Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2024 | 07:22







Horoscop Urania Provocări pentru Săptămâna 18-24 martie 2024

Horoscop Urania 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Horoscopul Săptămânii 18-24 martie 2024

Fiecare persoana prezinta trasaturi de caracter pozitive si negative; o parte dintre acestea pot sa afecteze pe cei din jur, chiar sa-I innebuneasca pe unii. Si nu este vorba doar de trasaturile negative de caracter. Sunt aspecte care fac parte din natura umana, aspecte pe care unii le apreciaza, dar care, pentru altii, pot fi extrem de enervante. Orice fel de relationare s-ar dori cu persoanele din jur, trebuie sa fim constienti ca nimeni nu este perfect. Orice relationare presupune si toleranta.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Nu veti avea probleme in plan profesional, pe parcursul acestei saptamani. Chiar si in cazul in care vor aparea probleme, inventivitatea de care dispuneti va va fi de mare sprijin in gasirea solutiilor celor mai potrivite. Comunicarea fluenta cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea va sustine, de asemenea, productivitatea si eficienta in munca. Castigurile financiare nu vor fi, insa, pe masura eforturile investite, iar asta v-ar putea demoraliza putin; va trebuie sa fiti atenti la investitiile pe care doriti sa le faceti, precum si la cheltuieli. In plan sentimental, lucrurile vor sta destul de precar; relatiile vor fi dominate de diverse suspiciuni, contextul astra avand impact negative asupra increderii reciproce.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Saptamana aceasta va fi dominata de multe contradictii, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii. Va fi greu sa luati hotarari, iar cei din jurul vostru vor fi chiar uimiti, mai ales ca va stiu persoane hotarate, perseverente; permamentele reveniri asupra hotararirlor luate deruteaza si impiedica evolutiile ascendente. Anumite schimbari de la locul de munca va vor prinde total nepregatiti, de aceea veti avea nevoie de mult mai mult timp de gandire, inainte de a lua o decizie definitive, in conditiile in care coordonatele problemelor se schimba. Viata sentimentala pare sa fie un domeniu mai favorizat; voi, celibatarii, ati putea pune punct vietii de unii singuri, daca asta va doriti cu adevarat. In cuplu, exista premisele uneo atmosphere serene, linistite.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Saptamana aceasta veti fi intr-un permanent du-te, vino; mereu pe fuga, veti avea foarte putin timp la dispozitie sa ganditi mai profund la chestiunile asupra carora va trebui sa decideti. Exista un risc major de a gresi, in tota acest context. Pe langa asta, in plan profesional, este foarte posibil sa va confruntati cu unele invidii din partea unor colaboratori, care ar putea sa va afecteze activitatea, dar si reputatia, daca nu veti gasi modalitatile de a contracara asa cum trebuie. In plan financiar, s-ar putea chiar sa inregistrati unele pierderi; este posibil sa apara si unele cheltuieli neprevazute, acre sa va incurce planurile dinainte stabilite. Unele probleme in relatiile personale pot sa derive din acest context.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Pare ca saptamana aceasta veti fi foarte norocosi in ceea ce priveste cariera profesionala; lucrurile aproape ca se aranjeaza de la sine si rezultatele apar mult mai bune decta cele preconizate; ca urmare, increderea in propriile forte e la cote inalte. Daca ocupati pozitii superioare in ierarhia profesionala, veti fi mult mai solicitati ca de obicei si va trebui chiar sa presati munca suplimentara, pentru a compensa pentru unele lipsuri ale subalternilor. Nu va rezbunati pe acestia, dar faceti in asa fel incat sa-i faceti sa inteleaga ca nu veti mai tolera pe viitor astfel de situatii. Situatia financiara ar putea sa se imbunatateasca considerabil, fie prin obtinerea unor bonusuri, fie prin aparitia unor surse alternative de venit. In viata sentimentala, pare sa intervina o terta parte care sa aiba influenta negative, mai ales daca voi insiva nu interveniti, pentru a indrepta lucrurile.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Afacerile nu va maid au foarte multe batai de cap, asa ca veti avea mai mult timp sa dedicati familiei, persoanelor importante din viata voastra. Este o saptamana in care primeaza planul personal, in fata celui profesional. Asta nu inseamna ca trebuie sa ignorati total chestiunile de natura profesionala, ci sa va straduiti sa rezolvati urgentele, astfel incat sa va puteti apleca, mai mult, asupra altor chestiuni care apar in viaa voastra, pe parcurs. In plan financiar, vor aparea anumite dificultati in a vizualiza asa cum trebuie implicatiile anumitor chestiuni ce implica bani; ar fi bine sa va ganditi mai profund asupra acestora si sa luati hotarari doar atunci cand sunteti siguri. Relatiile cu familia, cu apropiatii, se anunta armonioase. Este bine sa le mentineti astfel, printr-o implicare mai intensa.


Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Saptamana aceasta pare ca va miscati pe nisipuri miscatoare, situatie care are un impact profund negativ asupra psihicului vostru. Nimic nu este ceea ce pare si va enerveaza la culme ca, desi nu pare prea dificil, pur si simplu nu reusiti sa vedeti adevarata fateta a evolutiilor succesive. Comunicarea cu superiorii va avea de suferit si chiar nu veti reusi sa va expuneti asa cum trebuie nici macar ideile simple legate de responsabilitatile zilei, in unele cazuri, iar acest lucru va avea impact negativ asupa propriei voastre imagini de la locul de munca. Straduiti-va, asadar, sa minimalizati daunele. Binenteles ca starea psihica alterata are impact negativ si asupra trairilor personale; daca, insa, veti avea norocul unor parteneri care sa stie sa va inteleaga si sa va readuca pe linia de plutirea, atunci veti reusi sa va reveniti la normal mult mai usor.

Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Nu va fi greu sa gasiti solutii potrivite problemelor cu care va veti confrunta, daca veti fi lasati in pace sa faceti asta. Din pacate, vor exista numerosi factori perturbatori, care sa va puna suficiente bete-n roate, asa incat sa nu reusiti sa fecti ceea ce trebuie. Binenteles ca situatia va va scoate din minti, in unele momente, insa cea mai mare greseala din artea voastra ar fi sa reactionati impimpulsiveel mai intelept este sa va controlati si sa va concentrati sa treceti peste aceste clipe incomode cu cat mai putine consecinte negative. Cu cat veti limita mai mult pagubele, cu atat va fi mai usor pentru voi mai tarziu.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Saptamana aceasta, relatiile profesionale vor fi dominate, in mod clar, de situatii tensionate; din pacate, chiar daca este recomandabil sa va pastrati neutralitatea, acest lucru ar putea fi mai usor de spus, decat de realizat. Oricum, este bine ca, in masura posibilitatilor, sa va concentrate in acest sens si sa nu va amestecati in ceea ce nu va priveste in mod direct. Lucrurile se vor linisti, la un moment dat, si este bine sa iesiti cat mai putin sifonati dintr-o astfel de conjunctura. Finantele sunt instabile, in aceasta perioada, de aceea este nevoie de chibzuiala in privinta cheltuielilor. Unele probleme de sanatate, ale voastre sau ale apropiatilor, s-ar putea sa va puna in situatia de a face unele cheltuieli neprevazute.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător.
Saptamana aceasta, viata voastra sentimentala va fi extrem de agitata; va fi nevoie sa depuneti eforturi pentru a va apara castigurile obtinute in aceasta directie. Exista numeroase persoane care sa va provoace, in acest sens, care sa va puna la indoiala aceste castiguri. Ca urmare, mare parte din atentia voastra va fi indreptata in aceasta directie, asa incat viata profesionala va fi pe planul doi. Aveti mare grija sa nu dati lucrurile peste cap, in aceasta privinta; aveti tendinta sa va concentrati profund pe lucrurile care va capteaza atentia si sa ignorati total restul responsabilitatilor, fapt care v-ar putea crea numeroase probleme in viitorul apropiat, atat in plan personal, cat si in ceea ce priveste evolutia profesionala.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn.
Relatiile interpersonale vor evolua in mod negativ, pe perioada acestei saptamani; comunicarea cu colegii va fi tensionata, vor exista numeroase divergente de opinie si chiar unele invidii care nu vor lasa loc de buna intelegere. Lipsa de consens nu va fi de mare ajutor, asa ca nu va puteti astepta la rezultate satisfacatoare, in munca voastra din aceasta perioada. Nici castigurile financiare nu vor fi deloc multumitoare, asa ca este foarte posibil ca, spre finele saptamanii, sa va confruntati cu o usora stare de depresie, care sa va afecteze comportamentul, buna dispozitie. Noroc ca familia va este aproape, ca puteti conta pe cei dragi pentru a va ridica moralul, pentru a va ajuta sa va refaceti fortele.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Ar trebui sa fiti ceva mai atenti la noroc, saptamana aceasta; nu va bazati prea mult pe sansa, pentru ca ati putea fi dezamagiti. Si-apoi, nici nu sunteti genul care sa faca asa ceva, de ce sa schimbati atat de radical tactica, in aceasta perioada? Bazandu-va doar pe noroc, este foarte posibil sa va treziti fara finante, in a doua parte a saptamanii acesteia, sis a fiti nevoiti sa imprumutati de la cunostinte sau rude, ceea ce nu este deloc recomandabil, ca sa nu mai spunem, placut. Locul de munca nu va fi, intotdeauna, un loc placut in care sa va petreceti o mare parte din zi, insa nu veti avea incotro, pentru ca exista sarcini pe care va trebui sa le indepliniti; nu va asumati mai multe responsabilitati decat puteti duce, caci acest lucru poate avea impact negativ atat asupra fizicului, a psihicului, cat si a reputatiei voastre, atunci cand nu va veti putea respecta cuvantul dat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Evolutiile din cariera nu va vor multumi pe deplin, saptamana aceasta, insa ar trebui sa vedeti si daca eforturile voastre sent pe masura pretentiilor pe care le emiteti. Se prea poate sa vreti mult prea mult, pentru cat sunteti dispusi sa dati acum. Banii vor fi o problema serioasa pentru voi, daca nu veti sti sa va opriti la timp din risipa; oamenii de afaceri trebuie sa fie atenti la asocierile acestei perioade, care s-ar putea sa nu prea fie de bun augur. In plan sentimental, ocaziile potrivite pentru a lucre in sensul imbunatatirii acesteia vor aparea destul de frecvent. Va depinde de voi sa fiti pe faza, atunci cand trebuie.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții