai avut o relatie romantica si care face parte din grupul tau spiritual. Se intampla rar ca sufletele pereche sa traiasca in acelasi timp pe Pamant. Cel mai adesea o fac dupa ce toate problemele karmei au fost rezolvate. Pana atunci, cei doi se ajuta reciproc ca ghizi spirituali. Scrie o scrisoare pentru ingerii pazitori ai sufletului tau pereche, exprima-ti sentimentele, gandurile, intrebarile. Cere-le ingerilor sa te pregateasa pentru intalnirea cu sufletul pereche. Il vrei recunoaste imediat si nu vei avea nicio indoiala in inima ta cand vei fi fata in fata cu el.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Rosteste-ti adevarul

A venit momentul sa spui adevarul. Fata de tine insuti sau fata de altcineva. Fie il spui, fie il scrii, dar el trebuie eliberat. Admite care iti sunt adevaratele sentimente. Poti scrie un jurnal in care sa le marturisesti. Elibereaza-te de frici, de gandurile negative. Ingerii iti stau aproape si te sustin in a spune tot ce iti sta “in gat”, ca un nod care nu iti da pace. Scoate tot la lumina, rosteste-ti adevarul.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Curata-te de frici

Tu (sau cineva foarte apropiat tie) esti absorbit intr-o energie a fricii. Daca te simti obosit sau daca esti dependent de diverse substante, a venit vremea sa te cureti de energiile reziduale. Elibereaza-te de frici, de probleme, de energiile negative, imaginandu-ti un “aspirator” care face curatenie in sufletul tau. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa fie alaturi de tine, sa te sprijine si sa te ghideze. Vei vedea cum dupa acest exercitiu vei incepe sa te simti mai relaxat, iar corpul va fi eliberat si linistit.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mai multe fructe si legume organice

Probabil ca ai auzit ca este important sa-ti onorezi corpul, sa consumi alimente si bauturi cu un continut vibrational inalt, adica alimente si bauturi organice, fara chimicale. Legea atractiei te ghideaza sa consumi produse care oglindesc starea ta spirituala. Cere ingerilor sa te ghideze sa iti domoleasca poftele de alimente nesanatoase si sa iti indrume pasii spre produsele organice. Poti spune ca nu ai banii necesari pentru a suporta aceste costuri, insa te poti ruga la Fecioara Maria si la ingerii protectori sa iti aduca in cale oportunitatile care te vor face sa castigi acei bani. Pe masura ce vei aborda un regim vegetarian, cu mai multe fructe si legume, vei simti o crestere a abilitatilor tale spirituale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții