Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 29 martie 2024 | 10:27



Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop General de weekend 29 - 31 martie 2024. Ce ne rezervă astrele? Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29 - 31 martie 2024, scaldat de influente astrale majore. Intregul sfarsit de saptamana sub puternica influenta a mutarii lui Pluto in Varsator, schimbare care are loc dupa mai bine de 230 de ani. Precum si a mutarii lui Marte cel razboinic, in emotionalul Rac. In plus, Luna se muta in Gemeni, ajutandu-ne sa ne largim orizonturile la nivel intelectural, fizic si chiar metafizic. Odata ce Marte intra in Rac vom si fi mai selectivi in ceea ce priveste timpul acordat anumitor persoane.


Horoscop weekend Berbec


Horoscop Urania Berbec

Comunicarea nu va fi foarte fluentă in aceste zile, dar asta nu înseamnă ca nu vei avea puterea de a stapani orice neînțelegere ce apare in calea ta. Tu poti fi tu insuti, poti vorbi din centrul si esența fiintei tale si tot sa fii suficient de bun pentru intreaga lume in care traiest. Ceea ce ai tu de livrat este sa fii sincer si foarte clar. Aduna toate detaliile inainte de a le impartasi cu cei care si asa au o dificultate sa te urmareasca. Dedica-te relatiilor imporante, pentru ca ele iti dau adevarata putere de a straluci in lumea exterioara.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Stiai ca doar 4% din pamant are pamant in exact punctul opus al planetei ? Asta spune multe despre abilitatea de gasi pe cineva sa fie ca o oglinda zilele acestea. In cazul tau, acum plutesti intr-o lume interioara a ta care iti lasa putin spatiu pentru conexiunile materiale necesare implinirii nevoilor tale. Crede, asa ca un Peste adevarat, in abilitatea ta de a crea si manifesta ceea ce iti doresti cu adevarat. Convingerile iti pot sta in drum, facandu-te mai slab decat trebuie sa fii. Pune-le la indoiala la fiecare pas, ca sa poti construi puterea de a privi viitorul cu capul sus.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Sunt zile in care este bine sa te gandesti la finante, la aspecte practice si la toate acele idealuri ale tale care depind de starea ta mentala si de impamantarea ta de zi de zi. Fa tot ce poti pentru acest moment ca sa iti fie bine si lasa ingrijorarile pentru viitor deoparte. Atentia pe care nu ai primit-o cand trebuia poate veni sa te bantuie ca sa o vezi si vindeci. Nu ridica prea multe steaguri daca nu esti sigur despre alegerile tale si nu intelegi prea clar situatiile in care esti.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

Lumea exterioara pare stresanta si simti nevoia sa stai in stare de bine si confortabil in interiorul casei, in zona de siguranta ce te protejeaza de lucrurile pe care nu le poti infrunta inca. Respecta-ti limitele si nu forta sa sari prea multe ziduri. Unele presiuni sunt setate doar in mintea ta. Reaminteste-ti ca nu ai de facut nimic care nu te face sa te simti bine, chiar daca ti-ar aduce anumite beneficii.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

Ceea ce crezi despre lume si istoria sa se poate dovedi a fi foarte diferit decat anticipai, iar asta va face ca totul sa fie mai usor si clar pentru viitor. Pe masura ce iti schimbi perspectiva si vezi evenimentele din trecut exact asa cum au fost, lectiile iti vor fi invatate si te vei putea duce mai departe in viata mult mai liber. Nu ai de ce sa stai in propria ta cale si sa duci batalii care nici macar nu mai sunt deloc batalii.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Petrece un timp singur, intr-o contemplare care te satisface si te calmeaza. Este timpul ca lumea ta cu vise sa se activeze, pe masura ce te muti intr-o alta stare a mintii si respiri profund, eliberand orice veche durere. In aceste zile de weekend, vei simti un nou ciclu de emotii cum rasare. Lucruri care te enerveaza cel mai mult se vor dovedi a fi cele mai benefice pentru cresterea ta personala si vei ajunge sa simti compasiune pentru oameni care nu iti vor intelege pozitia.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

Desi unele lucruri din preajma ta par a se destrama, tu te descurci bine si intelegi scopurile lor in viata. Desi stresul te poate domina la un moment dat, vei putea vedea lucrurile clar si vei fi pregatit sa ii faci fata exact asa cum este, cu o minte deschisa. Cauta solutii acolo unde chiar este nevoie de ele, gasind calea de mijloc si un punct de echilibru pentru oameni care sunt mult mai stresati sau necajiti acum. Totusi, asigura-te ca ai destul timp pentru tine, sa te regenerezi si sa te conectezi cu acele energii benefice ce iti imping corpul si sufletul inainte.






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

Impactul anumitor evenimente din viata ta merge departe si influenteaza toate domeniile ce te preocupa acum. Gandeste-te la subiecte de familie si la preocuparile pe care le ai si care te-au facut persoana care esti astazi si abordeaza-le cu o minte deschisa. Sunt posibile relatii secrete sau pacturi pe care nu prea vrei sa le faci cu oameni care nu sunt suficient de curajosi sa infrunte lumea. Este de foarte mare importanta sa ramai sincer cu tine indiferent ce se intampla intre oamenii ce te inconjoara.

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

In fata ta ai clipe in care poti simti prieteniile. Unele se pot destrama, facand loc pentru altele noi care sa inceapa. Nu impinge prea tare pentru relatii stabile daca ele nu sunt facute sa reziste de la bun inceput. De tine depinde sa stabilesti care este calea pe care vrei sa o urmezi. Ceva in legatura cu casnicia sau cu un parteneriat important ce se anunta promitator trebuie revizuite. Fa tot ce poti sa indrepti lucrurile si gandeste-te si la ce ai gresit tu. Este posibil sa fie nevoie sa abordezi totul diferit.




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Poti avea o dificultate in a te exprima asa cum vrei. Dorinte constante pot exploda in flacari si tot ce ai incercat sa inghiti impotriva vointei tale poate iesi in tot felul de forme. Inconjoara-te cu prieteni buni si cei ce iti inteleg motivele si intentiile indiferent de tonul vocii. O reintoarcere spre subiecte din trecut pe care acum sa le abordezi cu atentie si blandete poate duce la o eliberare si poate da un impuls energetic necesar pentru a sparge un zid. Tot ce sta in calea ta este doar o consecinta a alegerilor trecute si a umbrelor ascunse in debarale.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Se poate dovedi ca unele lucruri pe care le-ai facut in trecut servesc unui scop mult mai larg si sunt un stalp pentru cresterea ta viitoare. Nu ai de facut mai nimic decat sa fii tu insuti la acest moment, pentru ca asta poate fi suficient ca sa infrunti orice demoni ai trecutului. Fa-te mai puternic crezand in ce simti acum bun in inima ta. Cu cat te apropii mai mult de lumea ta emotionala, cu atat iti este mai usor sa te relationezi la altii in puritate, intelegandu-le aspiratiile, calitatile si slabiciunile.




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Tu esti stabil convingerilor tale morale si nu iti poti scoate din cap gandul ca este ceva in neregula cu felul in care altii abordeaza munca si etica. Fii constient ca suntem cu totii diferiti si trimisi aici cu sarcini diferite de descoperit si rezolvat. Unele ecuatii sunt asa de simple precum este albul si negrul de recunoscut, in timp ce altele sunt ciudate si nu au pic de sens. Tine-ti mintea deschisa la solutiile care sunt neobisnuite. Ceea ce ai nevoie este de mai multa diversitate in rutina zilnica si mai multa culoare in relatiile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții