Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Ce semn zodiacal ești în astrologia indiana

Written By NIKE B. on duminică, 28 aprilie 2024 | 08:41



Horoscopul si astrologia indiana în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Descopera ce semn zodiacal te reprezinta in astrologia indiana! Cunoașteți sistemul astrologic indian? Jyotisha, care în sanscrită reprezintă „cunoașterea luminii”, poate fi definită și prin termenul de astrologie vedică, care a început să fie folosit la mijlocul anilor 1980, de către cercetătorii yoga și medicina ayurvedică. Baza astrologiei vedice folosește împărțirea în 12 case, similare celor 12 zodii din horoscopul clasic. Astrologia vedică, cunoscută sub numele de “Jyotisha”, își trage numele din cuvântul sanscrit “jyoti”, care înseamnă lumina. Se consideră că este o cale de a-ți ilumina viață, oferindu-ți informații despre trecut și prezent pentru a-ți arată ce fel de om ar trebui să fii. Astrologia vedică este concentrată mai mult spre viitor, comparativ cu orientarea “prezența” a astrologiei occidentale.







Horoscop indian BERBEC – Mesh (14 aprilie – 14 mai)

Berbec (Mesha): 12 aprilie – 13 mai; Acesta este primul semn al astrologiei vedice. Nativii Mesha sunt adesea originali și hotărâți. Acești oameni sunt genul care nu obosesc până nu obțin ceea ce vor. Un alt aspect demn de menționat este nerăbdarea lor naturală, dar asta nu îi face mai puțin generoși. Steaua lor conducătoare este Marte, care influențează aducând convingerea și ușurința de mânui cuvintele. O caracteristică care merită reevaluată este sinceritatea. Acești nativi trebuie să fie mai atenți atunci când își exprimă opiniile. Cine se întâlnește cu unul dintre nativii zodiei cu siguranță nu se va plictisi!

Horoscop indian TAUR – Vrishabh (15 mai – 13 iunie)

Taur (Vrishaba): 13 mai – 13 iunie; Acești nativi se luptă zi de zi pentru libertate și independență. Le place securitatea și investesc doar energie în lucrurile pe care cred că le merită. În plus, sunt iubitori de arte și gastronomie. Uneori au chiar gusturi considerate ciudate. Acest lucru se datorează lui Venus, care stârnește interes pentru artă și frumusețe. Un defect constă în faptul că acești oameni nu sunt capabili să accepte criticile cu ușurință și nu își asumă de obicei erori și puncte slabe. În ciuda acestui fapt, ei sunt afectuoși și empatici . În cuplu, urăsc să fie nevoiți să conteste pe cineva și se implică numai atunci când sunt siguri de sentimentele lor.








Horoscop indian GEMENI – Mithun (14 iunie – 15 iulie)

Gemeni (Mithuna): 13 iunie – 14 iulie; Acești oameni sunt recunoscuți pentru determinare și idealism. Sunt și mari ascultători și buni sfătuitori. Nativii din Mithuna sunt plini de vitalitate și entuziasm, excelenți tovarăși și prieteni. Chiar și cu atâtea calități, personalitatea lor puternică poate provoca dezechilibru. Nativii Mithuna urăsc să fie ignorați sau să se simtă lăsați pe dinafară și acest lucru le afectează sănătatea. Conduși de Mercur, acești oameni sunt visători și pot fi dezamăgiți dacă ceva iese din context. În cuplu, ei folosesc farmecul pentru a-i atrage pe cei care doresc și urăsc să se implice în relații conduse de posesivitate și gelozie.

Horoscop indian RAC – Kark (16 iulie – 15 august)

Rac (Karkata): 14 iulie – 15 august; Acești nativi sunt cei mai sensibili din astrologia indiană. Nativii Karkataka ajung să absoarbă multă energie și să se implice în problemele altora. Acest lucru se întâmplă numai pentru că sunt născuți cu un enorm simț al dreptății, ceea ce îi determină să lupte pentru egalitate. Familia simbolizează fundamentul acestor oameni. Sunt foarte atașați de membrii familiei și fac tot posibilul să-i apere. Natura este prezentă și în viața de zi cu zi, în special în mare. Steaua care îi stăpânește este Luna, care face din dnativii Karkata firi romantice și idealiste în dragoste. Loialitatea este un aspect esențial pentru acești nativi. De aceea în cuplu, este puțin probabil să ierte când cineva le încalcă încrederea.

Horoscop indian LEU – Shimha (16 august – 15 septembrie)

Leu (Simha): 15 august – 15 septembrie; Acești nativi sunt sortiți să conducă. De-a lungul vieții, ei își asumă întotdeauna poziții proeminente. Foarte perseverenți, își folosesc toată energia pentru a lupta pentru cele mai înalte vise. De asemenea, le place să-și păstreze corpul în formă și sunt întotdeauna dispuși să reflecteze asupra acțiunilor lor. Foarte aproape de familie, de obicei nu păstrează resentimente. Steaua lor conducătoare este Soarele și acest lucru îi umple de lumină și curaj. Nu este dificil să ajungă în centrul atenției, deoarece carisma este un punct forte. Luxul și stabilitatea financiară sunt, de asemenea, o prioritate în acest caz. În cuplu, nativii Simha sunt oarecum manipulatori. Oricât și-ar lăsat partenerul să creadă că sunt responsabili, de fapt ei sunt cei care dictează regulile jocului. Te interesezi de cumpararea unor proprietati. Daca urmeaza sa faci aceste achizitii, citeste cu atentie documentele. Lasa-te ghidat de nevoile spirituale. Atentie la energiile negative. Unii oameni te poti influenta fara sa vrei. Cum e Leul din horoscopul indian ? Ambitios, cu gusturi scumpe, pune cariera pe primul loc. Cuvantul indoiala sau indoiala de sine nu face parte din vocabularul sau. Determinat si motivat, uneori in exces, stie foarte clar ce vrea de la o situatie si de la viata. Conduce dinamica din cuplu.




Horoscop indian FECIOARA – Kanya (16 septembrie – 17 octombrie)

Fecioară (Kanya): 15 septembrie – 15 octombrie; Nativii Kanya sunt inteligenți și sensibili. Încearcă să acționeze pentru a menține diplomația, propunându-și să ajute oamenii des. Sensibili, se atașează ușor de oameni, lucru care le aduce multe relații și dezamăgiri de-a lungul vieții. Arta și frumusețea le atrage, de asemenea, atenția. Mai mult, deoarece sunt legate de spiritualitate, de obicei se dedică practicilor meditative. Un alt aspect interesant este încrederea în sine. Îl folosesc pentru a convinge și a aduce oamenii împreună. Conduse de Mercur, pot fi indecise și observatoare. În cuplu, se remarcă prin partea lor senzuală și îndrăzneață. Viata de familie s-ar putea imbunatati gratie timpului mai mult petrecut impreuna. Fa, insa, efortul de a reduce starea de nervozitate si tensiune care se tot acumuleaza din divere motive. Evita sa spui cuvinte dure, pe care cu greu le vei putea retrage. Spre finalul saptamanii se anunta niste castiguri material. Cum e Fecioara din horoscopul indian? Om responsabil, perfectionist, ordonat, organizat, mamos si grijuliu. Iubitor, ingrijeste cu dedicare oameni dar pretinde sa ii respecti regulile stricte. In relatie este senzual si creativ.

Horoscop indian BALANTA – Thula (18 octombrie – 14 noiembrie)

Balanță (Thula): 15 octombrie – 14 noiembrie; Cei născuți în zodia Thula sunt curajoși și vigilenți. Intuiția le favorizează spiritul de echipă. Cu toate acestea, pot fi considerați impulsivi pentru că fac ceea ce vor, fără să se îngrijoreze de judecata oamenilor. Acest lucru îi face revoluționari! Venus îl conduce pe Thula și își trezește latura umanitară și idealistă. Comunicarea este, de asemenea, un factor pozitiv, făcându-i pe acești nativi să aibă un mare cerc de prieteni. În cuplu, iubesc și nu mai iubesc în aceeași intensitate! Cu toate acestea, atunci când se află într-o relație, se dovedesc a fi o sursă inepuizabilă de afecțiune. Vesti bune in plan profesional in aceasta saptamana. Concentreaza-te strict pe ceea ce ai de facut la locul de munca, nu deraia spre proiecte care nu sunt in sarcina ta si totul va fi bine. Cu cat esti mai organizat si mai comunicativ, efectele vor incepe sa apara mai repede. Cum e Balanta din horoscopul indian ? Comunicativ, excelenta gazda si razbunator. Cauta echilibrul in diferite grade. Are mereu doua fatete de adevar, doua parti de personalitate si doua moduri diferite de a gandi. Se indragosteste usor dar ii si trece usor.

Horoscop indian SCORPION – Vrishchik (15 noiembrie – 14 decembrie)

Scorpion (Vrishchika): 14 noiembrie – 14 decembrie; Acești nativi sunt cei mai discreți din astrologia vedică. În tot ceea ce în viață încearcă să rămână ascuns. În ciuda acestui comportament, ei sunt foarte încrezători și încrezători să facă față provocărilor. Acești oameni sunt, de asemenea, mândri și intuitivi. Este uimitor cât de mult pot citi personalitatea și intențiile altora. Conduși de Marte , ei sunt fericiți când au aventuri și experiențe. În cuplu, le place să fie mai presus de partenerul lor și pot acționa cu o oarecare agresivitate din cauza geloziei. În ciuda acestui fapt, ei trăiesc relații îndelungate. Fericirea si satisfactia ajung prin mai multe zone ale vietii tale. Cineva iti poate pregati o surpriza. Este o saptamana de bun augur pentru a incepe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personala care sa aduca bucurie si armonie in intreaga familie. Intuitia ta este in actiune si te poate conduce intr-o directive pozitiva, daca o urmezi. La locul de munca, eforturile tale sustinute sunt apreciate de catre superiori. Cum e Scorpionul din horoscopul indian ? Misterios, sensibil, sentimental, poruncitor si mandru. Este puternic, intens, pasional si zelos. Dedicat, comanda, loial, ambitios si iubeste siguranta. In amor poate fi cam autoritar si agresiv.

Horoscop indian SAGETATOR – Dhanu (15 decembrie – 14 ianuarie)

Săgetator (Dhanus): 14 decembrie – 12 ianuarie; Acest semn simbolizează mult optimism și spirit înălțat. Acești nativi nu sunt atașați de niciun fel de negativitate. Pentru a menține echilibrul, ei sunt de obicei aproape de natură, ceea ce garantează independența lor. Dirijorul lor este Jupiter și asta îi face să fie oameni amabili și prietenoși. În dragoste, ei cer spațiu și libertate pentru a fi cine sunt! Nu pot rămâne într-o relație în care individualitatea nu este respectată . Punctul de concentratie maxima al saptamanii este viata de familie. Dezvolti un atasament profund fata de partenerul tau si iti arati sentimentele. La locul de munca depui eforturi care vor aduce performante considerabile. Bucura-te de aceasta saptamana fascinanta si captivanta si profita de fiecare oportunitate pe care o aduce. Cum e Sagetatorul din horoscopul indian ? Prietenos, onest si tolerant. Cautator autentic, aventurier, adora calatoriile in afara dar si in interiorul sau. Este o companie buna si distractiva. Neodihnit, curios si gata sa exploreze orice. Vrea drepturi egale in relatii si are nevoie de propriul spatiu din cand in cand.






Horoscop indian CAPRICORN – Makar (15 ianuarie – 12 februarie)

Capricorn (Makara): 12 ianuarie – 11 februarie; Oamenii semnului Makara sunt cinstiți și generoși. Acțiunile lor sunt planificate și practice și acest lucru poate provoca o imagine de răceală sau egoism. Principalele sale caracteristici sunt originalitatea și simțul libertății. Inteligența bea la sursa creativității, ceea ce îi face creatori excelenți. Saturn este steaua conducătoare și influențează plasarea picioarelor acestor nativi pe pământ. Ei recunosc că victoriile sunt rezultatul multor eforturi. În cuplu, sunt suspicioși și greu de convins. Acest lucru îi poate împiedica să experimenteze pasiuni copleșitoare! Se intrevede o calatorie, dar parca nu este foarte incantat de ea. Daca lucrezi in domeniul artelor sau in industria media, sunt sanse mari de oportunitati profesionale foarte productive. Ramai calm si concentrat pe ceea ce faci. Da tot ce e mai bun din tine si vor veni si rezultatele in aceasta sfera. Cum e Capricornul din horoscopul indian ? Prietenos, generos, sincer, adaptabil usor la schimbare. Dedicat responsabilitatilor, reprezinta partea de munca a vietii. Deseori calm, parand chiar rece, meticulos si obsedat de calitate si productivitate. In relatii tinde sa ia si sa impuna propriile sale decizii.

Horoscop indian VARSATOR – Khumbha (13 februarie – 12 martie)

Vărsător (Kumbha): 11 februarie – 13 martie; Acești nativi sunt neînfricați și se confruntă cu provocări de putere și curaj. Sunt în fruntea relațiilor de familie și sunt întotdeauna dispuși să convertească situațiile neplăcute. Saturn influențează acești oameni și îi face visători!, dar tot ei găsesc soluții rapid sau au idei bune. În cuplu, suferă puțin din cauza pasiunilor idealizate și platonice. Când se află într-o relație, se dedică, dar cer libertate! Indrumarea parentala iti va fi de mare ajutor in aceasta saptamana. Ai cateva idei care iti vor imbunatati semnificativ castigurile financiare. Bati palma pentru demararea unui proiect care va deschide un nou capitol in viata ta. Nu sunt excluse calatorii in alte tari. Atentie mare, insa, cum cheltui banii pe care ii faci. Cum e Varsatorul din horoscopul indian ? Un simbol a tot ce inseamna uman si umanitate, modern, independent si adora libertatea. Interesat de tot ce e nou si avangardist, se simte eliberat de orice forma de rebeliune. Semnul inventatorilor, descoperitorilor si vizionarilor. In relatii tinde sa cultive iubirea platonica, respectul si are nevoie de libertatea sa.

Horoscop indian PESTI – Meen (13 martie – 13 aprilie)

Pești (Meena): 13 martie – 12 aprilie. Ultimul semn este Meena. El reprezintă nativii emotivi și chiar puțin plângăcioși. Deoarece sunt excesiv de sentimentali, sunt ușor de mișcat și văd viața într-un mod romantic. Familia este o prioritate pentru acești oameni, care depun eforturi mari pentru a-și exprima sentimentele. De asemenea, spiritualitatea este strâns legată de acești nativi. Ei îl au pe Jupiter drept conducător, așa că își uită adesea propriile rădăcini. În cuplu, oricât de emotivi ar fi, își rezervă timp pentru a avea încredere în cineva. Este posibil sa descoperi lucruri surprinzatoare despre partener sau despre relatia ta. Saptamana aceasta iti poate oferi cateva oportunitati exceptionale pentru viata profesionala,mai ales daca esti incepator intr-un domeniu. Ai perspective bune si ai un profund sentiment de securitate si bunastare. Daca participi la un concurs sau dezbatere, ai sanse mari sa te numeri printre castigatori. Viata de familie este multumitoare. Cum sunt Pestii din horoscopul indian ? Om spiritual, sensibil, emotiv, visator si romantic. Cunoscut pentru farmecul sau creativ care e ca o poezie sau ca o floare inflorita. Uneori pare generos si plin de compasiune, alteori pare rigid si fixat doar in visele sale. In relatii e romantic si suspicios.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții