Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop dragoste săptămâna 22-28 aprilie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 21 aprilie 2024 | 09:22



Horoscop dragoste saptamana 22-28 aprilie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna 22-28 aprilie 2024. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal 22-28 aprilie 2024. Este o săptămână în care facem progrese în sfera romantică. Acest lucru ar putea însemna fie dezvoltarea unei relații, fie încetarea acesteia. Totul depinde de modul în care o relație se pliază pe idealurile noastre. De asemenea, redescoperim importanța iubirii de sine și e bine să ne acordăm suficient timp pentru a ne relaxa. Mai departe, detaliile horoscopului pentru aceasta saptamana aferent fiecarei zodii:



Previziuni Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In cuplu – Ai tendința să te gândești la partenerul tău ca la un profesor sau, mai rău, la un părinte. Îl asculți, îi permiți să iti dea lectii, preluand libertati, făcând din inegalitate un mod de viață. Marte bine aspectat te va invata cum sa reactionezi. Trebuie să înveți să-ți aperi opiniile și să le impui, altfel vei regreta. Singur – Nativii singuri sunt inconjurati de multi prieteni si au ocazia unei cuceriri grozave, din care se poate cladi o relatie frumoasa anul care vine. Configuratia astrala din acest moment iti da o stare de bine in care te simti invincibil in dragoste. Daca te-ai intrebat in ultima vreme daca merita sa te zbati sa atragi atentia cuiva cu care te intelegi de minune, atunci fa-ti curaj. Du-te direct la el/ea si fi tu insuti. Aceasta persoana savuroasa va fi impresionata.








Previziuni Taur

Sunteti foarte interesat de flirt, mai ales de partea sa sexuala. Exista, oare, vreun motiv ascuns? Sa speram ca aveti parte de o relatie buna. In acest caz, nu prea aveti de ce sa va faceti griji. Daca relatia a fost turbulenta in ultima vreme, s-ar putea sa simtiti nevoia unei aventuri. Nu va puteti elibera emotiile, din cauza ca partenera nu va permite acest lucru sau pentru ca exista tensiuni chiar si in pat. Daca nu sunteti implicat in nicio relatie sexuala in acest moment, s-ar putea sa va atraga cineva din cercul dumneavoastra de prieteni si cunostinte. O persoana pe care o cunoasteti de ceva vreme. Aveti, insa, grija sa nu traiti o deziluzie. Aceasta persoana nu este cea pe care o cautati. In cuplu – Acum sunteți gata să faceti pace in cuplu. Defectele fermecătoare care v-au sedus atât de mult la partener vă fac grimase de iritare. Influența lui Marte te face mai dur decat esti de obicei. E bine sa faci pace si sa te bucuri de frumusetea ambiantei de Craciun. Singur – Tre simti surprins de libertatea oferita de seductia virtuala, iar cineva iti ofera sansa unei intalniri care iti va face multa placere.

Previziuni Gemeni

Cineva din cercul tau de prieteni si cunostinte te surprinde cu ceva. Ai putea si tu sa faci o surpriza cuiva. Chiar si o singura floare face minuni pentru o relatie amicala. Si nici macar nu trebuie sa investesti multi bani in asta. Ataseaza un biletel si fara prea multa cheltuiala vei obtine o dovada de atentie care va avea acelasi impact ca si o masina noua! Daca ii dai o atentie unei persoane care nu se asteapta la asta-coleg sau vecin- efectul va fi cu mult mai mare decat daca vei face un cadou mare si scump. Nu astepta un motiv special sa sarbatoresti ceva. Fa-o asa ca din senin. Peste multi ani de acum incolo oamenii isi vor aminti si vor aprecia acest gest. Cea mai buna zi pentru viata ta amoroasa este vineri, care se poate fi o zi de vacanta pentru tine. In cuplu – Neptun te duce într-o căutare metafizică fără precedent. Îți pui o mulțime de întrebări despre partenerul tău. De ce l-ai ales? De ce să rămâi cu el? Poate ca e momentul sa te schimbi tu insuti inainte de a-i schimba pe ceilalti. Singur – Nativii singuri sunt invitati de prieteni intr-o aventura de zile mari, chiar de Sarbatori și este bine sa profite de zilele libere pentru a se relaxa.






Previziuni Rac

Un nativ din zodia Scorpion a pus ochii pe tine. El sau ea iti vor da de inteles mai de mai multe ori saptamana asta. Dar nu se pare ca nu-l/o bagi in seama, orice ar spune sau orice ar face. Vei ramane foarte calm/a. Ai grija sa nu fii absent/a mental saptamana asta, daca esti in stadiul in care nu-ti dai seama de semnale ca astea, caci astfel vei rata si alte ocazii. Cand vei medita iti vei da seama ca ai ratat ocazia asta, pentru ca acest nativ Scorpion este exact ceea ce-ti trebuie. Ai fi putut sa de eliberezi de inhibitii sis a-I arati toate abilitatile tale amoroase. Acum cu siguranta ca nu veti mai avea parte de un dus impreuna, ci singur cu tine insuti/insati! Vei avea un moment favorabil pentru tine saptamana asta. Pe plan profesional iti merge mai bine decat te-ai fi asteptat iar pozitia stelelor iti influenteaza pozitiv acest aspect din viata ta pana in luna Mai. In cuplu – Viziunea ta asupra lumii genereaza anumite discutii in cuplu. Sub influenta lui Pluto, îți este sete de absolut și nu mai distingi nuanțele. Partenerul te intelege insa si incearca sa iti fie pe plac, vei primi cadouri neasteptate care iti fac multa placere. Singur – O relatie din trecut renaste din cenusa, primesti o propunere de la un ex. Incearca sa fii tu cel care stabileste conditiile.

Previziuni Leu

Bunastarea si armonia vor continua si in decursul acestei saptamani pentru tine. Nu esti tocmai dispus sa lucrezi in plus si nu ai rabdare sa porti o discutie serioasa. Lucrurile insa stau altfel pentru nativi nascuti la sfarsitul lunii a caror pozitie astrala este in stransa legatura cu cea a Capricornului. Esti in stare sa abordezi subiecte dificile. Totusi tine minte ca legea nu reprezinta dreptatea. Nu iesi in evidenta. S-ar putea sa te lovesti de un zid de rezistenta, incercand faci diferenta intre lege si dreptate. Si asta nu te ajuta cu nimic. Nativi nascuti la sfarsitul lunii ar face mai bine sa ii ajute pe cei din jur. Se vor simti in largul lor facand asta in aceasta perioada. Nu-ti face griji in privinta greselilor. Esti prea in forma luna asta ca sa o dai in bara. In cuplu – Săptămâna promite să fie mai relaxată din punctul de vedere al situației tale romantice. Prezența lui Saturn in horoscopul tau îți va permite să rezolvi orice neînțelegeri pe care le-ai avut recent cu spartenerul.. Climatul de tensiune se va potoli, pentru a da loc tandreții și complicității. Singur -Multi nativi au surpriza de a cunoaște oameni interesanți. Fără a găsi în mod necesar dragostea vieții tale, vei avea ocazia să trăiești o poveste grozavă de iubire.





Previziuni Fecioara

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru. In cuplu – Se pare că nu reusesti sa tii pasul cu partenerul. Purtat de impulsul lui Jupiter, deja galopezi atunci când persoana iubită vrea calm si liniste. Ești debordat de proiecte pe care celălalt le ascultă cu o atenție politicoasă, dar nimic mai mult. E bine sa ai rabdare, ba mai mult, invata sa te relaxezi si sa nu te mai agiti inutil. Singur – Te așteaptă întâlniri mai frumoase. E posibil sa intalnesti o persoana deosebita, insa nu te grabi cu concluziile, asteapta sa treaca timpul.

Previziuni Balanta

S-ar putea sa aveti o inundatie acasa. Nu va fi una grava, dar tot va fi extrem de deranjanta. Daca sunteti cu cineva, s-ar putea ca supararile sa fie de doua ori mai multe. Nu va lasati acaparat de o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o. Stiti bine ca trebuie sa aveti grija cand cineva va ofera ceva. Veti descoperi ca este un lup printre oi. Nu este prea tarziu sa faceti niste reperatii, dar veti avea multe de indurat. In cuplu – Stii să-ți înconjori partenerul cu multa iubire. Micile gesturi si daruri vor starni iubirea si recunostiinta celui drag. Cu tine, totul este distracție, surpriză, fantezie. Știi cum să te protejezi împotriva pericolului numărul 1 al cuplurilor: rutina! Singur – Entuziasmul debordant și plin de prospețime este o plăcere pentru ceilalti. Un nativ din Gemeni te urmărește din culise, incearca sa ii dai o sansa.






Previziuni Scorpion

Exista un taur care a pus ochii pe dumneavoastra. Va va arata acest lucru pe parcursul acestei saptamani. Dumneavoastra, insa, nu observati nimic, indiferent de cate zice sau face acest taur. Va mentineti calm. Treziti-va!! Sunteti macar prezent mental in aceasta saptamana? Daca ratati astfel de semnale, mai mult ca sigur veti rata altele si mai importante. Ulterior, va veti da seama ca ati ratat o ocazie importanta, fiindca acest taur chiar vrea ceva de la dumneavoastra. Puteati sa fi renuntat la toate inhibitiile si sa va asumati un risc, dar ati preferat sa ramaneti singur. Exista, insa, si un avantaj saptamana aceasta. Profesional, va merge mai bine decat credeti, iar pozitia stelelor va va influenta din acest punct de vedere timp de mai multe luni.In cuplu – Efervescența simțurilor te poarta pe sus săptămâna aceasta! Relatia ta parca renaste, esti pasional, iubitor si plin de farmec. Primesti o veste minunata chiar de Craciun. Singur – Scorpionii singuri sunt romantici in aceasta saptamana si cauta compania prietenilor vechi pentru a depana amintiri.

Previziuni Sagetator

Se pare ca va reveniti un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care va veti primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea. In urmatoarele doua luni trebuie sa aveti grija sa nu cheltuiti banii in mod impulsiv, fiindca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute in viitor. Ganditi-va ca sunteti oarecum bogat, in comparatie cu refugiatii din intreaga lume. Acele persoane nici macar nu au parte de apa la discretie, daramite de bani. In cuplu – În această săptămână, iubirea ta va beneficia de protecția lui Venus. In următoarele câteva zile, veți simți nevoia să împărtășiți momente de fericire și complicitate cu persoana iubită. După o perioadă de distanță fizică sau sufleteasca, cuplul beneficiaza de reconectare. Singur – Astrele te sfatuiesc să observi mai bine împrejurimile. S-ar putea să cauti dragostea, când este chiar alaturi de tine insa nu o vezi.






Previziuni Capricorn

Te simti mai relaxat/a si mai liber/a in week-end-ul asta, decat te simti de obicei si mai ales decat ai fost in ultima vreme. Si chiar te exprimi cu mai multa usurinta. Tine-o tot asa! Simti nevoia sa faci doar acele lucruri care iti fac cu adevarat placere. Astfel talentele tale ascunse au ocazia sa iasa la iveala in aceasta saptamana. Daca ai copii nu intampini nicio dificultate la acest capitol. Asta este o saptamana excelenta sa vorbesti deschis despre ce te-a framintat in ultimele saptamani. Te simti in stare sa expui toate experientele si frustrarile atat de bine, incat cei care te asculta te vor intelege pe deplin si iti vor sustine punctul de vedere. Te gandesti sa suni mai des un nativ din Gemeni de acum incolo? In cuplu – Mitul Pygmalion te inspiră. Vrei să modelezi partenerul si sa ii impui parerile tale. Incearca sa oferi mai multa libertate. Nu te gandi doar la placerile tale. Singur – Multi nativi au sansa unor intalniri norocoase in aceasta perioada. Trebuie insa sa fie mai deschisi si mai vorbareti, vor putea cuceri inima cuiva cu totul special.

Previziuni Varsator

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune. In cuplu – Minunată săptămână te asteapta in viața ta sentimentala ! Stelele vor fi plasate ideal pentru a interveni in favoarea ta. Veți vedea că relația voastră devine mai puternică și mai intensă. Cu partenerul veți fi uniți și vă veți deplasa în aceeași direcție. Singur – O veste de la cineva de departe va face inima sa trsalte. Lasati-va purtat de imaginatie si permiteti-va sa visati, o poveste de dragoste e pe cale sa inceapa.






Previziuni Pesti

Si in aceasta saptamana cel mai probabil vei lua decizii rationale, in timp ce intuitia iti spune ca ar fi mai bines a urmezi o alta cale. Asta se aplica in contexte variate. Daca ai actiuni in afaceri, vei simti ca nu vei castiga nimic din ele si chiar e posibil sa pierzi ceva bani. Totusi, pe baza unor motive pur rationale vei decide sa faci anumiti pasi. In domeniul dragostei, stii in sinea ta ca acel Taur nu este intru totul interest de tine. Totusi, faci o incercare frenetic in incercarea de a-I produce o impresie buna (ei sau lui). Este timpul, draga native, sa iti asculti vocea interioara care te-a indemnat sa intrprinzi anumite actiuni sau te-a retinut de la altele, dar pe care ai neglijat-o iar si iar. In cursul acestei saptamani pozitia astrelor in horoscopul tau este ca nu mai poti continua asa. Trebuie sa incepi sa iti asculti sentimentele. Ar fi bines a faci asta , altfel vei fi pedepsit. In cuplu – Saturn bine aspectat te face un model de organizare. Aveti multe idei, planificați deja următoarea vacanță, prin ianuarie. Cu toate acestea, regreți că doar tu decizi. Ai vrea ca partenerul să participe mai mult și deciziile sa fie luate in cuplu.Singur – Pestii au ocazia sa socializeze mai mult si sa cunoasca persoane noi. Cu toate acestea, inca au o anume reticenta in a incepe o noua relatie sentimentala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții