Mesajul zilei de azi 27 aprilie 2024

Mesajul zilei de 27 aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spun...

Horoscopul săptămâna 25-31 martie 2024

Written By NIKE B. on marți, 26 martie 2024 | 08:39



Horoscopul săptămâna 25-31 martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horoscopul săptămâna –Iata horoscop saptamanal 25-31 martie 2024. Luna noua de marti este cel mai proaspat ciclu al anului, asa ca stabileste-ti intentiile si treci la actiune. Apoi, Pluto intra in Varsator pentru prima data de cand Revolutia Americana se sfarsea, din 1778 pana in 1798. Planeta pitica inghetata face sejururi lungi in fiecare semn zodiacal, iar aceste perioade modeleaza istoria in mod definitiv. Pluto face o scurta tura initiala prin Varsator pana pe 11 iunie, apoi se intoarce in Capricorn pana pe 20 ianuarie 2025. Aceasta previzualizare anticipata ne va oferi o clipa a ceea ce ne rezerva Pluto pentru restul vizitei sale de 20 de ani, care va dura pana la 19 ianuarie 2045.







Horoscop săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu îți este ușor să fii în centrul atenției, dar fără să vrei ajungi destul de ușor în această postură. În această săptămână ar trebui să mergeți la o întâlnire, dar nu vă simțiți pregătiți. Va trebui să te pregătești pentru că este posibil să susții un interviu sau să urci pe scenă să prezinți o reuniune. Este timpul să îți învingi teama si să preiei conducerea în viața ta. Există posibilitatea să faci economii sau să câștigi niște bani în plus. Trebuie să fii atent la deciziile financiare pe care le ai de luat.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt nevoiți să facă unele alegeri în această săptămână, dar fă-le în funcție de priorități. Ai nevoie de mai mult timp cu tine. Este posibil să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și să depui puțin efort să vă vedeți din cauza programului foarte încărcat pe care îl ai. Vei reuși să comunici mai ușor cu Universul și să îți exprimi dorințele într-un mod pe care nu ai știut că îl poți face. Există posibilitatea să te confrunți cu unele probleme de sănătate. La finalul săptămânii, se anunță o perioadă favorabilă pentru relațiile de căsătorie sau pentru a începe o nouă relație.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea să te angajezi la un nou loc de muncă. Ai putea fi în preajma mai multor prieteni și să luați cina împreună chiar în mijlocul săptămânii ori să mergeți la un spectacol. Noul ciclu lunar care debutează în data de 2 martie în semnul Pești va aduce noi începuturi în planul carierei, iar Mercur, planeta care guvernează zodia Gemeni, va intra în semnul Vărsătorului pe 3 martie, sprijinind comunicarea și interacțiunea cu colegii de muncă. Pe plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai deoarece legătura din spatele ei te ajută să trăiești în concordanță cu propriile sentimente.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii vor avea mare succes în plan profesional în această săptămână. Ești felicitat la serviciu de șef și colegi. Totodată, este un moment bun să mergi la un interviu de angajare. S-ar putea să primești o ofertă pe loc. De asemenea, ar fi bine să te preocupi mai mult și de hobby-urile tale. Este o săptămână perfectă pentru a-ți organiza bugetul și pentru a analiza investițiile pe care le-ai făcut până acum. Ține cont de nevoile tale personale și alege cu atenție fiecare decizie pe care o iei, fie că este vorba de carieră, sănătate sau finanțe.

Leu (23 iulie - 22 august)

Propria relație îți oferă cadrul de care ai nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru tine. Nativii zodiei vor fi ocupați cu lucruri minore la serviciu. Atenție la relațiile colegiale pentru că pot deveni tensionate. Sănătatea poate fi vulnerabilă mai ales în ceea ce privește partea cardiacă. Trebuie să te odihnești cât mai mult și să reduci stresul. Sunt aspectate relațiile sentimentale. Dacă nu ai pe cineva lângă tine poți să găsești în această perioadă. Către finalul săptămânii, este posibil să întâmpini probleme financiare sau disensiuni în cadrul relațiilor parteneriale.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Cu ajutorul unor idei pe care le propui la locul de muncă vei reuși să ieși din umbră. Vei avea ocazia să faci ceva care te va împlini cu adevărat. Vei avea o stare de spirit pozitivă și multă energie. În ceea ce privește finanțele, trebuie să fii puțin mai chibzuit. Acordă mai multă atenție problemelor de sănătate, iar dacă ceva nu este în regulă apelează la un specialist. Spre sfârșitul săptămânii, ai putea fi ocupat cu activități de gospodărie, precum reparații și curățenie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Tu și partenerul trebuie să renunțați, pe moment, la dietă și să vă răsfățați cu deserturi minunate sau să gătiți împreună. Astfel vei vedea cât de bine vă distrați împreună. La locul de muncă te vei concentra pe oportunitățile în ceea ce privește partea financiară. Este important să iți păstrezi concentrarea și să te organizezi bine pentru a-ți atinge obiectivele. În cazul în care ești singur, ar fi bine să fii deschis la noi cunoștințe și să socializezi mai mult.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil să îți găsești un nou partener de cuplu. Aceasta va fi persoana care îți va pregăti cafeaua, îți va livra cumpărăturile sau se va antrena alături de tine la sală. Există posibiltatea unei creșteri a veniturilor salariale și o îmbunătățire a condițiilor de la locul de muncă. Dar, în același timp, cadourile, recompensele și favorurile vor fi la ordinea zilei, așa că este important să nu uiți să mulțumești și să acorzi atenție celor aflați în nevoie. Relațiile cu membrii familiei pot deveni conflictuale.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În această săptămână devii un magnet al dragostei. Este un bun moment pentru a merge la o întâlnire, iar dacă ești deja într-o relație de dragoste, petreceți puțin timp unul cu celălalt sau fugiți în a doua lună de miere. Este un moment perfect pentru a investiga problemele cu care te confrunți la locul de muncă și pentru a descoperi motivele pentru care ești tratat diferit de ceilalți. Vei fi tentat să iți petreci timpul cu tine însuți, astfel încât să îți poți refocaliza atenția și să îți creezi noi planuri de viitor.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ești nevoit să te concentrezi și să iți dedici eforturile în primul rând pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ai putea să fii nevoit să discuți cu șefii tăi despre performanțele tale, așa că pregătește-te temeinic pentru asta. Prezența lui Pluto în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care alegi să te raportezi la tot ceea ce trăiești. Se pare că ești tot mai ancorată într-o stare de spirit anxioasă. Încearcă să te liniștești și să îți găsești o modalitate de a te relaxa.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Când vine vorba de anumite contracte sau planuri financiare ar fi bine să mai ceri și părerea altei persoane. Te vei concentra mai mult pe tine și pe nevoile tale personale. Astrele te îndeamnă să faci planuri noi de viitor și să iți organizezi prioritățile. În a doua parte a săptămânii te vei concentra mai mult pe chestiunile financiare. Ar fi bine să fii atent la cheltuieli și să încerci să îți organizezi mai bine resursele financiare. Ai capacitatea de a ajunge la oameni. Poți preda niște cursuri ori vei reuși să faci o vânzare importantă sau să ții un discurs.

Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să îți crească salariu sau să întâlnești noi oportunități financiare. În această perioadă ai noroc la bani. Poți pune lucrurile în mișcare astfel încât să-ți sporești veniturile în lunile următoare. Ceva cu adevărat special va avea loc spre sfârșitul săptămânii. Este posibil să simți nevoia de a explora și de a experimenta în sfera spirituală, prin activități precum vizitarea muzeelor sau vizionarea de filme și piese de teatru inspirate. Încearcă să rămâi calm și în situațiile tensionate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții