Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Schimbări pe plan sentimental 2024

Written By NIKE B. on miercuri, 27 martie 2024 | 08:02





Horoscopul special 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Astrologul spune ca astrele arata o dorinta sporita de a rationaliza totul. Si vorbim nu numai despre lucrurile din jurul tau, ci si despre bagajul de cunostinte, relatiile cu cei dragi. Dorinta de a rezolva totul va fi observata si in randul politicienilor, asa ca nu ar trebui sa fim surprinsi de schimbarile pe scara larga din acest domeniu la nivel international. Numarul conflictelor va creste dramatic. Doar inceputul sezonului va fi relativ calm. Horoscopul spune ca in aceasta perioada vei fi coplesit de noi idei interesante. Cele mai multe dintre ele vor parea in mod direct proiecte creative, a caror implementare veti acorda o mare atentie. Pentru multi, o astfel de activitate este o buna sansa de a intari baza materiala. Asa va puteti transforma hobby-ul intr-o sursa suplimentara de venit stabil.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Pentru tine, accentul se pune pe "resuscitarea" relației actuale, prin faptul că încerci să o codimentezi, cu tot felul de activități palpitante în dormitor. Îți fierbe sângele în vene și ești foarte curios să descoperi poziții și tehnici noi, iar partea bună este că ai parte de toată susținerea partenerului, care este și el deschis către schimbare. Redefinești prietenii și te dedici total celor care ți-au demonstrat că sunt loiali. Decizi să nu mai accepți nicio trădare în viața ta pentru că te-ai săturat de dezamăgiri și vrei să fii respectat, indiferent de persoana cu care intri în contact. Vestea bună este că alinierile planetare din acest sezon te ajută să îți formezi un nou anturaj, cu oameni de la care ai de învățat și ca te ajută să mergi doar în sus.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Ai parte de trăiri la extreme în toate aceste trei luni. Pe de-o parte, simți nevoia de a-ți consolida legătura cu partenerul de viață actual și faci eforturi pentru a vă apropia mai mult, însă pe de alta, te schimbi la 180 de grade atunci când observi că nu primești meritele pe care le dorești. Din păcate, persoana iubită va intra într-o stare destul de confuză din cauza ta și este posibil chiar să îți întoarcă spatele. Este posibil să nu fi chiar pregătit pentru schimbările care se petrec în viața ta, dar trebuie să renunți la temeri. Apare o propunere de parteneriat pentru o afacere, care are mari șanse să îți aducă venituri considerabile în plus. Totodată, nu este exclus să termini legătura amoroasă în care ești implicat în prezent și să începi o nouă relație, cu o persoană alături de care rezonezi mult mai bine.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. Este momentul să revii pe scena întâlnirilor amoroase. Doar pentru că o relație nu a funcționat, asta nu înseamnă că ar trebui să îți pui inima într-un sertar, să îl încui și să arunci cheia. Există o mulțime de posibilități de a cunoaște pe cineva special, trebuie doar să te arăți deschis și vei vedea cum va începe să ți se schimbe norocul.Astrele îți oferă o mână de ajutor pentru a atinge un nou vârf în cariera ta. Ești în centrul atenției la locul de muncă și toți colegii tăi se bazează pe tine în privința unui proiect important. Reușita de la locul de muncă va declanșa și alte evenimente frumoase din viața ta, precum faptul că decizi să cumperi o altă locuință mai mare și mai spațioasă, dar și să îți satisfaci alte capricii materiale la care visai de mult.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. O poveste de dragoste intensă îți pune capac și îți dă viața peste cap. Chimia sexuală dintre voi este parcă de pe altă planetă și, de fiecare dată când ești alături de acea persoană, simți că ești în al nouălea cer. Însă, relația nu are foarte multe șanse de reușită pe viitor pentru că, într-un final, descoperiți că sunteți foarte diferiți și vă doriți alte lucruri. Nu lași pe nimeni și pe nimic să stea în calea succesului tău. Atmosfera planetară îți asigură o creștere salarială fructuoasă în această toamnă, însă pe cât de bine îți merge în sectorul carierei, pe atât de mult scârțâie lucrurile în zona sănătății. Este posibil să apară ceva probleme, să acuzi stări de rău pe care nu le-ai mai simțit până acum. Mergi la medic și fă toate analizele necesare, nu amâna ceea ce este important pentru tine.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Trăiești între două realități. În primul rând, îți dorești angajament și te încântă ideea să îți petreci restul zilelor alături de persoana dragă. În al doilea rând, ai impresia că astfel îți pierzi libertatea. Ai parte de o adevărată luptă interioară, iar cheia rezolvării acestei probleme este chiar la tine. Fă-ți ordine în gânduri și încearcă să nu iei decizii pripite. Este clar că trebuie să faci o alegere dacă vrei să fii fericit, nu le poți avea pe amândouă. Ești foarte îndrăgostit de partenerul actual și credeai că nimeni nu va interveni între voi. Ei bine, îți spunem că te trezești, fără să îți dai seama, într-un triunghi amoros de toată frumusețea. Persoana dragă are o relație în paralel, iar modul în care descoperi acest lucru te va dărâma complet. Ești foarte dezamăgit și decizi să nu te mai implici în niciun fel de poveste sentimentală, până la finalul anului.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Te gândești că este o idee bună să îi trimiți un mesaj unei foste iubiri pentru a vă reîntâlni și a vedea dacă mai există ceva sentimente între voi. Partea bună este că timpul v-a demonstrat amândurora că sunteți mai maturi, deci este un moment mai mult decât ideal să încercați să faceți lucrurile să funcționeze între voi. Munca este principalul tău focus în această perioadă, deoarece vei fi implicat într-un proiect profesional dinamic și foarte interesant, ce îți va solicita toată atenția. Singurul dezavantaj este că trebuie să găsești un echilibru în viața ta și să acorzi mai mult timp îngrijirii de sine și să nu te neglijezi.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Influența mișcărilor planetare te ajută să îți perfecționezi tehnicile de flirt și să îți schimbi considerabil imaginea. Ai o energie foarte bună, motiv pentru care reușești să faci o impresie în fața unei persoane pe care o consideri un partener de viață perfect. Este începutul unei povești frumoase de iubire, ce are toate șansele să dureze o viață. Ești atât de hotărât să păstrezi pacea printre ai tăi în această perioadă, încât uiți complet să te mai îngrijești și de nevoile și dorințele tale. Într-un final, realizezi că eforturile tale sunt în zadar, pentru că tot apar drame pe care nu ai cum să le gestionezi. Sfatul astrelor este să te pui pe tine pe primul loc, cel puțin pentru o perioadă, pentru că altfel vei rămâne fără energie și nu vei realiza nimic.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Nu fugi de oportunitățile romantice și de oameni minunați, care ar face orice pentru a ajunge la inima ta. Lasă dragostea să vină în viața ta și nu te mai opune. Renunță la ideile preconcepute și nu mai compara totul cu dezamăgirile din trecut. Acum este timpul să trăiești iubirea la intensitate maximă și să te bucuri cu adevărat de aceste clipe speciale. Este timpul să renunți la superficialitate și să îți exprimi sentimentele, astfel poți să îți pierzi iubirea vieții. Acele tatonări și speranțe false din partea ta nu mai sunt deloc pe placul partenerului tău, care îți dă un ultimatum și îți dezvăluie că își dorește ceva mai serios. Treci la acțiune și nu mai zăbovi. Asta dacă nu vrei să îți petreci toamna singur.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Măritișul nu prea îți surâde, motiv pentru care preferi să sari din relație în relație și să cunoști cât mai mulți oameni, fapt ce te ajută să îți extinzi orizonturile sexuale. Încă nu ești pregătit pentru ceva serios, astfel că nu te arăți deschis să renunți la burlăcie prea curând. Astrele te încurajează să te conectezi mai mult cu lumea ta interioasă și să apelezi, cu încredere la practicile spirituale, mai ales că se întrevede un impas serios în viața personală. Stabilește-ți obiective clare și încearcă să te aduni, jumătatea ta are nevoie de susținere ta mai mult ca niciodată.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Dacă încerci să îți mai eliberezi programul de la muncă și să încerci să accepți întâlnirile amoroase care ți se propun, ai toate șansele să intri în relația pe care ți-o dorești. În loc să lucrezi ore în plus la birou, mai bine fă-ți timp și pentru puțină iubire în viața ta. Doar așa vei atinge un echilibru. A fost o vară destul de intensă pentru tine, însă de acum lucrurile se vor așeza în viața ta. Ai avut parte de un adevărat carusel emoțional și ai fost amăgit de persoane care nu te meritau, însă acum găsești puterea de a te ridica din propria cenușă și de a privi încrezător către viitor. O persoană dragă te ajută să îți redobândești încrederea în tine și să îți schimbi complet atitudinea.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Încerci să găsești noi modalități de a avea libertate în relația actuală, însă partenerul tău nu prea rezonează cu tine. Are impresia că încerci să fugi de resposabilități și apelezi la el doar atunci când îți convine. Se pare că nu ți-ai găsit persoana cu care să te joci așa cum îți dorești, ai mare grijă, pentru că în final tu vei fi cel care o să suferi. Există doar o soluție prin care vei reuși să scapi de acest sentiment că nu faci ceva bine: nu mai pune atât de multă presiune pe tine. Fie că este vorba despre lucrul de la birou sau despre relația de cuplu, încearcă să te echilibrezi și să îți dai seama că nu îi poți mulțumi pe deplin pe toți, oricât de mult ai încerca.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. Dorința de fi mai prezent în relația ta va fi din ce în ce mai puternică în lunile de toamnă. Faci tot felul de planuri, inițiezi discuții și îi demonstrezi celui drag că ești pregătit pentru un viitor la unison. Din fericire, reușești să îl impresionezi cu atitudinea ta matură și îți va răspunde și el pe măsură.Este necesară o atenție sporită în sectorul familiei. Cere-ți scuze celor cărora le-ai greșit, pentru a te elibera de datoriile karmice și de a putea încheia acel capitol din viața ta. Este un sentiment atât eliberator să te reconectezi cu persoanele dragi sufletului tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții