Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citește Mesajul zilei de 21 iulie 2023

Written By NIKE B. on joi, 20 iulie 2023 | 17:11



Mesajul zilei de 21 Iulie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 21 Iulie 2023: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 21 iulie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.



Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 21 Iulie 2023

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Dreptatea

Actiunea instinctiva si impulsiva va cauza mai multe probleme decat ai putea rezolva azi. De aeea este indicat sa iti tii cumpatul, sa fii mai calm si mai atent la ce spui si ce faci. A pune intrebari este o idee buna. Vei primi informatiile de care ai nevoie, cat mai detaliat. Desi poate dura ceva pana vei primi raspunsurile, timpul asteptarii va fi de folos.Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 10 de spade

Cand vezi aceasta carte gandeste-te la Cezar. Fii atent la oamenii din jurul tau, afla-le adevaratele intentii. Fii precaut cui impartasesti secretele, proiectele tale de viitor. Cineva te poate trada si asta poate insemna sfarsitul relatiei respective. Insa, chiar si asa, totul este in folosul tau.Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins.Cartea de tarot Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 9 de Cupe

Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Generozitatea te ajuta sa reusesti in viata. Actiunile generate din cat mai putin egoism au sanse mari mari de reusita. Poti constientiza ca ai un rol important intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu mult fair-play.Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Valetul de cupe

Ai nevoie de o baza solida pentru a obtine rezultate solide. Pentru realizarea si mentinerea unei situatii financiare bune, este nevoie de mai multa perseverenta. De asemenea, ia in calcul pretul succesului. Ce sacrificii trebuie sa faci pentru a ajunge acolo unde iti doresti?Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire. Cartea de tarot Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Asul de bate

Se anunta inceputul unei aventuri fertile. Cine munceste din greu va atinge rezultatele scontate. Poate te gandesti sa incepi o afacere pe cont propriu. Cartea iti aduce mesajul ca ai sanse mari de reusita daca iti concentrezi energia pe lucrurile prioritare. De asemenea, cartea este simbolul masculinitatii, al pasiunii. Daca esti femeie singura, poti intalni acel barbat care sa-ti starneasca interesul amoros. Daca esti barbat, cartea poate aduce mesajul ca ai intalnit sau urmeaza sa intalnesti femeia cu care sa iti doresti copii.La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de bate

Se intrevede o victorie. Daca ai fost implicat intr-un conflict, se anunta un castig de cauza. Poti sa te astepti la vesti bune in cariera. Ti se poate implini un vis, te inscrii la un curs de dezvoltare personala la care doreai sa participi de multa vreme. Sau poate iei un examen pentru care ai invatat foarte mult. Eforturile sunt rasplatite.Cartea de tarot 6 de bate este o carte a victoriei, succesului, recunoasterii si, legat de acest lucru, si expresie a bucuriei, multumirii si, in unele cazuri, chiar a satisfactiei. Cartea de tarot 6 de bate este prezentarea oficiala a succesului si proclamarea victoriei. In probleme legate de viata cotidiana Cartea de tarot 6 de bate poate insemna doar un indiciu privind o veste buna, fara a semnifica nimic spectaculos. Cartea de tarot 6 de bate arata ca eforturile si stradaniile noastre sunt incununate de succes. In unele cazuri constituie un indiciu cu privire la un succes surprinzator, dar nemeritat.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de bate

Esti sufletul petrecerii pe unde te duci, ai o pasiune puternica pentru viata. De asemenea, poate primesti o veste buna, sau o invitatie la un alt eveniment social. Daca esti singur, nu este exclus ca dragostea sa-ti bata la usa, chiar si la propriu, nu doar la figurat.Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Asul de spade

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Asul de spade arata intentia clara si precisa, dar si concentrarea si determinarea pentru indeplinirea scopului. Daca ti-a aparut aceasta carte, te poti bucura de o claritate mentala desavarsita care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător STAPANA

Se anunta o noua oportunitate. Concentreaza-te pe ceea ce-ti doresti cel mai mult. Daca trebuie sa convingi pe cineva de ceva, acum este un moment prielnic. Nimeni nu iti poate rezista. Fii increzator in fortele proprii.Cartea de tarot Stapana constituie izvorul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nostru creativ si capacitatea de care dispunem de a receptiona impulsuri, din care sa facem sa nasca noul. In plan trupesc cartea de tarot Stapana, simbolizeaza cresterea si fertilitatea, in plan spiritual, bogatia de idei si inventivitatea. Permanenta nastere a noului inseamna atat permanenta schimbare a vietii noastre precum si necesitatea de a suporta durerile legate de aceasta nastere.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Steaua

Te bucuri de o extraprotectie azi, asa ca abordeaza ziua ci incredere si gratie. Ingerii tai pazitori sunt de partea ta asa ca profita de toate oportunitatile de creste din toate punctele de vedere. Fa-i cuiva o surpriza placuta pentriu ca stii ca si tu vei fi rasplatit pentru gestul frumos. Te asteapta o multime de momente binecuvantate azi.Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre. Cartea de tarot Steaua este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevesteste o reusita imbucuratoare.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții