Care sunt cei mai buni tați din zodiac?

Care sunt cei mai buni tați din zodiac în funcție de zodie. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrol...

sâmbătă, 30 decembrie 2023

Horoscop Urania săptămâna 30 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024



Horoscop Urania săptămâna 30 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 30 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024



Horoscop săptămânal Berbec 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 30 și 31 decembrie la prânz, motive de entuziasm, bucurii împărtășite alături de cei dragi, dorința de a participa la activități cu multă lume (restaurante, cluburi, săli în care se desfășoară concursuri, concerte, spectacole relaxante). Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, posibile disfuncții digestive (explicabile, în cele mai multe cazuri, pe fondul exceselor culinare de sărbători), care pot fi depășite ușor prin cumpătare și restricțiile cuvenite. În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și va străbate zodia Taurului până pe 26 mai, timp în care va susține în mod eficient acțiunile corecte sau reparatorii. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, relațiile parteneriale pot fi „șifonate” de remarcile sau inițiativele nepotrivite momentului ori relației însăși (glume neinspirate, observații nejustificate, manifestări vehemente ale dorințelor care-i animă pe nativi). În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până pe 14 ianuarie 2024, timp în care le va permite Berbecilor să se informeze pe teme de educație și progres profesional pentru care trebuie să ia decizii oneste și profitabile. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, va traversa sectorul carierei și al succesului, obligându-i pe nativi să fie responsabili, concentrați pe o temă de viață socioprofesională și dispuși să sacrifice micile plăceri care le abat atenția de la aspectele esențiale cu care se confruntă. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, moment când, în detrimentul lor, se pot contura manevrele unor persoane incorecte care vor să profite financiar de pe urma Berbecilor. Atenție la mesajul astral din preajma zilei de 5 ianuarie cu privire la profesie sau la statutul personal și oficial.

Horoscop săptămânal Taur 2024

Horoscop Urania Taur

Între 30 și 31 decembrie, preocupări domestice, confruntări relativ incomode cu cei în vârstă din familie (părinți) care încearcă să-și impună punctul de vedere sau un interes cu care cei născuți în zodia Taurului nu pot fi de acord; posibilă reeditare a unei dispute mai vechi. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, trigoanele regale pe semnele de Pământ, active în acest răstimp, ar trebui să aducă, în mod normal, echilibru și metodă ori stabilizare a unei situații complicate cu care nativii s-au confruntat până acum; și totuși, lucrurile nu vor fi simple: în joc, vor intra atașamentele, sentimentele, speranțele și idealurile, ambițiile și dorințele, iar neputința nativilor de a le pune în practică va fi cauza revoltei lor interioare de mai târziu. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și până pe 26 mai va fi mult mai puternic și mai eficient pentru acești nativi în plan personal. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, rezistență scăzută la eforturile fizice, mentale sau profesionale. Pe 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, alături de Micul Benefic, le va furniza nativilor informațiile necesare sau îi va îndrepta spre soluțiile legale și metodele corecte în încercările lor de recuperare (primire, alocare) a unor bani sau bunuri. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, le va permite celor care s-au născut în zodia Taurului o gândire profundă și o abordare matură a aspectelor de viață profesională care presupun nevoia și dorința personală de afirmare, de progres, de cunoaștere sau de o experiență sporită. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, relațiile parteneriale pot fi puse la încercare de o nemulțumire, de o dezamăgire, de un dezacord sau de comportamentul duplicitar și nesincer al unuia dintre soți.



Horoscop săptămânal Gemeni 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 30 și 31 decembrie la prânz, nativii vor face o impresie bună și se vor impune în condiții competiționale (ședințe, întruniri, examene, interviuri, spectacole). Întâlnire cu o persoană importantă. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, amestec de treburi casnice și obligații de familie care nu pot fi rezolvate imediat și nici eșalonate așa încât unele activități și preocupări vor fi trecute pe planul doi sau vor fi amânate; în joc, mai pot interveni unele persoane care au darul să complice lucrurile, deși, declarativ, ele vor să ajute sau să facă bine; de aceea, indicat ar fi să nu li se ceară ajutorul celor despre care se știe că au vocația să strice și să destabilizeze orice activitate la care participă. În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va fi mai eficient și va dezvolta fără piedici vocația lui de protector în planul sănătății fizice (organice) și psihice, instaurând un binevenit echilibru interior și limpezind gândurile prin infuzia necesară de logică și de pragmatism. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, fluctuații ale sentimentelor sau ale reacțiilor de moment care îi vor mira pe cei apropiați, care nu vor înțelege cum de Geamănul este în stare să-și schimbe părerile atât de repede, iar acesta, la rândul lui, o va da pe glumă și va spune că i-a pus la încercare. Pe 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va permite reluarea unor dialoguri parteneriale pe baza argumentelor (relativ) corecte sau convingătoare. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, le va sugera nativilor inițiative și intervenții utile obținerii unor bani sau bunuri ce li se cuvin. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, la locul de muncă, o stare de lucruri va naște suspiciuni sau neliniști.



Horoscop săptămânal Rac 2024

Horoscop Urania Rac

Între 30 și 31 decembrie la prânz, nativii își pot formula niște răspunsuri sau își pot construi o strategie (atitudine, argumente, răspunsuri, premise, orizont de așteptare) cu privire la pretențiile salariale, luând în calcul chiar renunțarea la actualul loc de muncă sau de activitate ocazională, pregătindu-și retragerea și încercând să identifice plasamente mai avantajoase. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, premise bănești, îngrijorări cu privire la regimul veniturilor și al bunurilor pe fondul informațiilor, știrilor sau comunicatelor oficiale care vor pune în criză vechile premise și calcule care se dovedesc a nu mai fi adecvate vremurilor, pentru că vor evidenția nevoia ca aceștia să facă efortul să-și completeze sau să-și desăvârșească statutul profesional și competența; unii dintre nativi se pot lovi de carențele din pregătirea lor profesională care ies acum la iveală sau de lipsa documentelor care să ateste efectuarea studiilor în numele cărora ei emit pretenții cu privire la un loc de muncă, la un statut sau la un venit. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va permite refacerea relațiilor de prietenie alterate de împrejurările destabilizante. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, considerentele de familie vor acapara gândurile Racilor. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va permite reluarea dialogurilor, abandonate cu câteva săptămâni în urmă, pe teme medicale cu specialiștii în domeniu. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, alături de Soare și Pluton, îi va pune pe nativi în situația să ia act de voința și inițiativa unor parteneri care îi vor pune în dificultate. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, exces de trăiri interioare; neliniști afective.

Horoscop săptămânal Leu 2024

Horoscop Urania Leu

Între 30 și 31 decembrie la prânz, Leii se vor exprima nuanțat, expresiv și convingător și vor evalua oportunitatea unor decizii sau atitudini în beneficiul personal. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, preocupări de ordin salarial sau profesional; nevoia de a apăra sau de a reconstrui un cadru de muncă. În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va dezvolta vocații astrale de mare forță care vor permite multor nativi să pună bazele unor noi posturi profesionale, să se afirme sau să urce o importantă treaptă socială.Va începe o perioadă minunată pentru a pune bazele unei activități pentru următorii doisprezece ani poate și ca reflex al transformărilor care se vor petrece la actualul loc de muncă și care îi vor constrânge pe Lei să se reorienteze spre valorificarea calităților personale. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, pierdere de vreme în activități neimportante sau în discuții sterile; vecinătăți incomode în timpul unei călătorii, vacanțe sau activități temporare (vizită, ședință, petrecere). Pe 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va constitui un factor activ, pozitiv de normalizare a relațiilor personale bazate pe afecțiune, atracție și simpatie. Șansa de a se apăra sau de a convinge o persoană cu putere de decizie de valoarea propunerii lor mai ales dacă va fi vorba de soluționarea unui litigiu. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, le va permite Leilor să analizeze sincer și profund o stare de lucruri legată de muncă, contracte de angajare, venituri salariale sau de reorganizare a modului de viață în funcție de vârstă, sănătate, priorități, preocupări alternative, vocații și oferte. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, preocupări legate de casă și familie.

Horoscop săptămânal Fecioară 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 30 și 31 decembrie la prânz, reevaluare a întâmplărilor care s-au desfășurat în condiții de constrângere. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, capacitate de a se distanța de nemulțumirile provocate de disfuncțiile parteneriale ori de factorii de stres generați de blocajele apărute în negocieri, în semnarea unor contracte, în desfășurarea unui parteneriat sau în viața conjugală. În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va consolida dorințele, planurile de viață profesională sau proiectele personale prin învățătură, studiu individual, parcurgerea unor etape de pregătire suplimentară pentru a atinge un nivel real de competență și performanță. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, tendință de a acționa cumpătat în cazul cheltuielilor pentru creșterea și educarea copiilor ori pentru satisfacerea unei plăceri prin cumpărături de lux, vacanțe și petreceri. Nota generală este de responsabilitate față de bani și de eliminare a acelor gesturi financiare care pot fi catalogate drept risipă, imprudență ori exagerare. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va crea cadrul instituțional (oficial) necesar pentru reglementarea unor chestiuni administrative privitoare la statutul unor imobile, bunuri funciare sau patrimoniale (vânzări, închirieri, contracte de uzufruct). Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, va introduce o notă de rigoare și de luciditate în relațiile afective, dându-le nativilor posibilitatea să evalueze imparțial, onest și lucid relația lor cu copiii (dacă sunt părinți) ori relațiile sentimentale. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, Fecioarele vor respinge activitățile nefolositoare care presimt că pot degenera în controversă, conflict sau dispută.



Horoscop săptămânal Balanță 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 30 și 31 decembrie la prânz, posibilă întâlnire utilă nativilor cu o persoană importantă prin valoare personală, prin statut socioprofesional, prin rang și funcție ori prin succes și notorietate care îl poate proteja pe un nativ aflat la început de drum sau îl poate susține pe cel matur. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, capricii culinare, program de viață dezordonat în care nativii nu vor acorda timpul cuvenit refacerii organismului; emoții negative pe care nativii vor încerca să le risipească prin „dizolvarea” lor în valurile de satisfacții de moment și activitățile de compensare (veselie, bucurie, dans, antren, socializare, ieșire din rutină și banalitate). În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va permite mult dorita consolidare financiară sau încheiere a unui întreg proces, la propriu și la figurat, de recuperare sau de intrare în posesia unor bani sau bunuri pe căi legale. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, diplomație, finețe a spiritului, comportament elegant și dorință de a menține pacea și armonia în relațiile parteneriale, ceea ce, în aceste zile, nu va fi ușor. Pe 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va favoriza deplasările de scurtă durată, dialogurile cu funcționarii statului, obținerea certificatelor, a aprobărilor și documentelor necesare desfășurării unei activități profesionale; șansă în susținerea unor examene în contextul cărora cunoașterea limbilor străine va juca un rol esențial. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, va funcționa ca un reper drastic pentru relațiile de familie, care se vor radicaliza prin conflicte, antipatii și rezistențe la soluțiile amiabile. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, veghe atentă asupra cheltuielilor.



Horoscop săptămânal Scorpion 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 30 și 31 decembrie la prânz, posibil moment favorabil de afirmare a celor tineri ori de consolidare a autorității socioprofesionale a celor maturi. Asumare de riscuri și de inițiative care impun maturitate și competență pe care nativii și le-ar putea asuma pentru a-și demonstra valoarea personală. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, întâmplare sau conjunctură în care un prieten nu va fi la înălțimea așteptărilor, dezamăgindu-l pe Scorpion. În zorii zilei de 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va crea condițiile necesare pentru a se coagula un grup de lucru și a da coeziune și spor unui proiect prin soluții coerente, corecte, legitime, funcționale în plan partenerial. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, cele două case ale sănătății vor fi marcate de fluctuațiile stării de spirit și ale rezistenței organismului la stres sau la oboseală fără ca prin asta să se creeze premisele unor stări organice dereglate sau alarmante. Pe 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, le va permite nativilor să aibă o abordare legitimă din punct de vedere juridic și economic în formularea unor revendicări sau în corectarea documentelor întocmite incorect. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, se va plasa în casa a III-a a învățăturii, a comunicării și a deplasărilor; dintre toate, doar procesul de învățare va fi beneficia de acest tranzit prin seriozitatea, răbdarea și puterea de concentrare pe care le va insufla tuturor nativilor, indiferent de vârstă, dacă aceștia trebuie să-și lărgească orizonul de cunoaștere și înțelegere generală sau strict profesională. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, spor de intuiție, subtilitate, gândire strategică, precauție (necesară) în relațiile parteneriale.

Horoscop săptămânal Săgetător 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 30 și 31 decembrie la prânz, nativii vor susține cu tărie una sau mai multe convingeri personale și nu se vor lăsa convinși sau impresionați de presiunile care s-ar putea exercita asupra lor de a renunța la ele ori de a adopta idei contrare crezurilor și idealurilor lor. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, dublu disconfort: unul socioprofesional din cauza multor activități care se suprapun și îi implică pe nativi să-și vadă de programul obișnuit de muncă și de viață și unul personal, născut din dorința de a trăi degajat, liberi de constrângerile unui program impus și „fugăriți”de termenele fixe ori de mustrările propriei lor conștiințe, care le atrage atenția, la tot pasul, că nu au făcut ce trebuia. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va străjui casa a VI-a sănătății, dar și a muncii de fiecare zi, creând premise pentru o limpezire a statutului lor profesional sau pentru o vindecare și o recuperare organică. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, impresii destabilizatoare cu privire la un prieten în funcție de comportamentul aceluia care nu stârnește încrederea nativului. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, le va permite nativilor să fie într-o excelentă formă: abordări firești, corecte, logice sau necesare ale unor împrejurări, stil de a vorbi convingător și precis. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, va acționa asupra planurilor de viață personală și profesională, obligându-i pe Săgetători să-și recalibreze intențiile în funcție de estimarea realistă a economiilor și a veniturilor lor pe termen scurt. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, posibilă intuiție sau apropiere semnificativă de adevăr într-o chestiune ce privește locul lor de muncă.



Horoscop săptămânal Capricorn 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 30 și 31 decembrie la prânz, atitudine tranșantă față de o chestiune bănească sau patrimonială, intervenție autoritară pentru rezolvarea ei. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, Capricornii vor dori să afle și să înțeleagă ce și de ce se întâmplă anumite lucruri, mai ales dacă ei se află în plin proces de formare și pregătire profesională, iar fluctuațiile de sens și semnificație ale informațiilor contradictorii, venite pe căi diferite, nu le inspiră încredere în demersurile lor. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va permite consolidarea relațiilor sentimentale, mai ales ale celor maturi, printr-o abordare logică și sănătoasă a raportului între speranțele și încercările nu tocmai ușoare prin care vor trece. Jupiter le va fi favorabil și celor care desfășoară activități de creație pentru că le va da răbdare, metodă, dăruire de sine, hărnicie și vigoare artistică. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, ecou destabilizator al unor știri privitoare la desfășurarea sau la exercitarea profesiei. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va elibera mentalul nativilor de gândurile apăsătoare, dându-le curaj și încredere în soluțiile lor de viață. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va începe să tranziteze zodia Capricornului, oferindu-le nativilor rezistență nervoasă în fața evenimentelor, a transformărilor și a limitelor cu care aceștia se vor confrunta, până pe 21 ianuarie 2024, din perspectiva influenței Soarelui și a planetei Pluton, și, până pe 13 februarie, din perspectiva perechii Marte/Mercur. Pe fond, va fi vorba de transformări esențiale ale personalității lor. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, impresie neplăcută creată de un prieten, veste care îi poate pune pe gânduri pe Capricorni cu privire la o persoană apropiată lor.


Horoscop săptămânal Vărsător 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 30 și 31 decembrie la prânz, întâlniri într-un cadru oficial cu persoane cu rang, cu funcție sau care ocupă un loc important într-un proiect (parteneriat). Va fi o adevărată încercare, pentru că, în afara ipotezei că Vărsătorii vor nutri o admirație reală pentru acele persoane, aceștia nu vor intra în corul lăudătorilor, de unde și riscul de a fi priviți ca aroganți sau „nărăvași”. Umorul și măsura, inteligența și intuiția personală vor salva aparențele. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, fluctuații în atitudinea față de cheltuieli, cumpărături, plăți și investiții pe care Vărsătorii le vor amâna sau le vor elimina din câmpul lor de interes. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, va funcționa, metaforic vorbind, ca un „stâlp al casei”, ceea ce indică funcția constructivă a acestui Mare Benefic de consolidare a noțiunii de familie, de patrimoniu și de moștenire pe multiple planuri prin mentalitate, tradiție, obiceiuri, religie, spirit, duh, atașamente prin limbă, cultură, școală și educație, care stau la baza construcției personalității lor. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, participare la întâlniri în care se vor debita idei cu care nativii nu vor putea fi de acord, exagerări sau banalități exasperante. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, va permite normalizarea comunicării cu unii apropiați. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, va tranzita casa a XII-a a sănătății, iar planetele plasate în tranzit prin acest sector vor răscoli afecțiunile mai vechi osoase, dermatologice sau cele legate de anumite funcții ale creierului (memoria). Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, prudență în situațiile delicate sau complicate cu componentă publică în viața profesională.



Horoscop săptămânal Pești 2024

Horoscop Urania Pești

Între 30 și 31 decembrie la prânz, posibil stres organic cu reflexe asupra sistemului neuro-vegetativ și asupra inimii. Comportament dificil; în funcție de împrejurări, Peștii se pot replia brusc, abordând o atitudine rigidă, marcată de orgoliu sau de o vanitate care îi va împiedica să fie diplomați, îngăduitori sau înțelepți. Între 31 decembrie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 3 ianuarie 2024, în relațiile parteneriale, Peștii vor fi evazivi, greu de descifrat în adevăratele lor intenții, adică forma lor de a se apăra atunci când nu se simt în siguranță într-un anumit mediu. Pe 1 ianuarie 2024, Jupiter va reveni la mișcarea directă și, până pe 26 mai, le va permite să acumuleze cunoștințele necesare într-un domeniu de viață și activitate. Perioadă care trebuie folosită la maximum, pentru că, în acest context, Jupiter nu se va mai afla decât peste doisprezece ani. Între 3 ianuarie, după ora 2:47′, și 5 ianuarie, teamă de a lua decizii financiare „costisitoare”. În ziua de 3 ianuarie, Mercur va reveni la mersul direct prin Săgetător și, până pe 14 ianuarie 2024, le va da nativilor o frumoasă deschidere dacă aceștia vor participa la activități oficiale unde vor fi obligați să vorbească în public și să susțină o argumentație; vor face o figură frumoasă, fiind simpatici, convingători, plăcuți, manifestând un spirit liber degajat de prejudecăți. Pe 4 ianuarie 2024, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 13 februarie, nu se va constitui într-un factor expansiv în cadrul relațiilor de prietenie, ci, dimpotrivă, într-unul rigid, pretențios, exigent și distant, nepermițând compromisuri sau derapaje de comportament din partea apropiaților. Din 5 ianuarie, după ora 14:40′, preocupări superioare, rupte de concretul cotidian, în care se vor cufunda ca într-o baie spirituală: credință, filosofie, literatură, muzică, teatru, film, spiritualitate, ezoterism.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții