Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Armele de Seducție 2024

Written By NIKE B. on duminică, 24 martie 2024 | 08:28



Horoscopul armele de seducție ale fiecărei zodii 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Viața sentimentală este un segment pe cât de sensibil, pe atât de necesar, iar ingredientul esențial ce stă la baza construcției sale îl constituie atracția pe care o exercităm asupra potențialilor parteneri. Este puțin probabil să vină ceva către noi fără să facem nimic; prin urmare, atragem persoane sau evenimente ce corespund măcar în mică parte dorințelor noastre. Să vorbim despre atracția manifestată sub forma seducției. Acel amalgam de mister, vrajă, manipulare, îmbătare, iluzie, nebunie, irezistibil, magic, irațional, plăcere, ardere, teamă, impuls, imaginar.








Armele de seducție ale Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cel mai renumit seducător din toate timpurile, pe numele său Giacomo Casanova, a fost, astrologic vorbind, Berbec. Apetitul erotic al acestui semn este atât de puternic, încât, chiar și femeie fiind, pune ochii pe obiectul dorinței sale și nu îl iartă! Foarte sensibilă la tot ceea ce are impact vizual, reacționează instantaneu când în vizor intră „alesul”. Nu te pierde din ochi și, mânată de focul interior, impulsul puternic către cucerire și susținută de inteligența sclipitoare, știe exact ce să-ți spună pentru a-ți lua complet mințile (subliniez, fără a te scăpa din ochi nicio clipă)!

Armele de seducție ale Taur (21 aprilie - 21 mai)

O voce melodioasă și niște forme apetisante ți se par atrăgătoare? Sau poate că nici nu ai apucat să îți dai seama când te-a învăluit parfumul de trandafiri și mosc al Taurului și atitudinea lui (sau a ei) curtenitoare te-a prins în mreje definitiv. Cum să pleci dacă ți-e e atât de bine în brațele calde și veșnic mângâietoare? Seducția este una dintre cărțile câștigătoare ale acestui semn zodiacal, făcut pentru a ne încânta simțurile cele mai naturale și sănătoase și capabil să dăruiască enorm de mult.




Armele de seducție ale Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Îți amintești rochia semitransparentă, mulată a lui Marilyn Monroe, figura expresivă, privirea ușor inocentă, în timp ce cânta puțin șoptit, ca într-o joacă „I wanna be loved by you“? Așa te amețește Geamănul sau Geamăna. Cu vorba, mișcarea corpului, cu atitudinea în ansamblu. Îți atrage atenția în totalitate și îți pierzi simțul orientării. Este de ajuns să faci un pas într-o parte și ea te-a prins abilă de guler și te trage ușor înapoi. Vei vedea cum își plimbă mâna de magiciană prin aer (posedă inclusiv o gestică expresivă) sau, aparent inofensivă, de-a lungul corpului tău și, fără să te atingă, vei simți fiori din creștet până în tălpi. Sincer, crezi că mai scapi?!

Armele de seducție ale Rac (22 iunie - 22 iulie)

O vorbă bună și o privire protectoare îți vor oferi certitudinea că te afli pe drumul cel bun. Da, aici nu vei avea surprize neplăcute, nu vei fi refuzat, știi sigur că nu vei da greș cu Racul atunci când i-ai picat cu tronc. E adevărat că nu-i pică oricine și oricum, dar, atunci când se întâmplă, o să te iubească până vei ceda. Nu este cel mai experimentat seducător, dar cucerește prin căldura sufletească și emoțiile intense de care este capabil și care te contaminează mai devreme sau mai târziu. Te cocoloșește și te ține în palme, te face să te simți buricul pământului și te lași dus de val. Datorită inocenței sale, poate va fi ușor să-l/s-o seduci, dar, dacă simte trădarea, cu siguranță vei simți și tu vinovăția.

Armele de seducție ale Leu (23 iulie - 22 august)

Rămâi fără suflu și fără cuvinte când se apropie de tine o ființă strălucitoare precum soarele de pe cer. Leului nu-i trebuie instrumente ca să cucerească. Este poate cea mai seducătoare zodie, prin simpla lui prezență producând o fascinație universală, indiferent de context. Are un ceva care le lipsește complet celorlalți oameni, care ține mai puțin de atitudine sau însușiri. Apariția sa inconfundabilă, vibrantă, puternică, alura atotstăpânitoare atrage totul ‒ priviri, dorințe, speranțe și uneori invidii. Leul reușește să-i cucerească chiar și pe cei care susțin că nu-l suportă. Numele Madonna îți spune ceva?




Armele de seducție ale Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Potrivit unor statistici alcătuite de astrologi, cea mai mare rată a persoanelor frumoase și care și-au menținut aspectul atrăgător de-a lungul vieții o dețin nativii zodiei Fecioară (Claudia Schiffer și Raquel Welch sunt două astfel de exemple). Într-una dintre ieșirile tale în societate, ți se poate întâmpla să fii supus foarte discret unui mic test, chestionar (interogatoriu, mă rog) de către doi ochișori atenți ce abia își țin în frâu dorința erotică deosebit de puternică. Vei avea convingerea că tu ai sedus-o pe ea, când, de fapt, ai fost atent selectat dintr-un grup în care 50% din indivizi nu păreau a avea o sănătate prea bună.

Armele de seducție ale Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

„Vorbele ei mieroase, versul ei plăcut, care parcă te ungea la inimă, nu altceva, zăpăcise oarecum pe bietul fecior.“ (P. Ispirescu) Maestra seducției la orice vârstă, în orice ipostază, lucru valabil pentru ambele s.xe, Balanța are în materialul genetic un s.x-appeal irezistibil. Își modulează vocea, trupul și discursul într-o clipită dacă îi placi sau dacă are nevoie de tine. Da, nativii acestui semn recurg la seducție din multe alte motive, nu doar erotice (este suficient să aibă nevoie urgentă de… o adeverință, de exemplu, și vei vedea cum te copleșesc de îndată cu privirea și vocea dulce)! Privirile șăgalnice, glumele aparent nevinovate, câțiva pași de dans și o mulțime de complimente bine plasate te-au dat gata chiar dinainte să-ți dai seama ce, cum și dacă vrei…

Armele de seducție ale Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când simți că lumea se cutremură sub picioarele tale și ajungi să te întrebi disperat „ce mi se întâmplă?“, poți fi sigur că ai devenit obiectul seducției unui Scorpion. Totul sau nimic, pasiune fără rațiune, jocuri de rol și de putere, privire hipnotică, parfum amețitor, cuvinte șoptite la ureche, mesaje text ce nu pot fi reproduse și provocare, multă provocare! „Te predai de bunăvoie sau te iau cu forța?“, cam asta ți se transmite. Conduceai, ai rămas dintr-odată în costumul lui Adam/al Evei și nu știi cum s-a întâmplat?! Te trezești brusc că viața ta abundă în dureri, obsesii, dorințe aprige și frământări, agonie și extaz, dar felul tău de a fi nu era acesta? În cazul acesta, e bine să știi măcar în 13-lea ceas (sic!) că un Scorpion tocmai te-a sedus.

Armele de seducție ale Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Seducător spontan și nepretențios, cu plasa de prins fluturi mereu la îndemână, Săgetătorii de ambe s.xe atrag prin firea deschisă, veselă, pusă pe șotii și… foarte grăbită să ajungeți în pat. Da, și în cazul lui te poți trezi între așternuturi mai repede decât credeai, dar nu grație iscusinței și persuasiunii, ci vitezei cu care acționează. Până să îți dai tu acordul, faptul e deja consumat și marele cuceritor e deja în altă parte. Nici nu apuci să îți dai seama când și cum te-a sedus, mai ales că el (sau ea) au pornit de la premisa că și tu vrei același lucru. O ușoară viclenie există, e adevărat, dar, atât timp cât îmbracă forma nonșalantă a bucuriei și dragostei de viață, de ce nu?!






Armele de seducție ale Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E greu de crezut că următoarele două zodii ar da prea mulți donjuani sau Cleopatre, ținând seama că interesele lor sunt în general de o altă factură. Capricornul, de exemplu, atrage prin atitudinea rezervată și stăpânirea de sine. Exprimarea sentimentelor nefăcând parte din setul său de priorități, se va înconjura de persoane cu nevoi afective la fel de bine ținute în frâu ca ale sale. Dacă există totuși un element ce exercită o oarecare fascinație pentru s.xul opus, acesta ar fi aerul său inabordabil ce-i poate incita și determina pe unii curajoși să-și încerce puterile acolo unde alții n-au avut șanse de câștig. Și mai este ceva care atrage în cazul lor, dar din păcate fără discernământ: portofelul sau contul bancar!

Armele de seducție ale Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător seducător? Da, se poate, atunci când nu mai are ce face cu ideile și mintea lui zbuciumată. Dar mai mult ca experiment și mai puțin probabil pentru a păstra obiectul supus seducției. În ciuda farmecului personal, dragostea e privită ca un joc, o provocare intelectuală și, după cum se știe, pentru el iubirea începe de la o bună și solidă prietenie. Sunt puține șanse să dorești să îți seduci prietenul, nu-i așa? Da, are reputația de a fi o persoană detașată emoțional, rece, distantă și cerebrală. Poate atrage prin discursul interesant și ideile prezentate, dar în maniera aceasta atrage de fapt la grămadă și nediferențiat. Or, când rămân cu gura căscată 10 pretendenți, dar niciunul nu face vreun pas către tine, și nici tu către vreunul dintre ei, lucrurile se opresc tot la cel mai apropiat prieten!

Armele de seducție ale Pești (19 februarie - 20 martie)

Ah, veșnicii îndrăgostiți pentru care viața nu există fără amor! Peștii sunt deopotrivă seducători prin puterea de a intra pe sub pielea persoanei dorite pe toate căile (mental, emoțional, fizic), dar și campioni detașați la categoria „sedus și abandonat” (afirmația este valabilă pentru ambele s.xe, așa cum am amintit). Motivul pentru care te seduce nu îl știe nici el/ea, iar același lucru se poate spune despre tine când te trezești că-i faci inconștient avansuri. Ai nevoie de nervi foarte tari pentru a înțelege și a face față acestui ocean de sentimente, senzații, impresii, stări și chiar posibilități. Niciodată nu știi ce, cum, de unde și de ce. Privirea lor (Elizabeth Taylor, de exemplu, era din zodia Pești) te năucește.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții