Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Mesajul zilei de 15 Martie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 15 martie 2024 | 08:22



Mesajul zilei de 15 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 15 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de 15 Martie 2024 Se întâmplă multe în lume la ora actuală și pentru unii oameni devine tot mai dificil să se confrunte cu ceea ce se întâmplă, să facă față acestor experiențe tulburătoare. Dar este important să privim în față aceste lucruri, să ne confruntăm cu ele, nu să ne prefacem că nu există. Când recunoaștem că există o problemă deja am făcut primul pas pe calea rezolvării ei. Și nu spun să ne gândim numai la acea problemă, să devenim obsedați de ea, să ne îngrijorăm, să ne gândim la tot ce poate fi mai rău; dar nu putem rezolva nimic dacă nu recunoaștem că există o problemă care trebuie rezolvată. Și nu mă refer doar la chestiuni globale, naționale, locale, ci mă refer și la viața noastră personală. Faceți un exercițiu de sinceritate: uitați-vă la viața voastră și dați-vă singur note pentru starea voastră de sănătate, viața profesională, relațiile voastre, viața voastră de cuplu, etc.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,15 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

SCRISUL: Tu vindeci, inspiri, inveti, relaxezi si distrezi oameii cu cuvintele pe care le scrii Ai primit acest mesaj ca o validare ca parte din scopul vietii tale este sa scrii. Fie ca mediul tau este alcatuit dein carti, articole, scenarii, ingerii te incurajeaza sa explorezi scrisul ca o cale de viata. Asta implica o disciplina de sine din partea ta, pentru ca ai nevoie sa petreci timp implicat in aceasta activitate zi de zi. Ingerii iti reamintesc faptul ca scrisul este o arta si nu o stiinta. Ca atare, nu poate fi niciodata complet perfect. Egoul iti poate sopti indoieli, nesigurante sau frici ca sa amani cat mai mult acest proiect de viata de a scrie. Daca se intampla asa ceva, cere ajutorul ingerilor, in special pe al Arhanghelului Gabriel, ca sa primesti incredere de sine, claritate si motivatie. Ingerii te vor ajuta sa ai la indemana forme de a-ti expune munca scrisa, daca le vei cere ajutorul si le vei urma ghidarea intuitiva.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

LIBERTATE

Esti liber sa faci ceea ce doresti si alegi sa faci. Arhanghelul Mihail iti ofera o blanda reamintire ca tu nu esti victima circumstantelor exterioare si ca ai alegeri disponibile in absolut orice faci. Ingerii te ajuta sa te indepartezi de starea in care te plangi ca esti o victima a celor care te controleaza. Cerurile stralucesc lumina puternica asupra ta si deciziilor tale intelepte de a-ti asuma responsabilitatea pentru tine, pentru viata ta si fericirea ta. Accepta rolul pe care l-ai jucat in situatia care creaza circumstantele prezente si vei simti o stare de usurinta si liberate. Asumarea responsabilitatii de sine infricoseaza pe unii la inceput, pentru ca pare ca si cum isi asuma vreo vinovatie. Ingerii te ajuta sa vezi ca vina si invinovatirea este o pierdere de timp si de energie, pentru ca te focuseaza pe evenimente trecute. In schimb, ei te imputernicesc sa iti vezi un viitor luminos pentru tine si cei dragi. Tu ai tot dreptul sa iti schimbi viata. Nu trebuie sa astepti permisiunea nimanui ca sa iti asumi propriul destin. Ai incredere in sentimentele tale care te vor ghida spre activitatile si carierele care sunt pline de implinire in toate sensurile posibile.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

MESAJE ORACOL:

Primesti mesaje divine folositoare ce te ghideaza prin cartile oracol Ai o afinitate sa lucrezi cu cartile de tarot, oracol sau de alta natura care iti vorbesc prin soaptele ingerilor ce te calauzesc sa extragi anume acele mesaje de care are nevoie sufletul tau in fiecare clipa. Acest mesaj vine spre tine ca o validare sa incluzi in activitatile tale zilnice contactul cu mesajele divine venite prin carduri. Poti sa le citesti acolo unde sunt deja expuse, poti sa iti oferi singur citiri sau poti oferi altora ghidare prin mesajele primite din extragerile pe care le faci. Poti include aceasta activitate ca parte din ajutorul pe care il dai oamenilor in munca de vindecare sufleteasca. Foloseste ghidarea lor ca sa iti cresti increderea in conexiunea pe care o ai permanent cu divinitatea care te iubeste si te sustine in calatoria ta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Conexiunea ta cu muzica este vindecatoare

Conexiunea ta cu muzica este vindecatoare pentru tine si pentru altii Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail vine la tine ca un inger vestitor ca sa iti semnaleze nevoia sufletului tau de mai multa muzica in viata ta. Muzica iti deschide sufletul ca sa primesti ghidare divina iar tu sa pasesti cu incredere pe calea si scopul vietii tale. Asculta sau interpreteaza orice iti trezeste interesul si iti face inima sa vibreze. Observa cum iti impacteaza fiecare melodie corpul, starea de spirit, nivelul de energie. Esti totodata chemat sa iti creezi o conexiune speciala cu muzica pentru scopuri vindecatoare. Asta poate sa insemne sa canti la un instrument, sa scrii o melodie sau sa iei lectii de cantat. Poate ca exista un instrument pe care l-ai folosit candva si care te recheama spre el. Sau poti gasesti sustinere si compasiune fiind impreuna cu alti oameni la clase unde se canta. Arhanghelul Sandalphon ajuta si vindeca prin muzica. Cheama-l si vei primi mesaje intuitive care sa iti intareasca conexiunea cu muzica.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

LIDER: Asuma-ti si preia initiativa pentru aceasta situatie!

Acest mesaj vine spre tine de la Arhanghelul Mihail ca semn ca esti pregatit sa iti asumi rolul ca si lider. Recent ai fost intr-o situatie in care, probabil, ai gandit “cineva ar trebui sa faca ceva”. Ei bine, tu esti acel cineva. Desi poate ca nu te simti in totalitate pregatit sau calificat sa iti asumi rolul de lider, ingerii te asigura ca esti gata. Ei te vor ghida prin fiecare pas, ca sa capeti mai multa incredere si siguranta cu privire la cararea ce urmeaza. Fa-ti timp sa meditezi, sa asculti de ghidarea ta interioara ce iti va arata cu claritate pasii urmatori. Astfel ii vei inspira si pe altii sa se exprime si sa isi asume conducerea propriei vieti.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

PROFESOR SPIRITUAL:

Poti vindeca oamenii prin seminarii, clase, sesiuni. Ai in tine calitati de vindecator si poti invata un grup de oameni prin cuvintele tale. Tu ii inveti in moduri care aduce binecuvantari si vindecari si publicul tau poate fi direct sau pe calea scrisului sau vorbitului online. Tu poti face asta si cu familia si prietenii. De fapt, oamenii iti cauta instinctiv ghidarea, inclusiv strainii care iti pot spune cele mai intime secrete si probleme presante. Natura ta de mare incredere si lumina ta stralucitoare ii atrage pe altii sa isi rezolve probleme prin tine. Acest mesaj indica faptul ca poti simti multa bucurie daca alegi vreodata sa fii un consilier sau invatator spiritual , fara sa ai preocupari de ego cu privire la faima sau bani. Tu esti un canal natural care aduce ghidare divina altora. Esti si un bun observator al naturii umane, in special in ceea ce priveste calea spirituala. Drept rezultat, aduci o voce unica in acest domeniu. Cat timp ramai focusat sa servesti oamenii si sa fii tu insuti, vei avea mereu oameni dornici sa fie in contact cu tine. Observa-ti gandurile si sentimentele cu privire la pasii de urmat pe aceasta directie.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

DORINTELE INIMII:

Esti sustinut, ghidat si protejat in timp ce visele iti devin realitate “Ce isi doreste inima ta?” este intrebarea pe care Arhanghelul Mihail si ingerii ti-o adreseaza acum. Esti la o intersectie importanta a vietii tale in care e nevoie sa iei decizii cu privire la ce iti doresti cu adevarat. Nimeni, nici macar Dumnezeu si ingerii, nu pot lua aceste decizii pentru tine. Petrece timp in solitudine, in contemplare linistita si priveste cu onestitate dorintele inimii pentru ca sunt deschise multe optiuni spre tine. Vestea buna este ca de indata ce ai claritate, usile oportunitatilor ti se deschid cu usurinta. Vei dansa in parteneriat cu intuitia ta: mai intai ascultand de vocea ta interioara si apoi actionand dupa acea ghidare. Desi calea ta poate implica ceva mai multa munca si tenacitate, ea va fi lina si pasnica. Tu, ca si oricine altcineva, meriti sa fii fericit. Aceasta este vointa lui Dumnezeu pentru noi toti. Fericirea ta ridica vibratia in lume si radiaza energie vindecatoare oriunde mergi.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

AI GRIJA DE MEDIU:

Esti un inger pe pamant care a venit sa protejeze, sa hraneasca si sa invete despre natura si animale. Pasiunea ta pentru mediul in care traiesti izvoraste din scopul vietii tale. Inainte de a te incarna, ai ales sa te comiti ca pe durata vietii tale sa ajuti aceasta planeta. Poti sa simti acest scop de fiecare data cand te intristeaza poluarea sau gunoaiele sau deteriorarea naturii sau prin iubirea puternica pe care o simti fata de animale, flori, copaci. De fapt, te poti simti chiar mai conectat cu animalele decat cu oamenii iar motivul este rezonanta pe care sufletul tau o are cu tot ce inseamna natura, flora sau fauna. Acest mesaj vine la tine ca o inspiratie si motivatie ca sa actionezi in orice fel poti in beneficiul mediului. Asta incepe cu un stil de viata ecologic pentru tine, ce implica si reciclarea si folosirea resurselor verzi. Cariera ta orientata spre natura poate include animale, planete, cristale, corpuri de apa, calitatea aerului, energie alternativa si tot asa. Observa-ti pasiunile naturale si interesele in acest domeniu ca ghidari pentru directiile viitoare de urmat ca sa poti proteja natura si animalele oricum poti. Oricand te simti intristat despre un subiect, este un semn ca acolo este vorba de scopul tau de viata. Ori de cate ori te gandesti “Cineva ar trebui sa faca ceva in aceasta privinta”, sa stii ca acel cineva esti chiar tu!

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

CORECTITUDINE:

Cariera ta aduce dreptate si protectie altora care au nevoie de ajutorul tau Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj faptul ca scopul tau sufletesc implica sa ii protejezi pe altii de nedreptate. Vei gasi satisfactie in cariere ce implica meditatie, lege, stiinte politice, securitate, si tot asa. Poti chiar sa imbini aspecte spirituale in munca ta, cum ar fi munca de vindecare combinata cu rezolvari de conflicte. Ai abilitati naturale de a conduce si delega, iar altii se uita spre tine pentru directie si ghidare. Onorezi si respecti responsabilitatile ce iti sunt atribuite si esti respectat pentru asta. Ti se cere sa continui sa ai incredere in ghidarea inimii tale in evolutia carierei tale. Universul stie unde e cel mai mare nevoie de tine si vei fi trimis in acea directie dar vei fi si ajutat divin ca sa iti pui abilitatile in cea mai buna utilizare.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

FLORI:

Lucrand cu florile iti deschizi inima si aduci binecuvantari si altora prin misiunea ta de viata. Arhanghelul Mihail iti semnaleaza prin acest mesaj despre o conexiune speciala pe care o ai cu florile, cu aromele lor, cu culorile lor si cu frumusetea lor vindecatoare. Atunci cand tu cresti flori, admiri flori, fotografiezi flori si muncesti cu aromele lor, si tie iti infloreste conexiunea cu divinul. Afinitatea ta catre flori este doar punctul de start iar daca petreci mai mult timp cu ele iti vei ajuta fiecare parte din viata ta sa infloreasca. Tu poti munci concret cu florile, de exemplu ca gradinar, florar sau vindecator cu esente de flori. Sau poti petrece timp personal cu aceste minunatii ale lumii naturii ca sa iti infloresti ideile creative despre noi directii ale carierei tale. Asadar, fie ca relatia ta cu florile este destinata sa devina o cariera in sine sau nu, petrece timp cu ele azi. Mergi intr-o florarie si observa care culoare te atrage mai mult. Inseamna ca acea floare contine proprietati vindecatoare de care ai nevoie acum. Daca este posibil, ia-o acasa si petrece timp absorbindu-i culoarea si mirosul. Ai incredere in intelepciunea acestei flori si in puterea ei sa te ajute in directia ta de viata de acum.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

VORBESTE:

Calea vietii tale implica abilitatile tale de orator Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail indica faptul ca esti potrivit sa vorbesti in mod profesionist oamenilor si ca nu este doar o idee sau un vis ci poate fi parte din calea ta. Tu ai multe de impartasit cu altii si cel mai bun mod de a atinge publicul este pe o platforma de vorbitor. Desi este normal sa te simti intimidat de ideea de a-ti prezenta gandurile in public, ingerii vad ca scopul vietii tale este mai puternic decat orice frica. De fapt, vei invata sa te bucuri sa fii un vorbitor profesionist, conform acestui mesaj, cine stie, candva undeva in aceasta viata a ta. Poti sa fi primit acest mesaj si pentru ca directia sufletului tau implica si alte aspecte de a preda sau a distra oamenii. De exemplu, poti fi destinat pentru actorie, dans, cantat vocal sau la un instrument. Acest mesaj indica faptul ca scopul vietii tale implica o zona publica si ca esti potrivit sa aduci oamenilor binecuvantari in acest sens.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CRISTALE:

Conexiunea ta cu cristalele si pietrele pretioase este un canal pentru energie vindecatoare. Arhanghelul Mihail iti semnaleaza sa te scufunzi mai mult si mai constient in lumea cristalelor pentru a le intelege pentru ca ele te cheama sa muncesti cu ele ca parte din scopul divin al vietii tale. Aceste obiecte amplifica si directioneaza energia divina vindecatoare spre oameni, animale si mediul din jur. Fiecare in parte contine forta vietii la care deseori esti conectat. Acum este timpul sa inveti mai multe despre ele prin clase, cursuri, carti si sa comunici intuitiv cu cristalele. Exista un motiv pentru care cristaele sunt folosite la computere, ceasuri, echipamente medicale – ele au puterea de a amplifica energia magnetica si de a o duce in directii anume. Si tu le poti folosi pentru scopuri vindecatoare ca sa iti amplici abilitatile naturale. Munca ta poate combina cristalele cu masajul, energia vindecatoare, artele si lucrul manual sau alte indeletniciri. Indiferent ce faci, asigura-te ca incluzi in viata ta aceste obiecte puternice. Daca esti nou in munca cu ele, invata mai mult. Mergi cu mintea si inima deschisa spre ele si observa care cristale sau pietre pretioase ori semipretioase te atrag mai mult. Apoi citeste despre proprietatile lor vindecatoare. Vei vedea ca iti livreaza exact tipul de energie de care ai nevoie la acel moment. Ai incredere ca esti atras fix la ce iti este benefic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții