Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Mesajul zilei de azi 19 mai 2023

Written By NIKE B. on joi, 18 mai 2023 | 17:35



Mesajul zilei de 19 mai 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 19 mai 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Unii dintre acești bărbați nu le-au spus niciodată că își doresc o relație serioasă, nu le-au spus niciodată că le iubesc, chiar dacă sunt împreună de luni sau ani de zile, dar acele femei consideră că dacă fac sex și își țin companie de ceva timp înseamnă că au o relație serioasă. Alți bărbați le mint pe femei că le iubesc și că își doresc o relație serioasă, dar amână la nesfârșit momentul în care să-și asume un angajament clar. În ambele cazuri, dacă sunt sincere, femeile respective vor recunoaște că au simțit că acel bărbat nu este pe deplin implicat în relație, că nu investește în relație la fel de mult timp/ energie/ sentimente pe cât investesc ele.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 19 mai 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai incredere in tine Acest mesaj ajunge la tine pentru a-ti deschide sufletul. Ai incredere in ideile care iti vin in ultima vreme, caci ele sunt ghidare divina. Ai incredere in ceea ce stii, ai incredere in actiunile tale. Cand iti onorezi ideile, Universul iti va trimite rasplata. Elibereaza-ti chakra coroanei, cea care iti confera abilitatea de a te conecta la intelepciunea colectiva. O poti bloca daca refuzi sa ai incredere in gandurile si in cunostintele tale.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Carti Daca ai obiceiul sa intrebi care este scopul tau in viata, probabil ca ti-ai dat seama ca ai o afinitate deosebita pentru cartile sacre si spirituale. Te simti implinit cand vorbesti despre dragostea pentru astfel de carti. Visezi sa stai tot timpul cu nasul in carti bune, cu puternic mesaj spiritual. Cumva, primesti si raspunsul la intrebarea ta: scopul tau in viata este sa citesti carti, sa te documentezi, sa acumulezi cat mai multe cunostinte in acest domeniu al spiritualului. Nu degeaba iti apar “din senin” in cale carti cu un puternic mesaj pentru tine sau care te ghideaza spre un anumit drum. Fii deschis, iar daca ai dorinta de a scrie o carte, cere ghidare ingerilor tai. Te vor ajuta sa faci ce ti-ai propus.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Fii gata sa ierti Ingerii te ajuta sa treci peste experientele sau relatiile din trecut. Ce anume te face sa iti mentii starea de furie? Aceste resentimente te opresc din calea ta spre a-ti transforma visurile in realitate. E nevoie iertare pentru a putea continua. Fecioara Maria si ingerii te ajuta sa iti cureti sufletul de acasta otrava a neiertarii. Beneficiile iertarii sunt uluitoare. Vei avea mai multa energie, mai multa pace in suflet si in minte si vei avea abilitatea de a te concentra mai mult si mai bine.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Curatari si energizari Esti o persoana sensibila si deseori te implici in problemele celorlalti. Problema vine in momentul in care atragi energiile negative ale celorlalti. Te incarci cu fricile lor, absorbi negativitatea lor. Ei nevoie de energizari pentru a depasi aceste momente. Cere Fecioarei Mariei si ingerilor tai sa te curete, sa te eliberezi de ceea ce nu este al tau, de durerea pe care ai preluat-o de la altii.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Cristale Puterea cristalelor este de netagaduit. Ele te ajuta sa iti cresti energia, sa iti cureti gandurile si sa capeti mai multa claritate. Cuartul, de exemplu, iti creste claritatea parapsihologica, obsidianul negru iti confera protective energetica, in timp ce cuartul roz iti deschide inima spre dragoste, iar ametistul iti creste vibratia spirituala. Foloseste-te de puterea cristalelor. Pe de alta parte, cristalul poate reprezenta omul. Copilul este cel mai pur cristal, iar parintele are sarcina divina de a-l pune in valoare.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Taie atasamentele Poate ca ai acumulat multa negativitate in erelatiile tale anterioare. Din fericire, toata aceasta energie toxica poate fi curatata cu ajutorul Fecioarei Maria si a ingerilor. Cere-le ajutorul. De fiecare data cand simti teama in relatia de cuplu se creeaza atasamente reciproce intre tine si partenerul de cuplu. Cu totii avem astfel de “cordoane energetice” care ne leaga de parinti, frati, rude, fosti iubiti, persoane care ne-au ajutat in viata, clienti, parteneri de afaceri. Nu trebuie sa-ti fie rusine de aceste atasamente, ci doar trebuie sa le tai, astfel incat sa nu te secatuiasca de energie. Cere-I Fecioara Maria si ingerilor sa te elibereze de cordoanele care te leaga prin frica de alte persoane sau care iti “fura” energia.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Auzi ingerii? Ingerii iti aud rugaciunile, dar tu ii auzi pee i? Asculti mesajele pe care ei ti le trimit? Fii atent la versurile melodiilor, fii atent la ce-ti spun oamenii, la vorbele care ti se repeta in cap. Cum stii ca sunt de la ingeri? Mesajele care vin de la ingeri sunt intotdeauna pozitive, pline de iubire, constructive, iti dau putere.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vorbeste despre iubire Ai o misiune importanta in viata: sa vorbesti despre iubire. Poti fi un model de serenitate, iubire si pace divina. Nu trebuie sa spui vreun cuvant, sa scoti o carte sau sa lucrezi ca vindecator. Trebuie doar sa fii intelegator, iubitor si plin de compasiune in relatiile cu ceilalti. Ii poti ajuta pe cei care se considera alienati sa inteleaga ca nu sunt singuri. Sa stie ca au ingerii aproape, care-i iubesc neconditionat si care le ghideaza pasii. Invata-i sa se iubeasca si sa se accepte asa cum sunt. Cere ghidare ingerilor tai sa tea jute pe tine, sa-i ajuti pe ei!

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sensibilitate emotionala Ai fost sicanat, te-ai simtit rau pentru ca esti prea sensibil? Nu iti face griji! Sensibilitatea ta exagerata este, de fapt, un dar. Ingerii iti sunt alaturi si iti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama de ea. Ea te ajuta sa simti daca o situatie este potrivita sau nu pentru tine. Onoreaza-ti sensibilitatea, inconjoara-te de oameni pozitivi, blanzi, alege-ti cu atentie programele media la care te uiti. Inconjoara-te de plante. Ele absorb energia negativa.





Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Protejeaza natura Petrece mai mult timp in natura, inconjurat de animale, plante, flori. Ocupa-te mai mult de gradinarit, de reciclare. Poti strange gunoiul din unele zone. Aceste activitati nu doar ca te vor relaxa, insa iti vor conferi si energia necesara pentru a te ocupa de sarcinile tale de zi cu zi. Iti va da o stare de bine sa stii ca ai ajutat Mama Natura.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Scrie-I Lui Dumnezeu Fecioara Maria si ingerii te indruma sa iti scrii gandurile, grijile, rugaciunile intr-o scrisoare catre Dumnezeu. Te vei simti eliberat si, totodata, intr-o imensa comuniune cu Divinitatea, cu Raiul, cu ingerii. Nu conteaza daca este ceva lung sau ceva scurt, rezultatul va fi acelasi. Scrie din toata inima ta si trimite hartia simbolic catre Rai. Poti sa o arzi sau poti sa o pui in congelator, pentru a “ingheta” situatia in sine. Sau poti sa o ingropi (care te ajuta sa te vindeci emotional). Poti, de asemenea, cutia postala a Lui Dumnezeu. Alege o cutie de ce dimensiuni vrei tu, orneaza-o cum se cuvine si pune in ea rugaciunile tale.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Stai drept crezand in credintele tale si spune DA doar daca simti cu adevarat ca este DA. Unul din motivele pentru care fiintele angelice zane sunt mereu fericite este acela ca sunt mereu asumate una cu cealalta. Aceasta caracteristica este foarte diferita de agresiune care inhiba si neaga drepturile altei fiinte. Asumarea onoreaza drepturile fiecaruia, inclusiv propriul drept. Cu oamenii asumati te poti intelege usor pentru ca mereu stii cum stai in relatie si in raport cu ei. Situatia ta curenta are nevoie ca tu sa fii un om asumat : vorbeste-ti adevarul cu iubire, da drumul obiceiurilor vechi si nesanatoase de comunicare. Alte interpretari : citeste carti sau urmeaza cursuri despre asumare / nu face nimic din vinovatie sau obligatie / fii un bun model de urmat de altii pentru ca esti un om asumat / spune NU unei cereri daca asta simti / spune DA doar daca chiar simti DA / fii mereu sincer cu tine si cu valorile in care crezi

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții