Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop weekend pentru femei 15-17 martie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 15 martie 2024 | 08:56



Horoscop pentru femei weekend 15-17 martie 2024 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

weekendul 15-17 martie 2024 oferă câteva descrieri generale. Acest final de săptămână poate aduce în atenția nativilor zodiacului unele aspecte din trecut pe care aproape că le-au uitat, dar care încă există și le pot influența viața destul de mult. Se anunță un weekend cu multe schimbări. Weekendul acesta vom ajunge la o nouă perspectivă asupra lumii din jurul nostru. Totuși, e bine să avem grijă la modul în care alegem să abordăm circumstanțele deoarece situațiile de natură negativă pot să apară exact atunci când ne așteptăm mai puțin. Lumea interioară este, de asemenea, importantă, motiv pentru care o introspecție poate ajuta la stabilizarea echilibrului sufletesc.


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

În aceast weekend, nativii din zodia Berbec se bucură de multe surprize. Sunt optimiști, sociabili și se bucură de fiecare moment. Pe plan sentimental fac o cucerire nouă.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul social și al prieteniei, vă amplifică aptitudinile naturale și vă oferă o vibrație magnetică. Vă bucurați de fluiditate, iar dacă aveți nevoie nu ezitați să cereți sprijinul unei persoane dragi, deși s-ar putea ca voi să fiți cei care-l oferiți. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul spiritualității și al minții subconștiente, iar intuiția voastră este foarte intensă. Probabil veți prefera mai mult să contemplați sau să aprofundați niște chestiuni decât să acționați, ceea ce este benefic deoarece vă eliberați de tensiune și presiune.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Nativii din zodia Taur au o atitudine dură în aceast weekend. Sunt ostili și nu acceptă nici un sfat din partea celor din jur. Pe plan financiar au parte de o șansă foarte bună de a investii într-o afacere. Vineri, Luna în Vărsător din sectorul statusului social și al idealurilor profesionale vă îndeamnă să vă preocupați de responsabilități într-un mod practic și eficient. Aveți toate șansele de a face progrese dacă vă mențineți atenția asupra obiectivelor. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul prieteniei și al armoniei și vă bucurați de multă energie pozitivă în plan social și interacțiunile cu ceilalți. S-ar putea să fiți persoana pe care cineva apropiat se poate baza într-o situație sau veți fi înclinați să faceți o faptă bună care să înfrumusețeze ziua cuiva.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni își petrec weekend-ul cu activitățiile preferate.Sunt foarte concentrați pe carieră, și se anunță o perioadă cu multe oportunități pe plan profesional. Vineri, Luna în Vărsător din sectorul expansiunii și extinderii cunoașterii vă determină să aveți o minte deschisă și să fiți receptivi în comunicare și implicarea în activități care să vă scoată din zona de confort. Vă bucurați de mai multă strălucire, energie și o atitudine pozitivă.Sâmbătă și Duminică, Luna în Pești vă activează sectorul statusului social și al idealurilor profesionale și sunteți mult mai înclinați spre latura practică a lucrurilor. S-ar putea să contemplați la modalități de a face progrese în carieră sau să vă dezvoltați niște aptitudini utile într-un domeniu preferat. Cu toate acestea, e bine să vă acordați un timp de relaxare în care să vă eliberați mintea și să vă reîncărcați bateriile, veți observa că lucrurile se vor alinia altfel.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

În aceast weekend, Racii se deconectează de la stresul cotidian. Pleacă într-o călătorie de câteva zile, unde se vor putea relaxa în compania persoanelor apropiate.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul intim vă îndeamnă să vă preocupați de responsabilitățile profesionale într-un mod practic și eficient. Evitați să fiți distrași de gânduri de contemplare în timp ce lucrați pentru a avea mai mult timp liber și relaxare știind că este totul pus la punct. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul expansiunii și extinderii cunoașterii și vă încurajează să vă urmați dorința de a încerca lucruri noi indiferent dacă e vorba de chestiuni aparent minore. Orice ieșire din zona de confort vă oferă beneficii extraordinare.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

Nativii din zodia Leu sunt fericiți și îi binedispune pe cei din jurul lor. Sunt foarte sociabili și primesc multă atenție, mai ales din partea unei persoane de sex opus.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul parteneriatului vă determină să aveți o atitudine pozitivă și să colaborați într-un mod favorabil cu cei din jur pentru a pune la punct anumite chestiuni. Energia voastră armonioasă reprezintă un exemplu pentru ceilalți, iar influența astrelor vă amplifică aceste caracteristici. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul intim și al transformării și este o perioadă în care preferați să petreceți mai mult timp singuri pentru a vă elibera de orice fel de presiune și a contempla la chestiunile recente din viața voastră. Odată ce vă veți satisface nevoile personale, veți fi într-o stare mai sociabilă și vă veți bucura de compania celor dragi.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Cei născuți în zodia Fecioară găsesc un echilibru între viața amoroasă și cea profesională. Totodată, fac schimbări pe planul financiar, iar noua strategie începe se dea roade.Vineri, Luna în Vărsător se află în sectorul muncii, al sănătății și al stilului de viață și vă îndeamnă să vă organizați responsabilitățile într-un mod eficient pentru a vă putea bucura de armonie. Probabil veți face unele planuri pentru următoarele zile ca să vă atingeți niște obiective minore, dar esențiale. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul parteneriatului și sunteți axați pe dezvoltarea relațiilor cu cei apropiați. Vibrația voastră este caldă și armonioasă și reprezentați un magnet pentru ceilalți. Vă face plăcere să vă exprimați gândurile și sentimentele într-un mod autentic care să elimine niște confuzii.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

În aceste zile, Balanțele își crează o imagine clară asupra viitorului. Reușesc să vadă din mai multe unghiuri și iau o decizie importantă pe plan financiar. Vineri, Luna în Vărsător din sectorul armoniei și creativității vă oferă energie pozitivă și vă determină să îmbinați utilul cu plăcutul, dar aveți grijă să nu amânați prea mult un anumit termen. E bine să vă gândiți la planurile de mai târziu, însă cu cât vă veți îndeplini mai repede responsabilitățile, cu atât veți avea mai mult timp liber sau cel puțin nu va exista presiunea timpului. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul muncii, sănătății și stilului de viață și sunteți axați pe latura practică a lucrurilor. Este o perioadă excelentă de a implementa în rutină un obicei care să vă aducă beneficii pe termen lung, iar dacă există chestiuni minore pe care le-ați amânat e bine să le rezolvați pentru a vă elibera de-o grijă.






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt încrezători în forțele proprii, și împart celorlalți o energie pozitivă. Se anunță dificultăți în legătură cu o afacere destul de mare și este posibil să cereți un împrumut.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul casei și al familiei vă orientează atenția spre planul domestic, confort și relaxare. Preferați să vă petreceți timpul liber alături de cei dragi sau practicând un hobby care să vă aducă alinare sufletească. Mici schimbări în cadrul locuinței vă pot oferi o reîmprospătare mentală. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul armoniei și creativității și este o perioadă excelentă să vă eliberați de orice presiune și să vă distrați, iar dacă aveți totuși unele responsabilități de îndeplinit, axați-vă pe latura pozitivă a acelor circumstanțe.

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își doresc de multă vreme o vacanță, unde să se bucure de câteva zile de relaxare. Este posibil ca partenerul de viață să le organizeze o surpriză neașteptată.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul comunicării vă determină să aveți o cooperare și colaborare eficientă cu cei din jur și să fiți cei care vin cu ideile strălucite la nevoie. Vă face plăcere să vă reactualizați informațiile sau să vă exprimați creativitatea într-un mod practic care să vă ofere beneficii. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul casei și al familiei și aveți o atitudine echilibrată și armonioasă. E bine să vă acordați un timp exclusiv pentru voi înainte de a-l petrece cu cei dragi pentru a vă elibera de orice tensiune acumulată. S-ar putea să organizați o masă în familie care să susțină confortul oferit de prezența apropiaților sau să inițiați niște activități interactive și relaxante.




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, acest weekend, vine cu o doză de vibrații pozitive, cu oportunități pe plan amoros. Primesc o invitație din partea prieteniilor la o petrecere, unde fac cunoștință cu o persoană nouă.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul financiar și al valorilor materiale vă determină să puneți la punct anumite chestiuni legate de stabilitatea voastră. E bine să aveți grijă la modul în care vă gestionați banii și să nu vă lăsați impulsionați de tentații de moment pentru a nu regreta mai târziu. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul comunicării și aveți o minte mult mai deschisă. Aveți idei interesante de pus în practică alături de ceilalți și vă face plăcere să vă dezvoltați talentele native. Preferați să aveți discuții profunde și să petreceți un timp de calitate cu cei dragi.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Nativii din zodia Vărsător uită de grijile cotidine, în aceast weekend. Primesc o veste foarte bună în legătură cu o sumă de bani, și iau decizia de a pleca într-o vacanță de câteva zile.Vineri, Luna în semnul vostru zodiacal vă amplifică emoțiile și vă determină să vă axați mai mult pe satisfacerea propriilor dorințe și nevoi. E bine să fiți fermi în setarea barierelor personale și în același timp să nu reacționați într-un mod impulsiv. Sâmbătă și duminică, Luna în Pești vă activează sectorul financiar și al valorilor materiale și sunteți interesați de consolidarea stabilității. S-ar putea să analizați o investiție inteligentă care să vă ofere beneficii pe termen lung.




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Cei născuți în zodia Pești au o stare de spirit foarte bună. Petrec ziua de sâmbăta în familie, alături de care au parte de momente distractive, iar duminică merg la o petrecere, unde se simt atrași de o persoană.Vineri, Luna în Vărsător din sectorul spiritualității și al minții subconștiente vă conectează la latura voastră sensibilă și sunteți mult mai receptivi la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. E bine să fiți atenți la detalii și la mesaje subliminale. Sâmbătă și duminică, Luna în semnul vostru zodiacal i vă activează sectorul individualității, vă intensifică emoțiile și vă determină să vă preocupați de satisfacerea nevoilor voastre. Este important să fiți voi într-un echilibru și împliniți înainte de orice altceva.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții