Horoscop Urania săptămânal 2024

Horoscop Urania săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Sit...

marți, 26 decembrie 2023

Horoscop dragoste săptămâna 25-31 decembrie 2023



Horoscop dragoste saptamana in curs 2023.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop dragoste săptămânal in curs. Horoscop dragoste saptamana in curs 2023 Norocul nostru este pe cale sa se schimbe intr-un mod fabulos in aceasta saptamana. Putem fi creatorii propriei noastre averi! Jupiter cel expansiv intra marti in Berbecul cel indraznet si ramane aici la mijlocul lui mai 2023, incurajandu-ne sa ne asumam mari riscuri romantice pentru a gasi recompense minunate si iubitoare. Totul este sa facem prima miscare fara a lasa posibilitatea de respingere sa ne retina.


Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs 2023. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal in curs 2023. Este greu sa stim ce ne dorim in dragoste cand ne punem sub semnul intrebarii propriile identitati. Ceata de confuzie ar putea intuneca scanteile noastre individuale, cand Soarele face cuadratura cu Neptun miercuri, facandu-ne greu sa ne bucuram de gloria vivacitatii oricui altcuiva. Singurul lucru pentru care aceasta energie este buna este fantezia, asa ca, atata timp cat suntem angajati in reverii inofensive, ne putem bucura de oportunitatea de a verifica din realitatea relatiei noastre actuale. Odata ce iesim din vraja neptuniana, ar trebui sa ne simtim ca si cum suntem supraalimentati din punct de vedere intelectual si gata sa adoptam o abordare progresiva in problemele inimii. Mercur va fi intr-un trigon perfect cu Uranus sambata, inspirandu-ne cu idei geniale menite sa fie impartasite cu partenerii nostri. Daca esti celibatar, acesta va fi momentul perfect pentru a perfectiona profilurile pe aplicatiile de intalniri. Va merita!




Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În prima parte a săptămânii există o atmosferă blândă și romantică. Sunteți mai visători legat de unde v-ar putea duce dragostea, deoarece Luna creează un aspect armonios. Oferiți-vă permisiunea să vă lăsați în brațele a ceea ce v-ar putea rezerva viitorul și asigurați-vă că vă conturați clar dorințele pentru ca Universul să vă poată ajuta. Lucrurile vor deveni puțin mai intense la mijlocul săptămânii. S-ar putea să simțiți că nu sunteți stăpâni pe emoțiile voastre, motiv pentru care e bine să vă asigurați că rămâneți calmi și încercați să nu vă lăsați pierduți într-o spirală. Ajunul Anului Nou va aduce o energie mai ușoară, mai festivă, vi se ridica moralul în mod semnificativ, ajutându-vă să vă conectați cu optimismul pentru anul următor. Vi se restabilește motivația, oferindu-vă inspirația de care aveți nevoie pentru a vă ridica imediat după orice cădere romantică pe care ați suferit-o.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ar fi bine să vă faceți ceva timp pentru a practica îngrijirea și dragostea de sine și a vă verifica starea generală la începutul săptămânii. Influențele astrale vă cer să vă reangajați să vă echilibrați după haosul pe care îl aduce această perioadă a anului. Revenirea la un spațiu relaxat și cu rădăcini vă poate ajuta să vă pregătiți pentru dragostea care va veni în noul an. Aveți grijă la tensiuni spre finalul săptămânii. Există niște vibrații care vor zgudui cu siguranță lucrurile în viața personală, profesională și romantică, aducând cu ele o energie intensă. Evitați să încercați să forțați romantismul în această perioadă, deoarece probabil rezultatele vor fi opuse față de cum vă așteptați. În schimb, încercați să îmbrățișați liniștea. Pasiunea va pluti în aer în noaptea de Revelion, punându-vă în starea de a vă găsi o nouă cucerire romantică. Acordați-vă permisiunea de a vă pune în valoare calitățile așa cum știți cel mai bine.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este posibil să observați că primiți o atenție suplimentară la începutul săptămânii. Cei din jur vor fi intrigați de interesele și hobby-urile voastre care vă vor diferenția de toți ceilalți. Acesta este un moment bun pentru a vă redefini imaginea voastră. Folosiți mijlocul săptămânii pentru a vă organiza pentru anul următor, deoarece vă întâmpină energia iubitoare de distracție a Lunii în Săgetător pentru a socializa, a întâlni oameni noi și, cel mai important, pentru a flirta. Această plasare lunară aduce bucurie și noroc, dar pentru voi, viața amoroasă va fi cel mai mult afectată. Cu cât căutați mai multă conexiune, cu atât veți primi mai multă expunere la potențiali parteneri. Doar asigurați-vă că nu deveniți prea influențați de toată această socializare și acordați-vă timp suficient pentru a vă odihni și reîncărca mental, fizic și emoțional.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Avansurile voastre romantice s-ar putea să nu dea roade la începutul săptămânii. Vibrațiile astrale vă pot face, de asemenea, mai puțin receptivi la iubire, iar tentația de a ridica ziduri romantice va fi reală. Încercați să nu vă stresați pentru a lăsa pe cineva să intre în viața voastră sau a-i ține departe în această zi și, în schimb, căutați modalități de a vă relaxa acasă înainte de noul an. Cu toate acestea, dacă simțiți nevoia să vă adresați persoanei iubite, încercați să vă planificați undeva pe la mijlocul săptămânii, când astrele vor lucra în favoarea voastră. Dacă v-ați dorit să vă împrospătați aspectul, faceți demersurile în acest sens. Perioada de mijloc a săptămânii este excelentă pentru transformarea personală, iar energiile vă vor ajuta să executați impecabil aceste noi tendințe.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Viața voastră socială va fi intensă în prima parte a săptămânii. Acesta este un moment bun pentru a găsi dragostea prin intelect și conversații mai degrabă decât prin atracție fizică. Dacă există cineva care v-a atras atenția, luați în considerare să invitați acea persoană la o întâlnire care să includă subiecte intrigante sau să îi trimiteți informații pe care le considerați deosebit de interesante. Pe la mijlocul săptămânii, energia Lunii vă inspiră să vă conectați la un nivel mai profund cu ceilalți. Pentru voi, acesta este momentul perfect pentru a vă aduce persoana iubită în viața voastră într-un mod mai intim. Dacă nu vă interesează cineva anume în aceste clipe, folosiți aceste vibrații pentru a vă concentra asupra voastră și a exersa îngrijirea de sine cu ceea ce vă oferă răsfăț.


Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta Unoversul vă cere să vă organizați gândurile și emoțiile. Cu siguranță vor apărea amintiri despre modul în care s-au schimbat relațiile anterioare. Folosiți acest climat cosmic ca o oportunitate de a analiza și de a învăța din orice greșeli pe care le-ați făcut în trecut, astfel încât să puteți merge mai departe cu o dinamică a relațiilor mai sănătoasă. Odată cu Noul An care se apropie, s-ar putea să vă simțiți tentați să rămâneți acasă mai degrabă decât să ieșiți să interacționați cu persoane necunoscute. Luați în considerare organizarea unei mici petreceri cu prietenii și folosiți evenimentul ca un motiv pentru a vă invita și persoana iubită. Energia generală în noaptea de Revelion va fi jovială, oferindu-vă climatul cosmic perfect pentru flirt și romantism.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Întâlnirile spontane se vor manifesta pe la începutul săptămânii. Cu această energie prezentă, viitorul vostru se poate schimba într-o clipă, așa că e bine să vă aflați în căutarea unor noi căi de urmat. Aceste vibrații sunt de asemenea de bun augur pentru îmbrățișarea romantismului și, dacă ați fost la limita unei relații, ați putea fi înclinați într-o cale sau alta. Încercați doar să nu vă simțiți întristați dacă nu vă aflați cu un nou interes amoros, înseamnă doar că sunteți pe calea către o iubire mai mare în viitor. Finalul anului va deschide ușa pentru flirt, deoarece Luna în Săgetător activează sectorul comunicării. Farmecul vostru este irezistibil, așa că asigurați-vă că vă alegeți persoanele de interes cu înțelepciune.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fluturașii dragostei vă pot pătrunde mai mult în prima parte a săptămânii, deoarece Luna în Balanță activează aria voastră subconștientă. S-ar putea să simțiți că deveniți puțin obsesivi când vine vorba de cineva pe care ați pus ochii, sau cineva din trecut. Faceți tot posibilul să găsiți distrageri sănătoase și, în cazul în care vă rănesc sentimentele negative, e bine să le acceptați pentru a le putea elibera și a vă permite să fiți din nou fericiți. Vă veți simți mult mai echilibrați la mijlocul săptămânii, când Luna intră în semnul vostru zodiacal. Veți avea mai multă încredere de sine și veți fi mai plini de energie, ceea ce vă permite să depășiți orice instabilități care s-ar fi putut manifesta în ultimele câteva zile. Seara de Revelion vă va reaprinde pasiunile. Vibrațiile astrale vă vor face să simțiți că puteți realiza orice.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La începutul săptămânii vă simți foarte motivați deoarece aspectele astrale creează un climat cosmic care vă va oferi un avantaj competitiv, așa că dacă simți că aveți șanse cu persoana de care sunteți interesați, acum ar fi momentul să faceți o mișcare și să lăsați o impresie bună. Încercați doar să nu puneți presiune pe voi în acest sens, lăsați lucrurile să decurgă natural. Vi se scoate în evidență latura voastră plină de compasiune. Vă veți simți precum ați avea o inimă uriașă cu multă dragoste de oferit, dar asigurați-vă că nu o risipiți pe cineva care nu vă apreciază pe deplin. Veți fi plini de energie pozitivă în timpul ajunului de An Nou deoarece Luna va fi în semnul vostru zodiacal. Încrederea, nivelul de energie și carisma voastră vor primi un impuls uriaș din această perioadă lunară, care vă va plasa cu ușurință în centrul atenției la orice întâlniri la care participați.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să simțiți că nu aveți prea mult timp de dedicat problemelor inimii la începutul săptămânii. Cu Soarele strălucind puternic în zodia voastră, va exista și dorința de a evolua și de a lucra asupra propriei persoane, ceea ce s-ar putea să nu lase prea mult loc pentru romantism. Găsiți confort în faptul că alegerea de a face îmbunătățiri acum poate duce doar la parteneriate mai satisfăcătoare în viitor. Cu toate acestea, dacă vă simțiți gata să vă conectați cu o persoană nouă, șansa voastră se va manifesta la mijlocul săptămânii. Energiile astrale operează la un nivel profund și s-ar putea să vă treziți că sunteți pe aceeași lungime de undă cu o persoană străină. Căutați modalități de a întâlni oameni noi care au interese similare cu cele ale voastre și ați putea foarte bine să vă cunoașteți următoarea persoană specială.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta simțiți că viața voastră este puțin scăpată de sub control sau imprevizibilă. Din fericire, aveți tendința de a prospera în haos, ceea ce vă va lăsa să ieșiți învingători. Indiferent de circumstanțe, veți dori să folosiți această perioadă pentru a vă reconecta cu spiritualitatea voastră. Se spune că atunci când strigi sufletul tău pereche, el te aude, așa că acesta ar fi un moment grozav pentru a face câteva meditații pentru a aduce pe calea voastră dragostea. Totuși, dacă nu sunteți pregătiți să fiți serioși cu cineva, e firesc să rămâneți la stadiul de cunoaștere. La mijlocul săptămânii vă veți concentra mai mult pe responsabilitățile voastre personale și profesionale, iar weekend-ul va acționa ca o doză de distracție. Pe măsură ce Luna călătorește prin Săgetător, sectorul comunității voastre va deveni activ. E momentul ideal să petreceți un timp alături de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai voștri și să vedeți ce festivități au loc prin jur.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Lucrurile ar putea deveni mai serioase la începutul săptămânii între voi și o persoană specială. Luna Balanță va activa sectorul legăturilor intense și există multă dragoste în aer. Dacă nu vă aflați într-o circumstanță romantică, folosiți aceste vibrații pentru a vă dezvolta dragostea de sine și a intra în Noul An cu o încredere sporită și cu inima plină. La mijlocul săptămânii vi se amplifică intuiția și sunteți mult mai conectați la spiritualitate. Asigurați-vă că eliberați orice durere care încă persistă de la o veche rană a inimii. Luna Săgetător va aduce o abundență de veselie spre finalul săptămânii. Luați legătura cu cei cunoscuți pentru a descoperi dacă există evenimente la care merită să fiți prezenți și dezvoltați-vă relațiile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții