Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop dragoste 22 aprilie 2024

Written By NIKE B. on luni, 22 aprilie 2024 | 08:23



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 22 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2024 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gândurile legate de progresul din sfera sentimentală vă copleșesc și aveți tendința de a vă pierde în detalii. Acest lucru vă distrage atenția de la ceea ce este în prezent și contează cu adevărat. Indiferent de cât de mult analizați anumite lucruri, nu veți putea fi niciodată siguri de viitor, prin urmare ceea ce mai rămâne de făcut este să trăiți clipa.Ai ocazia sa lamuresti atmosfera din viata amoroasa. Ai timp sa vorbesti cu partenerul despre ceea ce te deranjeaza. Incearca sa ramai cat mai calm posibil si sa mentii atitudinea diplomatica. Orice altercatie este contraproductiva. Daca esti singur, este o idee buna sa-ti canalizezi energia spre un hobby. Dincolo de faptul ca iti face placere, poti intalni oameni care au aceeasi pasiune.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

E cazul să vă stabiliți clar prioritățile pentru a nu vă lăsa influențați de anumite opinii din exterior. Conectați-vă la dorințele voastre cele mai profunde, fiți sinceri față de voi și acordați-vă timpul necesar de a lua o decizie asupra unui aspect care vă macină.Exista cateva aspecte care te deranjeaza in viata amoroasa, dar vei putea gasi solutii creative, cu ajutorul partenerului de cuplu. Ce trebuie sa faci este sa fii total sincer in ce spui. Daca esti singur, esti norocos. Te simti increzator si foarte se.y, iar asta atrage atentia celor din jurul tau.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

S-ar putea ca responsabilitățile din celelalte arii ale vieții să vă ocupe o parte considerabilă a timpului în această perioadă. Cu toate acestea, întotdeauna se poate găsi o cale de a vă conecta cu persoana iubită, nu contează cât de minusculă. Esența dragostei voastre poate fi inclusă în sticluțe mici.Planetele favorizeaza dragostea azi si ar trebui sa profiti la maximum de aceasta perioada. Fa tot ce poti ca sa te apropii de partener. Reluati activitatile care va faceau placere amandurora. Daca esti singur, nu pune presiune asupra ta sa-ti gasesti un partener. Relaxeaza-te si lucrurile vor veni de la sine atunci cand te vei astepta mai putin.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Deși vă doriți o dragoste intensă în viața voastră, în această perioadă sunteți sceptici și prudenți și alegeți să vă reprimați sentimentele deoarece vă este teamă să nu fiți răniți. Acordați-vă timpul de a analiza aceste emoții, dar amintiți-vă că împlinirea pe care o căutați se poate realiza doar printr-o inimă deschisă.Poate aparea o stare de tensiune in cuplul din cauza faptului ca nu interpretati corect mesajele pe care vi le transmiteti. Incearca sa vorbesti direct, fara ocolisuri, fara teama. Daca esti singur, foloseste-te de sex appeal-ul tau pentru a cuceri persoana pe care o indragesti! Succes!

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

E posibil ca circumstanțele din aria voastră sentimentală să fie un subiect de discuție în familie și nu într-un mod pozitiv. Ține de voi să vă debarasați de această presiune și să stabiliți niște bariere personale. Împlinirea sufletească este mai importantă decât validarea exterioară.Pot aparea cateva turbulente in relatia de cuplu din cauza faptului ca ti-ai cam neglijat partenerul, iar rabdarea lui se apropie de final. Ai grija si de nevoile lui, fii mai cald, mai dragastos si petrece mai mult timp cu persoana iubita. Daca esti singur, stabileste-ti tu prioritatile. Nu-i lasa pe altii sa-ti conduca viata.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Treceți printr-o perioadă în care aveți nevoie de mai mult timp și spațiu personal. Acest lucru trebuie comunicat persoanei iubite cu delicatețe pentru a nu înțelege greșit lucrurile. Este normal ca orice persoană, indiferent de cât de mult iubește pe cineva, să-și respecte nevoia de intimitate totală.In relatii, compromisurile sunt cheia. Atentie, insa, acestea sa fie reciproce. Nu trebuie sa cedeze mereu o parte sau cealalta, in detrimentul fericirii celuilalt. Daca relatia ta se afla intr-o astfel de frictiune, ar fi cazul sa pui lucrurile la punct si sa iei masurile care se impun. Daca esti singur, pune-ti zambetul acela larg si cuceritor si actioneaza! Sunt sanse mari sa reusesti!

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti intr-o dispozitie pozitiva si vei reusi sa mai indepartezi din starea de nervozitate care a cuprins relatia de cuplu. Discutiile sincere si deschise cu partenerul va ajuta sa gasiti impreuna solutii concrete pentru situatiile cu care va confruntati. Daca esti singur, fii mai indraznet! Vei atrage astfel mai multe persoane in jurul tau.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relatia de cuplu ar putea fi afectata de nesigurantele tale marunte si de suspiciunile nerezonabile. Schimba-ti atitudinea si incearca sa ai mai multa incredere in partenerul de cuplu. Daca esti singur, aminteste-ti ca norocul ii favorizeaza numai pe cei curajosi, care actioneaza!

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt conditii prielnice pentru a face cateva schimbari in viata ta ce vor imbunatati substantial relatia. Nu este exclus sa treci laun nou nivel de intimidate. Daca esti singur, intelege ce ai de oferit. Abia apoi poti avea pretentii de la ceilalti.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile tale arata bine in viata ta amoroasa si dai dovada de mai multa flexibilitate. Toate acestea vor contribui la imbunatatirea relatiei. Daca esti singur, nu crezi ca e timpul sa le dai celorlalti o sansa? Te-ai inchis prea mult in tine si sunt multi oameni care vor sa te cunoasca. Nu te izola de persoanele care au multe sa iti ofere.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Viata amoroasa nu se afla in cea mai fericita stare si ar trebui sa te deschizi mai mult si sa vorbesti cu partnerul despre ceea ce te preocupa. Vei simti o mare usurare, iar partenerul este acolo pentru tine. Sa te ajute, sa te sustina, sa-ti ofere sansa de a merge mai departe impreuna. Daca esti singur, acum este momentul potrivit sa-ti faci prieteni noi, sa-ti largesti reteaua sociala. Nu doar ca iti vei mai anima putin starea de spirit, dar poti sa intalnesti marea iubire.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Viata amoroasa ar putea avea o perioada infloritoare, gratie aranjamentului astral. Incearca sa profiti la maximum, pune-ti lucrurile in ordine, stabileste-ti prioritatile. DAca esti singur, este o zi buna pentru a face pasul cel mare spre ceea ce-ti doresti cu adevarat. Fii responsabil si vei reusi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții