Horoscopul zilei de 12 mai 2024

Horoscop Special zilei de 12 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop dragoste 28 aprilie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 28 aprilie 2024 | 08:15



Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 28 aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 28 aprilie 2024 Ce spun astrele.

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi. Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.O zi în care neapărat trebuie să ne ocupăm de viața personală. Trebuie să rezolvam lucrurile amânate sau să reparăm greșelile din trecut. Să evităm așadar erorile trecutului și vom incepe o etapa noua care ne linisteste sufletul. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Cuadratura Venus-Saturn poate tulbura momentele romantic. Daca critici in mod constant, lucrurile vor ajunge sa se perturbe. Celibatarii ar trebui mai degraba sa mute intalnirile intr-o alta zi, altfel s-ar putea sa nu poata profita la maximum de oportunitate. Nu lasa vibratiile Venus-Saturn sa te traga in jos. Foloseste-le in avantajul tau, deoarece are si o latura pozitiva: poti recunoaste unde te afli intr-o relatie.



Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

S-ar putea ca o anumită chestiune menționată de persoana iubită să vi se pară ofensivă sau o critică la adresa principiilor și valorilor voastre, dar înainte de a trage o concluzie pripită e bine să clarificați acest aspect deoarece poate fi vorba de o simplă remarcă sau opinie diferită care nu a fost cu intenția de a atinge un punct sensibil.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

E posibil să vă preocupați de anumite aspecte problematice din afara ariei voastre sentimentale în această perioadă. Dacă observați că persoana iubită nu realizează că sunteți mult mai sensibili și aveți nevoie să vă mențineți echilibrul, purtați o discuție cu aceasta și explicați-i că ați aprecia dacă în loc să pună presiune pe voi v-ar susține sau cel puțin ar fi mai atentă la modul de abordare.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E bine să nu amplificați anumite aspecte minore din aria sentimentală deoarece s-ar putea transforma în ceva ce îndepărtează pasiunea și armonia. Observați dacă nu cumva diverse chestiuni din afara sferei romantice pun presiune pe voi și vă îndeamnă să aveți o abordare mai impulsivă.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Dacă vreți să experimentați lucruri noi în sfera sentimentală, ar fi o idee să vă gândiți la ce posibilități ați neglijat până acum. Sunteți mult mai hotărâți și entuziaști legat de progresul romantic și e bine să vă reamintiți să vă urmați inima indiferent de opiniile celorlalți.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă vă confruntați cu anumite chestiuni și simțiți că v-ar prinde bine un ajutor, nu ezitați să-l cereți din teama de a fi percepuți vulnerabili. O persoană apropiată și de încredere din viața voastră nu va considera niciodată că reprezintă o slăbiciune să aveți nevoie de sprijin, fiecare om necesită acest lucru uneori, fie că recunoaște sau nu.




Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

E posibil ca un plan pe care l-ați desfășurat în solitudine să trezească interesul persoanei iubite. Veți fi surprinși de modul în care decurge această colaborare, chiar dacă inițial s-ar putea să fie doar o perioadă de experimentare. Nu se știe niciodată cum vor evolua lucrurile.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Sunteți mult mai curajoși și pregătiți să vă preocupați de o chestiune din aria sentimentală pe care ați evitat-o. Dacă și persoana iubită a ignorat anumite aspecte, e cazul să aveți o conversație și să puneți împreună lucrurile la punct. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vă doriți să cereți cuiva o părere sau un sfat în legătură cu aria voastră sentimentală, nu este necesar să oferiți toate detaliile, este de ajuns să conturați o perspectivă de ansamblu. Evitați să vă lăsați impulsionați de emoțiile de moment pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dacă un anumit plan din aria sentimentală se anulează, nu e cazul să vă lăsați afectați de energii negative, lucrurile se întâmplă cu un motiv. Schimbați-vă abordarea și căutați alternative, s-ar putea să descoperiți ceva ce vă face mai multă plăcere.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă simțiți că sunteți cei care preiau inițiativa cel mai des în aria sentimentală, e cazul ca lucrurile să se schimbe. Orientați-vă spre nevoile voastre, acordați-vă atenția și grija pe care le meritați. Această atitudine va iniția de la sine o schimbare și în jurul vostru.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Persoana iubită probabil are nevoie de mai mult sprijin din partea voastră, iar acest lucru semnifică și evitarea unor discuții profunde în această perioadă. Atenția și grija de care dați dovadă nu vor trece neobservate și conduc spre progresul relației voastre.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Încercați să căutați modalități de a aduce mai multă distracție și/sau relaxare în aria voastră sentimentală. Vă bucurați de multă creativitate și inspirație, nu ezitați să le folosiți pentru a pune în practică niște idei ingenioase. Mediul intim este cel care vă poate oferi energia pozitivă de care aveți nevoie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții