Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Urmează săptămâna schimbărilor majore

Written By NIKE B. on duminică, 17 martie 2024 | 08:43





Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Este o săptămână interesantă și plină de curiozități pentru mulți native. Astrologii accentuează că Peștii și Berbecii muncesc și se odihnesc în același timp, iar Taurii clarifică o problemă sentimentală.Începând cu ziua de mâine, opt zodii vor avea succes pe planul profesional, după o perioadă plină de muncă asiduă. Berbecii vor primi o promovare, Taurii vor primi o mărire de salariu, iar Leii vor câștiga bani mulți de pe urma afacerii.

Horoscop săptămânal 18-24 martie 2024. Ce progrese ai facut? Iata citeste acum si aici un horoscop saptamanal realist si bine conturat pentru fiecare zodie. Suntem intr-o perioada de progres tehnologic, dar si dupa cum se vede si de multa degradare a personalitatii umane, haideti asadar sa fim mai buni si mai spirituali. Saptamana de saptamana trebuie sa ne dam seama ca putem mai mult, pentru a progresa, pentru a deveni mai perfecti, pentru a ne uni cu divinitatea. Mai mult, avem datoria sacra sa aparam drepturile si libertatile castigate cu atatea sacrificii, daca nu pentru noi macar pentru copii nostri si generatiile care vor veni. Sa invatam de la inaintasii nostri ca spiritul liber si mintea deschisa intru Dumnezeu aduce progresul si mantuirea noastra.









Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec. Saptamana aceasta trebuie sa va aplecati asupra urgentelor care vor aparea la locul de munca si care vor pune foarte muta presiune asupra voastra; va fi vorba de chestiuni stringente, e care este putin probabil sa le puteti amana. Va fi inevitabil sa apara si unele probleme, in rezolvarea carora va fi absolut nevoie sa va implicati; vor aparea multe frustrari, sentimente care va vor da o stare tota neplacuta. Situatia se va imbunatati in a doua partea a perioadei; este important sa mentineti o relatie armonioasa cu colegii, sa discutati cu acestia si sa-i implicati in aspectele importante care trebuie rezolvate. In ceea ce priveste investitiile financiare, este recomandabil sa mai asteptati, sa va documentat bine, inainte de a face pasi inainte, mai ales daca este un domeniu pe care nu-l cunoasteti foarte bine.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur. Saptamana aceasta nu va fi lipsita de obstacole; totusi, perseverenta care va caracterizeaza va va sprijini in a rezolva numeroasele provocari pe care le veti avea de depasit. Situatia este valabila, mai cu seama, in plan profesional, insa nici in plan personal nu vor lipsi situatiile delicate. Nici planul financiar al vietii voastre nu este foarte favorizat; este posibil sa aveti parte de unele cheltuieli neprevazute, care sa va schimbe radical planurile dinainte facute; veti avea foarte putin loc de manevra si nu veti putea sa va eschivati prea usor, daca veti dori acest lucru. In plan sentimental, cel mai rau lucru pe care l-ati putea face ar fi sa va grabiti in alegeri si comunicare; este bine sa ganditi temeinic inainte de a va implica intr-o relatie sentimentala, asa incat sa evitati a face greseli care ar putea sa va coste mai tarziu.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni. In plan profesional, saptamana aceasta, lucrurile vor merge destul de bine pentru voi, fara prea multe suisuri si coborasuri; veti avea o buna comunicare cu cei din jurul vostru. Inclusiv sefii vostri va vor aprecia pentru spiritual diplomatic; cine stie? Poate e rost de vreo promovare in viitorul apropiat!. In privinta investitiilor, se impune precautie, intr-adevar, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca daca veti trage prea mult de timp, se prea poate sa pierdeti ocazii favorabile de a va inmulti castigurile financiare. Trebuie sa fiti ceva mai optimisti, sa aveti ceva mai mult curaj pentru a investi. Saptamana aceasta veti fi ceva mai sensibili in zona aparatului digestive; de aceea este bine sa va luati masuri suplimentare de protective – mese regulate, mancare proaspata, etc.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac. Contextul astral nu va este foarte favorabil saptamana aceasta si va va fi destul de greu sa va ocupati de diversele lucruri care va vor fi atribuite spre rezolvare. In plan profesional, se poate sa aveti parte de multa impotrivire din partea persoanelor alaturi de care va desfasurati munca; nu veti avea timp de relaxare, sub nici o forma, va trebui sa fiti prudenti, sa vorbiti cat ai putin posibil, pentru a nu da informatii care sa poate fi folosite impotriva voastra, sis a observati cu mai multa atentie evolutia evenimentelor. Va fi destul de greu sa va atingeti obiectivele stabilite; trebuie sa va pregatiti dinainte si de posibilitatea inregistrarii unor esecuri. In nici un caz nu veti avea o saptamana cu castiguri semnificative, asa ca va trebui sa fiti cat mai chibzuiti cu putinta si chiar sa incercati sa faceti economii.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu. Este clar ca obstacolele nu vor lipsi din munca voastra, in perioada acestei saptamani, insa, analizand situatia in ansamblu, se pare ca nu va fi pe-atat de rau pe cat ar putea sa fie. Daca va doriti sa accedeti pe o pozitie superioara in cariera, veti putea obtine un astfel de success doar prin munca sustinuta. In plan sentimental, nu veti avea mari posibilitati de a cunoaste pe cineva potrvit saptamana aceasta; nici cei deja casatoriti nu vor avea parte de o atmosfera linistita in relatia de cuplu. Unele confuzii persista si este foarte posibil ca, in unele cazuri, sa duca la conflicte deschise. Este bine ca voi sa incercati sa fiti cei care sa faca pasul inapoi, pentru detensionarea situatiei, altfel aceasta s-ar putea inrautati nedorit de mult.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioară. Saptaana aceasta vi se vor impune spre rezolvare o multime de chestiuni ciudate, care va vor solicita din plin creativitatea; solutiile pe care va trebui sa le gasiti vor fi destul de neobisnuite, insa vor contribui la perfectionarea voastra, din foarte multe puncte de vedere. Se poate spune ca, desi va fi o saptamana dificila, veti avea foarte multe de invatat. In ceea ce priveste finantele, luna aceasta ar trebui sa fie o luna destinata tatonarilor, informarii, investigatiilor in legatura cu eventuale achizitii pe care le aveti in plan; in nici un caz nu este momentul pentru a va implica in cine stie ce afaceri, mai ales daca nu detineti informatia completa.


Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanță. Realtiile interpersonale in mediul profesional, in ceea ce va priveste, vor decurge destul de normal; va veti bucura de o cooperare eficienta si productiva cu colegii si de un feed-back pozitiv din partea sefilor. Faptul ca nu veti avea parte de opozitie va auta sa va atingeti obiectivele stabilite si sa va puneti in valoare abilitatile si experienta. In ceea ce priveste finantele, veti si castiga, veti si pierde; ar fi bine sa va faceti dinainte planuri in legatura cu proiectele ce presupun cheltuieli, mai ales dintre cele substantiale. Relatiile sentimentale nu vor decurge stralucit; voi, celibatarii veti avea probleme in a relationa cu sexul opus, asa incat sansele de a va include intr-o relatie de cuplu in acesta perioada sunt minime.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion. Saptamana aceasta veti resimti o puternica presiune la locul de munca; acumularea de sarcini de lucru va va aduce in pragul disperarii, in anumite momente, iar frustrarea si stresul vor fi maxime. La asta se va adauga si efortul adversarilor de a va pune intr-o lumina proasta, asa ca, din aceste puncte de vedere, reteta pentru o saptamana de dezastru este aproape completa. Totusi, nu trebuie sa disperati, ci doar sa va repliati si sa asteptati trecerea acestei perioade nefavorabile, ceea ce se va intampla catre ultimele zile ale acestei saptamani. Nenorocul in dragoste va fi strans legat de proasta dispozitie datorata tocmai de contextul nefavorabil in care veti evolua saptamana aceasta; nu are rost sa va prefaceti, oricine poate a vea o perioada mai putin fericita. Incercati, totusi, sa nu exagerati, mai ales daca este vorba de relatiile familiale.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săgetător. Saptamana aceasta va veti confrunta cu o continua inconstanta in relatiile de munca; pe de o parte si colaboratorii nu vor da dovezi sustenabile de continuitate, insa nici voi nu va aratati prea interesati de a mentine linia de actiune. Ba chiar, in unele momente, veti avea aparenta unor oameni ditrati, pe care nu-I intereseaza prea multe, ceea ce nu poate fi prea bun in ceea ce priveste imaginea voastra, reputatia. In plan financiar, trebuie sa aveti mare grija, pentru ca auspiciile nu va sunt deloc favorabile; actiunile negandite suficient pot sa va aduca pierderi importante, intr-un timp relativ scurt. Este posibil sa va confuntati cu diverse afectiuni dermatologice generate pe sistem nervos, in contextual unui climat stresant, in care lucrurile nu va ies asa cum v-ati fi dorit.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn. Competitia va fi cuvantul de ordine in plan profesional; mereu va trebui sa dovediti de ceea ce sunteti in stare, sa va puneti in evidenta, iarasi si iarasi, abilitatile si experienta pe care le detineti, ceea ce se poate dovedi, la un moment dat, extrem de obositor. Nu veti avea prea mari sanse la castiguri care sa va ajute, saptamana aceasta, asa ca va cam trebui sa strangeti cureaua si sa va adaptati austeritatii; in nici un caz nu trebuie sa investiti riscant, fara sa fiti foarte informati in legatura cu investitia in cauza. In plan sentimental, este foarte posibil sa va certati cu iubitul/iubita/ partenerul de cuplu. Presiunea de la locul de munca isi va pune amprenta asupra starii voastre psihice, asa ca nu este de mirare ca puteti rabufni oricand.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător. Este o saptamana foarte potrivita pentru a va ocupa de actiuni menite sa va ajute in dezvoltarea carierei, in consolidarea pozitiei profesionale. Vor apare numeroase imrejurari pentru a va evidentia, asa ca profitati din plin si promovati-va. Viata sentimentala va poate oferi, de asemenea, multe momente placute, mai ales daca si partenerul pune partea lui de efort in consolidarea relatiei de cuplu. Nu va fi o saptamana foarte reusita, in privinta finantelor, insa daca veti fi putin atenti, este posibil sa investiti intr-o maniera care s-ar putea dovedi profitabila, pana la urma. Daca desfasurati o activitate statica, aveti mare grija sa va rezervati timp si pentru miscare; unii dintre voi este posibil sa experimenteze probleme circulatorii.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești. In plan profesional se pare ca sunteti in totala opozitie cu colaboratorii sau sefii; nu reusiti sa va armonizati deloc, sa ajungeti pe aceeasi lungime de unda. Va veti confrunta cu o batalie a vointelor, din care nu intotdeauna veti iesi castigati. Vor exista si persoane care va vor face opozitie pe fata, ceea ce va va afecta emotional destul de mult; nu trebuie insa sa dati prea multa importanta, mai ales daca sunt persoane fara semnificatie deosebita in viata voastra. Nu investiti sume mari saptamana aceasta, pentru ca randamentul nu va fi deloc cel asteptat. Voi, celibatarii, ati putea avea sanse sa intalniti iubirea vietii voastre; si in cuplurile mai vechi, armonia isi face simtita prezenta, astfel incat exista sanse reale sa va refaceti psihic, oricat de dificila ar fi atmosfera in afara cadrului domestic.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, te rugăm să ne lași un comentariu și o apreciere postării!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții