Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop dragoste săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Written By NIKE B. on luni, 29 aprilie 2024 | 18:11



Horoscop dragoste saptamana 1-7 mai 2023.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 



Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Săptămâna aceasta, influențele astrale oferă un aspect practic relațiilor, dar și dorințelor pe care le avem. Schimbăm perspectiva, avem o imagine de ansamblu și ne este mult mai ușor să luăm decizii. Micile provocări sau temeri sunt depășite fără mari eforturi și ne acordăm șansa de a ne bucura mai mult de pasiune și romantism. Mai departe, detaliile horoscopului pentru aceasta saptamana aferent fiecarei zodii:



Previziuni Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vă bucurați de o energie plină de entuziasm și pasiune în sfera iubirii. Sunteți încurajați să ieșiți din zona de confort și să vă întreceți limitele impuse de voi deoarece numai în acest fel veți descoperi noile posibilități romantice. Desigur că prudența este importantă, dar trebuie să existe un echilibru. Aspectele astrale vă intensifică sensibilitatea și teama de a fi răniți emoțional, de aceea e bine să clarificați niște incertitudini și să vă asigurați că sunteți la pace cu exprimarea sentimentelor. Sunteți încurajați să faceți acele lucruri care vă oferă entuziasm și împlinire sufletească.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

În săptămâna următoare nativele Taur se vor bucura de iubirea și atenția celor din jur, mai mult decât oricând altcândva. Este momentul în care femeile Taur, indiferent dacă au deja pe cineva, sunt căsătorite sau libere ca pasărea cerului, vor primi doza de romantism și seducție la care râvneau. Se anunță o săptămână picantă pentru native!Iti place sa fii laudat si complimentat. Dar, oare, laudele sunt sincere? Esti singur ca persoana de langa tine nu urmareste ceva? Nu te lasa pacalit de aparente. Fii mai responsabil in alegerile amoroase.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativele Gemeni ce se află în căutarea unei relații vor avea parte de o revelație în zilele următoare. Își vor da seama, în sfârșit, ce își doresc de la un partener și vor simți că și-au regăsit echilibrul pe care îl pierduseră. Femeile Gemeni într-o relație sau căsătorite vor trece prin aceleași momente, momente de cumpănă ce se dovedesc a fi benefice ulterior. Urmează o săptămână plină de schimbări pentru nativele Gemeni!Necazuri in Paradis? Cumva ai exagerat in ultima vreme? Poate ca ti-ai neglijat partenerul sau poate ai fost prea aspru in tonul folosit? Vestea buna este ca poti indrepta lucrurile. Doar ca trebuie sa fii mai romantic si mai dragastos.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nativele Rac, indiferent de statutul amoros, simt nevoia să își pună ordine în gânduri și să aibă măcar un moment în care să se concentreze exclusiv pe starea lor de spirit. Pentru native o astfel de perioadă este nu numai necesară, ci definitorie pentru că ele își încarcă bateriile spre a lua decizii mai bune, mai echilibrate, mai înțelepte.Persoana de care esti indragostit te evita sau esti paranoic? O discutie sincera va lamuri situatia. Atentie, insa, sa nu folosesti un ton acuzator. Daca esti singur, weekend-ul iti poate aduce o intalnire amoroasa mai mult decat interesanta.

Leu (23 iulie - 22 august)

In aceasta saptamana daruiesti mai mult decat primesti si acest lucru poate deveni un dezavantaj. Desi nu esti genul care sa schimbe modul de actiona, poate ca ar fi mai bine sa fii putin mai precaut data viitoare. Altfel poti acumula frustrari.Pentru nativele Leu săptămână va aduce câteva episoade mai dificile, în special dacă se află într-o relație de lungă durată. Le sfătuim să nu ia decizii pripite și să comunice cât mai deschis cu partenerul. Cât despre nativele Leu singure, acestea se vor confrunta cu aceleași energie. Acum este momentul perfect să facă lucruri pentru ele și să evolueze!




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Credeai ca le-ai gandit pe toate? Ei bine NU. Dragostea este imprevizibila. Poate ca n-ai primit mesajele corecte sau poate ca le-ai interpretat gresit. Cert este ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Nu dispera, insa. Cel mai bun lucru cand cazi de pe cal este sa aranjezi mai bine saua data viitoare.Nativele Fecioară se vor simți în al Nouălea Cer în săptămâna următoare. Vor avea o energie magnetică și molipsitoare, ce le va schimba starea de spirit până și oamenilor din jur. Pentru native urmează o săptămână în adevăratul sens al cuvântului, frumoasă! Planul amoros este echilibrat și armonios, romantismul fiind ca la el acasă în viețile femeilor Fecioară!

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti confuza. Unele lucruri nu sunt tocmai logice, iar tu devii frustrat. Nu poti controla totul, oricat de mult ai analiza si ai face previziuni. Pana, la urma, vorbim despre dragoste. Cu cat te vei relaxa mai mult, cu atat vei simti mai mult.In viețile nativelor Balanță se vor produce schimbările serioase în zilele următoare! De ce? Deoarece în sfârșit vor avea curajul să își asculte inima și să dea creierului și rațiunii o pauză. Acesta nu este deloc un lucru rău, ba chiar dimpotrivă. Le va face pe native să se simtă mai libere decât au fost vreodată.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele ce se află într-o relație se vor bucura mai mult ca niciodată de întâlniri romantice, plimbări de seară sau după amiezii în fața televizorului alaturi de partener. Va fi o săptămână liniștită pentru femeile Scorpion! Cele ce nu se află încă într-o relație, vor avea parte de o schimbare majoră în viața lor. E posibil să își dea seama că li s-au aprins călcâiele de o persoană foarte apropiată de ele. Partea bună este că acesta posibilă relație se poate transforma în ceva serios și de durată!

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Nativele Săgetator chiar dacă sunt singure sau într-o relație stabilă sunt nevoie să ia o decizie importantă săptămâna asta. De ceva timp bat pasul pe loc deoarece sunt într-o situație pe care nu știu cum să o gestioneze sau cum să o primească în viața lor. Acum este momentul să rupă cercul vicios și să aleagă ce simt că e mai bine pentru ele!Ce fel de relatie iti doresti? Ce vrei sa faci peste 5 ani? Faci ceva in prezent ca sa ai ceea ce iti doresti? Daca DA, succesul este asigurat! Daca NU, e timpul sa actionezi. Norocul si-l mai face si omul cu mana lui.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Viata amoroasa este la cote inalte. Romantismul si erotismul sunt la ele acasa in acesta saptamana. Daca esti singur si esti tentat de o noua relatie, fa tu primul pas. Altfel s-ar putea sa astepti mult si bine pana cand vei primi vreo reactie sau poate niciodata.Nativele Capricorn se vor concentra în aceasta săptămâna exclusiv pe planul profesional. Simt nevoia să muncească de zece ori mai mult și să fie cea mai bună variantă a lor, pentru a fi remarcate și apreciate. Ceea ce este un lucru extraordinar! Nativele nu ar trebui să se îngrijoreze, aceste zile nu le vor îndepărta de planul amoros.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In săptămâna aceasta, nativele Vărsător decid să găsească echilibrul între minte și suflet. Acestea sunt hotărâte să ajungă cu sentimentele și rațiunea la un consens și să ia cea mai bună și benefică decizie pentru ele. Săptămâna nu se va dovedi așa ușoară precum pare, dar va merita fiecare efort!Vrei sa impresionezi o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Trebuie, insa, sa ai rabdare. Altfel risti sa fii dezamagit de reactia potentialului partener. Ai incredere in tine! Nu esti o partida rea!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ce vrei sa se schimbe in viata ta? Poate este cazul sa analizezi ce ai gresit pentru a sti ce sa nu mai faci? Incearca sa eviti subiectele de discutie ce pot genera tensiuni si controverse. Mai ales daca esti la primele intalniri.Nativele Pești vor avea o săptămână cu adevărat magică! Iubirea este pe primul loc, iar întâlnirile romantice și vacanțele spontane sunt pe lista de To do. Lw sfătuim pe femeile Pești să se bucure de această perioadă, să o trăiască la maxim, cu zâmbetul pe buze și să își încarce bine bateriile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții