Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Mesajul zilei de 17 Martie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 17 martie 2024 | 08:03



Mesajul zilei de 17 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 17 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Tot ce este necesar este sa iti doresti cu adevarat acest lucru. Anunta Divinitatea/ Universul/ Sursa: “Sunt pregatit sa ma trezesc spiritual” si de restul se va ocupa aceasta. O precizare importanta: nu va jucati cu acest lucru, nu luati ca pe o gluma aceste cuvinte cand le rostiti, fiindca ele sunt foarte puternice. Indiferent daca sunteti sau nu pregatiti, odata ce ati spus asta veti fi testati. Ocazia sa va treziti o sa apara foarte curand – si s-ar putea sa nu fie ceea ce v-ati astepta. In acest context o sa aduc in discutie un lucru interesant: liderii nu se aleg singuri, ei sunt alesi de ceilalti. Cei din jur o sa-ti spuna: “Tu esti liderul nostru!” si tu o sa raspunzi “Ce vreti sa spuneti? Ce v-a venit? De unde pana unde? Eu nu sunt liderul! Nu vreau sa fiu liderul!”. Liderii ies in evidenta in mod natural si cand este necesar, fac pasul in fata si isi asuma acest statut. Atunci cand spui: “Sunt pregatit sa ma trezesc spiritual”, tu spui “Sunt pregatit sa fiu un lider”. Si asta nu inseamna neaparat un lider pentru cei din jur, ci un lider in viata ta – pentru ca pana la a te trezi spiritual, egoul era liderul in viata ta. Daca tu nu esti treaz din punct de vedere spiritual, tu esti condus de ego. Este timpul ca noi toti sa ne trezim, sa preluam conducerea in viata noastra si sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce cream. Si asta inseamna, printre altele, sa adunam si sa aruncam mizeria care s-a adunat intre timp in viata noastra. Si este de dorit sa intelegem ca timp de decenii, nimeni nu a schimbat “scutecele” egoului nostru, asa ca o sa avem ceva de curatat in “masina”… O sa va luati cu mainile de cap, cand o sa va treziti si o sa vedeti cat aveti de curatat, o sa aveti o surpriza… Insa nu este ceva mai minunat decat atunci cand incepi sa-ti conduci masina.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,17 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

MEMORIE VIZUALA

Prin acest mesaj, Arhanghelul Mihail iti livreaza o vindecare puternica pentru a elimina o amintire vizuala negativa din ochii mintii tale. Sabia si scutul sunt simboluri oferite tie de Arhanghelul Mihail ca instrument puternic de eliberare de stres. Pe durata vietii, experimentezi atat raspunsuri pozitive cat si negative in fata situatiilor traite iar acestea genereaza implanturi emotionale plasate in membranele celulelor tale. Arhanghelul Mihail identifica faptul ca ai vazut recent un incident, o scena sau ai citit ceva ce te-a perturbat si provocat emotional. Ceea ce ai vazut a lasat un implant in cel de-al treilea ochi. In perioade de stres mare, aceste implanturi vizuale pot reaparea in minte sau noaptea sub forma unui vis urat. Iti poti aminti acest incident sau poate fi o amintire reprimata din copilarie. Arhanghelul Mihail iti cere sa iti inchizi ochii si plaseaza energia sa in fata fruntii tale.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Acest drum este din misiunea ta personala

Ingerii ti-au auzit rugaciunile si te calauzesc sa mergi in directia pentru care te-ai nascut. Ai deja idei despre o cariera care ti-ar putea aduce bucurie, entuziasm, oportunitati sa ajuti alti oameni si securitate financiara, iar aceste ganduri sunt indicatori ai misiunii tale divine. Asta inseamna sa fii implicat in activitati care iti aduc fericire, tie si altora. Aceasta carte confirma faptul ca acea cariera la care visezi este misiunea ta personala. Prin urmare, Universul te va sprijini si iti va deschide usile. Mergi inainte cu incredere! SEMNIFICATII ALTERNATIVE: situatia actuala iti ofera sugestii privind pasul urmator de urmat pe calea ta – urmeaza-ti adevaratele sentimente / ingerii vegheaza asupra afacerii si finantelor tale.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aceasta situatie este deja rezolvata

Acest mesaj vine sa te asigure ca situatia care te preocupa s-a incheiat in mod fericit. Ingerii au lucrat in culise pentru a vindeca sursa grijilor tale. Desi s-ar putea sa nu fi vazut inca felul in care s-a rezolvat, ai incredere ca asa s-a intamplat. Lasa grijile si relaxeaza-te, avand siguranta ca totul merge bine. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Nu e nimic de care sa te ingrijiorezi / Totul se va termina cu bine / Aceasta relatie merita sa fie salvata / Ramai in situatia actuala fiindca problemele se vor rezolva curand.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Acorda atentie propriilor vise

Ingerii au lucrat in timp ce visai pentru a te ajuta sa scapi de vechile temeri si sa atingi noi culmi de fericire si de pace. Te-au invatat in timpul somnului, dand raspuns la rugaciunile tale si punand temelie pentru implinirea misiunii personale in aceasta viata. Desi s-ar putea sa nu iti amintesti aceste vise, informatiile se afla in subconstient si te ajuta in multe feluri. Poti accesa multe din sfaturile ingerilor tai tinand un jurnal al viselor. Este bun oricare tip de carnetel. Pastreaza-l la capul patului si scrie in el orice vis iti amintesti din noaptea precedenta. Curand vei recunoaste anumite tipare in temele si simbolurile care apar si care iti ofera calauzire pentru orele de veghe. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Visele care se repeta ti se adreseaza, acorda-le atentia cuvenita / Respecta-ti dorintele si actioneaza pentru implinirea lor / Consulta un expert in domeniul viselor sau o carte de vise / Asigura-te ca dormi suficient / Mergi la culcare linistit.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Bazeaza-te pe sprijinul lui Dumnezeu si al ingerilor

Tu esti o persoana puternica si independenta dar uneori orice persoana are nevoie de sprijin iar pentru tine acum este un asemenea moment. Aceasta carte te calauzeste sa lasi aceasta situatie in seama lui Dumnezeu si al ingerilor. Daca incerci sa o rezolvi fara ajutor din afara, vei purta povara unei griji inutile care te impiedica sa gasesti solutia potrivita. Cand permiti altora sa te ajute si sa te sprijine, puterea creste.SEMNIFICATII ALTERNATIVE: cere ajutor / lasa-i pe altii sa te ajute atunci cand se ofera / cere ajutor familiei si prietenilor / apeleaza la un consilier pentru a putea vorbi deschis despre sentimentele proprii.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Angajeaza-te deplin

Ai primit acest mesaj pentru ca te intrebi cum sa imbunatatesti o situatie. Ingerii te sfatuiesc sa te angajezi si implici deplin pentru obtinerea rezultatului dorit. Daca nu esti sigur ca meriti ori ca esti destul de vrednic, atunci rezultatul final va fi nesatisfacator. Totusi, daca te angajezi deplin, vei declansa miscarea potrivita in propria viata. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Implica-te mai mult intr-o situatie sau in actuala relatie pentru a crea mai multa satisfactie / Permite-ti sa te bucuri pe deplin de orice clipa / Implica-te deplin si cu incredere intr-un proiect palpitant / Ai incredere in timp ce vorbesti si scrii / Daca esti artist, simte si constientizeaza fiecare nota, fiecare litera, fiecare culoare.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Casa iti este protejata de ingeri

Acest mesaj arata ca ai sentimente vulnerabile privind casa ori situatia locuintei, insa ingerii te asigura ca totul este bine. Ingerii iti protejeaza actuala locuinta si iti garanteaza siguranta financiara. Daca te muti, aceasta carte este un semn ca vei primi ajutor in cursul mutarii. Relaxeaza-te si bucura-te de casa ta fiindca totul este bine. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: ingerii vegheaza asupra casei, asupra bunurilor si persoanelor iubite in timp ce esti departe de casa ta / rugaciunile privind casa au fost auzite si au primit raspuns / ingerii te ajuta sa gasesti un obiect pierdut / un venit neasteptat te ajuta sa platesti ceva pentru casa / ingerii te calauzesc spre locuinte minunate si accesibile – ai incredere si urmeaza calauzirea.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Admite adevarul fata de tine si actioneaza in consecinta

Ai primit acest mesaj fiindca exista un sentiment puternic de care ai incercat sa nu tii seama. Desi te straduiesti sa il dai deoparte, acest sentiment iti cere sa fii cinstit cu tine insuti. Ingerii iti spun ca infruntarea adevarului va fi vindecatoare si iti va oferi directia si calauzirea de care ai nevoie. Ai incercat sa nu tii seama de impulsul launtric, fiindca esti ingrijorat de schimbarile pe care trebuie sa le faci in viata. Arhanghelul Mihail te asigura ca te calauzeste, nevoile iti sunt implinite si relatiile iti raman sanatoase. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Vindeca sau paraseste o situatie nesanatoasa / Nu face compromisuri / Infrunta-ti temerile / Pastreaza ganduri de iubire fara de tine si fata de aceasta situatie.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai incredere!

Acest mesaj slujeste ca talisman in stimularea increderii in sine. Ingerii incearca sa te asigure ca ai taria, puterea si deprinderile necesare pentru a urma planul de pace al lui Dumnezeu. Ingerii te protejeaza in timp ce stralucesti cu lumina cea mai puternica. Asculta-ti intuitia si actioneaza cu indrazneala. In relatii, increderea in sine atrage de partea ta oameni sanatosi si declanseaza respectul celorlalti. In timp ce adormi, in fiecare seara cere ingerilor tai sa te ajute in intarirea increderii de sine. Te vei trezi simtind iubire si compasiune fata de tine si fata de ceilalti.SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Ai incredere in planurile si in ideile tale / Acordeaza-te la propria intuitie fiindca esti pe calea cea buna / Ai incredere in persoana careia ii duci grija / Ai incredere ca esti pe drumul bun / Nevoile tale financiare vor fi implinite acum si in viitor.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Calauzirea ta launtrica

Ingerii stiu ca te simti nesigur si dezorientat, deci iti trimit aceasta carte ca o confirmare ca ii auzi foarte exact prin gandurile, ideile si sentimentele tale. Ai simtit recent nevoia sa actionezi, dar s-ar putea sa fi ezitat de teama sa nu faci o miscare gresita. Aceasta carte confirma ca esti in siguranta continuand aceste schimbari. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: O noua idee ce te bucura este raspunsul la rugaciunea ta, deci pune-o in practica / Sentimentele pe care le-ai primit sunt valabile / Daca nu ai incredere intr-o persoana sau intr-o situatie, fii atent la acest sentiment / Esti condus prin calauzire launtrica, chiar daca nu vezi incotro te indrepti, urmeaz-o oricum.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cere Arhanghelului Mihail sa te ajute in aceasta situatie

Situatia care te preocupa poate fi imbunatatita cu ajutorul ingerilor. Acest mesaj iti aminteste ca niciodata nu este prea tarziu sa chemi ingerii in ajutor, iar sprijinul lor va imbunatati imediat totul. Ei iti vor darui inclusiv pace launtrica, idei si perspective noi. Ingerii te vor ajuta pe cai ingenioase si neasteptate, deci fii deschis fata de miracole care pot lua forme surprinzatoare. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: sa stii ca esti puternic, nu esti o victima / elibereaza orice invinuire fata de tine sau fata de altii / focalizeaza-te pe solutii, nu pe probleme / permite altor oameni sa te ajute / pastreaza-ti mintea deschisa fata de solutiile alternative.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Copiii tai sunt vegheati de ingeri

Ingerii vor sa stii ca ei acorda o atentie deosebita copiilor tai. Ii calauzeste sa ramana in siguranta, sa isi dezvolte inzestrarile spirituale, sa isi descopere si sa isi urmeze misiunea divina personala in aceasta viata. Ingerii te asigura ca toti ingerii tai pazitori sunt demni de incredere si te influenteaza in bine. SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Misiunea ta personala in viata implica si copiii / ai asigurata o sarcina si nastere sanatoasa / o adoptie se va realiza cu succes / fa-ti timp sa fii alaturi de copiii de cristal / ingrijeste-te de copilul tau interior, jucandu-te, veselindu-te, iubindu-te / un copil din ceruri este fericit si iti trimite iubire / copiii tai sunt bine / lasa grijile privind copiii in seama lui Dumnezeu si al ingerilor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții