Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Mesajul zilei de azi 25 mai 2023

Written By NIKE B. on miercuri, 24 mai 2023 | 16:37



Mesajul zilei de 25 mai 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 25 mai 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta



Unii dintre acești bărbați nu le-au spus niciodată că își doresc o relație serioasă, nu le-au spus niciodată că le iubesc, chiar dacă sunt împreună de luni sau ani de zile, dar acele femei consideră că dacă fac sex și își țin companie de ceva timp înseamnă că au o relație serioasă. Alți bărbați le mint pe femei că le iubesc și că își doresc o relație serioasă, dar amână la nesfârșit momentul în care să-și asume un angajament clar. În ambele cazuri, dacă sunt sincere, femeile respective vor recunoaște că au simțit că acel bărbat nu este pe deplin implicat în relație, că nu investește în relație la fel de mult timp/ energie/ sentimente pe cât investesc ele.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 25 mai 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC COPILUL TAU INTERIOR

“Am grija de copilul din mine prin spirit jucaus si ingrijire de sine.” Fecioara Maria vegheaza toti copiii, inclusiv copilul care se afla in interiorul fiecarui adult. Acest mesaj vine la tine ca o reamintire sa ai grija si tu mai mare de copilul tau interior care plange dupa atentie si iubire. Daca doar muncesti si nu te relaxezi sau distrezi, aceasta parte din tine incepe sa se simta neglijata si trista. Acesta este un mesaj sa iti faci timp pentru joaca si amuzament, oricum ti-ar arata viata acum. Copilul tau interior tanjeste si dupa atentie. Daca ai fost prea critic cu tine in ultimul timp, el sau ea pot simti rusine sau depresie. Iarta-ta asa cum Fecioara Maria te iarta pentru orice crezi ca ai facut sau nu ai facut. Invata din orice greseli in loc sa tii de o vinovatie autodistructiva. Chiar in acest moment, esti rugat sa iti reasiguri copilul interior ca il/o iubesti foarte mult. Treci dincolo de acest filtru al mintii si asculta ce iti spune instinctul primar despre un anumit om. Se potriveste cu lista ta ? Asuma-ti sansa si permite sa primesti sustinere si iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR LINISTE

“Intru in tacere pasnica si ascult.” Raspunsurile pe care le cauti pot fi auzite doar in tacere. Acest mesaj te sfatuieste sa iti creezi timp in solitudine si liniste ca sa poti auzi adevarul. Il vei recunoaste pentru ca trupul tau va rezona cu el. Poti sa ai si o reactie de piele de gaina sau sa simti ca totul se aseaza la locul sau. Stai in tacere cu ochii inchisi si respira adanc. Pune-ti intregul focus pe sunetele batailor inimii si a respiratiei si observa-le cum se incetinesc daca sunt agitate. Apoi pune intrebari si asculta raspunsurile care vin ca ganduri, sentimente si viziuni. Cere ca divinitatea sa iti trimita semne ca sa iti valideze ca ai auzit corect aceste mesaje de deasupra. Urmeaza actiuni acolo unde esti ghidat sa o faci.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI MAMA

“Imi deschid inima in fata umanitatii si divinitatii din mama mea.” Acest mesaj ii spune ca o situatie curenta a ta are radacini ce provin din sentimentele tale despre mama ta. Primul gand care iti vine acum in minte este exact ce ai nevoie sa privesti si sa vindeci. Indiferent care este povestea de viata a mamei tale sau stilul ei de a fi ca om, tu traiesti acum cu trairile tale. Deci Fecioara Maria cauta cai sa te sustina ca sa iti ajustezi cu blandete felul in care iti vezi trecutul, mai ales cel comun cu mama ta care poate contine judecati, neacceptari, resentimente, ca sa capeti mai multa libertate in viata ta prezenta si viitoare. Tinand un punct de vedere plin de compasiune despre mama ta si privind-o ca pe un simplu om supus greselii care a facut tot ce a putut si ea face mai bine, tu te poti vindeca in moduri profunde. Avand un punct de vedere vindecat in legatura cu mama ta iti da voie sa fii un canal deschis pentru a primi cadourile de la Dumnezeu, ajutor de la alti oameni si mesaje de la divinitate. Cere-i Fecioarei Maria asistenta pentru eliberarea oricaror emotii vechi sau grele ce sunt conectate de mama ta, ca sa te bucuri liber de fiecare moment al vietii tale.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC SANATATE

“Rugaciunile mele pentru miracole vindecatoare au fost auzite si primesc raspuns.” Acest mesaj vine la tine ca o reasigurare ca rugaciunile pe tema sanatatii si vindecarii au atins cerurile taramurilor superioare. Ele pot primi raspuns diferit decat te astepti insa este important sa ramai alert si deschis la sentimentele tale intuitive care te vor ghida cu privire la pasii de urmat. Urmeaza-i chiar daca pari ilogici sau fara legatura cu rugaciunile tale. Fecioara Maria iti trimite tie si celor dragi binecuvantarile ei. Ca si ea, si tu poti primi si transmite energia magnifica vindecatoare a iubirii de la Creator. Poti sa simti chiar sa inveti de la vindecatori energetici profesionisti si apoi sa predai si tu iar acest mesaj te asigura ca aceast directie de viata este in totalitate sustinuta de divinitate.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU FII PUTERNIC

“Ma ridic si fac ceea ce trebuie facut.” Acest mesaj te consiliaza sa iei decizia sa actionezi ferm spre a-ti rezolva o situatie prezenta. Fecioara Maria iti spune ca esti mai puternic decat crezi tu ca esti. Poti chema si fantana puterii lui Dumnezeu ca sa te ridice si sustina. Nu te lasa scufundat in sentimente de victimizare sau pasivitate. Foloseste-ti puterea data de Dumnezeu chiar acum. Totodata, acest mesaj este si ca un indemn sa te implici intr-o activitate fizica spre a-ti dezvolta un corp puternic si sanatos. Daca te-ai gandit sa lucrezi cu greutati, acest mesaj e o validare in plus ca este timpul sa exersezi corpul fizic mai mult.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA INTEGRITATE

“Am incredere in abilitatea mea de a sti ce este adevar pentru mine.” Ai primit acest mesaj pentru ca situatia la care te gandesti implica integritatea cuiva. Acest mesaj vine ca ghidare sa fii atent la semnalele corpului tau pentr ca poti simti in corp daca cineva este onest cu tine sau nu. Fecioara Maria este un exemplu minunat de delicatete si trai integru pe care il inspira si altora. Poti sa faci si tu la fel cu oamenii din viata ta. Poti sa ii eviti pe cei ce actioneaza fara integritate. In oricare caz, ai incredere in sentimentele tale care sa te apropie sau indeparteze de oameni care spun adevarul sau care isi vad doar de interesul lor. Acest mesaj te roaga sa iti spui adevarul propriu merue, chiar daca esti inconfortabil cu reactiile posibile. Rugaciunea poate include cuvintele tale, dandu-ti curaj sa te exprimi si ajutandu-te sa creezi o atmosfera sanatoasa si comunicare onesta.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA ADEVARUL

“Eu sunt sincer(a) cu iubire cu mine si cu ceilalti.” Primesti acest mesaj pentru ca un adevar este cumva ascuns sau retinut din a fi comunicat. Cel mai probabil, tu esti cel/cea care il tine ascuns de tine insuti/insati. Cum te simti cu adevarat despre o situatie care iti vine prima in minte acum? Acest mesaj te consiliaza ca sa faci un inventar sincer, admitand fata de tine care iti sunt cele mai vulnerabile sentimente. Daca cineva nu este onest cu tine, potrivit pentru tine, corect cu tine, tu stii asta in inima ta. Prima persoana care iti vine in minte este probabil cea implicata intr-o lipsa de sinceritate. Uneori oamenii nu sunt onesti pentru ca fricile lor de conflict ii fac sa spuna vorbe doar ca sa faca pe plac. Alteori, lipsa de sinceritate vine dintr-o mentalitate de lipsa, atunci cand oamenii cred ca trebuie sa isi obtina ceea ce vor pentru ca nu e destul pentru toata lumea. Ia-ti timp in liniste si meditatie si intreaba-te. Dumnezeu si spiritul sfant iti vor revela adevarul despre o situatie prezenta. Desi adevarul are o componenta subiectiva si fiecare persoana are propria sa opinie, exista o nevoie pentru mai multa onestitate ca sa vindeci si rezolvi o situatie prezenta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION IUBIREA

“Iubirea este raspunsul tuturor intrebarilor mele.” Acest mesaj iti reaminteste ca adevarata ta dorinta este sa te simti iubit si ca aceasta stare iti este oferita continuu de catre Dumnezeu, Iisus, Fecioara Maria si ingeri. Inconjoara-ti situatia curenta si relatiile cu iubire care va elibera conexiunile de ego si atasamentele. Cand te rogi pentru iubire ca sa vindece o situatie, Dumnezeu trimite ingerii iubirii alaturi de tine si vezi rezultate miraculoase. Fecioara Maria te sfatuieste sa folosesti doar cuvinte iubitoare cand vorbesti, gandesti sau scrii. Evita discutiile pesimiste cu tine sau cu altii pentru ca este esential pentru tine sa te inconjori cu cea mai inalta energie disponibila. Facand astfel, vei fi martorul unor vindecari miraculoase, vei experimenta noi oportunitati si vei atrage relatii minunate.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR ACTIUNE

“Astazi actionez in directia prioritatilor pe care le-am pus deoparte pana acum.” Fecioara Maria iti trimite aceasta delicata reamintire ca uneori trebuie sa treci la actiune umana pentru ca rugaciunile tale sa fie implinite. Este cazul unei situatii curente pe care o ai in care ai amanat sau neglijat sa lucrezi la unele prioritati. Fecioara Maria are compasiune si te intelege ca ai multiple responsabilitati ce iti solicita timpul si atentia. Chiar daca este asa, acesta este un caz in care lucrurile vor sta pe loc pana cand urmezi pasi in directia dorita. Ca sa clarifici despre ce pasi de actiune este vorba, stai in liniste si intreaba-ti inima aceste intrebari : Ce este cel mai important pentru mine? Cat timp pot sa imi dedic zilnic acestor prioritati? Ce as putea face acum ca sa le sustin? Observa gandurile si sentimentele ce apar pentru ca sunt parte din raspunsul la rugaciunile tale. Apoi cere Fecioarei Maria si ingerilor sa iti creasca motivatia si increderea ca sa faci acele actiuni.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN COMPASIUNE

“Eu vad si simt punctele de vedere ale altora cu iertare si bunatate” Acest mesaj este ca un inger care vine la tine spre a-ti ridica felul in care iti vezi o situatie curenta si oamenii din ea, inclusiv tu. Ca o persoana sensibila ce esti, esti afectat de negativitatea altora si asta ti-a innegurat recent emotiile si gandurile. Ca sa aduci mai multa lumina in lumea ta, vezi situatiile oamenilor prin ochii Fecioarei Maria si a ingerilor. Sa stii ca ei (ca si tine) fac tot ce pot si stiu mai bine. Desi toti oamenii fac greseli, pana la urma cu totii vor acelasi lucru : pace si iubire. Acest mesaj te cheama sa fii tu aducatorul de pace intr-o situatie si sa te asiguri ca avansezi spre o rezolutie armonioasa. Impartasind pacea si iubirea, tu aduci binecuvantari in aceasta situatie (stii tu despre ce e vorba) si iti cresti propriul respect de sine.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR SENSIBILITATE

“Sunt atat bland cat si puternic.” Acest mesaj te sustine sa abordezi cu blandee o situatie curenta cu care te confrunti. Ti se recunoaste si onoreaza sensibilitatea profunda si ti se cere sa continui sa fii asa. Daca cineva sau ceva se simte prea aspru, ai incredere ca asa este si pentru tine. Sensibilitatea ta este un cadou spiritual care iti permite sa simti prezenta Fecioarei Maria si a ingerilor. Ai incredere in sentimentele tale ca fiind mesageri de baza care te ghideaza spre directii sanatoase. Ai primit acest mesaj pentru ca o situatie curenta are nevoie de la tine sa iti onorezi sensibilitatea in timp ce iti mentii granitele. Este timpul pentru tine sa fii si dragut dar si asumat. Vorbeste-ti adevarul cu blandete, deschidere si iubire altora. Fecioara Maria te ghideaza sa iti dezvolti puterea fizica prin exercitii si sa ai grija cu delicatete de corpul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI INGRIJIRE

“Divinitatea are grija de mine si eu imi mentin inima deschisa pentru a avea si eu grija de mine, de ceilalti si de lume.” Fecioara Maria iti trimite acest mesaj ca o reamintire ca ea tine mult la tine si la familia ta. Desi uneori te poti simti singur, esti mereu protejat si ingrijit. Cand viata este stresanta, totusi, asa cum poate a fost in ultima perioada pentru tine, poti sa nu simti prezenta iubitoare si binecuvantarea Fecioarei Maria. Deci reciteste acest mesaj ca sa te ajute sa stii ca iubirea divina este aici pentru tine. Acest mesaj iti cere sa iti mentii inima deschisa si sa continui sa ai grija si tu de altii, chiar daca ti se pare ca esti folosit sau neapreciat. Tine minte ca drumul tau spiritual este acela de a fi iubitor si de folos, nu sa ii schimbi pe altii. Cu toate acestea, nu ai de ce sa stai in situatii sau relatii toxice. Poti sa nutresti intentii si sentimente bune pentru cineva in timp ce esti in afara relatiei cu persoana. Cel mai important, ai grija de tine, suflet drag. Fa-ti timp pentru tine si fa activitati care sunt importante pentru sanatatea ta, fericirea ta si starea ta generala de bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții