Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Ce surprize au pregătit astrele

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2024 | 07:03





Horoscopul special Ce surprize au pregătit astrele 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.
Începând cu săptămâna aceasta, zodiile vor avea parte de surprize din partea astrelor. Capricornii vor primi o veste foarte bună din partea apropiaților, Vărsătorii vor avea câștiguri financiare, iar Peștii vor primi o veste bună din punct de vedere profesional. Începând cu ziua de mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine. Racii vor găsi o persoană potrivită pentru ei, Leii vor obține locul de muncă dorit, iar Fecioarele vor întâlni o persoană de la care vor avea foarte multe lucruri de învățat.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii vor reuși să găsească liniștea interioară de care aveau atâta nevoie. După o perioadă destul de zbuciumată, nativii vor reuși să găsească oaza de liniște de care aveau nevoie și să se bucure de pacea care va veni odată cu ea.Vreți un flirt, pentru că, bine, vreți întotdeauna un flirt. Sigur că este posibil să fiți implicați într-o relație angajată, bazată pe încredere și loialitate, dar asta nu v-a împiedicat niciodată să doriți un pic de condimentare, nu? Sunteți persoana din cameră care spune lucruri de genul: „Monogamia nu este pentru ființe umane”. Nu suntem monogami din fire! Deși încercați să nu spuneți aceste lucruri în fața partenerului vostru, așa vă simțiți și, dacă cineva din zodiac își va înșela partenerul, voi sunteți aceia care o veți face. Simțiți poftă și tentație, vreți și vă doriți să acționați în funcție de asta și, ocazional, o și faceți. Credeți că nu este nimic în neregulă în a vă urma pofta, singura mișcare „greșită” este cea care vă prinde. Tranzitul planetei Venus în semnul Scorpion îl scoate la suprafață pe „căutătorul fiorului” din voi și, dacă fiorul pe care îl căutați se găsește în poftă și într-o tentație de moment, atunci veți risca, pentru că vreți ceea ce vreți și nimeni nu poate lua asta de la voi. Rămâneți fideli și dedicați și orice tentație pe care o simțiți, îndreptați-o către relația pe care o aveți, aduceți noutate în ea și încercați lucruri noi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii vor avea parte de foarte multe surprize la locul de muncă. Superiorii sunt mulțumiți de tot efortul pe care aceștia l-au depus până acum și îi vor recompensa prin diferite sporuri sau zile libere și vor avea parte de alte surprize și pe viitor.Acest tranzit ar trebui să se dovedească un adevărat test pentru voi. Nu v-ați mințit niciodată, sunteți atrași de mulți oameni și, în trecut, v-ați înșelat partenerul, pentru a vă mulțumi capriciile. De asemenea, sunteți cineva care vrea cu adevărat să se iubească pe el însuși și știți că acest lucru se poate întâmpla, numai dacă respectați persoana cu care sunteți în prezent, fără a o înșela. De fiecare dată când înșelați, simțiți mai puțin respect pentru voi înșivă. A fost o lecție greu de învățat, totuși ați învățat-o și așa că nu vă veți urmări pofta până în patul altcuiva. Asta nu înseamnă că nu vă veți dori, dar vă aflați în sfârșit în acel loc în care acceptați consecințele acțiunilor voastre și, prin urmare, vă puteți abține de la a avea o aventură, chiar dacă sunteți tentați. Încercați să rămâneți pe drumul pe care ați ales să mergeți, fiți vigilenți și nu vă lăsați conduși de instinctele primare. Dacă apare vreun gând necorespunzător, înlocuiți-l imediat cu un gând corect, care vă crește energia. Însă, chiar dacă faceți aceste lucruri și cumva, nu reușiți să vă reveniți, nu uitați că întotdeauna aveți opțiunea de a fi sinceri și de a discuta înainte cu partenerul, de a pune punct relației și de a face ce vă doriți, fără a înșela încrederea cuiva, cu asumarea oricăror consecințe.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii zodiei Gemeni vor sta perfect din punct de vedere al sanatatii fizice, cat si mentale. Acestia au foarte multa rabdare, ceea ce este perfect, si se vor simti extraordinar pe plan fizic aproape tot anul. Nativii Gemeni vor reuși să aibă parte de câteva zile doar pentru ei înșiși. După ce s-au implicat în mai multe proiecte și după ce au investit foarte mult timp și foarte multă energie în ceea ce aveau de făcut, nativii, acum, vor avea timp și pentru propria persoană. Astrele spun că gemenii vor avea parte de surprize foarte frumoase începând de mâine. Toate acestea se vor contura în jurul job-ului pe care nativii din zodia gemeni îl au.Astfel ei se vor putea bucura de o mărire de salariu substanțială care îi va determina să lucreze cu mai multă atenţie şi să demonstreze că totul a fost pe merit. De asemenea, aprecierea colegilor nu va întârzia să se manifeste în mod constant, cu orice ocazie. Gemenii vor primi o veste foarte bună din partea astrelor. Nativii vor afla ce își doreau de foarte mult timp, iar viața lor, începând cu noaptea aceasta, se va schimba în bine; totul se va datora veștii bune pe care o vor primi. Daca vor urma acest drum, cu putin noroc, vor trai o viata sanatoasa, fara vreo boala cu care sa se lupte. Ei chiar merita un asemenea stil de viata, fiindca sunt persoane linistite, extraordinare si se lupta pentru modul acesta de trai.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativul Rac se află în topul clasamentului, fiind recunoscut pentru calitățile sale uimitoare și pentru sufletul său pur. Atunci când vine vorba de relații, puteți fi aproape sută la sută sigur că nu vă va dezamăgi în niciun fel, deoarece Racul este fără îndoială cel mai loial și cinstit semn zodiacal. Acest semn are de obicei dificultăți în a-și găsi potrivirea perfectă, dar odată ce un Rac se îndrăgostește cu adevărat, nu investește niciodată la jumătatea drumului sau cu jumătate de măsură. Acesta își va petrece întreaga viață dedicată celor speciali din viața lui. Acesta este semnul care vă va oferi întregul lor sine, fără a aștepta mult în schimb. A fi alături de ei înseamnă să nu vă faceți griji niciodată despre ceea ce se va întâmpla în continuare, deoarece devotamentul lor este pur și veșnic. Cu toate acestea, fiind firi atât de blânde, riscă să fie rănite foarte ușor, iar ceilalți pot profita de bunătatea lor fără limite. Trebuie să înveți să te iubești mai mult și să alegi să te pui pe primul loc mai des decât o faci. Capacitatea ta unică este de a vedea în sufletelor oamenilor, ai clarviziune și Universul îți sprijină intuiția și simțurile.

Leu (23 iulie - 22 august)

Persoanele ce poarta cu mandrie semnul Leului vor primi o sansa in plus, pe plan sentimental. Acestia chiar aveau nevoie de putin noroc, mai ales cand vine vorba de iubire. Sunt cu dragostea la pamant! Din fericire, nu vei mai avea probleme in ceea ce priveste iubirea. Leii vor afla că una dintre ideile de afaceri pe care le au are toate șansele să se materializeze și să le aducă un profit foarte bun. Aceștia vor intra în lumea antreprenorilor și vor avea un succes surprinzător, care va veni chiar mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Acea persoana speciala va face tot posibilul sa te recastige si nu se va opri pana nu ii vei mai oferi o sansa. Nu vei mai suferi, esti cel mai norocos! Nu multe persoane se pot lauda cu asta.Leii se vor bucura de mâine de o veste surpriză de la medicul de familie, aflând astfel că starea lor de sănătate este una excepțională şi că nu trebuie să îşi facă griji cu privire la niciun aspect, deoarece sunt sănătoși peste limite. Astfel florile şi cadourile vor începe să curgă din partea celor care simt aceeaşi bucurie cu cea a nativilor din zodia Leu.Leii vor reuși să pună punct tuturor problemelor din viața lor. Nativii vor găsi cea mai bună rezolvare pentru toate neplăcerile cu care se confruntau și vor trebui să mențină această nouă abordare și pe viitor, pentru ca lucrurile să meargă bine.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pofta și căutarea acesteia nu au avut niciodată prea mult succes în viața voastră, nu-i așa? Nici măcar nu sunteți siguri că vă simțiți pofticioși, dar atunci când sunteți într-o relație, așa cum sunteți de altfel și acum, și observați că a devenit oarecum lipsită de lumină și monotonă, ați putea fi tentați să vă îndrăgosiți de cineva care strălucește mai intens și frumos, decât persoana în care v-ați pus toată inima și cu care sunteți într-o relație. Dar, vă puteți întreba ce legătură are dragostea cu asta? Ați putea răspunde că pur și simplu vreți mai multă atenție. S-ar putea să fiți într-o relație chiar în acest moment, totul este în regulă și frumos, sunteți siguri și convinși că sunteți pregătiți și asigurați pe viață. Iubirea este acolo pentru voi și totuși, vi se pare plictisitoare. Emoția a dispărut pentru voi și, probabil, pentru partenerul vostru, așa că începeți căutarea. În interiorul vostru, știți că pofta nu este ceea ce vă determină, trebuie să fiți însă atenți la ea, pentru că vrea să vă facă să vă simți din nou speciali. Relațiile carnale nu vor face nimic pentru voi, dar sunteți dispuși să puneți în pericol tot ce aveți, pentru puțină atenție. Alegeți în schimb să reaprindeți flacăra iubirii în relația pe care o aveți, exteriorizați și verbalizați tot ce simțiți, cu partenerul vostru, care vă va înțelege, vă va aprecia sincercitatea și va face tot ce va putea, pentru a-și demonstra iubirea față de voi și a reînvia relația.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nativii zodiei Balanta sunt singurii care au noroc la persoane. Poate ca suna ciudat, dar chiar asa este. Acestia nu se vor mai confrunta cu tot felul de oameni, vor avea langa ei doar persoane ce le vor binele, persoane sincere si pline de viata.Balanțele vor avea parte de o surpriză pe planul financiar. Se pare că ideile de afaceri pe care le-au avut vor merge extrem de bine, iar nativii vor avea doar de câștigat de pe urma lor, banii intrând foarte repede în conturile lor.Balanțele vor scăpa de timiditatea care i-a cuprins în ultimul timp și vor putea începe să facă lucruri mărețe cu viața lor. Nativii vor schimba multe lucruri în viața lor, iar totul va începe să meargă în favoarea lor. Balanțele vor reuși să câștige încrederea unei persoane importante. Nativii vor face o impresie foarte bună și vor reuși să se apropie de o persoană care are un statut important, iar acest lucru le va aduce foarte multe beneficii pe viitor.Balanţele se vor bucura începând de mâine de vestea unui concediu-surpriză pus la cale de partenerul de viaţă. Astfel, nativii din zodia Balanţă se vor relaxa cât de curând undeva pe o plajă exotică, sub razele fierbinți ale soarelui. Asta da avantaj! Aceste persoane tin asa de mult la tine, incat vor face tot posibilul sa nu te vada suparat. Ele vor fi langa tine mereu, si te vor sustine. Veti fi aproape precum o familie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele spun că Scorpionii vor fi daţi pe spate de surpriza care li se pregătește cu mult tact. Persoana iubită îşi doreşte să îi surprindă pe nativii din zodia Scorpion până la lacrimi şi cu siguranţă vor reuşi.Scorpionii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu. Aceștia se vor simți apreciați, iubiți și vor simți că, de data aceasta, au găsit persoana care să aibă grijă de ei și lângă care să se simtă în siguranță.Scorpionii vor avea parte de surprize pe planul profesional, deoarece vor reuși să se facă remarcați la locul de muncă într-un mod pozitiv. Șefii acestora vor aprecia munca și efortul depuse de către Scorpioni și vor fi recompensați pe măsură.Scorpionii vor îndeplini cu brio toate sarcinile pe care le primesc la locul de muncă și ar face bine să se pregătească pentru o mărire sau pentru o promovare.Scorpionii vor scăpa de limitările cu care se confruntau din partea celor din jur. Nativii vor avea mai multă libertate și vor putea începe să facă toate lucrurile pe care și le doreau și de care aveau nevoie.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetătorii vor primi ajutor din partea astrelor pentru a rezolva problemele de ordin medical. Greutățile pe care au trebui să le înfrunte în ultimul timp și-au pus amprenta asupra sănătății lor, iar stresul suferit le-a dat bătăi de cap.Nativii din zodia Săgetător sunt și unul dintre cei mai săritori oameni pe care îi vei întâlni vreodată, gata să sară în ajutorul oricărei persoane aflată în nevoie. În ceea ce privește relațiile lor romantice, nativii din zodia Săgetător sunt loiali, implicați și angajați cu dedicare și profunzime. Te vor susține în orice situație, atât la bine, cât și când lucrurile devin mai dificile. Una dintre cele mai bune calități ale relației cu un nativ este faptul că acesta nu renunță niciodată la oamenii pe care îi iubește. Un Săgetător te va apăra întotdeauna chiar dacă întreaga lume este împotriva ta și îți vor fi alături indiferent de orice.Săgetătorii vor avea surpriza de a întâlni pe cineva foarte special, cu care se vor potrivi de minune şi care îi va face fericiţi. De aici, surprizele vor fi la ordinea zilei pentru nativii din zodia Săgetător. Nu ei sunt cei care vor abandona nava, ci sunt cei care rămân până la sfârșit să lupte pentru tine cu viața lor. Cu toate acestea, se vor aștepta la fel în schimb, sau măcar o parte, să primească în schimb din ce dăruiesc, iar asta nu este un lucru rău, ci presupune că au învățat să se iubească pe ei înșiși. Capacitatea ta pentru care sufletul tău este curat este aceea că în orice situație, vezi mereu pozitivul și nu te dai bătut, mergi înainte orice s-ar întâmpla, cu încredere și inima deschisă mereu.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativii Capricorn vor primi o veste foarte bună din partea apropiaților. Ziua lor va deveni multe mai bună și vor avea parte de o stare excelentă datorită lucrului pe care îl vor afla.Capricornii se vor bucura de o veste foarte bună, deoarece vor fi avansaţi pe un alt post la locul de muncă, o funcţie ce le va aduce foarte multe satisfacții atât pe planul psihic, cât şi pe planul financiar.Nativii Capricorn vor primi o surpriză din partea partenerului de cuplu. Aceștia vor primi un cadou, o atenție, iar gestul partenerului de viață va însemna foarte mult pentru ei.Nativii Capricorn vor trebui să înfrunte un val de critici venite din partea partenerului de cuplu, deoarece lucrurile par să nu meargă deloc așa cum s-ar fi așteptat ei. Totul se poate rezolva cu răbdare.Capricornii vor putea să rezolve problemele financiare, deoarece vor începe să fie mult mai cumpătați și mai atenți. Aceștia nu vor mai da banii pe lucrurile de care nu au nevoie.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Vărsători, astrele spun că a venit vremea unor surprize la care nici nu se gândeau. Cel mai bine ar fi să nu rămână prea uimiţi de ce se va întâmpla, ci să se bucure de fiecare moment şi să trăiască totul la intensitate maximă…Cei nascuti sub semnul Varsatorului vor avea parte de cel mai mare castig, din punct de vedere financiar! Acestia nici macar nu se vor astepta la asa ceva!Vărsătorii vor avea parte de câștiguri financiare considerabile. Aceștia vor fi răsplătiți printr-o sumă considerabilă pentru toată munca pe care au depus-o până acum… Vărsătorii își vor rezolva problemele de sănătate. Aceștia vor afla de existența unui tratament sau vor găsi varianta care să îi ajute în a se însănătoși repede…Vărsătorii vor avea șansa de a se face remarcați la locul de muncă, după ce vor primi un proiect important. Nativii vor putea să ocupe, în cele din urmă, poziția pe care și-o doreau de multă vreme…Vărsătorii vor putea să scape de criticile celor din jur și, în acest fel, vor scăpa și de problemele de încredere pe care le aveau. Aceștia își vor recăpăta încrederea în sine, iar lucruri mărețe vor începe să facă… In sfarsit, a venit si vremea lor. Te-ai zbatut atat pentru a ajunge acolo unde iti doresti, insa aveai nevoie si de un strop de noroc, pentru ca totul sa fie bine. Acum, ghici ce?! Il vei primi din plin. Portofelul si cardurile vor fi pline pana la refuz. Nu asta este ceea ce ti-ai dorit mereu?

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peştii au parte de mâine de o surpriză foarte mare, vor câştiga un premiu substanțial ce îi va ajuta să se mute în propria lor casă şi să scape de chiria atât de chinuitoare. De aici, fiecare moment va fi cu adevărat o surpriză de la viaţă şi o bucurie enormă.Peștii vor avea parte de surprize pe planul sentimental, deoarece se vor apropia mult mai mult de persoana iubită și vor crea o legătură specială cu aceasta, lucru ce va întări și mai mult relația pe care o au.Nativii din zodia Pești ocupă un loc important în clasament, au sufletul curat și sunt plini de emoție și compasiune. Se vor bucura alături de tine când vor exista motive de bucurie, iar în același timp se vor întrista și vor suferi alături de tine dacă lucrurile nu merg bine. De asemenea, vor face absolut orice ca să ajute orice persoană și să fie stâlpul celorlalți, care se pot baza pe el. Într-o relație, nativii Pești sunt sensibili și emoționali și au nevoie de timp pentru a găsi pe cineva care să fie suficient de iubitor și afectuos, pentru a renunța la viața lor singură, dar odată ce o fac, totul din viața lor se schimbă. Odată ce se îndrăgostesc cu adevărat de cineva și își găsesc sufletul pereche, devin complet devotați relației lor. Se transformă într-un partener angajat și dedicat în cel mai scurt timp. Acest semn este dependent de fluturii din stomac și de emoția pe care o simt la începutul unei relații. Deși ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a se deschide și pentru a se conecta cu ceilalți, odată ce vor face, nu vor pune niciodată la îndoială angajamentul lor. Le place doar să aștepte acea persoană specială care să le arate viața în culori complet diferite. Capacitatea ta deosebită este de a simți lucruri pe care alții nu le simt, de a vedea lucruri nevăzute altora și de a acționa în consecință. Ai încredere în darurile tale!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții