Horoscopul săptămâna 20-26 mai 2024.

Horoscopul săptămâna 20-26 mai 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horoscopul...

Horoscopul țigănesc iulie 2023

Written By NIKE B. on marți, 4 iulie 2023 | 16:58



Horoscopul țigănesc pentru iulie 2023 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Horoscopul țigănesc aduce multe surprize în viața nativilor, iar anul 2023 va fi unul cu foarte multe evenimente bune. Haideți să vedem împreună ce previziuni aduce horoscopul țigănesc !Horoscopul țigănesc dezvăluie că în luna iulie, toate semnele zodiacale trebuie să se bucure de fiecare moment și fiecare etapă pentru a atinge obiectivele. Dar patru dintre aceste zodii vor avea succes și vor câștiga bani.Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.



Iata horoscopul țigănesc pentru luna iulie 2023,A doua luna de vară începe cu multă agitație pentru unii nativi, însă lucrurile se vor mai liniștii în a doua parte a lunii. După mai multe luni în care au trecut prin încercări mai dificile, luna iulie se anunță una mai liniștită. Care sunt zodiile care vor avea de tras în prima parte a lunii.Urmează o perioadă mai stabilă și liniștită pentru nativii acestei zodii, mai ales în familie și în cuplu. Așadar, bucură-te de concediu și de zilele pline de romantism.







PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

BERBEC – PUMNAL.Din fericire, luna aceasta va fi vizibila o evolutie pozitiva in viata voastra; veti fi mereu pe fata si veti reusi sa va impuneti majoritatea ideilor, pentru ca sunt argumentate convingator. Viata sentimentala pare sa aiba intaietate; ca urmare, raspunsul persoanelor de langa voi va fi extrem de suportiv, mai ales in momente mai delicate, cand mereu este nevoie de cineva cu rol de sustinere. Si, cine, mai bine decat omul pe care-l iubiti? Luna aceasta veti fi mult mai empatici cu cei din jur, mult mai disponibili a acorda ajutor; daca sunteti implicati in servicii sociale de caritate, actiunile voastre nu vor trece neobservate, fiind apreciate chiar de persoane destul de importante de la nivelul comunitatii. Evolutiile din viata profesionala arata un parcurs pozitiv, pe tot parcursul lunii; nu va veti confrunta cu piedici importante, iar perspectivele de a obtine castiguri semnificative si nu doar din punct de vedere financiar, sunt foarte mari. Se deschid usi care, pana acum, pareau ca vor sta mereu inchise, asa incat si perspectivele se schimba, si ambitiile se vor adapta acestora. Ceva mai multa implicare in viata sentimentala poate sa aduca numeroase beneficii; aveti nevoie sa fiti sustinuti, in momentele dificile, chiar si numa din punct de vedere moral. Ca urmare, este important sa acordati respectful cuvenit relatiei cu partenerii de cuplu, sa aveti rabdare si sa ascultati, sa interveniti cu diverse actiuni, chiar daca doar simbolice, menite sa stimuleze romantismul din cuplu. O floare adusa la momentul potrivit, o invitatie la cina, la o plimbare, o mica escapada impreuna, fiecare dintre aceste actiuni pot avea efecte miraculoase asupra relatiei de cuplu. Fiti foarte atenti la relationarea cu varstnicii din familie; diferentele de gandire dintre generatii pot sa cauzeze tensiuni.

COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

COROANĂ – TAUR: Luna aceasta, evolutia voastra va fi destul de etapizata, insa partea buna este ca se va merge spre mai bine. Nu va lipseste energia, vigoarea, asa ca exista potential de a munci mult, de a depune eforturi substantiale pentru ceea ce va doriti sa realizati. Vor exista mereu motivatii pentru actiunile voastre, iar acest lucru va reprezenta un mare plus; atata timp cat aveti un tel bine stabilit, nimic nu va va putea abate de la drumul vostru. Trebuie sa aveti grija sa echilibrati viata profesionala cu cea personala; uneori, fiind foarte concentrati pe atingerea obiectivelor profesionale stabilite, este posibil sa scapati din vedere anumite necesitati din viata personala, care nu ar trebui ignorate. Eventualele tensiuni care ar putea sa apara in cadrul domestic trebuie tratate cu foarte multa atentie; este bine sa mentineti, mereu, un cadru familial cat mai linistit, pentru a va putea vedea de profesie fara a mai avea si alte griji pe cap. Nimic nu se obtine fara eforturi, iar voi sunteti persoane dedicate, care, daca va propuneti, puteti face multe lucruri interesante. Familia este foarte importanta pentru voi; de aceea, sunteti in stare sa faceti foarte multe, pentru bunastarea membrilor acesteia. Insa, uneori, fara sa va dati seama, prinsi in valtoarea altor actiuni pentru desfasurarea carora puneti la fel de multa pasiune, s-ar putea sa ignorati unele probleme legate de viata sentimentala, de relatia de cuplu, ceea ce poate determina situatii conflictuale, care nu va fac bine nici voua, nici partenerilor. Cu putin atentie, aceste momente incomode pot fi evitate. Luna aceasta, incercati sa fiti mult mai comunicativi, mai deschisi, pentru ca lucrurile sa se lamureasca de la inceput. Voi, celibatarii, aveti mari sanse de a descoperi parteneri potriviti pentru a dezvolta relatii durabile; conditia este sa existe disponbilitate, din partea voastra.

SFESNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

SFEȘNIC – GEMENI:In ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, nu se poate spune ca aceasta luna va fi usoara, pentru ca vor exista numeroase provocari, care va vor pune rabdarea si vointa la incercare. Nu veti duce lipsa de responsabilitati, asa ca este nevoie sa va mobilizati, dar si sa va organizati asa cum trebuie; sa nu va inchipuiti ca nu veti avea situatii care sa va denatureze programul; probabil ca acesta ar fi unul dintre cele mai frustrante evenimente care s-ar putea intampla, insa va trebui sa va adaptati, nu veti avea incotro. Ar fi bine, uneori, sa va ganditi si la posibilitatea delegarii unor responsabilitati, chiar daca va place sa supravegheati voi insiva, totul; trebuie, insa, sa fiti constienti ca acest lucru nu este posibil intotdeauna si, daca vreti sa fiti eficienti, trebuie sa acceptati si ajutor. Defectiunile vor fi un alt element menit sa va intoarca din drum si sa va afecteze programul zilnic; nu sunteti dintre cei care sa tratati lucrurile cu superficialitate, de aceea este bine sa va asigurati colaborare din partea unor persoane pricepute, care pot sa sa implice eficient si sa ajute, intr-adevar. Si in plan personal, este bine sa faceti lucrurile impreuna, in familie, implicand pe toata lumea, mai ales daca este vorba de proiecte care privesc intreaga familie. Este o perioada benefica pentru viata sentimentala, in sensul ca sunt favorizate discutiile deschise, in probleme care va privesc relatia de cuplu; existenta unui context astral favorabil ar trebui sa reprezinte un impuls pentru a actiona in aceasta directie. Daca munca va tine departe de familie, aveti grija ca membrii acesteia sa nu se simta ignorati; mijloacele de comunicare modern pot sa faciliteze mentinerea legaturii cu cei dragi. Relationarea cu cei mai tineri membri ai familiei trebuie facuta foarte prudent, pentru ca, se pare, exista elemente ce indica oarecare dificultati in acest sens; sunt chestiuni care tin strict de evolutia acestei generatii, ce trebuie percepute ca atare de catre voi, adultii.




ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Nativii zodiei Roata V-ati fi dorit ca aceasta luna sa fie mult mai productiva, mai ales ca va veti simti in forma, gata sa faceti multe lucruri interesante. Totusi, vor exista momente in care vor surveni mult prea multe responsabilitati, pe care nu prea le veti putea dispersa, toate dovedindu-se urgent de rezolvat, asa incat, in astfel de momente, presiunea va fi maxima asupra voastra. Este foarte posibil ca, in urma stresului pe care-l veti resimti, sa va alegeti chiar cu unele probleme de sanatate, daca nu veti gasi, in timp util, solutii inteligente de gestionare a problemelor. In plan sentimental, este cazul sa va inarmati cu ceva mai mutla rabdare ca de obicei; este foarte posibil sa existe momente in care sa trebuiasca sa va abtineti puternic, pentru a nu rabufni, la unele nazuri ale juniorilor sau chiar ale partenerilor. Cei mai norocosi dintre voi, insa, vor gasi sprijin important in familie, ori de cate ori se vor ivi imrejurari mai complicate. Exista risc de dezechilibrare a balantei financiare, in conditiile in care vor exista numeroase pretentii de satisfacut; va trebui sa fiti foarte abili pentru a multumi pe toata lumea, macar partial, si a mentine normalitatea in ceea ce priveste finantele. Luna aceasta, cadrul general de evolutie a vietii sentimentale va fi, pentru majoritatea dintre voi, destul de tulbure; vor exista, insa, si fericiti care se vor putea bucura de o stare de normalitate in relatiile de acetst gen. Va trebui sa va inarmati cu rabdare sis a va entineti fermi, pe pozitie, atunci cand dreptatea este de partea voastra. Chestiunile financiare, in special, vor crea divergente. Voi, celibatarii, ati putea depasi acest statut, daca veti fi ceva mai indrazneti; anumite semnale s-ar putea sa va indemne pe unii dintre cei care dezvoltati deja o relatie de cuplu, de mai multa vreme, sa faceti pasul decisiv si sa propuneti sau sa acceptati o cerere in casatorie.

STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

Cei născuți în zodia STEAUA Din pacate, performantele voastre de pe parcursul acestei luni nu vor fi deloc multumitoare; multi dintre voi veti ajunge la finele lunii foarte frustrate, cu putina multumire sufleteasca, desi eforturile pe care le veti depune nu vor fi putine. Nu veti scapa nici de efectele nocive ale stresului, pe masura ce problemele se vor acumula; nu este genul vostru sa intrati in panica insa, luna aceasta, s-ar putea sa experimentati si astfel de momente. Dispoztia voastra va lasa mult de dorit, avand in vedere ca nu reusiti sa gasiti modalitati care sa contracatreze trendul negativ. Trebuie sa fiti constienti ca se poate sa existe si perioade mai putin fericite, in care lucrurile sa nu mearga, neaparat, pe directia fixate de voi. Viata sentimentala va fi, cu siguranta, afectata de aceasta stare de spirit; totusi, ar trebui sa tineti seama ca cei de alaturi nu sunt vinovati de nereusitele voastre, ca nu trebuie sa va varsati frustrarile asupra acestora. Daca nu veti tine seama de asta si veti persista intr-o astfel de atitudine, este putin probail ca viata de familie sa se desfasoare asa cum trebuie. Autocompatimirea nu va va folosi la nimic luna aceasta; pur si simplu, va trebui sa acceptati ca anumite chestiuni nu merg asa cum v-ati dori si ca este una dintre acele perioade care trebuie sa treaca, pentru a lasa loc unor zile de mai bun augur. Este posibil ca un prieten apropiat sa va ofere foarte mult sprijin, in toata aceasta debandada emotionala si sa va ajute sa vedeti unde gresiti, pentru a remedia lucrurile; acesta va fi un caz fericit, insa, de care nu multi dintre voi se vor putea bucura. Tineti cont ca, pentru ca relatia sentiemntala sa functioneze asa cum trebuie, este nevoie ca amandoi partenerii sa faca eforturi in acest sens. Este valabil acest lucru si pentru voi, celibatarii; nu asteptati ca altii sa ia initiative. Inuiti momentul potrivit si actionati sau macar lansati semnalele necesare pentru ca cei de alaturi sa inteleaga ca pot sa faca pasul urmator.







CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Cei născuți în zodia CLOPOTUL Luna aceasta, evolutiie din viata voastra se vor inscrie pe o linie moderata; nici prea mult, nici prea putin. Nu intotdeauna veti fi multumiti de ceea ce ati reusit, dar nici nu veti fi foarte nemultumiti, in cazul in care ceva nu va reuseste in maniera gandita de voi. Aveti o gandire destul de optimista, astfel incat sa incercati sa vedeti, in fiecate episode petrecut in viata voastra, partea plina a paharului. Filosofiile de viata sunt importante, insa nu trebuie sa intindeti prea mult discutia despre asta; o data ce ati ajuns la o concluzie, trecetei mai departe. Puteti sa va folositi timpul intr-un mod mult mai constructiv. Lucrurile se pun in miscare doar daca va implicati. Este posibil sa va confruntati cu unele probleme in ceea ce priveste starea de sanatate; trebuie sa fiti vigilent si sa interveniti asa cum trebuie, daca vedeti ca lucrurile iau o turnura alarmanta. In cazul in care va veti concentra mult prea mult pe relatiile profesionale, s-ar putea ca apropiatii vostri sa se simta ignorati; incercati sa le acordati si acestora, atentia cuvenita. Persoana care va place pare sa manifeste si ea sentimente reciproce; voi, baietii, ar trebui sa luati initiativa si sa faceti primul pas. In familie, incercati sa fiti cat se poate de prezenti, chiar daca sunteti foarte ocupati in plan profesional; scuzele gasite s-ar putea sa nu functioneze, in cazul in care alegeti sa sacrificati din timpul alocat celor dragi. Daca aveti un job ce presupune calatorii, incercati sa luati cu voi si pe parteneri, daca acest lucru este posibil; puteti rezolva si probleme de serviciu si puteti petrece si timp de calitate cu partenerii.

MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

Cei născuți în zodia MONEDA, Luna aceasta va fi destul de placuta pentru voi, avand in vedere ca aveti energia necesara pentru a face fata provocarilor. Nimic nu va fi simplu, mai ales in plan personal; va trebui sa gasiti caile cele mai potrivite pentru a multumi pe toata lumea. In a doua parte a lunii, anumite lucruri s-ar putea sa se mai schimbe; veti fi fericiti sa ajutati pe altii, mai ales in chestiuni pe care le stapaniti foarte bine. In ceea ce priveste finantele, veti fi mult mai calculati si mai chibzuiti decat pana acum; asta va va scuti de aparitia multor probleme, pe tot parcursul perioadei. Chestiunile familiale mai delicate se vor rezolva usor, prin interventiile voastre diplomatice si echitabile. Va veti simti bine, din punct de vedere fizic, proaspeti si gata de actiune. Este o perioada foarte potrivita pentru a deprinde noi abilitati. Cei care activati in afaceri, veti avea posibilitatea de a explora noi idei de business, de a intra in noi proiecte de lucru sau parteneriate. In unele cazuri, cheltuielile ar putea sa creasca, de aceea trebuie sa fiti atenti cum gestionati finantele. Este o perioada in care pot sa apara multe divergente in familie, pornind de la subiecte asupra carora nu aveti deloc un punct de vedere comun; in astfel de situatii, este nevoie sa reflectati asupra a aceea ce se intampla si sa interveniti cu solutii diplomatice si echilibrate. Relatii cu juniorii vor cauza destul de multe probleme, mai ales daca acestia sunt la varsta adolescentei; a convinge pe acestia de necesitatea utilizarii altor cai de actiune, in legatura cu anumite chestiuni, va necesita o munca destul de sustinuta. Voi, celibatarii, ar trebui sa fiti mult mai atenti la semnalele pe care le primiti, daca sunteti interesati sa va includeti intr-o relatie de cuplu; dezinteresul atrage, automat, dupa sine, esec in acest plan al vietii voastre.






CUTITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Nativii zodiei Cutit Cei dintre voi care veti fi interesati de autodepasire, de autoperfectionare, vor fi foarte favorizati, in perioada acestei luni. Daca doriti sa va extindeti familia, iarasi este o perioada potrivita pentru a face pasi in aceasta directie. Daca va ganditi la schimbarea jobului, este bine sa nu faceti pasi pripiti in aceasta directie, ci sa va ganditi foarte bine la ceea ce va doriti si ceea ce puteti obtine in conditiile de fata. Viata profesionala poate fi afectata de numerosi factori externi, care pot lasa amprente durabile, daca voi veti permite acest lucru. Casatoriile care vor avea loc spre finele acestei luni vor avea parte de numeroase influente benefice. In plan financer, va trebui sa fiti foarte atenti la ceea ce se petrece in jurul vostru; vor exista numeroase ocazii favorabile de a obtine castiguri banesti, insa si multe situatii iluzorii, in care va fi foarte usor sa va inselati, in deciziile pe care le veti lua. Finele lunii aduce un suflu proaspat, atat in relatia de cuplu, cat si in viata profesionala. Inceputul lunii s-ar putea sa nu va gaseasca foarte bine, din punctul de vedere al vietii personale. Totusi, trebuie sa fiti deschisi discutiilor si sa faceti eforturile necesare pentru normalizarea situatiei; daca nici voi si nici partenerii vostri nu vor lua initiativa, este putin probabil ca lucrurile sa se indrepte intr-o directive potrivita, doar prin propriile evolutii. Incercati sa lasati problemele de la serviciu la usa, pentru a frustrarile sa nu va afecteze starea de spirit si sa va revarsati asupra celor dragi. Este o atitudine extreme de nociva si cu impact negative semnificativ asupra relatiei de cuplu. Mizati pe climatul favorabil care pare sa se constituie spre finele lunii, pentru a remedia chestiunile care nu merg asa cum ar trebuie.

TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorul

Cei născuți în zodia TOPORUL Luna aceasta constituie o perioada potrivita pentru a face bani, chiar in plus fata de veniturile constant; si cei care lucreaza part-time, ar reusi, cu putina iscusinta, sa gaseasca modalitati pentru a-si suplimenta veniturile. Conversatiile cu prietenii ar putea sa scoata la iveala informatii pretioase in legatura cu anumite subiecte de interes, asa ca incercati sa va intalniti cat mai des sis a discutati cat mai mult cu acestia. Interrelationarea ocupa, in aceasta perioada, o pozitie centrala, in viata voastra. Mijlocul lunii va marca o perioada de stagnare, oarecum de tranzitie de la ceva catre altceva; unele lucruri se vor schimba substantial, in viata voastra, dupa aceasta perioada. Cheltuirea banilor pentru placerea personala poate sa va faca bine, din punct de vedere psihic, daca este practicata cu chibzuinta; daca veti cheltui, insa, fara masura, nu va mai fi vorba de nici o placere personala, ci doar de o problema in plus. Ultima parte a lunii va fi destul de favorabila vietii de cuplu; puteti fauri amintiri memorabile, in timpul clipelor petrecute alaturi de parteneri. Comportamentul nepotrivit al unei persoane apropiate ar putea sa va strice putin atmosfera, in aceasta perioada. Chestiunile sentimental ear putea evolua foarte frumos, pe perioada acestei luni; atentiile fata de parteneri vor mentine aprinsa flacara iubirii si a pasiunii. Invatati unii de la ceilalti si incercati sa ajungeti la consens in privinta chestiunilor majore care privesc viata voastra de cuplu; aceasta este calea prin care veti putea mentine linistea si armonia intre voi. Pentru cei aflati in cautarea perechii potrivite; partea a doua a lunii este mult mai favorabila acestui tip de demers. Va trebui sa va manifestati active in acest sens, nu sa asteptati ca altii sa intervina in favoarea voastra. Aceasta ultima tactica va fi, mai degraba, paguboasa, in ceea ce va priveste.

POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricornul

Draga POTCOAVA, Luna aceasta, beneficii veti avea, in special, in ceea ce priveste relatiile, finantele si dorinta de autoperfectionare, dorinta de a invata, de a afla cat mai multe lucruri despre domenii cat mai diverse. Finantele vor ramane constant, ba chiar, in unele cazuri, vor creste, iar acesta este un lucru foarte bun. Relatiile cu familia vor fi destul de satisfacatoare, mai ales daca interventiile voastre vor fi guvernate de rabdare si intelegere. Numai prin actiuni sustinute, munca voastra va fi dusa la bun sfarsit, obiectivele atinse, iar trendul se va mentine ascendent. Incercati sa fiti cat mai organizati, atat in ceea ce priveste actiunile din plan profesional, cat si pe cele din plan personal. A doua parte a lunii are rolul de a va pune in valoare talantele voastre oratorice; puteti planifica prezentari, prelegeri, mizand pe faptul ca mesajul vostru va avea rezonanta necesara pentru a ajunge acolo unde se doreste. Petrecerea a cat mai mult timp alaturi de parteneri, facand diverse lucruri impreuna, nu poate avea decat efecte benefice asupra relatiei de cuplu. Viata sentimentala va avea o evolutie destul de buna, in aceasta perioada. Disponibilitatea voastra de a va implica in familie, de a petrece timp alaturi de cei dragi, va contribui, in mod esential, la sporirea interrelationarii in acest plan al vietii voastre. Este o perioada excelenta pentru a comunica deschis, pentru a spune ce aveti pe suflet, pentru a asculta, de asemenea, acelasi lucru din partea partenerilor vostri, pentru a lamuri chestiunile neclare care pot avea impact negativ asupra bunulu mers al relatiei de cuplu. Cei singuri, au mair sanse sa-si gaseasca o pereche, insa numai daca isi odresc acest lucru si actioneaza in consecinta.

CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Draga CUPA, Evolutiile astrale din aceasta perioada va vor aduce numeroase oportunitati, in diverse domenii ale vietii voastre. Va fi nevoie sa dovediti ce puteti, multa lume va astepta asta de la voi; uneori, vi se va parea destul de neplacut sa fiti mereu sub lupa, mereu trebuind sa tot dovediti cate ceva. Totusi, acest lucru va da rezultate, pentru ca este foarte posibil sa reusiti sa obtineti, fie un bonus, fie pozitia superioara pecare o vizati. In plan personal, este posibil sa aveti de-a face cu unele axietati, care sa va subrezeasca, oarecum, starea psihica; incercati sa va lamuriti in legatura cu ceea ce va provoaca temeri, pentru a elimina cauzele acestor sentimente nocive. Incercati sa va schimbati, stilul de lucru, daca nu vedeti rezultatele dorite; incercati sa fiti flexibili, introduceti si acceptati schimbarile. Intr-o destul de mare masura, norocul va fi de partea voastra; necazurile se vor tine, in general, departe de voi. Viata voastra sentimentala va cam fi pusa sub presiune, in aceasta perioada; temerile care va vor incerca, referitoare la evolutia acestui domeniu din viata voastra, asupra relatiei de cuplu sau a relatiilor cu persoanele apropiate, va vor impiedica sa evoluati, asa cum v-ati dori. Este destul de dificil sa treceti peste ceea ce simtiti si, daca alegeti sis a va inchideti in sine, va fi destul de dificil sa va reveniti.

CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Cei născuți în zodia CAPELA Luna aceasta se pare ca ceva se concretizeaza destul de benefic pentru voi; poate fi o afacere, care sa va aduca un cec gras, sau o investitie mai veche, ce incepe sa-si arate roadele. Miscarile pe care le veti face, in aceasta perioada, vor fi, in mod clar, guvernate de evolutiile astrale; aveti grija sa nu va fortati prea mult norocul, pentru ca, in unele situatii, va trebui sa va ascultati propria intuitie si sa actionati in consecinta. Fiti foarte atenti in ceea ce priveste domeniul financiar; poate sa apara o stuatie delicate, care sa va afecteze intreagul buget. Pe de alta parte, in plan profesional, rezolvarea unei sarcini importante de serviciu ar putea sa va aduca prestigiul dorit; castigurile banesti nu vor fi, insa, pe masura. In relatia de cuplu, vor exista numeroase momente in care va trebuie sa luati decizii rapide, care sa salveze o situatie sau alta; din pacate, va trebui sa fiti mereu in alerta, sa fiti pregatii sa reactionati in functie de circumstante. Relatia de cuplu va ridica numeroase provocari, pentru voi, nativii acestei zodii, pentru perioada acestei luni; vor fi momente in care va trebui sa fiti pe faza si sa reactionati cu promptitudine, in consecinta. Romantismul care va place atat de mult, va fi la cote destul de scazute; multe relatii de cuplu vor scartai destul de urat si este posibil, in unele cazuri, sa aiba loc rupturi, fara sanse de impacare. Din pacate, va fi o situatie destul de stresanta pentru voi, iar asta isi va pune amprenta asupra comportamentului vostru, inclusiv in relatia cu partenerii de cuplu sau cu alti apropiati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții