Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop tarot zilnic 28 Martie 2024

Written By NIKE B. on joi, 28 martie 2024 | 08:10



Horoscopul tarot zilei de 28 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 8 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 5 de bate

Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 4 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. O persoana poate dobandi calitati excelente si poate deveni maestru, doar prin aplicarea temeinica a cunostintelor pe care le poseda. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este atentie la neindemanare. Poti intarzia ducerea la indeplinire a unei sarcini din cauza neatentiei. Daca esti student si pici un examen, solutia este sa analizezi ce s-a intamplat, unde ai gresit de s-a ajuns aici.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Puterea

Daca eziti sa faci ceva sau sa iei o decizie, este in regula. Mai poti amana pana cand te vei simti in stare sa faci cea mai corecta alegere. Ceea ce trebuie facut urgent se va face, nu te ingrijora prea mult. Vor aparea si optiunile. Cateodata, ezitarea te poate face mai precaut si poti reevalua o situatie, fara sa te arunci impulsiv cu capul inainte.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Roata norocului

Fa-ti cu atentie planurile pentru ziua de azi. Organizeaza-te si tine-te de program pas cu pas. Este posibil sa fii distras si sa nu te ocupi de ceea ce trebuie. Aceasta stare nu este ceva de durata, insa fa tot ce-ti sta in putere ca sa treci peste perioada de instabilitate.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Justitia

Ceva gresit din trecut este pe cale sa se indrepte astazi. A venit timpul sa se faca dreptate. Acorda o mare atentie cuvintelor pe care le spui, pentru a nu face rau celorlalti. Nu trebuie sa ii multumesti pe toti, insa nici nu este corect sa folosesti un vocabular brutal.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Asul de pentagrame

Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Se anunta un succes, fie de natura materiala, fie de natura spirituala. Profita de oportunitatile care iti apar in cale. Pe masura ce te ocupi de ele, vor veni si altele.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 5 de bate

Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Asul de spade

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Asul de spade arata intentia clara si precisa, dar si concentrarea si determinarea pentru indeplinirea scopului. Daca ti-a aparut aceasta carte, te poti bucura de o claritate mentala desavarsita care te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Asul de cupe (inversata)

Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa ai grija la increderea de sine. Simti ca este goala cupa, dar nu e chia rasa. Creativitatea este punctul tau forte si trebuie sa o aduci la lumina, cu incredere. Fa tot ce iti place pentru a te reincarca pozitiv.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții