Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop tarot săptămâna 18-24 martie 2024

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2024 | 07:06



Citește Horoscopul tarot săptămâna 18-24 martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 18-24 martie 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Un lucru pe care ar putea dori să-l reținem este că, din punct de vedere astrologic. Aceasta este cu siguranță o săptămână care aduce la început schimbare și schimbarea poate să nu fie binevenită, deși poate fi importantă. Sfârșiturile vor avea loc în această săptămână și în timp ce unele vor fi total surprinzătoare, altele vor fi așteptate și pregătite pentru un nou început. Săptămâna aceasta aduce schimbări, iar schimbarea este atât grea, cât și inevitabilă.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Valetul de bâte, inversat

S-ar putea să întâmpini o mică ceartă în familie în această săptămână.. Se pare că există câteva probleme de care nimeni din familie nu vrea să se ocupe. Nu ți se va cere să faci mare lucru, dar vei ajunge să auzi o mulțime de plângeri și lamentări în jurul tăy. Vei încerca să ajuți și vei face o treabă bună, dar pe termen lung, îndrumarea ta va cădea într-o zonă de uitare.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Cinci de monede, inversat

Nu este surprinzător că îți dorești un anumit grad de haos, doar pentru a te menține interesat, dar această săptămână poate aduce cu ea chiar mai mult decât ai avut în minte. Nu ești capabil să controlezi prea multe în timpul săptămânii și s-ar putea să simți că lucrurile scapă de sub control, atât la serviciu, cât și acasă. În timp ce viața ta amoroasă este pe drumul cel bun, casa ta începe să se prăbușească, ai grijă de ceea ce se cere a fi îngrijit fizic, așa că nu lăsa lucrurile să cadă în dezordine, fii responsabil.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Valetul de cupe, inversat

Această carte îți spune că săptămâna ta va fi plină de mici jocuri ascunse și insinuări pline de tandrețe, doar dacă ai pe cineva în viața ta în calitate de partener sau ești interesat de cineva. Acesta este momentul ideal pentru marea seducție. De altfel, aceasta este o săptămână minunată pentru dragoste și afecțiune pentru tine. Acesta este, de asemenea, un moment grozav pentru tine să faci ceva prostesc sau ciudat, cum ar fi un joc de rol cu ​​partenerul tău, sau să mergi către ceva complet în afara zonei tale de confort.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Puterea

O săptămână grozavă este pregătită pentru tine. Te vei ridica deasupra tuturor adversității în această săptămână și dacă ești pus la încercare, vei trece peste orice test. Ești apt pentru orice sarcină, indiferent de ce ți se cere. Ești puternic, iubitor și înțelept și săptămâna aceasta va face cunoscut asta tuturor celor din jurul tău. Din această săptămână, nimeni nu se va îndoi de capacitatea ta de a te ridica deasupra tuturor. Familia și prietenii te vor vedea într-o lumină nouă, iar respectul lor pentru tine și viața ta va deveni evidentă și plină de armonie.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Patru de monede, inversat

„Nu te grăbi și așteaptă”, acesta este sensul de bază al acestei cărți. De asemenea, implică faptul că ești nerăbdător și că te aștepți să se facă ceva care nu a ajuns încă să fie îndeplinit. S-ar putea să devii frustrat și să renunți la speranță, doar că încă nu trebuie să o faci. Aceasta este o stare temporară care îți dovedește doar că nu totul este atât de fiabil pe cât crezi, mai ales în ceea ce privește lucrurile financiare. Dacă aștepți să fii plătit, s-ar putea să nu se întâmple săptămâna aceasta, dar ai răbdare.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Cinci de bâte, inversat

Aceasta va fi o săptămână de responsabilitate intensă, căreia îi puteți face față cu siguranță. Cu toate acestea, vă veți simți copleșiți. Toată lumea vrea o „bucată” din voi, iar voi sunteți obligați să vă prezintați și să vă împărțiți la toate. Nu este negativ, este doar obositor. Veți echilibra cu succes viața profesională și cea de acasă, indiferent care sunt cerințele. Dacă este posibil, vedeți dacă vă puteți ritma în timpul săptămânii. Programați în avans, ce trebuie făcut, astfel încât să vă puteți mișca într-un mod organizat.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Asul de bâte, inversat

Această carte aduce cu sine o oportunitate majoră și, în starea sa inversată, oportunitatea poate fi mai mică decât cea așteptată. Este încă bună și are potențialul de a fi profitabilă, dar această carte vă invită să vă gândiți bine la deciziile voastre. Chiar asta vreți? Deși pare să vi se predea ceva minunat pe un platou de argint, există un dezavantaj aici, adică este posibil să nu fie mișcarea potrivită pentru voi acum. Va trebui să vă confruntați cu ideea că, în timp ce ceva vă poate face bani, poate, de asemenea, să vă ia mai mult decât doriți să dați.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Nouă de monede

Sunteți vedeta în creștere săptămâna aceasta. Această carte este în poziție dreaptă și este fantastic de promițătoare. Acest lucru este materialist, adică se referă la bani și achiziții. Dacă sunteți implicați în afaceri, veți putea experimenta un nou nivel de succes. Viața de acasă va avea și ea îmbunătățiri. Vă veți bucura de roadele muncii voastre. Veți vedea, de asemenea, cum a fi bine organizat cu munca și viața voastră, vă poate aduce claritate și siguranță. Nu există nimic altceva decât un flux pozitiv de energie bună și o direcție de succes, ce vă așteaptă acum.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Șase de bâte, inversat

Săptămâna aceasta va aduce revelație. veți vedea printr-o situație pe care ați crezut-o cândva că este o singură cale, doar pentru a descoperi că este cu totul diferită decât pare. Acest lucru poate părea a vedea ceva clar pentru prima dată și este legat de muncă sau de carieră și va fi deschis către voi. S-ar putea să descoperiți că cineva nu a fost în fața voastră la locul de muncă și că acum trebuie să reevaluați ce se întâmplă. Este bine că ați observat asta acum. Țineți ochii deschiși de acum înainte.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Valetul de spade, inversat

Iată o săptămână în care veți primi o provocare. Este legat de muncă și poate că amenință puțin. Cineva mult mai tânăr decât voi vrea să vă ia poziția și asta nu este doar un lucru îngrozitor de simțit, ci vă va pune în apărare. Rămâneți în picioare și nu lăsați aroganța lor să ajungă la voi.Sunteți puternici și în poziția de autoritate. Această persoană este doar o nouă persoană credulă, care crede că poate intra și să ia cu naivitate ceea ce își dorește. Luați atitudine și nu cedați în fața acestei intimidări.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Patru de bâte, inversat

Vă puteți simți confuz sau dezorientat în această săptămână. Această carte este una de oportunitate și aventură, totuși, în starea sa inversată, reprezintă deseori amăgire sau lipsă de speranță. Ce este bun în acest lucru este că este, de asemenea, reprezentativ pentru o stare temporară, deci nu va dura prea mult. Acest lucru ar putea arăta că voi, având o ocazie, profitați de ea, doar să vi se ia de la voi, câteva minute mai târziu. Este o lecție bună de detașare și răbdare. Luați-o pas cu pas și aveți răbdare.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Regele de spade

În cele din urmă, rămâneți cei puternici, atât la muncă, cât și acasă, în dragoste. Această carte este o putere pură, dar vine, de asemenea, cu un anumit tip de răceală, ceea ce înseamnă că ați putea deveni un executor al unei reguli, săptămâna aceasta. Aveți ultimul cuvânt pe această temă și cei din jur trebuie să asculte. Voi sunteți cei înțelepți și trebuie să fiți respectați. Acesta este, de asemenea, o carte de mare respect de sine, lucru pe care îl veți cunoaște săptămâna aceasta. Bravo vouă. Rămâneți puternici.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții