Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop dragoste 17 martie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 17 martie 2024 | 07:41



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 17 martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 17 martie 2024 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, 17 martie 2024. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Comunicarea cu persoana iubită este observabil îmbunătățită, conversațiile decurg armonios. S-ar putea ca acesta să fie momentul oportun de a aborda anumite subiecte pe care le aveați în gând de ceva timp. E posibil să aveți o discuție mai profundă și cu alte persoane dragi din viața voastră și profitați de acest val energetic.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Imaginația și creativitatea vă ajută să echilibrați balanța din planul amoros deoarece s-ar putea să aveți o abordare mai detașată. Desigur că în cazul în care observați că nu există receptivitate, mai bine vă păstrați energia pentru voi. V-ar fi benefic să vă axați pe calm și relaxare în această perioadă și să evitați complicațiile.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să aveți un val de confuzie în viața amoroasă și acest lucru poate duce la complicații, ca atare fiți în control absolut asupra propriei persoane pentru a evita neplăceri. E posibil chiar să aveți înțelepciunea necesară pentru a trece cu ușurință peste această stare/energie datorită experiențelor din trecut. V-ar fi benefic să vă relaxați și să fiți autentici.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Posibil ca ceilalți să nu vă înțeleagă entuziasmul pe care îl aveți legat de o anumită chestiune. Din fericire, viața amoroasă este plină fericire și armonie și vă bucurați de susținerea și înțelegerea partenerului. Luați în considerare că nu toate persoanele experimentează aceleași sentimente precum voi, motiv pentru care s-ar putea să nu aibă reacțiile la care vă așteptați dacă le împărtășiți anumite detalii.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea să fiți puși în situația de a lua o decizie care să aibă efecte pe un timp îndelungat, prin urmare acordați atenția cuvenită. Dacă simțiți nevoia să vă consultați cu cei dragi legat de acest lucru fiți siguri că la final decizia este în totalitate a voastră. Fericirea voastră e posibil să depindă de ceea ce hotărâți.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Deși poate nu sunteți în căutarea unui entuziasm constant, vă doriți o viață sentimentală mai condimentată. Aveți ocazia, din fericire, să profitați de niște oportunități care să vă ofere inspirație și o energie plăcută. Menținerea unei perspective realiste este recomandată, însă amintiți-vă că puteți presăra oricând vibrații strălucite acolo unde vă doriți.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să existe anumite tensiuni în această perioadă, poate chiar un sentiment de gelozie. Din fericire, cauza acestora este clară și aveți control asupra situației. Cu cât rezolvați mai repede și tăiați de la rădăcină motivul turbulențelor, cu atât mai bine. Lăsați loc liniștii și detașării să intre în viața voastră.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca un val de pasiune și romantism să fie la putere. Intensitatea acestuia e posibil să vă distragă din concentrarea asupra altor chestiuni importante. Deși poate fi plăcut să visați cu ochii deschiși, v-ar fi benefic să găsiți o balanță între responsabilitate și plăcere, poate chiar să folosiți această energie pasională pentru a vă oferi o stare de bine în timp ce vă ocupați de lucruri serioase.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

E posibil ca pe planul sentimental să vă bucurați de o energie calmă și ușor de manevrat. Aveți grijă la abordarea relației dacă vreți să mențineți acest echilibru. Deși spontaneitatea este bine venită și poate fi plăcută, pentru a evita neplăcerile e necesar să vă gândiți de două ori înainte de a face ceva. Mențineți balanța armoniei prin compasiune și sensibilitate oricând aveți ocazia.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Există un val de romantism care vă determină să condimentați viața amoroasă. Mixul dintre motivație și pasiune poate avea efecte pozitive și vă oferă posibilitatea aprofundării unei conexiuni cu persoana iubită sau un posibil partener. S-ar putea chiar să faceți un pas important din care să evolueze lucrurile la un alt nivel.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

V-ar fi benefic să aveți grijă în aria comunicării, să fiți siguri că spuneți exact ceea ce vreți, poate mai adăugați și o clarificare pentru ca persoana cealaltă să înțeleagă intențiile voastre și să evitați neînțelegerile și conflictele. Abordarea față de orice problemă sau tensiune din relație trebuie făcută cu calm.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea ca suportul emoțional pe care îl oferiți unei persoane dragi să fie exact ceea ce este nevoie pentru acel cineva și să fiți apreciați pentru asta. E posibil să evolueze conversațiile într-un mod profund și poate va fi puțin incomod pentru voi să ascultați subiecte sensibile. Cu toate acestea, păstrați o minte deschisă, mai ales că este alegerea persoanei dragi să se confeseze.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții