Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 martie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 martie 2024 | 09:00



Horoscop Urania săptămâna 16 – 22 martie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 16 – 22 martie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 16 – 22 martie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 16 și 17 martie dimineața, mobilitate mentală, vivacitate, premise bune pentru comunicare, învățare, exprimare în public sau pentru deplasările curente. Berbecii își vor putea valorifica abilitățile lingvistice în domeniile de studiu sau în profesiile care impun excelența în cunoașterea limbilor străine, a gramaticii, a stilisticii, a retoricii. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, relațiile de familie nu vor fi tocmai un alean și o alinare sufletească: felul nativilor de a reacționa îi va defavoriza pe cei care vor adopta o atitudine radicală și/sau intolerantă față de un părinte, o rudă în vârstă sau de întreaga lor familie, înțeleasă și evaluată global în strategiile lor. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, entuziasm și disponibilitate de angajare în (noi) relații afective; entuziasm și chef de viață trăit după puterea de înțelegere sau nivelul de așteptări al fiecărui nativ. Unii dintre cei maturi vor dori să recupereze trăirile, emoțiile sau satisfacțiile din trecut. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o frumoasă dezvoltare personală, o înflorire a inițiativelor și o materializare a multora dintre ipostazele de viață personală sau profesională pe care Berbecii le-au conturat în ultima vreme fără să fi avut atunci puterea sau curajul de a le pune în aplicare, ceea ce va da acestei perioade nota unui veritabil început de drum. Din 22 martie, după ora 9:42′, asupra celor două case ale sănătății se vor exercita influențe diferite ca intensitate și impact asupra fiziologiei organismului și a funcționării psihicului. Unele mesaje percepute ca o intuire sau ca o viziune asupra viitorului apropiat legate de activitatea profesională ar trebui înțelese ca un avertisment.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 16 și 17 martie dimineața, nevoie de lămuriri suplimentare sau de informații care să le permită nativilor să analizeze corect și la obiect o temă financiară din viața și activitatea lor. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, memoria va funcționa la cote înalte și tot ceea ce au învățat până acum se va dovedi a le fi de folos nativilor. Dorință de a comunica și cu prietenii mai puțin pe teme practice și mai mult din nevoia de a (re)stabili coordonatele afective ale relației lor, mai ales dacă sunt maturi. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, posibile tensiuni în familia din care provin Taurii, mai ales din seara zilei de 21 până pe 22 martie. Atenție la riscul unei decizii mai puțin inspirate ori la o constrângere pe care, cu puțină abilitate, o pot amâna, în rezoluția ei finală, pentru o perioadă mai convenabilă lor. În principal, nu este bine să se intre în dispute disproporționate cu motivul care le stârnește. Nu răspundeți la provocări. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară și introducând, până pe 19 aprilie, o binevenită notă de consolidare și învigorare trupească în sectorul sănătății, motivată și controlată de factorii genetici și/sau karmici, dar alimentând și o serie de procese interioare născute din clocotul prezentului care îi neliniștește și îi derutează pe unii dintre cei născuți în zodia Taurului. Din 22 martie, după ora 9:42′, unele persoane pot trăi un sentiment de disconfort, mai ales dacă el va fi motivat de constatările pe care le vor face cu privire la natura relației cu o persoană pe care o considerau onestă și prietenoasă, dar care va dovedi că nu se dă în lături de la vorbe, gesturi și inițiative egoiste care presupun sacrificarea sau „luxarea” unei persoane apropiate lor, dacă interesul lor o cere.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 16 și 17 martie dimineața, context astral relaxat, care le va insufla nativilor mobilitate, voioșie, imaginație și gândire speculativă. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, bun control al tendințelor de cheltuială și de risipire a banilor. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, abordări energice, autoritare ale unor chestiuni profesionale care le vor permite multora să se facă remarcați în contextul unei întruniri oficiale (sesiune de comunicări, ședință de lucru, conferință, consultare). Deloc armonică va fi însă dimineața zilei de 22 martie, când o serie de tendințe vor fi exacerbate (nevoia de afirmare cu orice preț, asumarea unor puncte de vedere riscante, ambalarea în controverse gratuite, abordarea emfatică a unor teme care vor atrage împotriva lor replici, critici sau chiar antipatie). Destul de multe persoane, cu pregătiri și mize profesionale diferite, în funcție de statutul lor social, vor fi nemulțumite de direcția pe care o vor lua niște proiecte din viața lor activă și a căror „corupere” ideologică o vor contesta; acestea, dacă nu vor fi corectate, îi vor motiva să ia decizii radicale (abandonarea proiectului, ruperea de respectivul colectiv, dezicerea de anumite angajamente). În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o dezvoltare a relațiilor de prietenie sau o intensificare a cooperării cu prietenii și apropiații prin viziunile, gusturile și aspirațiile lor. Din 22 martie, după ora 9:42′, activitățile casnice nu vor fi întâmpinate cu un mare chef de a le rezolva chiar dacă, de pe urma respectivelor preocupări domestice, nativii vor avea un beneficiu (ordine, curățenie, intervenții necesare în spațiul de viață și de muncă, reparații, cumpărături utile, amenajări).



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 16 și 17 martie dimineața, context astral puțin relevant pentru evoluția stării de sănătate a celor născuți în zodia Racului. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, Luna va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim aici și le va fi de folos prin aprofundarea unor trăiri și sentimente care astfel nu vor rămâne la stadiul de impresii superficiale și trecătoare; atenție la semnificația lor ori la vocația acestora de a le croi drum spre adevăr. Traseul Lunii prin Rac îi va motiva, o dată-n plus, pe nativi să-și analizeze atent trăirile, sentimentele, emoțiile și atașamentele. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, mici (mari?) nemulțumiri provocate de evoluția complicată a unei situații bănești. Cel mai critic moment va fi trăit în dimineața zilei de 22 martie, când, în afara impresiilor negative pe care le vor trăi, acești nativi ar putea fi puși în situația de a asista la derapajul de comportament al unei persoane particulare sau la luarea unei decizii de către o instituție prin angajații săi, cu impact asupra veniturilor sau a dreptului de proprietate asupra unor bunuri care îl va nemulțumi pe cel născut în zodia Racului, care, pentru revizuirea și corectarea lor, se va vedea astfel obligat să formuleze contestații, plângeri, reclamații și sesizări. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va susține cu multă energie și vigoare astrală casa a X-a a carierei, a succesului și a autorității publice socioprofesionale, ceea ce permite o lună favorabilă ascensiunii și începerii unui nou tip de activitate ori trecerii la un nivel superior. Din 22 martie, după ora 9:42′, nevoie de verificare și confirmare a unor informații în care, la prima impresie, nativii nu au încredere.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 16 și 17 martie dimineața, posibile întâlniri și activități comune alături de prieteni; schimb util de impresii, conversații plăcute, relaxate; veselie; antren. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, context astral sărac în sugestii care să ne permită să formulăm anticipări legate de evoluția stării de sănătate în contextul și în registrul casei a XII-a. Astfel că, mai mult decât o concentrare pe chestiunile interioare (trăiri, sentimente, atitudine), într-o cheie intimistă, de interiorizare sau de discreție, prea multe lucruri nu cred că s-ar putea întâmpla, cu excepția vreunui marcaj personal dedus din harta nașterii construită pe baza orei nașterii exacte ce repoziționează cele două case ale sănătății în funcție de ascendent. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, schimbare de registru ca urmare firească a influenței Lunii asupra casei I a personalității celor născuți în Leu, care vor simți brusc că prind putere, că sunt, din nou, în formă. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el va permite o concentrare pe chestiunile importante ce presupun o atentă triere a ofertelor profesionale, a conjuncturii în care își desfășoară activitatea de perfecționare ori vocația unor idei și teorii personale de a se constitui într-un corp de idei și atașamente utile în desfășurarea unei meserii sau a unei funcții publice (dacă e cazul), la mijloc fiind vorba de concepțiile despre lume și viață care să le permită să progreseze ori să-și consolideze un statut public. Din 22 martie, după ora 9:42′, efort de a înțelege niște mecanisme financiare (economie), teoretice sau practice prin intermediul cărora să intuiască o direcție corectă, să ia o decizie bună ori să înțeleagă valoarea unor oportunități.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 16 și 17 martie dimineața, context favorabil pentru meserie, imagine, succes, autoritate. Bună capacitate de exprimare în public. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, concentrarea pe chestiunile importante, reticențele în fața unor situații delicate îi pot transforma pe unii nativi în ființe rezervate față de prieteni: vor fi mai tăcuți, mai interesați să observe și să tragă concluzii, mai puțin dispuși să se implice în acțiuni al căror scop nu le este clar, din teama de a nu se confrunta cu greutăți inutile sau de a-și pierde timpul cu detalii minore ori preocupări care nu le aduc niciun beneficiu și nicio satisfacție. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, accent discret pe axa cardiovasculară. Abordări prudente, îndelung șlefuite în forul interior ale unor probleme legate de muncă și salarizare. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând astfel echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie după-amiaza, el le va da nativilor șansa de a acționa energic și autoritar în privința chestiunilor financiare sau patrimoniale cu sau fără un conflict asociat, ceea ce le va permite să facă cel puțin un pas important pe calea rezolvării lor. Din 22 martie, după ora 9:42′, Fecioarele vor da dovadă de înțelepciune, de răbdare, de metodă și de pragmatism, utile lor în relațiile parteneriale cu cei apropiați (soț/soție), cu colegii, cu asociații sau cu reprezentanții statului; gândire clară; propuneri logice, de bun-simț, care nu pot fi refuzate. Două sunt aspectele importante de care cei născuți în Fecioară vor trebui să țină cont: direcția spre care se îndreaptă o tranzacție financiară și motivele invocate în susținerea unei oferte și temerile interioare ale nativilor față de persoana alături de care ar trebui să desfășoare în viitor o activitate partenerială.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 16 și 17 martie dimineața, Balanțele se vor confrunta cu multe idei și informații incitante, nu toate veridice, multe fiind deformate dragul senzaționalului vehiculat de ele totuși, nativii vor cădea pradă acestor provocări mediatice și se vor amuza consuma aceste știri venite spre ei pe diferite căi. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, nativii vor fi obligați de împrejurări să se concentreze pe o temă profesională și să-i dea atenția și importanța cuvenită (analiză, meditație asupra consecințelor acelor împrejurări sau evaluarea deciziilor personale asupra statului lor social sau public). Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, posibilă situație specială care îi poate provoca sau chiar obliga pe nativi să adopte o atitudine tranșantă opusă celei susținute de unul sau mai mulți prieteni, alimentând, astfel, o dispută nu lipsită de accente tăioase, semn că blânda Balanță nu va mai face concesii. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând, astfel, Echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, acesta nu va fi cel mai indicat sprijin astral în rezolvarea unor chestiuni parteneriale. El va insufla dinamism, dorință de cooperare, va susține dialogurile prin informații și explicații, utile soluții dar va avea și o parte șubredă pentru că va alimenta radicalismul, ambiția, vanitatea, orgoliul de a avea ultimul cuvânt, vehemența, incapacitatea de a fi indulgenți, îngreunând sau alungând, pentru această perioadă, șansa de a se ajunge la o înțelegere. Din 22 martie, după ora 09:42′, cele două case ale sănătății vor fi solicitate în mod inegal; cel mai explicit și bogat în efecte pozitive va fi sectorul sănătății curente care va continua să fie protejat de planetele cu vibrație superioară. Favorabil va fi, același context, și pentru problemele curente de muncă.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 16 și 17 martie dimineața, informații venite prin viu grai sau prin înscrisuri oficiale care privesc o chestiune materială sau patrimonială de interes personal. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, Scorpionii vor cădea într-un „conservatorism” greu de combătut, ei fiind acum interesați de trecut, de istorie, de tradiție, de cutumă, de obiceiuri, de aspectele perene ale vieții sociale, de valorile naționale, culturale și spirituale pe care și-au construit o ierarhie de criterii profesionale ba, mai mult, va fi chiar ostil înnoirilor, modelor și îndrăznelilor în toate domeniile. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, chestiuni de imagine personală, de reprezentare orichiar de prezentare în fața unui public larg sau a unuia alcătuit din specialiști în domeniul în care nativul își exercită meseria care îl vor obliga pe orice Leu să-și concentreze resursele pentru a fi performant, impresionant și convingător. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând, astfel, Echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, el va permite recuperarea viguroasă a forțelor fizice risipite pe fondul unei activități profesionale epuizante, a unui accident, a unei operații sau a unei suferințe organice. Important factor de vindecare după încercări psihice (sufletești, morale, spirituale). Valoroasă susținere în demersurile legate de locul de muncă (angajare, contracte, venit) prin abordări adecvate, legitime și oportune. Din 22 martie, după ora 09:42′, câte un Scorpion ar putea avea reticențe față de un prieten a cărui conduită sau gândire nu-i mai inspiră încredere; în schimb, viața afectivă va fi intensă. Context afectiv bun pentru creatori (artiști sau interpreți) care pot realiza lucrări de artă profunde, bogate în semnificații care să provoace adevărate emoții artistice.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 16 și 17 martie dimineața, dialoguri, explicații și argumentații mai puțin convingătoare în întâlnirile Săgetătorilor cu persoanele de care sunt legați prin înțelegeri, acte, contacte și angajamente. În unele cazuri, s-ar putea spune că, mai degrabă, ei vor tatona persoana implicată în negociere înaintea luării unei decizii. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, nativii nu vor progresa în dorința lor de a obține sumă de bani sau un avantaj. Vor avea unele rețineri cu privire la condițiile cu care s-ar putea asocia respectiva reglementare care sar putea să devină mai „scumpă” decât avantajul scontat. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, mulți Săgetători nu se vor lăsa manipulați și nici prea lesne convinși de ideile și soluțiile de viață la ordinea zilei. Opiniile lor ferme vor naște dispute iar schimbul de replici va fi dramatic, tăios și radical. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând, astfel, Echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, el va permite nașterea unor speranțe în plan afectiv, cultivarea unor relații sentimentale care să le deschidă noi și frumoase orizonturi de viață în doi. Consistent sprijin astral pentru cei tineri care desfășoară activități sportive și care se pregătesc pentru competiții (concursuri, meciuri, selecții, turnee, campionate). Din 22 martie, după ora 09:42′, va opera un context neplăcut legat de exercitarea profesiei sau a deciziilor ce decurg din funcțiile și atribuțiile publice ale Săgetătorilor; aceștia ar putea fi nemulțumiți de sarcinile primite, ar putea constata nereguli, ar putea să fie decepționați de o persoană sau de un eveniment care nu-și va atinge scopul în ciuda efortului depus de către acesta. Confortabilă va rămâne, întreaga săptămână, relația nativilor cu familia din care provin.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 16 și 17 martie dimineața, comentarii banale pe teme curente de muncă și bani (încasări, salarizare, plăți, recompense pentru o activitate depusă în mod constant sau ocazional). Ar putea fi nevoie de un plus de informați privitoare la sănătate (afecțiune, medicație, tratament). Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, relațiile parteneriale vor fi anoste; dialogurile vor fi neconvingătoare și nici cele două părți nu vor avea tragere de inimă nedepunând vreun efort special pentru a ajunge la o înțelegere. Amânarea întrevederii sau a dialogului e de luat în calcul. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, contradicții sau confruntări de opinii divergente dar, prin asta, nu neapărat conflicte, pe o temă financiară sau patrimonială în care Capricornii nu se vor dovedi maleabili. În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând Echinocțiul de primăvară. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, el va avea un efect pozitiv pentru că va permite reluarea dialogurilor întrerupte cu unul sau mai mulți membri ai familiei din care provin, totuși, el va amplifica vechile animozități, accentuând egoismul și permițând dezvoltarea individualismului sub pretextul exagerat al motivului de neînțelegere care i-a reunit. Sensul vieții, prezent în casa a IV-a, alături de Soare, întreaga lună, cât ține tranzitul lui prin Berbec, indică însă și faptul că, în respectiva familie, motivul disputei este unul real, important și greu de soluționat. Din 22 martie, după ora 09:42′, Capricorn își vor dori să învețe, să afle lucruri noi într-un domeniu de interes personal (nu profesional) pentru care, pasionați fiind, vor face efortul de a acumula cât mai multe cunoștințe. Interesul lor se va îndrepta spre domeniile spirituale (filosofie, religie, psihologie, esoterism) dar, în egală măsură, și spre artă sau muzică.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 16 și 17 martie dimineața, atitudine superficială față de unele oferte sau provocări sentimentale. Nu toți Vărsătorii vor avea chef de relații serioase, de trăiri profunde, de redefiniri ale personalități lor în funcție de valorile, pretențiile și așteptările unui partener de unde și fisura relațională care ar putea fi observată prin ironiile și formulările cu subtext ale Vărsătorului care vrea să dea, în acest fel, zice-se subtil, un mesaj de independență, de libertate și de neangajare. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, stare de sănătate în limitele normalului cu unele capricii culinare (pofte sau repulsii față de unele alimente sau chiar medicamente). Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, o surpriză poate apărea în registrul de (cvasi)normalitate al unei relații parteneriale: o frază aparent nejustificată, o afirmație surprinzătoare prin formulare sau prin conținut, un gest neobișnuit, o atitudine nouă față de tema care-l leagă pe nativ de o altă persoană; e de observat atent și de ținut cont de mesajul sau de dezvăluirea pe care acestea le pot trăda fără voia interlocutorului. Printre clienți se aflau și elevi. Cât costa un gram În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului. Până pe 19 aprilie, după-amiaza, el va fi de un real ajutor celor care trebuie sau vor să învețe ceva, în funcție de vârsta și de statutul lor profesional, pe principiul că „nu-i niciodată prea târziu”. Cea mai delicată zi va fi, însă, 22 martie, atunci, conturându-se norii unor dispute sau manifestări ostile. Soarele le va oferi unora susținere la examene, interviuri, concursuri, activități publice, deplasări și prezențe active într-un context oficial. Din 22 martie, după ora 09:42′, axa celor două case ale banilor și bunurilor va fi destul de bine aspectată, cu un accent în plus pe sectorul banilor câștigați prin efort sau merit personal.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 16 și 17 martie dimineața, informații utile, poate, dar nu de maximă importanță, privitoare la casă, domiciliu, patrimoniu, bunuri funciare, aspecte locative, regim imobiliar sau privitoare la o temă de viață cu care se confruntă unul dintre părinții nativilor pentru a cărei rezolvare aceștia trebuie să se implice direct. Între 17 martie, după ora 11:41′, și dimineața zilei de 19 martie, seara, moment special căruia Luna, în tranzit prin zodia Racului, îi va da o dezvoltare la cote mare intensitate. Totul va sta sub semnul emoțiilor și al sentimentelor, dând frâu liber reacțiilor subiective puternice pe fondul multor trigoane pe semnele de Apă, care vor alimenta, printr-un șuvoi de influxuri astrale, gândurile, mintea, sufletul dar și trupul celor care s-au născut în zodia Peștilor, făcându-i pe aceștia să trăiască momente frumoase, pline de visare și speranță. Între 19 martie, după ora 21:33′, și dimineața zilei de 21 martie, axa celor două case ale sănătății va evolua sub semnul unor opoziții planetare pe direcția Leu/Vărsător, angajând, astfel, axa cardio-vasculară. Mai delicată, va fi ziua de 22 martie, care va impune un mod de viață prudent, fără excese și riscuri, fără enervări și solicitări ale sistemului nervos central și periferic. Soarele va intra în zodia Berbecului, marcând echinocțiul de primăvară În dimineața zilei de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, după-amiaza, va impune nevoia ducerii la bun sfârșit a multor demersuri necesare rezolvării chestiunilor curente fiscale, financiare sau administrative. Dar cum „hârtiile”, ghișeele, funcționarii, cozile și treburile administrative sunt punctul slab al acestei zodii e de așteptat ca acești nativi să se ostenească, să se enerveze și să aibă senzația că soarta le dă mai mult decât pot duce. Din 22 martie, după ora 09:42′, toleranță împinsă până la indiferență în fața pretențiilor exagerate sau total nejustificate ale unui partener.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții