Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot săptămâna 25-31 martie 2024

Written By NIKE B. on marți, 26 martie 2024 | 08:38



Citește Horoscopul tarot săptămâna 25-31 martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 25-31 martie 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna Viitoare. Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Un lucru pe care ar putea dori să-l reținem este că, din punct de vedere astrologic, îl avem pe Mercur retrograd asupra noastră, începând cu 9 și durând până pe 2 octombrie. Aceasta este cu siguranță o săptămână care aduce la început schimbare și schimbarea poate să nu fie binevenită, deși poate fi importantă. Sfârșiturile vor avea loc în această săptămână și în timp ce unele vor fi total surprinzătoare, altele vor fi așteptate și pregătite pentru un nou început. Săptămâna aceasta aduce schimbări, iar schimbarea este atât grea, cât și inevitabilă.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Regele de spade, inversat

Se pare că nu pleci la drum anul acesta fără luptă. Această carte, inversată, reprezintă ceartă și incapacitatea de a da înapoi. Acesta ești tu, săptămâna aceasta: te-ai hotărât în legătură cu ceva și nu există nimic care să îți stea în cale și, bineînțeles, asta este tot ce vei experimenta săptămâna aceasta, oameni care ți se pun în cale. Anticipă frustrarea majoră în timp ce îți asiguri succesul pentru anul următor.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Valetul de bâte, inversat

Nu ar fi ultima săptămână a anului dacă nu ar veni cu o neînțelegere majoră și exact cu asta vei avea de-a face săptămâna aceasta. Știi că ai dreptate într-o anumită problemă și nu vezi rostul să argumentezi vreo ceva în favoarea ta. Când ai dreptate, ai dreptate, este atât de simplu. Din păcate, există cineva în viața ta care nu te lasă să-ți spui părerea, chiar dacă ceea ce știi este un fapt general adevărat pentru toți. Rămâi în starea ta de calmitate și va fi bine.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI Luna, inversată

Ai putea experimenta paradoxul „grăbește-te și așteaptă” în această ultimă săptămână a anului, dar pe lâmgă aceasta, în cazul tău, va aduce la lumină câteva minciuni. Cu alte cuvinte, ceea ce credeai că este sigur, acum nu mai este sigur. Totuși, nu este o situație dramatică, totul se poate repara. Ceea ce te dezamăgește, totuși, este că chiar nu ai fost în controlul daunelor în această săptămână și nu ai știut din timp, ca să poți lua măsuri și să repari ceva. Doar ai vrut doar să te relaxezi emoțional, dar spre sfârșitul săptămânii o vei face, nu te îngrijora.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Patru de cupe, inversat

De îndată ce crezi că este sigur să te întorci în „apă”, este timpul să fugi înapoi pe „uscat”. Această metaforă este aici pentru a-ți spune că săptămâna aceasta va fi despre încrederea în mediul tău, doar pentru a afla că nu poți rămâne acolo. Acest lucru s-ar putea învârti în jurul prietenilor sau familiei, dar mesajul aici este unul foarte clar: nu împărtăși totul cu toată lumea. Deși intențiile tale pot fi minunate, nu toată lumea este la fel de amabilă ca tine.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Valetul de spade, inversat

Sărbătorile ți-au adus cu siguranță mereu plăcere asupra ta, iar dacă te gândești la o mare sărbătoare de Revelion, această carte de „felicitare” îți spune să stai acasă și să ai grijă de tine. Nu este nevoie acum să fii mai mult decât ești, adică rămâi la locul tău, să nu-ți faci griji că faci o mare impresie și îngrijește-te în schimb de sănătatea ta. Dacă vrei să intri în anul următor simțindu-te bine, atunci stai acasă și te relaxează!




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Doi de spade

Toată lumea s-a distrat și se distrează. Aceasta este o carte bună pentru tine, iar săptămâna ta va fi plină de tot felul de vești bune. Vei împărtăși momente calde cu prietenii și vei ajunge să accepți multe lucruri în lumea ta. Acest tip de acceptare îți permite să mergi înainte într-un mod pozitiv și pașnic. Nu există certuri cu soții sau partenerii în această săptămână și nici disensiuni între prietenii tăi, așa că relaxează-te.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Cumpătarea, inversată

S-ar putea să te simți foarte competitiv săptămâna aceasta, deoarece opiniile și ideile altora vin în conflict cu ale tale. Ești hotărât să fii cel care are dreptate, iar această mini-bătălie poate doborâ unele egouri, inclusiv pe ale tale. Ceea ce te deranjează cel mai mult este faptul că ceva în care crezi va fi aprig disputat și asta nu-ți va plăcea deloc.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Valetul de cupe

Pregătește-te pentru vești bune în afaceri! Se pare că anul viitor vine cu o oarecare furie în sensul cel mai bun și determinare, deoarece lectura din această săptămână aduce noroc și promisiunea unor eforturi excepționale de a face bani. Se pare că, dintre toate semnele zodiacale, tu ești cel care va avea cea mai excelentă săptămână dintre toate. Bravo ție! Gândește-te la toate lucrurile interesante pe care le vei putea achiziționa și cum te poți relaxa!

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Nouă de spade, inversat

Iată o altă carte dintre acele cărți care provoacă instantaneu teamă în inima celui care o primește, mai ales în starea sa inversată. Totuși, nu este atât de rău, dar avertizează că sentimentele de negativitate adânc înrădăcinate înăuntrul tău vor fi simțite din abundență în această săptămână. Indiferent dacă simți îndoială sau regret, este genul de eliberare emoțională profundă care nu va fi evitată în timpul săptămânii. Vei fi bine, doar nu lua nimic prea în serios.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Regele de monede, inversat

Și până la urmă ai ajuns să realizezi în sfârșit că ești deștept, capabil, determinat, cumpătat și echilibrat. Aceasta este cartea inteligenței înalte și a alegerii înțelepte. Săptămâna asta vei ajunge să ai încredere în luarea deciziilor, mai ales având în vedere că ai dat mereu înapoi doar în cazul în care greșeai, dar timpul ți-a arătat că ai cu adevărat perspicacitate și perseverență și, în această săptămână, vei ajunge să accepți acest fapt pozitiv despre tine.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Valetul de monede, inversat

Tu ești mai mult ca sigur cel care își face o intrare surpriză la o petrecere sau la o adunare de familie sau prieteni. Nimeni nu te aștepta și totuși vei fi prezent, făcându-te cunoscut tuturor. Simți că datorezi familiei și prietenilor tăi o prezența ta, înainte de a te retrage în mintea ta creativă pentru restul anului viitor, dar deocamdată profiți de petrecere. Dacă trebuie să iei o decizie, mergi înainte și ai încredere în intuiția ta.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Doi de monede, inversat

Încă o dată, te vei găsi într-un loc în care, practic, telefonezi în prezența ta. De altfel, îți faci datoria prin apariție și, deși te simți cumva fals pentru că ești forțat, o faci pur și simplu pentru a evita să fii interogat mai târziu. Ultimul lucru pe care-l dorești este să fie necesar să răspunzi oricui te întreabă ce și cum. Săptămâna aceasta vrei doar să fii singur, exploatând orice îți atrage atenția. Din păcate, vei fi „acolo”, făcând ceea ce se așteaptă de la tine.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții