Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop tarot zilnic 18 Martie 2024

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2024 | 06:39



Horoscopul tarot zilei de 18 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.Importanta cruciala a cartii se ascunde in aspectul ei temporal. Cartea de tarot 8 de bate este unica din cele 78 carti de Tarot, care ofera un indiciu limpede cu privire la iminenta unui eveniment. In rest, nu prezinta semnificatii profunde. Cartea de tarot 8 de bate arata ca ceva se misca, ca ceva pluteste in aer, ca ceva se va intampla mai repede decat ne-am astepta si ca evolutiile au inceput deja, chiar fara ca noi sa ne dam seama. Cartea de tarot 8 de bate este de regula un sol al vestilor placute, care ne spune ca vesti sau evenimente fericite au si pornit catre noi.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 9 de spade

Esti macinat de cosmaruri si frici imaginare. Ai grija la anxietate si la semnele de paranoia. Ce anume te tine treaz? Chiar ai aceste probleme sau doar iti imaginezi sau tesi scenarii care n-au legatura cu realitatea? Daca treci printr-o perioada mai stresanta, poate ca este timpul sa iei in calcul schimbarea locului de munca sau renuntarea la anumite proiecte care nu a generat vreun venit spectaculos. De asemenea, cartea poate aduce mesajul ca iti faci niste griji in relatia de cuplu. Vezi peste tot conspiratii si tradari. Nici nu te intereseaza daca sunt reale sau imaginare. Depaseste aceste frici si vorbeste cu cineva ce incredere despre aceste trairi.In planul constiintei noastre Cartea de tarot 9 de Spade indica acumulari de nori intunecati, care impiedica perceperea clara a lucrurilor. Temeri, griji, remuscari care - fara sa conteze daca sunt sau nu indreptatite - patrund in constiinta noastra, iritandu-ne si descurajandu-ne. Cateodata este vorba de temerile legate de consecintele unui lucru de care am luat cunostinta dar pe care refuzam sa-1 credem.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Indragostitii

Esti ezitant in luarea unei decizii, iar acest lucru nu este neaparat ceva rau. Poate ca este mai bine sa analizezi situatia si sa iei masurie care se impun dupa ce ai pus in balanta toate elementele. Cateodata, nesiguranta poate fi un semn ca nu detii toate informatiile si poti lua decizii impulsive care sa se dovedeasca gresite.Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea. In astfel de cazuri Cartea de tarot Indragostitii semnifica necesitatea de a lua decizia din toata inima, fara manie si fara a ne pastra deschise mai multe portite. Cartea de tarot Indragostitii semnifica un „DA" mare, fara retineri.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Roata Destinului

Esti in toane bune azi si vezi totul intr-o cu totul alta lumina decat pana acum. Bucura-te de micile placeri ale vietii, de toate lucrurile frumoase care iti apar in cale. Deseori le treci cu vederea din cauza indatoririlor. Acesta exuberanta poate fi de scurta durata, asa ca bucura-te de ziua de azi si invata ce ai de invatat din ea.Cartea de tarot Roata Destinului indica deseori situatii asupra carora nu putem exercita, intr-o prima instanta, nici o influenta. Incetinirea Rotii semnifica in acest caz ca ceea ce ne-am pus in gand nu vrea sa reuseasca, pur si simplu. Vremea, traficul rutier, o greva a personalului aeroportului, fac ca planurile noastre sa esueze. Roata Timpului ne arata atunci ca nu a sosit (inca) clipa sa trecem la realizarea proiectului. In aceasta situatie, cartile etalate la celelalte pozitii pot furniza indicii pretioase asupra modalitatii prin care putem ajunge la latura ascendenta, a Rotii. Aceasta simbolizeaza schimbari fericite, placute.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Justitia

Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier. Cartea de tarot Justitia arata ca Adevarul, Dumnezeirea, scapa din incarcerare si se ridica spre Lumina. Cartea de tarot Justitia are o semnificatie strabatuta in totalitate de sentimentul fericirii. Cartea de tarot Justitia simbolizeaza pasul decisiv al devenirii de sine, reusita procesului de transformari alchimiste, care face ca materia inferioara sa capete consistenta superioara. Pe un plan apropiat cotidianului, Cartea de tarot Justitia simbolizeaza orice forma de eliberare: de griji si nevoi, de situatii sau legaturi ingrate, de complexe si timiditate. Cartea de tarot Justitia poate constitui apoi si un indiciu cu privire la faptul ca „comoara" noastra se ascunde in intentiile legate de aceasta carte.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regina de cupe

Cartea de tarot Regina de cupe este expresia fortelor ajutatoare si tamaduitoare. In aceasta calitate, Cartea de tarot Regina de cupe este stapana fortelor subconstiente ale sufletului nostru, totodata zana cea buna si vrajitoarea inteleapta din noi, Cartea de tarot Regina de cupe este descrisa ca Cea intunecata, Cea Misterioasa, intrucat izvoarele intelepciunii ei sunt ascunse si se derobeaza ratiunii analitice si stiintifice.Pe plan profesional Cartea de tarot Regina de cupe inseamna ca ne aflam intr-o etapa de asteptare calma, cand, pentru a obtine claritate cu privire la dorintele si proiectele noastre profesionale ulterioare, suntem inclinati mai degraba spre introspectiune, sau, ca am facut o profesie in sine din insusirile de mediu pe care le posedam. Aceasta talmacire se poate referi la orice aspect, care poarta denumirea de media, cum sunt: cinematografia, televiziunea, radiodifuziunea, cartile, ziaristica sau domeniile esotericii si stiintelor oculte si, nu in ultimul rand, lumea artelor.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 9 de pentagrame

Cartea ilustreaza o femeie foarte bogata care are aceasta avutie datorita muncii sale. Desi nu imparte succesul cu nimeni, gradina ei este fertile si ea poseda vaste daruri intelectuale. Daca iti apare aceasta carte primesti mesajul ca ai nevoie de prundenta in gestionarea banilor. Indiferent ce faci pentru a castiga bani, nu-i risipi. Fa-ti bugete, urmareste unde ti se duc banii pentru a avea intotdeauna imaginea completa. Numai asa se pot acumula averile.Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 5 de cupe

5 de Cupe este cartea apasarii, durerii, doliului si melancoliei. 5 de Cupe arata ca ceva, la care tineam foarte mult, s-a rupt. Cartea de tarot 5 de Cupe arata si faptul ca nu suntem singuri in durerea noastra, ci putem conta pe sprijinul prietenilor. Acest aspect nu trebuie insa interpretat gresit, ca un indiciu, ca motivul durerii noastre ar fi doar aparent si ca putem spera intr-o revenire grabnica la sentimente mai vesele.Destul de frecvent, Cartea de tarot 5 de Cupe este un indiciu cu privire la propria noastra nechibzuinta. Cartea de tarot 5 de Cupe arata ca, totusi, exista o cale de iesire.In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 3 de Spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul unei emotii pe care o tii in tine. Poate esti intr-o faza de negare. Poate nu vrei sa recunosti anumite sentimente. Doar ca nu are sens sa te prefaci ca totul este in regula.Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Asul de cupe

Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.In viata profesionala Cartea de tarot Asul de cupe ca ne aflam pe drumul cel bun care, trecand peste conceptiile uzuale despre munca si profesie, ne poate conduce spre adevarata noastra menire. Cartea de tarot Asul de cupe indica o sansa, poate unica, de a impreuna, intr-un tot armonios, aspectul necesitatii vitale cu experienta implinirii profunde. Deoarece aceasta traire se situeaza dincolo de valorile exterioare, ea se poate referi atat la maturatorul de strada fericit cat si la medicul din padurea virgina, care traieste din plin in extazul oferit de munca sa.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 10 de cupe

Cartea de tarot 10 de cupe arata ca, datorita dispozitiei noastre pasnice si binevoitoare, suntem in situatia de a recepta acele semnale binefacatoare, care alunga gandurile sumbre, distinctive sau chinuitoare. Locul acestora este ocupat de linistea interioara si impacare. Pe un plan mai profund, Cartea de tarot 10 de cupe poate constitui expresia unei atotcuprinzatoare iubiri fata de oameni.Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Telurile iti sunt indeplinite. Relatiile sunt armonioase. Visele se transforma in realitate unul cate unul. Este multa fericire in jurul tau. Este o perioada propice sa te bucuri de prezenta celor dragi tie.Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI ASUL DE BATE

La fel ca si ceilalti asi, cartea de tarot Asul de bate reprezinta o sansa care zace in noi, pe care ar trebui s-o descoperim si s-o cultivam. In cazul acestui cartii de tarot Asul de bate, este vorba de spiritul de intreprinzator, de curaj, de asumarea riscului, dae entuziasm, si nu in ultimul rand, cartea de tarot Asul de bate face trimitere catre autoafirmare. Cartea de tarot Asul de bate corespunde elementului foc si poate reprezenta intarirea vointei noastre, puterea noastra morala, precum si de alte procese de evolutie si mai ales de maturizare. Cartea de tarot Asul de bate reprezinta incuviintarea data vietii, optimismul si dorinta de viata, nerabdarea.Profesional cartea de tarot Asul de bate ne arata ca ni se ofera noi sanse, care ne inlesnesc identitatea scopurilor precum si desfasurarea intereselor, capacitatilor si talentelor noastre. Cartea de tarot Asul de bate simbolizeaza curajul, placerea riscului si daruirea totala in cadrul unei anumite probleme, autorealizarea profesionala. Cartea de tarot Asul de bate arata ca suntem orgoliosi, motivati si ca ne daruim cu entuziasm rezolvarii indatoririlor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții