Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop Special Cele mai bune soții

Written By NIKE B. on marți, 19 martie 2024 | 08:53



Care sunt cele mai bune soții.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Orice bărbat și-ar dori să aibă o astfel de parteneră de viață! Acestea au foarte mare grijă de soțul lor și îl tratează ca un rege!







Zodia GEMENI (21 martie - 20 aprilie)

Temeperamentul sotiei gemeni este unul dintre cele mai bune din intreg zodiacul. Ea are abilitatea de a transforma certurile în discuţii logice, cu argumente pro şi contra, îmbrăcate în sentimente pozitive. Femeile Gemeni sunt unele dintre cele mai iubitoare şi încurajatoare persoane pe care le veţi întâlni vreodată. Până când, bineînţeles, interesele lor se schimbă. Soţia Gemeni este un simbol al frumuseţii, dar este foarte împrăştiată în gânduri. Este extrem de creativă şi este capabilă de multă loialitate şi afecţiune, dar este cu adevărat o fire duală şi se poate să nu vă placă „cealaltă latură a sa“.








Zodia RAC(21 martie - 20 aprilie)

Nativele în zodia rac sunt foarte fidele, știu ceea ce vor de la viață și vor alege bărbatul de care se simt cel mai atrase. Acestea nu pot face compromisuri de nicun fel când vine vorba de sentimente puternice. Femeile rac sunt cele mai bune soții pentru că oferă soțului lor libertatea de care au nevoie și nu îl vor minți niciodată sau, cel puțin, nu o vor face pentru a îl răni. Sunt foarte bune gospodine și foarte atașate de familie. Ele pot ține de unele singure o întreagă familie și nu se vor plânge, pentru că sunt foarte credincioase soțului lor, dar și foarte carismatice. Dacă sunteţi în căutarea loialităţii şi a unei baze stabile, o soţie născută sub semnul Racului este partenera ideală. Femeile Rac iubesc viaţa de familie şi căsătoria şi nu te vor minţi niciodată. Femeia Rac seamănă mult cu un lup: formează un cuplu pe viaţă.


Zodia FECIOARA(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să fii făcut pentru rolul de soţ dacă vrei să te căsătoreşti cu o femeie Fecioară. Are un simţ uimitor a ceea ce este bine sau rău şi, deşi este posibil să funcţioneze pentru ea, s-ar putea să nu funcţioneze întotdeauna pentru tine. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poţi spune este: „Da, draga mea“. Nu este o glumă. Dacă doreşti să beneficiezi de abilitatea ei incredibilă de a iubi, atunci trebuie să te obişnuieşti cu ideea de a-i face pe plac. Dacă durează căsnicia, înseamnă că te-ai prins cum merg lucrurile.

Zodia Balanță (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acesta este semnul zodiacului care scoate la înaintare cei mai buni oameni, fiind cu atât mai valabil în cazul femeilor. Sunt nişte gânditoare dinamice şi au în minte obiective pe termen lung care te vor inspira şi te vor încânta. Nu veţi fi niciodată mustraţi de o femeie Balanţă, deoarece ea obţine ceea ce doreşte prin bunătate, mai degrabă decât prin mijloace manipulative. Balanţele iubesc sexul şi romantismul şi sunt dispuse să experimenteze.


Zodia SCORPION (21 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia în zodia scorpion nu își neglijează niciodată partenerul de viață și face tot ceea ce este posibil pentru ca acesta să rămână constant fericit și satisfăcut în ceea ce privește relația lor. Nu este de mirare că bărbații care au soții în zodia scorpion sunt foarte fericiț! Acestea sunt extrem de senzuale și au un apetit sexual destul de ridicat. Se îngrijește în mod constant, și toate acestea doar pentru a arăta minunat în fața soțului ei. Nefiind o alegere rea ca partener de viaţă, o soţie Scorpion scoate la suprafaţă ce e mai bun din tine. Trebuie, totuşi să ai un caracter puternic, deoarece această femeie îţi va cere mai mult decât poţi oferi. Cu toate acestea, per total, tendinţa ei de a ridica ştacheta are potenţialul să te motiveze. Ea îţi va arăta adevăratul tău potenţial. Ca partener sexual, vei adora caruselul de senzaţii pe care ţi le poate oferi o soţie Scorpion.





Zodia Vărsător (21 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia în zodia vărsător este extrem de atrăgătoare și romantică. Știe că echilibrul în relație este foarte important, iar de aceea oferă soțului ei libertatea de care are nevoie. Nativele în vărsător au capacități de comunicare formidabile și o inteligență ieșită din comun, iar acest lucru poate incita orice bărbat. Sunt foarte bune gospodine și nu sunt nici cheltuitoare peste măsură. Acestea fac totul pentru a păstra armonia în familie și ar face orice pentru ca soțul lor să fie mulțumit în totalitate. Femeia Vărsător este puternică şi independentă, iar atunci când nu se închide în lumea ei, este un partener de viaţă plăcut şi generos. Singurul lucru la care trebuie să ai grijă este să nu devii plictisitor, deoarece nu va tolera plictiseala într-o relaţie. Aceste femei sunt isteţe foc, aşa că va trebui să ţii pasul. Cu toate acestea, dacă eşti pregătit să fii soţul unei femei Vărsător este una dintre cele mai plăcute situaţii în care te poţi afla.

Zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Femeile Peşti se pricep foarte bine să ofere dragoste şi fac orice pentru a asigura fericirea partenerului. Ele au o latură foarte frumoasă care se bazează pe creativitate, iar o parte din aceasta se adresează copiilor pe care vrea să-i creşteţi împreună. Chiar dacă are toane, dacă ajungi să-i înţelegi nuanţele, vei descoperi o persoană plină de frumuseţe şi înţelegere. Femeile Peşti sunt loiale şi inteligente. Femeile în zodia pești sunt printre cele mai pasionale și mai romantice. Iubesc aventurile într-o anumită măsură și, de cele mai multe ori, acționează foarte inteligent. Nativele în zodia pești au capacitatea să doboare un bărbat chiar cu propriile lui arme și poat fi extrem de puternice în situațiile critice. Acestea înșală în cazul în care simt că nu mai iubesc sau dacă flacăra a dispărut complet. Există posibilitatea ca femeia în pești să ducă, în paralel, două tipuri de relații, una care să se bazeze pe statornicie și respect, iar cealaltă care să se bazeze pe aventură.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții