Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop weekend pentru femei

Written By NIKE B. on joi, 27 iulie 2023 | 17:11




Horoscop pentru femei weekend 28-30 iulie 2023 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop weekend 28-30 iulie 2023. Citește horoscopul de weekend 28-30 Iulie 2023 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste!Weekendul acesta este acaparat de vibrația Lunii Pline în Vărsător din ziua de sâmbătă. Aceasta ne determină să observăm lucrurile diferit și să luăm în considerare mai multe perspective pentru a putea avea o imagine mai clară asupra anumitor aspecte. Rezultatele acestei introspecții pot conduce la eliminarea definitivă a unor chestiuni și introducerea altora care să ne ofere mai multe beneficii în progresul din diverse arii ale vieții.


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

Berbecii vor reuși să găsească liniștea interioară de care aveau atâta nevoie. După o perioadă destul de zbuciumată, nativii vor reuși să găsească oaza de liniște de care aveau nevoie și să se bucure de pacea care va veni odată cu ea.Vreți un flirt, pentru că, bine, vreți întotdeauna un flirt. Sigur că este posibil să fiți implicați într-o relație angajată, bazată pe încredere și loialitate, dar asta nu v-a împiedicat niciodată să doriți un pic de condimentare, nu? Sunteți persoana din cameră care spune lucruri de genul: „Monogamia nu este pentru ființe umane”. Nu suntem monogami din fire! Deși încercați să nu spuneți aceste lucruri în fața partenerului vostru, așa vă simțiți și, dacă cineva din zodiac își va înșela partenerul, voi sunteți aceia care o veți face. Simțiți poftă și tentație, vreți și vă doriți să acționați în funcție de asta și, ocazional, o și faceți.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii vor avea parte de foarte multe surprize la locul de muncă. Superiorii sunt mulțumiți de tot efortul pe care aceștia l-au depus până acum și îi vor recompensa prin diferite sporuri sau zile libere și vor avea parte de alte surprize și pe viitor.Acest tranzit ar trebui să se dovedească un adevărat test pentru voi. Nu v-ați mințit niciodată, sunteți atrași de mulți oameni și, în trecut, v-ați înșelat partenerul, pentru a vă mulțumi capriciile. De asemenea, sunteți cineva care vrea cu adevărat să se iubească pe el însuși și știți că acest lucru se poate întâmpla, numai dacă respectați persoana cu care sunteți în prezent, fără a o înșela.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni vor sta perfect din punct de vedere al sanatatii fizice, cat si mentale. Acestia au foarte multa rabdare, ceea ce este perfect, si se vor simti extraordinar pe plan fizic aproape tot anul. Nativii Gemeni vor reuși să aibă parte de câteva zile doar pentru ei înșiși. După ce s-au implicat în mai multe proiecte și după ce au investit foarte mult timp și foarte multă energie în ceea ce aveau de făcut, nativii, acum, vor avea timp și pentru propria persoană. Astrele spun că gemenii vor avea parte de surprize foarte frumoase începând de mâine.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativul Rac se află în topul clasamentului, fiind recunoscut pentru calitățile sale uimitoare și pentru sufletul său pur. Atunci când vine vorba de relații, puteți fi aproape sută la sută sigur că nu vă va dezamăgi în niciun fel, deoarece Racul este fără îndoială cel mai loial și cinstit semn zodiacal. Acest semn are de obicei dificultăți în a-și găsi potrivirea perfectă, dar odată ce un Rac se îndrăgostește cu adevărat, nu investește niciodată la jumătatea drumului sau cu jumătate de măsură. Acesta își va petrece întreaga viață dedicată celor speciali din viața lui. Acesta este semnul care vă va oferi întregul lor sine, fără a aștepta mult în schimb.

Leu (23 iulie - 22 august)

Persoanele ce poarta cu mandrie semnul Leului vor primi o sansa in plus, pe plan sentimental. Acestia chiar aveau nevoie de putin noroc, mai ales cand vine vorba de iubire. Sunt cu dragostea la pamant! Din fericire, nu vei mai avea probleme in ceea ce priveste iubirea. Leii vor afla că una dintre ideile de afaceri pe care le au are toate șansele să se materializeze și să le aducă un profit foarte bun. Aceștia vor intra în lumea antreprenorilor și vor avea un succes surprinzător, care va veni chiar mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Acea persoana speciala va face tot posibilul sa te recastige si nu se va opri pana nu ii vei mai oferi o sansa.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pofta și căutarea acesteia nu au avut niciodată prea mult succes în viața voastră, nu-i așa? Nici măcar nu sunteți siguri că vă simțiți pofticioși, dar atunci când sunteți într-o relație, așa cum sunteți de altfel și acum, și observați că a devenit oarecum lipsită de lumină și monotonă, ați putea fi tentați să vă îndrăgosiți de cineva care strălucește mai intens și frumos, decât persoana în care v-ați pus toată inima și cu care sunteți într-o relație.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nativii zodiei Balanta sunt singurii care au noroc la persoane. Poate ca suna ciudat, dar chiar asa este. Acestia nu se vor mai confrunta cu tot felul de oameni, vor avea langa ei doar persoane ce le vor binele, persoane sincere si pline de viata.Balanțele vor avea parte de o surpriză pe planul financiar. Se pare că ideile de afaceri pe care le-au avut vor merge extrem de bine, iar nativii vor avea doar de câștigat de pe urma lor, banii intrând foarte repede în conturile lor.Balanțele vor scăpa de timiditatea care i-a cuprins în ultimul timp și vor putea începe să facă lucruri mărețe cu viața lor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele spun că Scorpionii vor fi daţi pe spate de surpriza care li se pregătește cu mult tact. Persoana iubită îşi doreşte să îi surprindă pe nativii din zodia Scorpion până la lacrimi şi cu siguranţă vor reuşi.Scorpionii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu. Aceștia se vor simți apreciați, iubiți și vor simți că, de data aceasta, au găsit persoana care să aibă grijă de ei și lângă care să se simtă în siguranță.Scorpionii vor avea parte de surprize pe planul profesional, deoarece vor reuși să se facă remarcați la locul de muncă într-un mod pozitiv.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii vor primi ajutor din partea astrelor pentru a rezolva problemele de ordin medical. Greutățile pe care au trebui să le înfrunte în ultimul timp și-au pus amprenta asupra sănătății lor, iar stresul suferit le-a dat bătăi de cap.Nativii din zodia Săgetător sunt și unul dintre cei mai săritori oameni pe care îi vei întâlni vreodată, gata să sară în ajutorul oricărei persoane aflată în nevoie. În ceea ce privește relațiile lor romantice, nativii din zodia Săgetător sunt loiali, implicați și angajați cu dedicare și profunzime. Te vor susține în orice situație, atât la bine, cât și când lucrurile devin mai dificile.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativii Capricorn vor primi o veste foarte bună din partea apropiaților. Ziua lor va deveni multe mai bună și vor avea parte de o stare excelentă datorită lucrului pe care îl vor afla.Capricornii se vor bucura de o veste foarte bună, deoarece vor fi avansaţi pe un alt post la locul de muncă, o funcţie ce le va aduce foarte multe satisfacții atât pe planul psihic, cât şi pe planul financiar.Nativii Capricorn vor primi o surpriză din partea partenerului de cuplu. Aceștia vor primi un cadou, o atenție, iar gestul partenerului de viață va însemna foarte mult pentru ei.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Vărsători, astrele spun că a venit vremea unor surprize la care nici nu se gândeau. Cel mai bine ar fi să nu rămână prea uimiţi de ce se va întâmpla, ci să se bucure de fiecare moment şi să trăiască totul la intensitate maximă…Cei nascuti sub semnul Varsatorului vor avea parte de cel mai mare castig, din punct de vedere financiar! Acestia nici macar nu se vor astepta la asa ceva!Vărsătorii vor avea parte de câștiguri financiare considerabile. Aceștia vor fi răsplătiți printr-o sumă considerabilă pentru toată munca pe care au depus-o până acum…

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peştii au parte de mâine de o surpriză foarte mare, vor câştiga un premiu substanțial ce îi va ajuta să se mute în propria lor casă şi să scape de chiria atât de chinuitoare. De aici, fiecare moment va fi cu adevărat o surpriză de la viaţă şi o bucurie enormă.Peștii vor avea parte de surprize pe planul sentimental, deoarece se vor apropia mult mai mult de persoana iubită și vor crea o legătură specială cu aceasta, lucru ce va întări și mai mult relația pe care o au.Nativii din zodia Pești ocupă un loc important în clasament, au sufletul curat și sunt plini de emoție și compasiune. Se vor bucura alături de tine când vor exista motive de bucurie, iar în același timp se vor întrista și vor suferi alături de tine dacă lucrurile nu merg bine. De asemenea, vor face absolut orice ca să ajute orice persoană și să fie stâlpul celorlalți, care se pot baza pe el.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții