Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Mesajul zilei de 18 Martie 2024

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2024 | 06:43



Mesajul zilei de 18 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 18 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Iubirea neconditionata nu incearca sa-l schimbe pe celalalt. Iubirea neconditionata spune: ”Fii cine esti tu, la modul autentic. Eu sunt asa si asta este ceea ce-mi doresc pentru mine/in viata mea. Tu fii cine vrei tu sa fii, iti respect alegerea si iti onorez Calea. Eu aleg insa altceva decat tine, aleg sa exprimentez altceva in viata/ realitatea mea”. Iubirea neconditionata le permite tuturor sa-si urmeze propriul proces de evolutie, sa-si ia propriile decizii, sa creasca in ritmul lor, fiindca nu suntem toti la fel, nu suntem toti in aceeasi etapa si nu crestem toti in acelasi ritm.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,18 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

BINECUVANTARILE TALE

In vietile pamantesti, lucrurile nu merg mereu asa cum ai dori. Probleme mai apar dar felul in care stii sa le gestionezi este ceea ce conteaza. Te poti plange si poti avea obsesie asupra problemelor sau te poti ruga pentru solutii si actiona asa cum te ghideaza Dumnezeu. Tine un jurnal cu felurile in care Dumnezeu deja te-a binecuvantat si ti-a raspuns la rugaciuni. Citeste acestea in clipele de provocare, ca sa te ajuti sa iti cresti credinta ca El continua sa te ghideze. Focusarea pe binecuvantari iti mentine inima deschisa cu bucurie spre frumosul vietii. Ti se reaminteste cat de multe motive de recunostinta ai iar aceasta stare iti da optimism care iti deschide usi noi si iti aduce noi oportunitati. Nu suntem niciodata singuri, desi asa poate parea uneori. Dumnezeu este mereu alaturi de noi. Rugaciunea este linia verde permanent deschisa spre divinitate! Toate nevoile tale (deci nu neaparat toate dorintele pentru ca nu toate dorintele sunt si bune pentru tine) sunt implinite cand te rogi. Numara-ti motivele de recunostinta si spune multumesc pentru ele.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

MAI MULT TIMP AFARA

Intr-o lume plina de tehnologie, este usor sa ramai captiv in fata unui ecran, de computer, de televizor sau de telefon mobil. In aceste vremuri moderne, este usor sa ramai in interior si sa uiti ca aI nevoie de contact cu natura ca sa iTi echilibreze viata. Ca si copil, preferai mai mult natura sau tehnologia ? Poate ca ai avut in copilarie drag de un anumit copac. Iti amintesti sa te joci in aer liber cu coarda, sa iti faci ascunzatori in copaci ? Copacii ne ajuta sa ne calmam si sa ne bucuram de moment. Doar fiind in apropierea lor, te simti improspatat si reenergizat. Divinitatea a creat plantele si cu scopul de a ajuta oamenii, ele ofera oxigen ca sa putem respira aer esential si curat pentru viata. Gaseste un copac pe care il iubesti si petrece timp in preajma lui in contemplare tacuta. Te vei simti imediat ridicat vibrational in compania sa tacuta, blanda si maiestuoasa.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

UN CAMIN FERICIT

Daca nu ai avut caminul plin de iubire si lumina in copilarie asa cum visai, poti oricand sa il creezi acum pentru tine, pentru familia ta si pentru copilul tau interior. Daca caminul copilariei tale ti-a lasat o amintire placuta, poti recrea acel sentiment de iubire si siguranta acum la maturitate. Roaga-te ca Dumnezeu sa iti umple casa cu iubirea si lumina divina care inlatura orice intuneric. Toate fiintele au nevoie de adapost. In natura, animalele sunt norocoase sa traiasca oriunde este cel mai bine pentru ele. Ca oameni, aveti unele limitari practice si nu puteti sa ne faceti casa chiar oriunde doriti. Rugaciunea si credinta deschid usa pentru a gasi caminul potrivit care sa fie mentinut in pace si protectie. Are casa ta nevoie de o curatenie amanuntita, inclusiv sa scapi de lucruri vechi ce te trag in spate ? Plimba-te prin casa si intreaba spiritul sfant sa iti indice care sunt lucrurile ce ar fi bine sa le donezi, vinzi sau arunci. Poate ca este timpul sa iti faci bagajul si sa te muti in alta casa. Fie ca noua locuinta apare ca necesitate sau ca alegerea ta, te poti ruga la Dumnezeu sa te ghideze spre locul ideal de locuit. Poti si sa te rogi sa ti se dea motivatia de a face curatenie detaliata in casa daca prea multele obiecte adunate au facut ca spatiul sa nu mai para confortabil. Adu-L pe Dumnezeu in casa ta prin multa rugaciune si devotament iar casa va reflecta aceasta puternica iubire divina.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

LUMINA TA STRALUCITOARE

Atunci cand te focusezi asupra divinitatii si permiti fluxului iubirii lui Dumnezeu si a luminii Sale sa patrunda in viata ta, alti oameni observa energia ta si sunt inspirati sa faca la fel. Altii pot fi atrasi de lumina ta divina stralucitoare ca fluturii la bec. Poti sa le spui secretul tau si invata-i despre iubirea lui Dumnezeu si despre puterea miraculoasa a rugaciunii. Straluceste-ti lumina de-a lungul vietii tale zilnice obisnuite, atingand orice faci cu dragoste. Este asa de simplu si asa de eficient incat efectele sunt uluitoare. Cand permiti luminii tale divine sa straluceasca, tu devii si mult mai frumos, atat in interior cat si in afara. Chiar si infatisarea chipului tau devine mai intinerita. Copiii stralucesc iubirea lui Dumnezeu in mod natural si tu inca ai aceasta abilitate, ca si adult.







Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

DA-I GRIJILE LUI DUMNEZEU

Cand eram copii, obisnuiam sa dormim zinc dupa-amiaza. Ei bine, nevoia noastra pentru odihna nu a disparut pentru ca suntem adulti. Exista un motiv pentru care Dumnezeu a binecuvantat a saptea zi si a sanctificat-o, declarand-o zi de odihna, pentru ca avem nevoie! Toti avem nevoie de timp pentru a ne deconecta de la lume, pentru a ne incarca de energie si a ne creste atitudinea. Relaxarea poate lua multe forme : poti petrece timp odihnindu-te, rugandu-te sau stand cu familia la masa. Poti sa te bucuri de timp in natura, stand langa un copac sau langa o apa. Evita electronicele cand te odihnesti, ca sa te reconectezi cu Dumnezeu fara distrageri. Te poti relaxa acasa cu un pui de somn de dupa-amiaza, gradinarind sau citind o carte buna. Cand te odihnesti, este mai usor sa il auzi pe Dumnezeu si sa ii eliberezi orice griji sau preocupari ; solutiile sunt deseori descoperite cand esti relaxat si deschis spre ghidarea divina. Somnul este vindecator in multe privinte si sunt multe moduri de a-l avea, inclusiv punand ulei esential pur de lavanda pe perna, ascultat de muzica odihnitoare, o baie buna inainte de somn cu ulei esential in ea. Vise placute!





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

EXPRIMA-TE PRIN CREATIVITATE

Ce arte sau activitati creative iti placeau cand erai copil ? Aspirai sa devii un muzician, dansator, scriitor, pictor sau alt tip de artist ? Creativitatea ajuta la eliberarea stresului si relaxeaza. Poti exprima astfel idei si sentimente tinute in tine. Chiar daca nu esti sigur cum sa te exprimi creativ, actiunea ta artistica de orice fel va deschide portile creativitatii pentru tine. Pana la urma, asta inseamna sa fii creativ : sa fii unic si sa te bucuri de talentele pe care ti le-a dat Dumnezeu. Le ai din belsug! Atunci cand te manifesti creativ in orice fel, ai oportunitatea sa atingi inimile altora. Totusi, nu e neaparat necesar sa iti arati creatia altora. Poti sa faci ceva doar pentru satisfactia ta particulara. Este important sa te exprimi in moduri in care sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile. Muzica si dansul pot fi o forma de rugaciune si meditatie. Fa-ti timp sa te exprimi in orice mod simti si observa cum devii mai usor la suflet. Sarbatoreste viata si lasa-ti viata sa fie un cantec si un dans minunat, un tribut adus lui Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

PRIVESTE INAINTE CU PUTERE SI CURAJ

Cand erai copil, ai avut sentimentul ca ai fost creat pe acest Pamant ca sa implinesti o misiune importanta ? Este adevarat! Tu chiar ai o misiune in viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu care stie prea bine ca poti sa imi implinesti cu brio rolul si ca El te va sustine si intari pe drum. Cand inima iti este plina de credinta si incredere, poti sa mergi sigur pe tine prin viata, pregatit sa intalnesti orice vine spre tine. Cu incredere, nu cu aroganta, poti fi sigur ca Dumnezeu e mereu alaturi de tine, ghidandu-te cu iubire prin fiecare zi si noapte.Ca sa iti gasesti calea in continuare, intreaba-L pe Dumnezeu ce actiuni te ghideaza sa faci azi. Poate ca nu vezi imediat imaginea de ansamblu dar daca continui sa te rogi si sa urmezi ghidarea Lui, scopul tau va capata sens. Cu totii aveti un rol divin de jucat cat timp mergeti pe aceasta planeta minunata. Rugaciunea te ajuta foarte mult sa iti gasesti calea, este ca un indicator spiritual.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

VEZI TOTUL PRIN OCHII IUBIRII

Copiii sunt facuti din iubire pura si din iubirea lui Dumnezeu. Ei sunt iubire! Pe masura ce avansezi in varsta, focusul tau spiritual trebuie sa fie si mai mult spre iubire si sa adancesti si mai mult aceasta conexiune. Poti oricand sa ii vezi pe ceilalti prin ochii iubirii, asa cum Dumnezeu va vede pe voi. Iubirea inseamna putere, nu slabiciune. Deci cand alegi iubirea, inseamna ca alegi sa experimentezi viata avand puterea lui Dumnezeu in spatele tau. Puterea iubirii va fi mereu cu tine iar viata traita asa va fi infinit mai incantatoare comparativ cu viata in frica. Cand privesti prin ochii iubirii, orice situatie devine mai clara si luminoasa iar provocarile devin mai usor de rezolvat. Roaga-te sa primesti ajutor divin atunci cand iti este frica iar Dumnezeu va straluci lumina iubirii asupra ta ca sa te simti aproape imediat ridicat.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

LASA O URMA DE IUBIRE

Care iti sunt cele mai dragi amintiri din copilarie cand te bucurai de natura si petreceai timp in compania ei ? Mergeai cu cortul, cu bicicleta, in drumetii ? Acum ca esti adult, relatia ta cu natura trebuie sa evolueze ca sa ii fii un bun protector. De exemplu, sa fii constient ce produse folosesti, ce produse ajung in paduri sau mari, sa eviti chimicalele ce fac rau naturii, sa folosesti produse biodegradabile, toate sunt forme de a manifesta respect si grija pentru mediul pamantesc ce iti gazduieste calatoria pe pamant. Natura si viata implica echilibru si tu esti parte din creatia lui Dumnezeu, asa cum este si tot ce te inconjoara. Asta inseamna si sa actionezi spre beneficiul animalelor si naturii. Si mai inseamna sa fii un bun model de comportament fata de acestea. Dumnezeu a creat totul pentru a fi in armonie divina si este cu adevarat un miracol. Roaga-te sa fii inspirat cu privire la moduri in care poti contribui cu iubire sa protejezi natura atat cat poti tu. Fa actiuni pozitive. Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

RECUNOASTE ADEVARUL LUI DUMNEZEU

Ca si copil, iti purtai inima la vedere, erai autentic si transparent. Daca erai suparat, nu incercai sa iti infunzi emotiile in spatele unor obiceiuri nesanatoase sau sa pretinzi ca totul este bine cand nu asta simteai. Emotiile sunt de obicei inconsecvente si sunt pe valuri, deci nu sunt cel mai de incredere ghid ca sa decizi doar in baza lor urmatorii pasi de actiune in viata. Cu toate acestea, daca ai un sentiment consistent si repetitiv despre o schimbare de viata pe care sa o faci, aceea este vocea spiritului tau care vorbeste prin inima ta. Exista o situatie in care trebuie sa fii sincer cu tine insuti ? Facand acest pas, vei simti mai multa bucurie, iubire, lumina si pace in viata ta. Poate ca este timpul sa iti rostesti adevarul intr-o situatie sau sa admiti adevarul despre ceva in fata ta. A fi sincer cu tine este esential. Poate ca asta inseamna sa iti dai jos ochelarii cu lentile rozalii si sa infrunti realitatea. Dumnezeu te va ajuta intotdeauna sa depasesti orice frica pe care o ai de a face o schimbare care e sanatoasa pentru tine. Este important sa tii ochii si inima deschise ca sa primesti binecuvantarea adevarului in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

RETRAGE-TE DIN LUMEA EXTERIOARA

Lunile de iarna sunt in natura vreme de retragere si hibernare pentru animale salbatice, pasari, flori, plante, copaci. Si tu ai nevoie sa iti incetinesti ritmul din cand in cand, in special in sezonul rece cand zilele sunt mai scurte si vremea mai racoroasa. Interesant este ca atunci cand te retragi reusesti sa faci cea mai buna munca de regenerare si revigorare. Poate ca este timpul sa iti regandesti calea si sa iti faci planuri noi. Iarna, in natura este multa activitate sub pamant chiar daca nu se vede, copacii si plantele sunt regenerate din pamantul plin de nutrienti. Aceasta hibernare fata de lumea exterioara este in favoarea hranei lumii tale interioare. Te poti retrage oricand, nu doar iarna. Este mereu important sa ai perioade in care sa iei iei pauze si sa te duci in interiorul tau. Rugaciunea este un mod minunat sa iti reincarci bateriile. Roaga-te lui Dumnezeu sa te sustina si aline si sa iti inspire moduri creative de a te odihni si reimprospata.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

IUBIREA TA PENTRU DUMNEZEU

Copiii simt bucurie atunci cand sunt in prezenta energiei iubirii, cum este de exemplu iubirea unui parinte. In acelasi fel, iubirea pura este un dar frumos de la Dumnezeu ce reafirma viata Tatalui Ceresc spre noi toti. Daca cauti si doresti sa primesti dragoste de la un alt om, cel mai bun mod de a o primi este sa te focusezi pe dragostea lui Dumnezeu ce deja vine spre tine in mod real, puternic si neconditionat. Dumnezeu te ajuta sa te iubesti asa cum te iubeste El. Cand tu te iubesti pe tine, si altii o vor face. Rugaciunea este un mod minunat sa aduci iubire in viata ta. Lasa-ti rugaciunea sa fie una de incredere, recunostinta si cunoastere interioara ca Dumnezeu iti va aduce persoana potrivita in viata ta la momentul potrivit. Ai rabdare. Si tine minte ca merita sa te rogi la Dumnezeu mereu!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții