Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Mesajul zilei de 29 Martie 2024

Written By NIKE B. on vineri, 29 martie 2024 | 09:21



Mesajul zilei de 29 Martie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 29 Martie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta
Eu pot să vă spun cum procedez când este vorba să iau o decizie importantă: sunt atent ce simt în inima mea și dacă simt o neliniște, o agitație, dacă simt „Ceva nu este în regulă!”, nu ignor acest semn. Dacă tu ignori aceste semne iar și iar, după un timp nici n-o să le mai auzi. Dumnezeu ne ghidează prin inima noastră și este spre binele nostru să ascultăm aceste semne. Și vreau să fiu clar: când vorbesc despre o „agitație” pe care o simți nu mă refer la acea stare de agitație pe care o percepi înainte de a face ceva ce te entuziasmează, ceva ce de-abia aștepți să faci sau înainte de a face ceva nou, care reprezintă o provocare pentru tine, dar o provocare dorită, asumată. Mă refer la acea stare de agitație care-ți dă senzația „Ceva nu-mi miroase a bine aici”. Când iau decizii importante eu văd care este alegerea care îmi dă o stare de pace a inimii. Și femeile simt mult mai clar aceste lucruri, intuiția lor este mult mai dezvoltată decât a noastră. Eu știu că soția mea sesizează din prima când e vorba de oamenii sau lucruri cu care ceva nu e în regulă. Ea îmi spune „Omul ăsta are ceva care nu-mi place”/ „Propunerea asta are ceva care nu-mi place” și chiar dacă uneori nu-mi convine deloc ce-mi spune ea, fiindcă îmi încurcă niște socoteli, țin întotdeauna cont de intuițiile ei, fiindcă s-a dovedit de fiecare dată că a avut dreptate. Uneori au trecut câțiva ani și acel om și-a dat arama pe față și eu am constatat: „A avut dreptate soția mea!”.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 29 martie 2024




Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Exista un dezechilibru intre partea fizica si cea spirituala a ta, deci fa orice ca sa revii in echilibru
Cand te afli pe calea spirituala este usor sa idealizezi ce inseamna a fi spiritual. Poti chiar dezvolta o gandire rigida in care judeci orice care nu este spiritual, cum ar fi practicile sau credintele altor oameni sau ale tale. Asta duce la o pozitie aroganta in fata altora sau la emotii de rusine sau vinovatie. Acest perfectionism spiritual te poate face reticent sa te bucuri de placerile acestei lumi materiale sau de cele ale corpului tau fizic. Insa Pamantul insusi ofera o panorama uimitoare de simturi si de experiente pe care sufletul vrea sa le traiasca prin simturile fizice ale corpului pe care si l-a ales. Totusi, pentru multi, a se bucura cu adevarat de placerile aduse de vaz, miros, gust, sunet si pipait creaza sentimente de vina, anxietate, vinovatie, rusine – din cauza copilariei in care multi oameni sunt conditionati asa. Altii devin asa de captivi doar in lumea simturilor in care acestea devin zeii lor si scopul spiritual este total pierdut in fata materialului. Acest dezechilibru este nesanatos. Fii constient de acest aspect, spre care din cele doua polaritati inclini prea mult, judecand cealalta parte a balantei, apoi revino la echilibru. Prin ganduri si actiuni constiente adu fluiditate intre cele doua, acceptandu-le pe ambele in viata ta.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Foloseste-ti atat intuitia cat si intelectul ca sa rezolvi o problema sau sa primesti raspunsuri la o intrebare
Cand intuitia si intelectul sunt in acord armonios, nu exista vreo problema pe care sa nu o poti rezolva. Combinatia lor duce la inteligenta creativa, la un mix elegant dintre capacitatea ta de a gandi si acea incredere deplina in sentimentele tale profunde interioare. Fluxul gandurilor si actiunilor ce rezulta de aici iti rezolva intrebarile si problemele si te poti mira ce simti si eficient este totul. Intuitia ta este de fapt o constelatie din corpul tau ce raspunde la limbajul corpului, la tonul vocii si la calitatea energiei celor din jurul tau. Asa comunica instinctul din tine, prin da sau nu simtit puternic in corp, exact ca la animale care functioneaza doar pe supravietuire sau crestere. Iti poti accesa acest instinct respirand adanc si lent si focusandu-ti atentia pe ce simti in interiorul corpului. In plus, in afara de intuitia ta despre un subiect, problema sau persoana, foloseste-ti si intelectul ca sa aduni informatii in plus de oriunde. Sau mai lasa timp ca sa contempli situatia inainte de a decide. Uneori, detasarea de o problema face sa apara ceva neasteptat care duce la clarificarea ei. Cand exista uniune intre minte si intuitie, cu plata cu o portie sanatoasa de rabdare, te conectezi imediat in intelepciunea adanca a Sursei de unde vin toate solutiile.





Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ia-ti timp sa te odihnesti si sa te refaci in loc sa continui sa te agiti
Ironia este ca prin odihna si conservarea energiei, iti mobilizezi resursele interne pentru urmatorul ciclu de munca si poti realiza si mai multe si mai bine. In lumea plina de viteza in care traiesti, cu asa multe presiuni, este dificil sa iti gasesti intervale regulate de timp pentru asa ceva, totusi este critic pentru sanatatea ta si starea ta de bine. Lasa aceste perioade de odihna sa fie o oportunitate oferita corpului tau de a se recupera din stresul si povara ultimelor activitati si ganduri. Dormi mai mult, fa un masaj, petrece timp cu un prieten de suflet, exploreaza natura, orice care sa iti aduca pacea mintii. Multi oameni nu isi dau voie dupa o activitate productiva dar stresanta sa aiba perioade de respiro si sar imediat in alte activitati, fara sa se bucure de rezultat, relaxandu-se. Este total nenatural, in natura nu vezi niciun animal asa. Inchide telefonul, computerul si bucura-te de rasarit, de apus, de natura, de viata. Aceste ferestre de timp nu trebuie sa fie lungi dar trebuie sa existe in viata ta neaparat.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Scapi din vedere detalii importante, deci fii mai atent la tot ce se intampla
Fii mai atent la limbajul corporal al altor oameni, cum se misca, ce gesturi au, ce expresii faciale si postura generala. Cand te focusezi nu doar pe ce spun oamenii ci si pe limbajul corpului lor, vei vedea ca ai acces la mult mai multa informatie pe care o poti folosi ca sa poti intelege ce iti comunica cu adevarat pentru ca limbajul corpului arata mult mai mult despre oameni decat exprima ei prin vorbe. Fa un pas cand sunt oameni in jur si doar observa. Priveste sa vezi daca ce spun oamenii este congruent cu ce exprima prin trup si observa orice discrepante. Cu alte cuvinte, nu inghiti mereu ce rostesc oamenii. Fii totodata atent acum si la intelegeri si contracte. Fa-ti timp sa intelegi complet orice asemenea intelegere, afla tot ce poti punand intrebarile necesare si consulta-ti prieteni si experti ca sa primesti sfaturi. Fii atent, totusi, sa nu te scufunzi in prea multe detalii. Nu te grabi impulsiv inainte pana nu iti asculti toate instinctele si nu intelegi totul.








Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Practica adaptarea de la caz la caz
Ca sa poti sa te adaptezi in functie de persoane si situatii, este necesar sa ramai flexibil si rezistent si sa fii dispus sa poti avea diverse identitati cu moduri diferite de vestimentatie, de stil de par, de maniere. Focuseaza-te in special pe limbajul corpului si pe calitatile vocale. Experimenteaza mai intai facand mici schimbari in oricare din aceste aspecte si observa ce se intampla. Poti sa devii expert si in lucrul cu propria ta aura pentru a o mari sau miscora. Cand practici asta, uneori prietenii nu te recunosc. Poti sa devii asa de bun la camuflaj incat sa treci ca invizibil pe langa altii. In functie de mediile in care trebuie sa functionezi, este bine sa te adaptezi la exterior ramanand in interior fidel fata de cine esti tu cu adevarat. Observa si animalele si comportamentul lor si incearca sa le imiti. Dezvoltand aceasta caracteristica devii mult mai adaptabil la variile situatii intalnite, deci te poti descurca mult mai bine cu ele. Fii un actor in viata de zi cu zi si distreaza-te. Doar nu uita in esenta cine esti si nu schimba nimic acolo.





Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este un timp de noroc si abundenta pentru tine, deci fii dispus sa primesti toate lucrurile bune in viata ta
Acum este un timp benefic pentru tine care este foarte puternic. Vei vedea ca totul va decurge cu multa usurinta si cu putin efort din partea ta. Gandurile tale se vor manifesta mai rapid, deci fii observator si atent cu ce gandesti. Daca te focusezi sa gandesti despre ce nu functioneaza sau ce lipseste, reaminteste-ti de toata lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator si astfel iti ridici vibratia pe cea a recunostintei care este una din cele mai puternice din Univers. Ea este cheia ca sa primesti continuu noroc, bucurie, abundenta. Fii dispus nu doar sa ceri ci si sa primesti cu gratie si sa accepti tot ce vine spre tine. Asadar, cere ori de cate ori vrei apoi imagineaza-ti cum deja ai primit ceea ce ai cerut. Poti sa simti cum se simte momentul cand deja primesti ce iti doresti ? Observa orice ganduri obisnuite pe care le intretii ce se opun acceptarii a ceea ce doresti. Daca se intampla asta, revino la ganduri de recunostinta. De fapt, exprima-ti recunostinta ca si cum deja s-a manifestat si continua sa monitorizezi orice gand care te blocheaza de la a primi. Daca ceri ceva apoi negi cu necredinta, rezultatele sunt aceleasi ca si cum nici nu ai cerut nimic. Deci cere…si fii dispus sa primesti.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Actioneaza pentru oportunitatea din fata ta si comite-te fara echivoc
Providenta este de partea ta si oportunitatea care ti se prezinta este congruenta cu scopul sufletului tau. Chiar daca nu te simti total pregatit sau ai unele indoieli in abilitatea ta de a te descurca cu complexitatile implicate, tu implica-te oricum. Vei fi placut surprins de sustinerea care va veni spre tine in moduri neasteptate. Tot ce trebuie este sa ai vointa din partea ta ca sa mergi pe acest drum cu toata inima, ramanand totodata deschis la schimbarile ce vin din directia in care bate vantul. Este important sa fii focusat pe obiectivul din fata ta, fiind si perfect constient de ce esti pe acest drum. Implica-te 100% si da tot ce ai mai bun. Nu e timp pentru analize, introspectii sau retrageri, ci timp pentru actiune. Te poti descurca cu orice apare in fata ta, fara sa fii distras si fara sa te abati de pe calea pe care esti deja.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ia sustinere de la un grup de incredere de oameni destepti ca tine
Oamenii din viata ta accepta si iubesc sa iti ofere sustinerea lor, singura ta treaba este sa o primesti si, desigur, chiar si sa o ceri uneori. Bazeaza-te deschis pe cei de care te simti cel mai aproape si care sunt acolo pentru tine cand ai nevoie. Oamenii care au diverse boli si primesc sustinerea prietenilor si familiei fac fata mult mai bine situatiei ; insa nu ai nevoie de situatii extreme ca sa profiti de pe urma iubirii si grijii pe care altii au sa ti-o dea. Scrie o lista cu nume de oameni in care ai cea mai mare incredere apoi scrie la fiecare trei caracteristici pentru care crezi in ei. Cand esti gata, nu doar ca vei fi mult mai constient de calitatile celor pe care te bazezi dar vei avea si o notiune mai clara care sunt caracteristicile care fac un om sa fie de incredere in ochii tai. Sigur, ai si tu dezamagirile tale din cand in cand pentru ca cineva ti-a tradat increderea, dar toti oamenii experimenteaza asta. Te-ai putea teme sa nu se repete. Insa fii constient de aceste amintiri si nu le lasa sa iti dicteze prezentul si viitorul pentru ca acest tip de ganduri pot crea un filtru in subconstient ca sa fii iar dezamagit sau chiar sa ii tina pe cei de incredere la distanta de tine.Treci dincolo de acest filtru al mintii si asculta ce iti spune instinctul primar despre un anumit om. Se potriveste cu lista ta ? Asuma-ti sansa si permite sa primesti sustinere si iubire.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Accepta o situatie asa cum este in loc sa lupti sa o schimbi
Sunt vremuri in care sa lupti pentru ceea ce crezi si vremuri in care sa lasi sabia jos si sa te predai. Daca tu sau familia ta ati fi in pericol iminent, este natural sa te aperi fie prin lupta fie prin fuga din fata pericolului, fie prin cuvinte fie prin actiuni. Situatiile extreme pot impune masuri extreme. Exista, cu siguranta, erori care pot fi indreptate si situatii de viata in care razboinicul spiritual din tine trebuie sa preia carmele. Totusi, nu este mereu acest caz si nu este acum cazul de asa ceva. Ceea ce va functiona cel mai bine pentru toti ce implicati este ca tu sa lasi jos armele de lupta (vorbe, actiuni, ganduri) si sa accepti lucrurile asa cum sunt. Fii eficient daca vrei sa rezolvi. Lasa deoparte sabia, nu din sacrificiu sau ca semn ca esti invins, ci din realizarea faptului ca aceasta nu este o batalie in care sa te implici sau pe care sa o vrei. Asa cum este si vorba…alege-ti bataliile. Aceasta nu este una in care sa iti risipesti timpul si energia. Rosteste rugaciunea seninatatii cu voce tare : Doamne, da-mi seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea sa imi dau seama de diferenta dintre ele. Da drumul dorintei sa ai tu dreptate si gaseste pacea mintii pe care o poti avea doar pentru ca decizi sa o alegi.





Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Stai drept pentru tine insuti si rosteste-ti adevarul cu respect si compasiune fara atasament pentru rezultatul final
Cand te exprimi din inima si dintr-un spatiu de putere personala, iese o combinatie imbatabila. Nu ai nevoie sa porti masti si sa ai comportamente ca sa te poti implica intr-o situatie. Doar simplul fapt ca te prezinti si esti complet prezent, chiar si cand doar asculti, esti o forta cu adevarat. Cere ceea ce vrei si vezi ce se intampla in timp ce esti asa. Nu te stresa cum se vor derula evenimentele. Ai putea sau nu ai putea sa obtii ceea ce vrei dar macar sansele tale vor fi mai mari cand ceri. Cat despre setarea de limite cu altii (cum ar fi sa spui nu in fata unor cereri), atunci cand o faci ei s-ar putea sa ti le respecte sau ai putea fi testat. Daca se intampla asa, tu sa ramai clar, demn, fara scuze, tu insuti. Abordeaza o situatie cu puritatea si inocenta unui copil si focusat cu intentia solida a unui luptator al luminii, adica acela care nu actioneaza din furie ci din adevar si demnitate. Sa stii ca atunci cand alegi sa fii asa, nu e nimic de temut.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ghizii tai spirituali ancestrali iti ofera acum ghidare, deci fii atent la semnele si sincronicitatile de la ei
Ai putea primi curand ghidare de la stramosii tai ce locuiesc in lumea invecinata a spiritului, indiferent de varsta lor, de a cata generatie in urma sunt, de cum au murit. Ei iti ofera ajutor chiar acum in multe forme, deci sa fii foarte atent ce semne apar in calea ta. Aceasta ghidare poate sa vina la tine in multe forme, fie prin ochi, fie prin urechi sau ganduri si sentimente. Uneori, ghizii tai ancestrali apar in visele tale, in special in cele ce se simt foarte vii. Ai putea sa vezi pe cineva care sa semene cu unul din predecesorii tai sau sa dai neasteptat peste o poza sau o amintire care sa iti reaminteasca de aceasta persoana. Uneori un anumit animal apare in calea ta si este tot un semn ca esti ghidat printr-un mesaj. Ai putea auzi ceva care sa te faca sa te gandesti la un strabun sau pur si simplu sa intuiesti ca ii simti prezenta. Si gandurile repetitive despre un anumit strabun sugereaza ca se afla in preajma cu scopul de a te ajuta. Cheia aici este repetitia. In oricare moduri incearca strabunii sa te contacteze, cand semnele continua sa apara care te fac sa te gandesti la cineva anume din neam, sa stii ca acestea sunt forme ca sunt cu tine. Pe unii poate i-ai cunoscut, insa sunt altii care fac parte din arborele tau genealogic de zeci de generatii trecand granitele amintirilor constiente. Indiferent cine este, intotdeauna spune multumesc ghizilor spirituali ancestrali si chiar apeleaza la acesta ajutoare pline de bunavointa si intelepciune atunci cand ai nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Anumite experiente prin care treci acum sunt o initiere pentru scopul de vindecator pe care il ai
Fundatia pentru compasiune este constientizarea faptului ca suferinta este o parte naturala a vietii, fie ca intelegi empatic durerea altcuiva fie ca tu insuti ai avut sau ai o asemenea experienta. Si cine nu a experimentat durere si suferinta ca parte din viata pe pamant ? Cu cat te afunzi mai mult in sufletul altuia, cu atat poti sa simti ceea ce simte si totusi, paradoxal, sa mentii o distanta de obiectivitate. Un vindecator adevarat trebuie sa vindece din inima, oricare ar fi instrumentele fizice, logistice, tehnologice sau samanice folosite. Experientele prin care treci sau pe care le-ai avut tocmai te initiaza sa iti deschizi inima in fata suferintei din jur si sa iti faci partea ta in vindecarea sa. Vei vedea ca ti se va cere mai des sa iti oferi timpul si energia ca sa ajuti la vindecarea altora, incluzand nu doar oameni ci si animale, plante, fiinte copaci si chiar Mama Pamant. Vei vedea din ce in ce mai des cum palmele tale sunt energizate cu caldura sau cu o senzatie ca de furnicaturi. Aceasta este puterea Spiritului care lucreaza prin tine. Permite-i sa te ghideze in orice te focusezi ca sa vindeci, fie ca doar pui o mana pe un umar de prieten sau ca te implici direct in sanatatea altei fiinte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții