Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul Universului anul 2023

Written By NIKE B. on joi, 14 septembrie 2023 | 09:40



Ce îți transmite Universul în anul 2023 in funcție de zodia ta!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Cine nu își dorește să facă din acest an cel mai bun de până acum? Mai ales după toate întâmplările. Este timpul, însă, să recunoaștem un lucru important - asta nu se va întâmpla din pură întâmplare. Bineînțeles că există posibilitatea de a avea un 2023 de poveste, însă va trebui să preluăm frâiele vieții noastre și să ne apucăm de treabă. Iată cele mai importante mesaje trimise de Univers pentru a face din 2023 cel mai bun an de până acum:

Universul ne sfătuiește să ne păzim inima și să rămânem pe drumul pe care am început să mergem fără să facem schimbări importante în această perioadă - făcând acest lucru putem atrage către noi toată lumina divină de care avem nevoie.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acest drum este din misiunea ta personala Ingerii ti-au auzit rugaciunile si te calauzesc sa mergi in directia pentru care te-ai nascut. Ai deja idei despre o cariera care ti-ar putea aduce bucurie, entuziasm, oportunitati sa ajuti alti oameni si securitate financiara, iar aceste ganduri sunt indicatori ai misiunii tale divine. Asta inseamna sa fii implicat in activitati care iti aduc fericire, tie si altora. Aceasta carte confirma faptul ca acea cariera la care visezi este misiunea ta personala. Prin urmare, Universul te va sprijini si iti va deschide usile. Mergi inainte cu incredere! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: situatia actuala iti ofera sugestii privind pasul urmator de urmat pe calea ta – urmeaza-ti adevaratele sentimente / ingerii vegheaza asupra afacerii si finantelor tale.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

MEMORIE VIZUALA – CURATAREA CELUI DE-AL TREILEA OCHI Prin acest mesaj, Arhanghelul Mihail iti livreaza o vindecare puternica pentru a elimina o amintire vizuala negativa din ochii mintii tale. Sabia si scutul sunt simboluri oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrument puternic de eliberare de stres. Pe durata vietii, experimentezi atat raspunsuri pozitive cat si negative in fata situatiilor traite iar acestea genereaza implanturi emotionale plasate in membranele celulelor tale. Arhanghelul Mihail identifica faptul ca ai vazut recent un incident, o scena sau ai citit ceva ce te-a perturbat si provocat emotional. Ceea ce ai vazut a lasat un implant in cel de-al treilea ochi. In perioade de stres mare, aceste implanturi vizuale pot reaparea in minte sau noaptea sub forma unui vis urat. Iti poti aminti acest incident sau poate fi o amintire reprimata din copilarie. Arhanghelul Mihail iti cere sa iti inchizi ochii si plaseaza energia sa in fata fruntii tale. Vizualizeaza o lumina albastra care se misca dintr-o parte in alta sau simte o senzatie de calm. Aceasta lumina vindecatoare curata toate amintirile vizuale care au cauzat stres in corpul tau. Aceasta vindecare puternica reechilibreaza cel de-al treilea ochi spre functionarea sa perfecta. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: nu vezi o situatie asa cum este cu adevarat ; ai dificultate cu acuitatea vizuala in timpul meditatiilor ; primesti semne vizuale de la ingeri, cauta-le si priveste-le ; porti ochelari care te impiedica sa vezi adevarul ; nu esti un fin observator ; opreste-te, priveste si asculta ; ascute-ti abilitatile de observare.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

PROGRAMARE – ASTEAPTA-TE LA CEVA MINUNAT Arhanghelul Mihail iti cere ca fiecare zi sa ti-o incepi cu intentia de a te astepta ca ceva minunat sau plin de entuziasm ti se va intampla. Primesti simbolic sabia de la Arhanghelul Mihail ca un strigat de actiune definitiva. Arhanghelul te asista sa iti programezi fiecare zi cu intentia ta. Intentia ta pozitiva este foarte puternica si extrem de protectoare. Cand este setata intentia de a te astepta la ceva si de a intampina ceva minunat, tu practic trimiti in Univers invitatia de a-ti livra orice cadou este pentru binele tau inalt. Prin programarea fiecarei zile asistat de Arhanghelul Mihail, te pregatesti sa accepti bucurie, entuziasm, fericire si binecuvantari neasteptate pentru tine si pentru oamenii din viata ta. Arhanghelul Mihail iti cere sa te conectezi cu El in fiecare dimineata la trezire, inainte de a ta jos din pat: deschide ochii si spune-ti (chiar si cu voce tare) “ceva minunat mi se va intampla astazi!”. Setand aceasta intentie este ca si cum ai arunca o patura de energie pozitiva in fata ta care sa te asiste in manifestarea a tot felul de lucruri minunate la mai multe nivele. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: renuntare la control ; fericire ; binecuvantari speciale ; surprize ; binele cel mai inalt ; intelepciune antica ; crestere personala ; destin implinit ; primesti bucurii ; creativitate imbunatatita ; echilibru si armonie ; inspiratie ; veneratie.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Aceasta situatie este deja rezolvata Acest mesaj vine sa te asigure ca situatia care te preocupa s-a incheiat in mod fericit. Ingerii au lucrat in culise pentru a vindeca sursa grijilor tale. Desi s-ar putea sa nu fi vazut inca felul in care s-a rezolvat, ai incredere ca asa s-a intamplat. Lasa grijile si relaxeaza-te, avand siguranta ca totul merge bine. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Nu e nimic de care sa te ingrijiorezi / Totul se va termina cu bine / Aceasta relatie merita sa fie salvata / Ramai in situatia actuala fiindca problemele se vor rezolva curand.

Leu (23 iulie - 22 august)

Acorda atentie propriilor vise Ingerii au lucrat in timp ce visai pentru a te ajuta sa scapi de vechile temeri si sa atingi noi culmi de fericire si de pace. Te-au invatat in timpul somnului, dand raspuns la rugaciunile tale si punand temelie pentru implinirea misiunii personale in aceasta viata. Desi s-ar putea sa nu iti amintesti aceste vise, informatiile se afla in subconstient si te ajuta in multe feluri. Poti accesa multe din sfaturile ingerilor tai tinand un jurnal al viselor. Este bun oricare tip de carnetel. Pastreaza-l la capul patului si scrie in el orice vis iti amintesti din noaptea precedenta. Curand vei recunoaste anumite tipare in temele si simbolurile care apar si care iti ofera calauzire pentru orele de veghe. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Visele care se repeta ti se adreseaza, acorda-le atentia cuvenita / Respecta-ti dorintele si actioneaza pentru implinirea lor / Consulta un expert in domeniul viselor sau o carte de vise / Asigura-te ca dormi suficient / Mergi la culcare linistit.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

SOLUTII CREATIVE – GANDESTE IN AFARA PATRATULUI Arhanghelul Mihail te asista ca sa iei in considerare si sa examinezi optiuni alternative. Aceasta abordare te va duce spre o rezolutie perfecta si pasnica la subiectele pe care le ai acum in interes si preocupare. Primesti acum simbolic sabia de la Arhanghelul Mihail ca un strigat de indemn pentru o actiune definitva. Actiunea ce ti se cere acum este una fizica si creativa. Aborarea pe care o ai in mod obisnuit, ca o rutina, pentru a solutiona o problema va fi ineficienta la situatia curenta sau la o zbatere cu care te confrunti la acest moment din timp. Ghidarea angelica iti va fi livrata atunci cand imbratisezi o schimbare in gandirea ta regulata. Vizualizeaza-te cum stai intr-un patrat. Patratul este sigur dar spatiul lui are limite. Stand in patrat, acesta preseaza o restrictie asupra proceselor tale mentale si influenteaza si functionarea ta. Procesul de a gandi in afara patratului poate implica si actiune fizica concreta, cum ar fi sa te muti in afara celor patru pereti ai mintii tale sau ai casei sau ai unui loc ori situatie. Arhanghelul Mihail te poate ghida sa meditezi cu el, sa stai, sa mergi sau sa gradinaresti cu el. In afara restrictiei celor patru pereti fizici, plamanii ti se vor umple cu aer proaspat iar mintea ta se va curata si va fi gata sa primeasca ghidare valoroasa. Cand imbratisezi o schimbare in gandire, tu permiti unui flux de idei briliante, de inspiratii si de momente de geniu sa vina si sa livreze solutii miraculoase la probleme si dificultati. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: experiente noi ; cunostinte creative ; ai potential ascuns ; ia o portie de credinta ; inspiratie ; intelepciune ; cautarea sufletului ; te reinventezi ; te evaluezi ; viziune ; originalitate ; oportunitate ; maiestrire de sine.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

VORBESTE! – PERLE DE INTELEPCIUNE Arhanghelul Mihail iti cere sa te exprimi la acest moment in timp. Punctul tau de vedere trebuie rostit iar altii au nevoie sa il auda. Primesti simbolic sabia Arhanghelului Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. De multe ori ingerii te-au vazut fiind prea temator sa comentezi sau s iti exprimi opiniile. Arhanghelul Mihail acum sta alaturi de tine, dandu-ti curajul si permisiunea ceruta la nivel subconstient si te incurajeaza sa iti impartasesti perlele de intelepciune. Dumnezeu ti-a dat voce pentru ca tu sa poti sa iti rostesti adevarul precum si cuvinte frumoase intelepte. Drumul vietii tale a fost plin de invataminte prin experienta vietii si ai dobandit intelepciune si cunoastere pe multe subiecte de interes. A venit momentul sa te afirmi si sa vorbesti. Poate fi vorba la locul de munca, in familie sau poti fi intr-o situatie in care sa ti se ceara sa vorbesti, sa te exprimi. Arhanghelul Mihail va fi cu tine sa te asiste ca sa vorbesti calm, elocvent si plin de incredere. Tu ai inspiratie valoroasa de impartit cu altii care sa ii ajute in mod magnific. Sunt vremuri in care chiar si cel mai bland si tacut individ are responsabilitatea de a participa la discutii, fata de sine si fata de altii. Tu ai informatii valoroase ce trebuie auzite. Sa stii ca esti total sustinut atunci cand iti impartasesti perlele de intelepciune, credintele, adevarurile, inspiratiile si senzatiile tale de instinct. Lasa-ti inima si sufletul sa iti fie ghizi. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: mesajul este despre vorbit in public / despre cantat / despre un recital / despre o performanta artistica sau verbala / un seminar de tinut / intalnire de familie / vorbeste in apararea cuiva / ai intelepciunea limbii de aur / esti un mesager pentru cineva / e nevoie de onestitate / apara-te la nevoie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Bazeaza-te pe sprijinul lui Dumnezeu si al ingerilor Tu esti o persoana puternica si independenta dar uneori orice persoana are nevoie de sprijin iar pentru tine acum este un asemenea moment. Aceasta carte te calauzeste sa lasi aceasta situatie in seama lui Dumnezeu si al ingerilor. Daca incerci sa o rezolvi fara ajutor din afara, vei purta povara unei griji inutile care te impiedica sa gasesti solutia potrivita. Cand permiti altora sa te ajute si sa te sprijine, puterea creste. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: cere ajutor / lasa-i pe altii sa te ajute atunci cand se ofera / cere ajutor familiei si prietenilor / apeleaza la un consilier pentru a putea vorbi deschis despre sentimentele proprii.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Angajeaza-te deplin Ai primit acest mesaj pentru ca te intrebi cum sa imbunatatesti o situatie. Ingerii te sfatuiesc sa te angajezi si implici deplin pentru obtinerea rezultatului dorit. Daca nu esti sigur ca meriti ori ca esti destul de vrednic, atunci rezultatul final va fi nesatisfacator. Totusi, daca te angajezi deplin, vei declansa miscarea potrivita in propria viata. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Implica-te mai mult intr-o situatie sau in actuala relatie pentru a crea mai multa satisfactie / Permite-ti sa te bucuri pe deplin de orice clipa / Implica-te deplin si cu incredere intr-un proiect palpitant / Ai incredere in timp ce vorbesti si scrii / Daca esti artist, simte si constientizeaza fiecare nota, fiecare litera, fiecare culoare.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ELIBEREAZA GRIJILE – TRAGE CABLUL DE LA INGRIJORARE Arhanghelul Mihail este prezent alaturi de tine pentru a te decupla de la ingrijorare. Doar cere-i asta si se va face! Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic de Arhangelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Ingrijorarea este doar un obicei universal de manifestare a fricii. S-a estimat ca o persoana petrece 20-40% din timp revizitand trecutul cu furie, vinovatie, durere, o alta portiune de 20-40% ingrijorandu-se ce s-ar putea intampla in viitor, apoi intrebandu-se de ce nu are suficienta energie ramasa pentru prezent, pentru a fi aici si acum. Arhanghelul Mihail paseste in fata ta spre a te asista in acest obicei distructiv, luandu-ti ingrijorarile excesive si asistandu-te sa ramai focusat in prezent. Ai putea fi ghidat sa iti scrii grijile in fiecare zi intr-un jurnal sau sa scrii o scrisoare ingerilor tai si sa o plasezi la altarul pentru ingeri. Ai putea sa fii ghidat sa te conectezi cu ingerii prin meditatii si sa vizualizezi cum plasezi grijile tale intr-o cutie angelica, dandu-le astfel lor. Arhanghelul Mihail este aici ca sa te ajute sa fii total prezent in ACUM pentru ca ACUM este singurul loc in care poti obtine un efect. Oricum, nu te poti ingrijora intr-atat de mult incat sa aduci o contributie sau diferenta in bine intr-o situatie. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: dormi prost si ai nevoie de reechilibrare / treci din nou si din nou peste o problema / te simti blocat si fara motivatia de a avansa / rezisti in fata schimbarii / exagerezi cu protectia excesiva asupra copiilor / te simti in dezechilibru / exagerezi in general / esti prea grabit / hiper-activitate / nu esti productiv.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

PROTECTIA UNIVERSALA – PRIMESTI MANTIA ALBASTRA REGALA Aceasta mantie este oferita tie ca un foarte puternic instrument de protectie. Capa Arhanghelului Mihail este un cadou sacru de la Dumnezeu. Cand Arhanghelul Mihail intervine cu toata protectia sa puternica data de mantia albastru regal, o face dintr-un punct avantajos al centrului absolut de protectie al arhanghelilor. Arhanghelul Gabriel se afla in vest, Arhanghelul Uriel se afla in nord, Arhanghelul Rafael se afla in est si Arhanghelul Mihail se afla in sud. Fiind in consens cu toti Arhanghelii, Arhanghelul Mihail se muta in centrul acestui cerc si pune la sol capa sa de protectie puternica energetica pentru a fi pusa peste tine si peste o situatie in care esti implicat. Aceasta forma de protectie NU este una pe care sa o poti solicita tu (cum este panza aurie sau curcubeul celor 7 raze). Ea este activata si oferita in circumstante extreme in care cursul Contractului tau Sacru este amenintat. Ai putea sa fii sau sa nu fii constient de aceasta protectie speciala divina. Oamenii au descris situatiile acestea ca atunci cand au simtit ca timpul a stat in loc, ca si inghetat. In aceste vremuri, oamenii au descris intamplari impotriva tuturor legilor fizicii, cum ar fi un obiect impins misterios departe de tine, o persoana aparuta ca de nicaieri si apoi disparand brusc, un accident aparent mortal evitat datorita unei viteze nefiresti pentru un vehicul ce a dus la neproducerea inevitabilului accident sau o serie de evenimente care sa impiedice persoana sa faca o calatorie (de exemplu, pierzi autobuzul sau avionul sau masina nu porneste deloc, desi peste cateva ore merge fara nicio problema). Efectiv, Mantia albastra regala poate manipula timpul asa cum il stim noi, ca sa schimbe cursul unei zile si sa livreze un raspuns angelic urgent. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: apare o schimbare neasteptata de planuri / o anulare / un deal de afaceri pica / un contract nu se mai incheie / pierzi o oportunitate legata de o casa sau o proprietate / nu obtii un job / bati pasul pe loc intr-o situatie – in toate acestea, de fapt ingerii intervin ca sa iti protejeze cele mai bune interese si sa iti aduca ceva mai bun, ferindu-te de ceva ce poate evolua in rau.

Pești (19 februarie - 20 martie)

AJUTOR DIVIN – UN NOBIL APARE SI TE ASISTA Aceasta cheie energetica sacra iti este trimisa de Arhanghelul Mihail si este o binecuvantare puternica ce anunta sosirea unui Nobil. Un Nobil denota o persoana de mare ajutor trimisa divin, un barbat sau o femeie. Persoana va aparea in viata ta exact cand vei avea nevoie mai mare si iti va oferi asistenta. Nobilul tau poate aparea in timpul unei crize ca sa te scoata din bucluc sau doar sa dea o mana de ajutor cand esti la capatul puterilor. Ai putea sa cunosti sau nu aceasta persoana. Stai linistit si asigurat ca Arhanghelul Mihail il va chema sa iti fie alaturi la momentul perfect divin. Prezenta Nobilului in viata ta poate fi foarte scurta sau de lunga durata, depinde de situatie. Acesta va aduce abilitati si resurse pe care tu nu le posezi. Unii Nobili trimiti iti pot asigura notorietate sau iti pot aduce multa prosperitate. Energia acestei chei este asa de puternica incat Arhanghelul Mihail se refera la ea drept “Salvatorul”. Ia aceasta cheie cu iubire si recunostinta, tine-o aproape de inima ta si sa stii ca darul este livrat divin. Asa sa fie si asa si este! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Consultant / coach / asistent personal / avocat / tutor / mentor / aparator / bunul samaritean / eroul / cavalerul in armura / adapost pentru copii / adoptie / inger pamantesc / profesor cu har si mesaj divin / prieten special.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții