Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de weekend

Written By NIKE B. on vineri, 25 august 2023 | 17:57




Horoscop pentru femei weekend în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop weekend August . Citește horoscopul de weekend și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste! Gemenii se încarcă de energie pozitivă, Balanțele au parte de surprize venite din direcții de la care nu se așteptau, iar Vărsătorii au parte de un weekend care-i pregătește pentru noua săptămână.Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Unul dintre nativi va avea parte de un final de săptămână excelent. Ce se întâmplă cu semnele în perioada cuprinsă între 27-29 august. Află dacă ești tu cel norocos!


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

Îți faci planuri de weekend cu persoana iubită, însă ceea ce nu știi este că aceasta deja are un plan, iar asta îți va produce furie. Încearcă să nu te impacientezi, planurile partenerului de cuplu, erau, de fapt, o surpriză pentru tine.Alergi dintr-un loc în altul și încerci să soluționezi toate problemele pe care le-ai amânat pe parcursul săptămânii. Vei avea parte și de o vizită neașteptată însă acest lucru nu te va supăra deloc.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Îți dai silința și dai tot ce ai mai bun la locul de muncă, iar acasă cu familia te comporți exemplar. Cei dragi se vor întreba dacă ești chiar tu acea persoană amabilă sau te-au înlocuit extratereștrii cu o versiune a ta, mult mai blândă.Dedici aceste zile familiei, în special acelor membrii mai tineri. Ai simțit lipsa lor și vrei să te implici mai mult în viața lor și vei face acest lucru începând cu acest weekend, pentru a nu tot amâna astfel de momente.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Te bucuri de finalul de săptămână pe plajă, alături de întreaga ta familie. Ți-a fost dor să îi revezi, iar acum priofiți din plin de timpul petrecut în compania lor. Nu este exclus ca cei dragi să îți pregătească o surpriză de vis.Este o perioadă numai bună pentru vizite, atât făcute de tine cât și venite din partea celor dragi. În weekendul acesta vei fi tot pe drum însă te vei încărca de energie pozitivă și vei avea o stare de spirit de invidiat.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

În cursul acestui weekend, dezvolți o pasiune pentru o nouă activitate pe care o vei întreprinde. Se pare că este vorba de un eventual hobby nou, unul care ar putea să îți aducă chiar și niște câștiguri destul de frumușele.Apar tensiuni între tine și partenerul de cuplu, însă acum știi cum să le gestionezi. Te simți mai matur, echilibrat și capabil să nu iei decizii la cald. Ești mândru de tine și de cum ai evoluat.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

Finalul de săptămână te prinde cu un buget limitat, însă apare o cineva care își propune să lucrezi câteva ore pentru un tips considerabil. Astfel, planetele s-au aliniat, iar problema ta cu banii s-a rezolvat rapid.Dacă vei primi o invitație în cursul acestor zile, ar fi bine să nu o refuzi, deoarece, odată ce o vei onora, vei avea parte de o adevărată surpriză, una la care nu te-ai fi așteptat vreodată.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

În zilele acestea, vei comunica excelent cu toți cei din jur și vei cunoaște persoane noi, unele dintre acestea stârnindu-ți foarte mult interesul. Socializarea te duce mereu în locuri bune și iată că în acest weekend te vei lămuri de acest aspect.Îți petreci weekend-ul în pași de dans, iar asta fiindcă este ziua ta și dai o petrecere pe care o vor ține minte toți prietenii tăi. Un invitat îndrăzneț îți va face ochi dulci, iar partenerul tău de cuplu va reacționa imediat.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

În acest weekend te vei dedica treburilor casnice, însă vei avea un ajutor de nădejde în partenerul de cuplu. Lucrurile par mai simple în doi, iar asta te determină să îți faci curaj și să îți ceri jumătatea în căsătorie.Reiei legătura cu persoane de care nu ai mai auzit nimic în ultima perioadă și vei avea ocazia să primești niște vești excelente din partea acestora. Unele dintre ele îți vor pregăti niște mici surprize și îți vei da seama că nu au uitat de tine, chiar dacă nu ați păstrat o legătură strânsă.






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

O problemă de sănătate tinde să nu îți dea pace, iar durerile provocate de aceasta nu pot suporta amânare. Un prieten apropiat se oferă să te ducă la un medic pe care îl cunoaște și care este dispus să te consulte în weekend.Vizezi cu ochii deschiși și te-ai plictisit de ceea ce se întâmplă în ultima vreme în viața ta. Vrei să faci o schimbare de proporții mari, iar în cursul acestor zile vei lucra intens în această direcție.

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

Pentru tine, cuvântul weekend este egal cu relaxarea. Profiți de ultimele zile de vară și te bălăcești în piscină, cât e ziua de lungă. Un prieten venit din afara țării te va acompania în aceste zile.În weekendul acesta, te vei concentra numai asupra relației pe care o ai cu partenerul tău și-i vei face declarații peste declarații. Nu te avânta prea tare și mai lasă să preia și el inițiativa.




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Te bucuri de ultimele zile din concediu și te pregătești psihic pentru zilele de muncă. Un apropiat al familiei te invită la un grătar, iar răspunsul tău va veni rapid, dorind să profiți din plin de acest weekend.Discuțiile pe care le vei purta în acest weekend îți vor consolida relația cu partenerul de viață. Dacă ești singură, este indicat să ieși din casă, s-ar putea să întâlnești o persoană după care ți se vor aprinde călcâiele.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Weekend-ul tău va fi unul boem, liniștit, într-un hamac, cu o carte bună și un ceai pe măsură. Îți dorești ca nimeni să nu îți strice magia momentului, așa că îți închizi telefonul și fugi de tot ceea ce înseamnă tehnologie.Ziua de sâmbătă se anunță a fi plină de tot felul de activități interesante și care te vor umple de energie. Duminică, te vei relaxa alături de cei dragi și vei programa activitățile pentru noua săptămână…




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Ești înconjurată numai de oameni pozitivi și care îți oferă anumite lecții de viață. Ar trebui să petreci mai mult timp alături de aceștia și îți vei da seama că viața poate fi privită mereu dintr-un unghi bun.Unul dintre copii va veni acasă alături de persoana iubită. De aceea încearcă să fii diplomat nu îi arăta respectivei persoane că nu îți e în grații. Până la urmă, ar trebui să respecți alegerea copilului tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții