Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2024

Written By NIKE B. on luni, 25 martie 2024 | 09:56



Marte în Rac 25-31 martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Pe 25 martie 2023, Marte intră în Rac. Chiar dacă Marte este în ”toamnă” în Rac, este o presupunere corectă să spunem că majoritatea oamenilor trebuie să așteaptă cu nerăbdare ca Marte să schimbe în sfârșit semnele. Au trecut 8 luni lungi. Am „terminat” atât de mult cu Marte în Gemeni. O schimbare – orice schimbare – este binevenită! Marte este asociat cu energie, acțiune și impuls, iar Racul este un semn asociat cu emoția, securitatea și casa. Când Marte intră în Rac, acesta poate fi o perioadă de intensitate emoțională crescută și o concentrare sporită asupra problemelor domestice și personale.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.









Zeul războiului se întâlnește cu crabul

Planeta Marte este adesea numită”Zeul Războiului” datorită naturii sale agresive și energice, dar să nu credeți că e vorba doar de lupte. Treaba lui este să te determine să acționezi. El are stăpânire asupra furiei, sexului și orice altceva care îți ridică adrenalina. Fără această planetă, viața ar fi într-adevăr plictisitoare. Marte este responsabil pentru aprinderea unui foc în tine și pentru a te ajuta să mergi mai departe. Semnul crabului, însă, în general, nu este prea asertiv. Racului îi place să stea aproape de casă și să se concentreze pe activități mai pasive, cum ar fi îngrijirea familiei și îngrijirea de sine. Deci, când vizitează Marte, poate fi un pic de trezire emoțională. Furia și pasiunea pot să iasă la suprafață și să solicite să fie exprimate. În aceeași ordine de idei, chestiunile domestice care au fost liniștite sau permisive pot ocupa brusc centrul atenției și strigă pentru atenția ta. Așa că, în timp ce Marte este aici, micul Crab liniștit va ieși din carapacea lui în multe feluri.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Marte va intra în zodia Racului, iar în ceea ce îi privește pe Berbeci, acesta va tranzita sectorul casei, familiei, patrimoniului, dând o notă de dinamism. Începând cu data de 25 martie, Berbecii vor fi nevoiți să reziste în fața unor necazuri sau presiuni și să se-ngrijească de conservarea bunurilor și a relațiilor de familie. Berbecii sunt atenționați să renunțe la orgoliul infantil începând cu 25 martie, căci sunt nativii care vor avea cel mai mult de suferit dacă nu privesc ce li se întâmplă în mod obiectiv.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taurii se poziționează corect în fața realității în următoarele zile și își folosesc inteligent armele pentru a li se face dreptate.Intrarea lui Marte în zodia Racului va fi ocazia perfectă pentru ca Taurii să fie mult mai comunicativi. Vor acumula informații, dar vor traversa și o perioadă dificilă în care idei, convingeri, idealuri și determinări personale vechi de 14 sau chiar de 28-30 de ani, pot da naștere unei crize de conștiință și pot duce la decizii majore.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sete de dreptate au și Gemenii, care nu stau tocmai bine la capitolul karmă. Ei ar trebui să acționeze cu prudență, să nu se lase duși de val, de entuziasmul de moment.Gemenii vor câștiga sume importante de bani de pe urma muncii lor, iar Marte în zodia Racului îi va determina să fie mai chibzuiți.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii au chef de scandal, dar cineva le va reteza pofta de a se certa toată ziua pe motive care mai de care mai puerile.Toate evenimentele cerești care au loc în aceste momente ne pregătesc pentru ceva și mai mare. Cu cât accepți mai ușor și mai repede cea ce se întâmplă, cu atât vei putea vedea viitorul în toată splendoarea lui.Racii își pierd entuziasmul, interesul, îndreptându-se către delăsare, dezinteres, aroganță, mândrie și permițând nedreptățile.Racii sunt atenționați să renunțe la orgoliul infantil începând cu 25 martie, căci sunt nativii care vor avea cel mai mult de suferit dacă nu privesc ce li se întâmplă în mod obiectiv.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leii nu sunt afectați în niciun fel de acest tranzit și își văd liniștiți de treabă, ba chiar se arată niște schimbări benefice pe plan sentimental. E adevărat că trebuie să fie mai atenți la cum își gestionează finanțele.Marte în zodia Racului pune presiune pe cei născuți în zodia Leu, obligându-i să accepte anumite condiții, lucru care nu este tocmai pe placul lor.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele simt că dețin controlul asupra anumitor situații de criză și se numără printre nativii care reușesc să se redreseze foarte repede.Relațiile de prietenie ale Fecioarelor vor avea de suferit din cauza intrării lui Marte în zodia Racului. Pot să apară conflicte, atitudini mai crispate, iar acești nativi pot avea rezerve în ceea ce îi privește pe cei din jur.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Caută să se ajungă la uniune totală atunci când se implică într-o relatie, deci urmăreste căsătoria cu orice chip, văzând în orice bărbat un posibil partener de viată. Va avea un partener cu care va colabora perfect în orice domeniu si cu care se va întelege bine la nivel intelectual, având aceleasi gusturi, aceleasi preferinte, acelasi comportament în societate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie să aibă mare grijă cum acționează în raport cu familia, ce fel de minciuni îndrugă atunci când se descoperă că au făcut anumite greșeli.Scorpionii vor fi entuziasmați, dornici să se implice în proiecte importante și să își asume responsabilități, însă acest lucru se va întâmpla doar în următoarea săptămâni. După acest interval, mai exact la jumătatea lunii , viața lor se poate complica, întâlnesc obstacole și de multe ori vor avea tendința să abandoneze ceea ce au început.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Marte în zodia Racului înseamnă pentru Săgetători o influență în sectorul banilor, bunurilor și serviciilor înlesnite de persoane particulare sau de instituții în beneficiul nativilor. Vor face eforturi pentru a debloca niște bani, dar pot să apară ostilitățile, limitele și blocajele






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Dezvoltarea personală a Capricornilor va avea de suferit din cauza intrării lui Marte în zodia Racului. Acești nativi își pot pierde încrederea în sine. Capricornii se concentrează pe produs bani și le iese foarte bine de data asta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă până acum au avut afecțiuni care au evoluat lent, începând cu 25 martie, atunci când Marte va intra în zodia Racului, Vărsătorii pot întâmpina probleme de sănătate grave. Bolile care nu îi deranjau pot căpăta forme acute, în special pe fond de stres.Vărsătorii se concentrează pe produs bani și le iese foarte bine de data asta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt atenționați să renunțe la orgoliul infantil începând cu 25 martie, căci sunt nativii care vor avea cel mai mult de suferit dacă nu privesc ce li se întâmplă în mod obiectiv.Peștii s-ar putea să aibă parte de o mică criză pe plan sentimental. Fie descoperă că au fost înșelați, fie partenerul de viață află de o infidelitate a lor.

Astrologii ne recomanda sa rămânem flexibili Luna, care este planeta guvernatoarea a Racului, își schimbă semnul la fiecare două zile și jumătate. Ca urmare, activitățile noastre legate de Marte pot fi predispuse la mai multe schimbări și coborâșuri și este cel mai bine să rămâi flexibil in aceasta perioada complicata. Ar trebui să ascultăm intuiția noastră pentru că va fi mai puternică decât e normal, iar viața noastră sentimentala ar putea deveni mai afectuoasă și dulce în această perioadă.Marte va avea aspecte dificile cu alte planete în timpul călătoriei sale în zodia Racului. Probabil vom avea discutii si scandaluri cu alții în aceasta zi, iar conflictele vor apărea de nicăieri. Ar trebui să încercăm să ne menținem calmi și să nu fim prea sensibili.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții