Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul zilei de 27 Martie 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 27 martie 2024 | 07:50



Mesajul zilei de 27 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 27 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 27 martie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

DA PACII O SANSA

Daca acum te simti stresat sau blocat, este un semn sa iei o pauza si sa te rogi pentru ca pacea interioara sa reapara in tine. Asa cum un copil plange ca sa i se implineasca nevoile, si tu poti sa strigi spre Dumnezeu si sa ai incredere ca rugaciunea iti va fi auzita si raspunsa in cel mai bun mod cu putinta. Cand esti in stare de pace, esti mai relaxat natural si poti sa auzi mai bine ghidarea divina ca sa urmezi pasi pozitivi de actiune si si sa gasesti solutii. Pacea ta ii inspira si pe cei din jurul tau pentru ca aura ta este plina de iubire si delicatete. Altii se vor simti atrasi natural spre tine ca sa stea in prezenta ta pasjica. Tu poti aduce pacea in orice situatie daca te rogi pentru o solutie pasnica. Creatorul nostru nu are limite, deci cand dam atentie situatiei noastre prin rugaciune, el ne raspunde in cel mai frumos si creativ mod.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

AI CREDINTA SA MERGI PRIN USI NOI

Totul in viata are propriul sau sezon : plantele, florile, copacii…si noi! Uneori avem nevoie sa ne indepartam dintr-o situatie curenta chiar daca nu stim ce urmeaza in continuare. Trecem prin permanente schimbari inca de cand ne-am nascut. A ne simti confortabili cu schimbarea ca parte din viata ne ajuta sa fim flexibili in a merge mai departe. A ne indeparta nu inseamna ca o facem pentru totdeauna, poate fi ceva temporar. A sti cand sa pleci sau sa spui la revedere nu este usor. Totusi, cu ajutorul unei rugaciuni de intarire capeti putere si procesul este mai armonios. Contempla orice din viata ta ce simti ca trebuie sa depasesti, cerand lui Dumne sa iti arate adevarul. Este nevoie de o inima si de o minte deschisa dar si de onestitate din partea ta. Ai incredere ca pasul urmator benefic pentru tine iti va fi revelat si o noua usa ti se va deschide la momentul potrivit.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

DESCHIDE INIMA

O inima deschisa si iubitoare este asa de frumoasa! A merge in incredere si credinta si a trai in adevar este ceva ce invatam de la Dumnezeu. Toti ne putem reintoarce la starea de inocenta din copilarie cand credeam in tot. Daca atingem aceasta stare ca si adulti, va fi imposibil sa putem rani o alta fiinta. Imagineaza-ti o lume in care toti sunt deschisi, sinceri si iubitori – chiar s-ar simti ca raiul pe pamant. Daca porti in tine vinovatie, vorbeste deschis cu Dumnezeu despre regretele tale si greselile pe care crezi ca le-ai facut. El te va ierta si te va ajuta sa te ierti si tu pe tine. De aceea l-a trimis pe fiul sau Iisus pe pamant ca prin sacrificiul sau sa ridice poverile noastre de pe noi si sa deschida calea de a ne ierta unii pe altii. Uneori putem fi aspriti de provocarile ce vin din viata moderna. Insa daca ne reconectam cu Dumnezeu, inimile noastre se vor inalta si vor cunoaste pacea.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

FOLOSESTE PUTERE SI DISCERNAMANT IUBITOR

Desi tu esti o persoana buna si generoasa, totusi ai nevoie si sa practici sa ai granite sanatoase. Cheia aici este iubirea. Intelepciunea este sa stii instinctiv si cand sa spui da dar si cand sa spui nu, iar aceasta inseamna tot iubire. In viata, deseori te poti simti tras in directii opuse intre ce vor altii sa faci si ce vrei tu sa alegi si stii ca e cel mai bine pentru tine. Tu ai abilitatea de a discerne dar e nevoie de putere sa o dezvolti, in special cand altii te preseaza. Poate in copilarie ai experimentat presiunea prietenilor care te-au influentat in directii nedorite. Din acele experiente extrage lectia de viata ca de tine depinde sa faci alegeri mai bune pe viitor. Roaga-te sa ai discernamant calauzit de iubire. Cand permiti intelepciunii lui Dumnezeu sa intre in inima ta, vei vedea ca ai si putere si discernamant sa alegi ce este cel mai bine pentru tine. Iti este si mai usor sa creezi si sa mentii granite sanatoase.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

PRIVESTE VIATA ALTFEL

Uneori te poti lasa coplesit de indoieli aparute in fluxul vietii de zi cu zi, reactionand la circumstante din exterior in loc de a prelua controlul asupra propriei stari de pace. De aceea este important sa privesti viara dintr-o perspectiva mai inalta si sa te conectezi la intelepciunea pe care Dumnezeu o are de oferit. Fa pauze inainte de a lua o decizie ca sa poti sa vezi totul mai clar. Focuseaza-te pe a urma cararea lui Dumnezeu pentru tine in loc sa te lasi prins in dramele, opiniile si experientele altor oameni. Deseori trebuie sa capatam obiectivitate ca sa putem privi clar o situatie. A fi sincer cu tine insuti poate fi provocator pentru ca sunt aspecte pe care mai degraba ai prefera sa nu le vezi. Totusi, cand te rogi pentru ghidare, raspunsurile apar si calea devine clara. Cu totii avem abilitatea de a accesa intelepciunea divina. Roaga-te la Dumnezeu sa iti reaminteasca sa faci o pauza si sa asculti inainte de a actiona.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

DUMNEZEU ITI VA CONDUCE DRUMUL

Cand te deschizi spre Dumnezeu si ai incredere in El si il iubesti cu toata inima ta, ii poti auzi si intelege mai bine ghidarea. Este la fel cu a citi si studia cuvantul Lui ca sa simti imediat ghidarea de la El, opusa ghidarii false ce vine din nesiguranta ta sau de la dusmani. Cand ai incredere in Dumnezeu, viata ta curge mai usor si calea este mai lina. Plin de lumina de la sursa divina, te poti baza pe El si ii poti urma calauzirea. Daca ai un gand puternic repetitiv sau simti sa faci o schimbare, roaga-te la Dumnezeu sa iti arate mai multe detalii si El o va face. Inchide ochii si mediteaza sa fii mai receptiv la ghidarea divina pe care o vei discerne prin ganduri puternice repetitive. Poti si sa ceri un semn de la Dumnezeu cat timp esti perfect sincer cu tine si nu incerci sa gasesti un semn ca sa justifici o vointa a egoului in loc sa auzi vrerea divina. Tot ce ai nevoie iti este oferit si toate necesitatile sunt satisfacute in timpul perfect divin atunci cand urmezi calauzirea Lui.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

IESI DIN ILUZIE, MERGI SPRE ADEVAR

Dorintele si ambitiile noastre pamantesti creaza deseori iluzii, iar noi vedem doar ce vrem sa vedem. Poti sa fii pacalit sa cauti doar scopurile egoului, cum ar fi sa castigi aprobarea altora sau sa incerci sa fortezi sa se intample ceva ce nu este vointa divina pentru tine. Uneori, egoul te poate consilia sa te duci intr-o directie de placere temporara si sa te indeparteze de calea ta divina. Este important sa fii sincer cu tine ca sa poti sa vezi clar adevarul in orice situatie. Adevarul este frumos! Este nevoie de mult curaj sa vezi prin si dincolo de iluzii. Roaga-te pentru claritate si pentru ca spiritul sa iti arate adevarul. Adevarul tau poate fi ceva ce ai negat ani de zile. Deseori, adevarul implica asumarea responsabilitatii in loc de invinovatirea altora. Mediteaza la asta. Poti trai o experienta inaltatoare si eliberatoare ce te va indruma cu gratie spre urmatorii tai pasi autentici.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

FII COMPASIUNEA LUI DUMNEZEU

Fiecare om pe care il intalnesti este o oglinda pentru tine ce iti reflecta credintele si asteptarile. Este usor atunci cand iti place de cineva sau iubim orice sau pe oricine se afla in fata ta. Insa cand nu iti place o persoana sau o situatie, este mai provocator sa accepti ca te vezi pe tine insuti in oglinda pe care aceasta o reprezinta. Indreapta-te in aceste situatii spre Dumnezeu care iti poate arata care sunt tiparele pe care le vezi si te poate ajuta sa te vindeci. Cand ierti cu adevarat pe cineva sau ceva, vei avea parte de o experienta incredibil de eliberatoare. Cand mentii judecata in inima ta pentru ceva ce s-a intamplat, pierzi multa energie si intretii resentiment fata de tine si fata de ceilalti. Rugaciunea iti poate da puterea de a ierta. Exista o situatie pe care ar trebui sa o ierti ca sa te eliberezi la suflet ? Poate ca exista un eveniment sau o persoana din copilaria ta care are nevoie de atentia ta iubitoare. Iertarea nu inseamna ca trebuie sa fii bun prieten cu persoana respectiva sau sa fii de acord cu ce s-a intamplat. Doar inseamna ca tai legatura, te eliberezi pe tine, renunti sa mai primesti simbolic plata unei datorii pe care persoana o are fata de tine pentru ca te-a ranit. Acest gest este uluitor de puternic si ofera imediat o mare eliberare si usurare. Meriti sa simti aceasta schimbare de energie.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

CONECTEAZA-TE CU APA

Exista o puternica stare de pace atunci cand suntem langa o suprafata mare de apa cum este marea, lacul, oceanul, raul. Ionii negativi din apa au un efect pozitiv asupra starii noastre de bine. Iisus a spus ca el ne va da apa vie ca sa ne potoleasca setea iar spiritul sfant sa curga prin noi. Asa cum spiritul divin ne umple de energia vietii, tot la fel se intampla si cu apa. Uneori este indicat sa cureti ganduri si emotii si un mod excelent sa o faci este sa fii in contact cu energia apei. Apa este conectata oricum la emotiile noastre. Contempla apa si fii total prezent si astfel te vei relaxa si te vei putea focusa asupra mesajelor si ghidarii pe care Dumnezeu ti le trimite. Ai fost coplesit de emotii in ultimul timp ? Daca da, primesti ghidare sa stai pe un mal de apa cand poti. Si privitul unui video cu valuri care se misca sau ascultatul unui audio cu sunetele marii sunt un alt mod minunat de a te relaxa si de a-ti deschide inima spre conversatii vindecatoare cu spiritul divin ce iti vorbeste permanent.





Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

FII IUBIRE PURA

Animalele au inima deschisa in mod natural si iubesc total neconditionat. Cand imbratisezi un animal iubit sau te conectezi cu tot ce inseamna viata salbatica a naturii, te ajuta sa te vindeci si sa iti deschizi inima mai mult spre iubirea lui Dumnezeu. Uneori pare ca animalele sunt ingeri in felul lor de a fi. Asa cum animalele simt frica omului, ele ii simt si iubirea si delicatetea. Reactioneaza imediat pozitiv daca sunt mangaiate, iar torsul pisicii da un sunet placut si vindecator. Cand sunteti relaxati, sunteti deschisi sa va vindecati pe mai multe nivele. Daca nu ai un animal de companie, poti imbratisa o jucarie de plus ca sa hranesti sufletul copilului tau interior. Ia in calcul si sa te duci la un loc unde sunt animale ca sa oferi iubire si vei primi iubire inzecit. Si cel mai important, roaga-te sa simti si sa cunosti iubirea lui Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

AJUTAND PE ALTII TE AJUTI PE TINE

Cand erai copil, faceai tot ce puteai mai bine ca sa iti arati aprecierea pentru cei dragi. Poate ca faceai cate o lucrare manuala cu drag si o aduceai acasa ca simbol al dragostei tale. Dadeai ce aveai si asta era mai mult decat suficient. Si in continuare este! Cand esti plin cu iubire, este natural sa o impartasesti cu oamenii cu care traiesti si facand asa, te ajuti pe tine. Isus ne-a invatat ca cele mai importante sarcini ale noastre sunt sa il iubim pe Dumnezeu si sa ne iubim aproapele ca pe noi insine. El ne-a indemnat sa fim implicati in caritate si intrajutorare, in special celor care nu sunt capabili sa se ajute pe sine. Uita-te sau afla daca cineva are nevoie de ajutorul tau. Poti si sa te rogi in moduri care sa ajute lumea, poate donand lucruri la un asezamant sau fiind voluntar la o organizatie caritabila. Cand ii ajuti pe altii, tu inveti sa te apreciezi mai mult pe tine. Iti descoperi utilitatea si iti implinesti nevoia de a fi de folos. Te si apropii mai mult de Dumnezeu pentru ca manifesti compasiunea Sa pentru lume.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

AVENTUROS SI JUCAUS

In lumea copiilor, totul si orice este posibil! Aventurile si distractia sunt la tot pasul. Este timpul si pentru tine sa traiesti o aventura. Experientele noi ne mentin tineri si ne ajuta mintile si corpurile sa ramana active. Un spirit tanar poate sa aiba orice varsta fizica. Nu e niciodata prea tarziu sa te joci! Uneori, a te distra este cel mai bun mod de a fi responsabil pentru viata ta. Cu o stare de libertate asemenea unui copil, inocenta iti este reinnoita. Cand dai poverile tale lui Dumnezeu, simti o usurinta in intreaga fiinta. Te simti in siguranta, sigur si iubit. Iti dai seama ca exista mereu ceva pentru care sa zambesti si o binecuvantare in tot, inclusiv in provocari. Roaga-te pentru timp de joaca, suflet drag, si astfel lumineaza-ti calea.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții