Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Mesajul zilei de 22 Martie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 22 martie 2024 | 09:42



Mesajul zilei de 22 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 22 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Oamenii știu că este necesar să pună punct unor contracte încheiate la nivel de suflet, dar nu știu cum să facă asta. Acest lucru se face în principal prin iertare, prin asumarea responsabilității pentru ceea ce s-a întâmplat între voi. Unii învățători spirituali le „vând” oamenilor diverse metode/ ritualuri de tăiere a cordoanelor energetice în doi timpi și trei mișcări, dau din mâini în jurul corpului, spun câteva formule „spirituale”, bagă un „Așa este și așa va fi!” la final și gata, s-a rezolvat treaba. Nu, nu s-a rezolvat. Dacă tu încă mai simți tulburare/ iritare/ indignare/ ură/ resentimente/ gelozie atunci când te gândești la acea persoană, degeaba ai folosit acel ritual de tăiere a cordoanelor energetice.


Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor,22 Martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

CEI MAI BUNI PRIETENI APROAPE DE TINE

“Prietenii adevarati stau unul langa celalalt si la bine si la greu, orice ar fi.” Acest mesaj iti transmite ca ai nevoie sa petreci timp cu un prieten drag. Poate ca ai avut o cearta cu cineva sau unul din prietenii tai are nevoie de o atentie speciala acum. Fa-ti timp azi sa contactezi persoana care iti vine in minte si sa impartasiti reciproc sentimentele. Timpul pe care il impartiti este un cadou mare pentru fiecare dintre voi. Deasemenea, va ajuta mult sa deveniti mai apropiati. Uneori te poti simti singur in lume. In asemenea momente, tine minte ca mereu ai ingerii aproape de tine.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

SIMPLITATE

“Pune-ti energia in lucrurile de baza si da drumul excesului.” Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca lucrurile au devenit cam complexe pentru tine in ultimul timp. Este timpul sa faci un pas in spate si sa te focusezi pe ceea ce stii cu siguranta. De exemplu, ce vrei cu adevarat? Ce stii sigur ca nu vrei? Acestea sunt lucruri de baza care te ajuta sa iti raspunzi la marile intrebari de mai tarziu. Ai mai primit acest mesaj pentru ca exista o nevoie sa faci curatenie intr-un anumit sector din viata ta – fie ca e vorba de camera ta, de un dulap sau de o relatie toxica si plina de lucruri nepotrivite pentru tine. Atunci cand cureti spatiul din preajma ta, mintea se simte mai clara si focusata. Si nivelul de energie iti creste. Mesajul mai inseamna si ca incerci prea tare la un proiect. Trebuie sa iti pui energia la lucrurile de baza din el iar restul vine de la sine asa cum trebuie sa vina.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CURIOZITATE

“Incepe un nou proiect pe un subiect care iti starneste curiozitatea..” Ce iti trezeste curiozitatea, intrebarile despre viata? Despre ce ti-ar placea sa inveti mai multe? Curiozitatea este ca o harta pentru drum care te ajuta sa stii mai multe despre directia preferata de sufletul tau. Esti curios in mod natural despre domeniile vietii care au legatura cu misiunea divinia pentru care ai venit pe Pamant. Urmareste-ti gandurile si actiunile ca sa ai o mai buna constientizare despre ce te face sa fii curios. Observa care sunt acele subiecte care te entuziasmeaza, ce iti capteaza atentia la alti oameni.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

DA DRUMUL STRESULUI

“Nu prelua asupra ta stresul altor oameni. Expira-l pe tot acum.” Corpul tau este stresat pentru ca oamenii din jurul tau sunt prea apropiati de tine cu intreaga lor energie si cu problemele lor. Asta te face sa te gandesti ca tu esti persoana stresata cand de fapt este vorba de altii. Stresul are efecte negative asupra ta, te face sa fii trist sau furios si, adunat in timp si nerezolvat, iti imbolnaveste trupul pentru ca te tine decuplat de la sursa de energie care iti intretine sanatatea si starea de bine mentala si emotionala. Din cauza stresului poti sa ai si dificultatea de a dormi bine. Este momentul sa rezolvi astea.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

MESAJ DE IUBIRE DE LA PARINTII TAI

“Indiferent ce a fost, este sau va fi, mama si tatal tau te iubesc asa de mult cat pot fi in stare!”Acest mesaj iti transmite de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai de protectie faptul ca mama si tatal tau te iubesc chiar daca nu mereu reusesti sa le simti dragostea. Fiecare om isi arata iubirea in moduri diferite – de exemplu, unii oameni arata ca le pasa prin actiuni, cum ar fi sa iti dea lucruri sau sa incerce sa te ajute. Alti oameni exprima iubirea prin ceea ce spun sau scriu. Altii o fac prin gesturi fizice, imbratisari, pupaturi, atingeri. Altii o fac petrecand mai mult timp impreuna cu persoana iubita. Daca mama si tatal tau isi manifesta iubirea in feluri pe care nu le intelegi, poti vorbi cu ei despre aceste sentimente.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

GANDURI FERICITE

“Ca sa te simti mai fericit chiar acum, gandeste-te la o amintire sau la orice care te face sa zambesti!” Arhanghelul Mihail si ingerii sai iti spun ca fericirea este chiar simplu de obtinut: ea vine din a gandi constant ganduri fericite. Ai primit acest mesaj pentru ca ei iti spun ca in ultimul timp ai gandit unele ganduri care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fericirea. Ei vor sa te ajute sa iti intorci viata spre bine prin schimbarea modului tau de a gandi. Iti amintesti clipe din trecut, din copilarie, cand te-ai simtit cu adevarat fericit(a) si in siguranta? Gandeste-te acum la o amintire si simte-o in tot corpul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

IUBIRE

“Raspunsul pe care il cauti este iubirea.” Acest mesaj ajunge astazi la tine pentru ca Arhanghelul Mihail si ingerii sai doresc ca tu sa stii ca cel mai puternic raspuns dar si cel mai simplu la orice intrebare este iubirea – iubirea pura, divina, vindecatoare. Iti poti vindeca o situatie curenta actionand mai iubitor spre altii. Poti sa le spui mai des: Te iubesc. Chiar si sa mentii sentimente de iubire spre altii este un mod puternic de a vindeca relatia voastra. Poti trimite iubire spre oricine este in nevoie, simtind cum iese dragoste din inima ta si merge ca un val spre acea persoana.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

MUNCA IN ECHIPA

“Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.” O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

VORBESTE DESPRE TRAIRILE TALE

“Spune unui prieten de incredere ceea ce simti.”Acest mesaj inseamna pentu tine un semnal ca ai tinut in tine prea mult unele sentimente si trebuie sa le lasi sa iasa. Cand vorbesti sau scrii despre trairile tale, tu le intelegi mai bine. Uneori nu stii ceea ce simti pana cand nu incepi sa vorbesti. Nu este sanatos sa tii in tine emotii negative, in special furia sau tristetea. Gaseste o persoana de nadejde pentru tine care te va asculta, un membru de familie, un terapeut. Spune persoanei ca vrei sa ii vorbesti despre ceva profund pentru tine si cere permisiunea sa faci asta, fara sa dai buzna sa povestesti pana cand nu ti se da acordul pentru timpul investit de persoana si pentru disponibilitatea sa de a intra in povestile tale.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Sa fii tu este foarte bine

“Esti o persoana extraordinara… bucura-te sa fii TU!” Uneori te poti intreba sau ingrijora daca oamenii te plac. In asemenea momente, tendinta poate fi sa pretinzi ca esti altcineva decat esti de fapt. De exemplu, poti incerca sa mergi, sa vorbesti sau sa te imbraci la fel cu cineva pe care admiri. Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail iti transmite ca esti excelent exact asa cum esti acum! Nu trebuie sa te porti ca si cum ai fi altcineva sau ca sa impresionezi alti oameni. De fapt totul va merge mult mai bine, te vei simti mai fericit si vei fi si admirat tocmai pentru ca esti tu insuti si te asumi ca fiind asa. Problema nici nu e la tine ci la oamenii din jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

MESAJ TRANSGENERATIONAL

“Afla mai multe despre povestile si istoria familiei din care provii.” Istoria familiei tale te afecteaza in multe forme. Acest mesaj iti cere sa inveti si afli despre trecutul, povestile, traumele, experientele spuse si nespuse din trecutul familiei tale. Afla cat poti de mult despre locurile de unde vin parintii si bunicii tai, despre ce povesti au ramas nespuse. Ce au muncit, ce limbi au vorbit? Exista secrete? Exista membri de familie exclusi, asa zise oi negre? Exista pierderi de sarcina, avorturi, copii dati spre adoptie, pierderi de bani, drame de razboi?

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

CREDE IN TINE!

“Vezi-te ca faci bine si esti bine si exact asa vei fi!” Acest mesaj iti cere sa mentii ganduri pozitive si sentimente inaltatoare despre propria-ti persoana. Daca este ceva ce vrei sau ai nevoie, mentine in imaginea ta viziunea ca faci foarte bine. Gandeste lucruri de bine despre tine cum ar fi “Eu pot, eu reusesc” sau “Eu sunt foarte bun la acest lucru”. Cu cat crezi mai mult in tine, cu atat totul va merge mai bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții