Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscopul Runelor Luna Iulie 2023

Written By NIKE B. on luni, 3 iulie 2023 | 17:06



Horoscopul Runelor pentru Luna lulie – Rune bune, gânduri bune!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023. Horoscopul Runelor pentru Luna lulie – Rune bune, gânduri bune! – În această lună, întreaga țară se va afla sub energia prețioasă emanată de întregul Univers, care își revarsă binecuvântările acum, pentru fiecare din noi! Să deschidem ochii să vedem ce nu poate fi văzut, să ne lăsăm urechile să audă șoaptele Divinității și să ne deschidem inima către o nouă viață! Dacă luna iunie a fost despre găsirea răspunsurilor la întrebările care ne-au măcinat, această lună de vară ne cere să acționăm, acum că suntem lămuriți cu privire la ceea ce știm, ceea ce am aflat și ceea ce avem de făcut. Deși evenimentele astrologice din această lună ne-ar putea da bătăi de cap, cum ar fi retrogradele deja începute, Luna nouă în semnul Rac din data de 9 iulie, care ne va sensibiliza și care ne poate da peste cap relațiile sau Luna Plină din semnul Vărsător din data de 23 iulie, care ne poate aduce schimbări în ceea ce privește latura profesională, toate aceste rezultate vor avea ca scop bunăstarea noastră și transformarea vieții noastre, la o calitate mai bună și superioară.

Runele prețioase ne transmit în această lună să nu cedăm, să nu ne lăsăm copleșiți și să acționăm atunci când simțim, astfel încât să facem ceva nou, diferit, care ar putea să ne aducă succes! Și, pentru că ne aflăm în a doua lună oficială de vară, suntem îndemnați din plin să ne bucurăm de vreme și să ne relaxăm sub razele blânde ale Soarelui.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt binecuvântați în această lună de Univers și nimic nu îi poate răni. De asemenea, sunt protejați și împotriva oricăror situații care ar putea să le tulbure viața sau să le-o complice la acest moment. În ceea ce privește persoanele din jurul tău, dacă vreuna din ele ar putea să nu fie bine intenționată în această lună în ceea ce te privește, ești protejat și împotriva acestora. Mai mult decât atât, în situația în care tu însuți ai putea avea gânduri care te macină sau te frământă, acestea vor fi îndepărtate de la tine în această lună. Poți alege să îți petreci această perioadă făcând ce îți place și ce te face să te simți liber și relaxat, te afli sub ocrotire divină! Laguz Aceasta runa simbolizeaza emotiile si acele ganduri din mintea subconstienta. Gandurile ascunse si sentimentele ingropate de vii ce au ramas in campul tau sub forma de emotii captive se ridica acum de la suprafata si este timpul sa acorzi atentiei adevarului. Nu te rusina, nu te teme, nu te infuria in fata intuitiei sau emotiilor tale, ci foloseste-le ca pe un ghid. Este posibil sa faci o munca de eliberare a acestora ca sa cureti tot ce se simte greu in tine si sa fii liber si usor pentru viitor.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Este posibil ca cei născuți în zodia Taur să aibă parte de anumite frustrări în această lună și tendința va fi aceea de a „scoate țepii de arici” față de toți cei care te înconjoară. Aceste situații pot să apară cu precădere la locul de muncă sau în cadrul parteneriatelor și colaborărilor de care te ocupi acum. Raidho Aceasta Runa simbolizeaza un ciclu sau o calatorie. Poate ca te afli in mijlocul unui ciclu semnificativ al vietii sau poate te pregatesti sa pleci intr-o calatorie undeva. Esti anuntat ca aceasta calatorie va fi inaltatoare si luminoasa pentru tine. Runa indica si faptul ca beneficiezi tot anul de protectie si siguranta in timp ce calatoresti oriunde dar si o nevoie pe care o ai de a calatori in tari straine, nevoie pe care ar fi bine sa ti-o implinesti. Ai grijă la cum te manifești cu cei din jurul tău. Deși atitudinea ta la ce se întâmplă în jurul tău va fi instinctuală, de nervi și supărare, alege să iei cu calm și cu răbdare fiecare situație care vine. Vei dobândi înțelepciune și vei putea vedea și alte soluții la problemele eventuale.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această lună se recomandă ca nativii din zodia Gemeni să se pună pe picioare, să se afirme și să ia cuvântul, în orice situație. Poate că a trecut ceva vreme de când nu ai mai „pus piciorul în prag” și această perioadă îți cere să o faci și să lupți pentru ceea ce este al tău. Oamenii din jurul tău, atât cei din relațiile de la serviciu, cât și cei din familie, au tendința să te privească ca pe un om bun, care poate îndura până la nesfârșit orice. Perth Aceasta Runa simbolizeaza magia si indica faptul ca esti o fiinta foarte puternica ce detine puteri magice asupra vietii sale. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat favorabil pe care ti-l doresti si sa iti directionezi energia in modurile in care vrei ca lucrurile sa evolueze. Lasa Universul sa iti cunoasca nevoia si vei fi ajutat. Este totodata un simbol mistic bun pentru a-ti creste abilitatile psihice. Însă, a venit vremea să demonstrezi contrariul și să arăți tuturor de ce ești capabil. Ieși din anonimat, ieși din starea de confort psihic. Afirmă-te, crești, dezvoltă-te, mergi și obține ceea ce ți se cuvine!

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Poate că pentru cei din zodia Rac luna iulie este una dintre cele mai bune luni ale anului în ceea ce privește situația financiară, situația profesională și de familie, dar și cea a stării de spirit și a relației cu sinele interior. Astfel, această lună te binecuvântează cu absolut tot ce îți dorești, mai ales din punct de vedere al banilor, știind că perioada care a trecut pentru tine, nu a fost tocmai bună. De asemenea, cei din jurul tău au parte de un moment în care simt să-și arate aprecierea față de tine și te vor surprinde cu daruri, surprize și alte noutăți care te vor bucura și îți vor aduce satisfacție. Bucură-te de o lună magică! Teiwaz Aceasta runa simbolizeaza datoria si disciplina. Este timpul sa te ocupi si mai atent de detaliile din munca ta si sa te uiti la orice aspect mult mai de aproape inainte de a merge mai departe. Nu fii rapid si repezit in a lua decizii sau a trece la actiune. In finetea detaliilor consta diferenta intre ce e bine pentru tine si ce nu. Deasemenea, runa mai indica si nevoia de a te odihni mai mult pentru a permite corpului si sufletului sa se vindece de stres acumulat.

Leu (23 iulie - 22 august)

Lecția care ți se atribuie în această lună vizează calmitatea și răbdarea. Chiar dacă în această perioadă te simți mai entuziasmat decât de obicei, alege să nu faci acțiuni bazate pe primul impuls care îți vine sau să spui primele lucruri care îți trec prin cap. Alege să te gândești de două ori înainte de a acționa și dacă ai posibilitatea să nu iei nicio decizie, nu o face. Amână cât poți acest lucru și nu te grăbi. După ce înveți lecția răbdării, vei vedea câte lucruri minunate ți se vor oferi și ți se vor deschide în cale! Sowulo Aceasta Runa se traduce prin cuvantul “soare” si indica evolutii foarte pozitive in viata ta. Vitalitatea si puterea ta vor creste de acum incolo si multe situatii se vor aranja in favoarea ta. Este un semn mistic foarte norocos mai ales pe domeniul sanatatii si carierei. Prin aceasta runa ti se transmite multa vibratie buna iar ea vine spre tine ca sa o folosesti in avantajul tau.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Fecioară, aceștia au parte de o lună agitată, care îi va surprinde muncind foarte mult. Pe lângă faptul că depui eforturi considerabile la muncă și te implici în tot felul de proiecte, încearcă să acorzi o atenție mai deosebită veștilor sau noutăților care îți parvin. Unele dintre ele are legătură directă cu tine și îți poate influența viața în mod semnificativ în perioada care urmează. Alege să te ocupi și de tine și în măsura în care poți, îmbină utilul cu plăcutul, găsește timp să te reîncarci! Uruz Aceasta Runa simbolizeaza puterea si determinarea si indica nevoia de a te ridica drepti si asumat si sa iti asumi conducerea propriei vieti. Runa mai semnifica si fertilitatea si anunta o crestere a energiei creative sau sexuale. Runa este un semn norocos daca esti in etapa de a incepe un nou proiect creativ, o noua relatie sau sa iti intemeiezi o familie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pentru nativii din zodia Balanță, această lună este despre dragoste și încă mai multă dragoste. Te lași purtat de val în această lună și alegi să te dedici în totalitate celui mai important și valoros sentiment, respectiv iubirea. Dacă ești într-o relație, te așteaptă o lună binecuvântată alături de partenerul de viață. Însă, dacă ești singur și nu ai pe cineva în viața ta, această lună îți va scoate în cale o persoană nouă, deosebită și specială, alături de care te vei apropia și te vei simți extraordinar de bine. Thurisaz: Aceasta este runa ce simbolizeaza munca sustinuta si dificultatile intalnite in cale. Este asadar timpul pentru tine sa mergi in interiorul tau ca sa te ocupi de orice situatie dureroasa ce apare si care iti aminteste de una similara din trecut pe care evident nu ai rezolvat-o in inima ta din moment ce reapare in prezent cu alte personaje. Aceasta runa este si un semn ca iti este necesar si benefic sa meditezi sau sa lucrezi cu interiorul tau (ce gandesti si ce simti) ca sa ajungi la adevaratele sentimente.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Această lună pregătește o transformare importantă în viața nativilor din zodia Scorpion. Astfel, tot ce ai de făcut este să aștepți și să fii pregătit pentru această schimbare, atunci când vine. Nu se impune nicio altă acțiune din partea ta, decât să fii pregătit, să ai inima deschisă și să accepți orice va veni, pentru că îți va beneficia și te va ajuta, chiar dacă va fi simplu sau inconfortabil. Nu te teme, ai încredere în Univers și în ceea ce este pregătit special pentru tine. Mannaz Aceasta Runa se traduce prin cuvantul “om” si indica faptul ca atentia ta se va indrepta spre relatiile cu prietenii, cu familia, chiar cu comunitatea. Este timpul ca unele relatii sa iti devina mai bune, sa reconsideri daca ele chiar iti servesc sau nu, sa te inconjori de relatii ce te imputernicesc. Runa este un simbol bun ce indica familie si prieteni ce te sustin si care iti vor oferi ghidare pentru drumul acestui an.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt îndemnați să spere și să viseze în continuare, însă mai intens și mai realistic, pentru că sunt la un pas distanță ca ideile și planurile pe care le au să devină realitate. De asemenea, pe lângă succesul financiar și profesional de care vei avea parte, această lună este benefică pentru tine și din punct de vedere al relațiilor sentimentale. Astfel, dacă ești singur, poți întâlni pe cineva, iar dacă ești implicat într-o relație, în această lună ai putea duce relația la un alt nivel, ai putea face pasul cel mare sau ai putea decide alături de partener să măriți familia. Wunjo Aceasta Runa simbolizeaza bucurie si implinirea scopurilor propuse. Ai muncit mult si din greu si acum poti sa fii mai relaxat si detasat. Vine vremea sa te bucuri in tihna de realizarile vietii, deci propune-ti sa respiri mai des aer proaspat si sa organizezi actiuni anume dedicate relaxarii tale. Aceasta Runa indica si o implinire cu succes a unui obiectiv important pentru tine.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Această lună pentru cei născuți în zodia Capricorn este despre latura profesională și tot ce este legat de carieră și proiecte noi de afaceri. Câteva schimbări în această direcție sunt preconizate pentru tine, așa că poți fi în postura de a alege să renunți la actualul loc de muncă și să începi unul nou, sau chiar o afacere sau un proiect pe cont propriu. De altfel, există posibilitatea ca la actualul loc de muncă să primești anumite recompense sau să ți se ofere o poziție de conducere sau una superioară. De tine depinde ce alegi, ai încredere în intuiția ta! Nauthiz Aceasta este runa ce simbolizeaza dorintele neimplinite. Poate ca ai un vis sau o dorinta ce a fost ingropata adanc in tine din cauza temerii sau indoielii de sine. A sosit timpul pentru tine sa iti rechemi la lumina increderea de sine si sa incepi sa iti creezi viata care se simte bine pentru tine. Mai poate sa indice si faptul ca o perioada grea ca o povara se apropie de final si se va transforma in ceva mai bun.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O lună plină de noi oportunități și câștiguri de orice fel se anunță pentru nativii din zodia Vărsător. Dacă până acum ai avut impresia că ai stagnat, mai ales din punct de vedere profesional, lucrurile sunt pe cale să se schimbe acum, odată cu intrarea în a doua lună de vară. Proiectele și colaborările se „încing” și nu din cauza vremii de afară, ci datorită propriilor tale abilități și a capacității tale intelectuale, care te propulsează acolo unde îți dorești, realizezi tot ce îți propui. Ai încredere în noua direcție pe care o ia viața ta acum! Gebo Aceasta runa sustine parteneriatul sub orice forma. Daca este vorba despre o situatie personala, probabil, partenerul tau este exact cel alaturi de care poti construi o relatie stabila. Este greu de spus daca este vorba despre cineva din familie, cercul de prieteni sau colegi. Dar in mod clar aceasta persoana isi doreste un parteneriat stabil, activ si profitabil de ambele parti. Cauta-ti aliatii si actioneaza in echipa in acest an. Parteneriatul va fi forta ta. Dar nu uita de libertatea fiecarui membru al aliantei create.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este posibil ca această lună să te scoată din zona de confort, în special în ceea ce privește exprimarea și comunicarea. Ai adunat în tine de ceva vreme anumite lucruri nespuse și, deși ți se pare că le verbalizezi, acestea tot nu îți dau pace, nu se rezolvă și încă te macină. Este necesar să te eliberezi, să spui tot ce ai pe suflet, astfel încât să nu mai fie nevoie să te reîntorci la aceleași subiecte care te frământă. Ai încredere în cei dragi sufletului tău și în familie, care este alături de tine orice ar fi, te susține și te protejează. Perth (inversata) Ceea ce se intampla poate fi perceput intr-o maniera subiectiva, insa trebuie sa retii ca trecutul este “mort”, iar viitorul nu s-a nascut inca. Prezentul este ceea ce conteaza. Nu te mai baza pe lucruri din trecut, caci ele nu mai functioneaza pentru tine. Renunta la credintele vechi, la modurile vechi de gandire care nu te mai reprezinta. Sa te intorci din nou si din nou la ele inseamna sa ramai pe loc in dezvoltarea ta. Este foarte important sa intelegi acest lucru si sa mergi inainte, chiar daca uneori te confrunti cu o stare de confuzie. Atunci cand o situatie nu te avantajeaza, spune-ti ca totul este temporar. La un moment dat ve veni si vremea ta sa fii pe val.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții