Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop karmic 15-21 aprilie 2024

Written By NIKE B. on marți, 16 aprilie 2024 | 11:08




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați. Horoscop karmic pentru săpttămâna 15-21 aprilie: pentru mulți nativi, perioada care vine aduce toate elementele necesare pentru a ieși în față, pentru a se impune cu orice preț.



Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 aprilie 2024


Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 15-21 aprilie 2024, zodiile de apă își fac noi relații și sunt dispuși să șteargă complet lucrurile rele din trecutul lor.Este o săptămână extrem de interesantă mai ales pentru nativii de apă. Toate grijile și nemulțumirile lor vor fi soluționate cu ajutorul unor persoane care vor apărea în viața lor, oameni de care se vor lipi din primele secunde.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)


Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână în care toate bătăliile se vor duce în favoarea lor. Vor începe să simtă mersul lucrurilor și se vor poziționa corect în situații-cheie.Berbecii sunt cei mai pregătiți de negocieri, căci ei au toate elementele necesare pentru a câștiga. Leii sunt și ei pregătiți să-și susțină ideile și pot face bani frumoși cu imaginația lor. Și Săgetătorii dau dovadă de creativitate.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) devin nostalgice și visează la vară, se gândesc la momentele petrecute în adolescență etc. Taurii sunt cei mai sensibili în săptămâna 17-23 . Sensibilitatea lor va fi remarcată inclusiv de colegii de la locul de muncă. Fecioarele se concentrează foarte bine la ceea ce au de făcut, însă din când în când le lovește câte un dor de ducă.Capricornii sunt și ei cu mintea în altă parte, la cineva care se află pe meleaguri îndepărtate.






Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)


Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) pun osul la treabă. Își dau seama că nu mai pot filozofa mult de pe margine, că datul cu părerea nu le plătește facturile.Racii sunt cel mai bun exemplu de voință și de consecvență când vine vorba de muncă. Pe Raci ar putea să îi urmeze fără nicio problemă Scorpionii și Peștii în perioada următoare.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată


Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână în care trebuie să fie foarte atente pe unde calcă. Se pot lovi de tot felul de capcane, în special nativii Gemeni.Balanțele sunt ceva mai pragmatice și mai atente la ce se întâmplă în jurul lor. Vărsătorii sunt feriți de probleme, cu toate că pot apărea mici discuții în contradictoriu în familie.

Horoscop Berbec (23 iulie - 22 august)

Nativii Berbec au un început de săptămână bun, liniștit. Doresc să-și impună ideile, așa că s-ar putea să fie puțin cam duri cu cei din jur. Miercuri și joi s-ar putea să cheltuiască mai mult. În weekend întâlnesc persoane dragi și s-ar putea să facă și o călătorie.Te vei simți plină de energie în această săptămână și îi vei surprinde pe cei din jur cu optimismul tău. Vei putea duce la bun sfârșit toate activitățile pe care le ai de făcut și vei privi încrezătoare spre viitor. Îți vei stabili noi obiective interesante.

Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Începutul de săptămână este de voie. Fie au niște planuri care îi animă în minte, fie pur și simplu au o discuție lejeră și sunt mai degajați. Marți și miercuri sunt zile tensionate pentru ei, mai ales dacă intră în conflict cu autoritățile sau cu persoanele importante cu care ei nu cad la pace, pentru că o țin pe a lor și nici nu suportă să fie dirijați de alții. Pentru weekend, zile frumoase și din punct de vedere financiar, cheluieli cu rost.Vei face o scurtă călătorie în interes de serviciu, existând posibilitatea ca pe viitor aceasta să se repete. Este un semn bun, deoarece vei identifica oportunități noi prin care să te dezvolți în planul profesional, ceea ce este foarte bine.

Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Au un început de săptămână în forță, Au multe lucruri de făcut, au o perspectivă foarte bună, vizualizează viitorul, anticipările lor sunt corecte. Marți și miercuri socializează sau reușesc să-și propage ideile și produsele astfel încât să-și facă remarcate calitățile. Joi, zi foarte tensionată, se îngrijorează pentru cineva și se străduiesc să ajute. În weekend, din nou stare de bine și distracție.Ar fi bine să acorzi puțin mai multă atenție stării tale de sănătate. Dacă observi că ceva te deranjează, ar fi bine să iei măsuri în această direcție și să nu lași timpul să treacă fără să faci ceva.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Început de săptămână cu o listă mare de responsabilități, multe lucruri de făcut. Au și niște informații de primit, de așteptat sau depind de cineva. Marți și miercuri au tot felul de activități și de diligențe foarte importante. Joi, o zi tensionată dacă vor fi dezamăgiți de un prieten. Weekendul e relaxant.Te simți foarte încrezătoare în partenerul tău de viață și ești convinsă că acesta își asumă toate angajamentele făcute. Se pare că relația voastră este pe calea cea bună și viitorul vostru ca un cuplu are șanse mari de a avea parte de reușite.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Sunt preocupați de bani și de avere, mai ales la început de săptămână. Au multe lucruri de rezolvat mai ales în plan juridic, marți și miercuri. Își pot pregăti și o călătorie și o întâlnire cu un prieten. Joi, ziua tensionată a săptămânii, conflicte cu autoritățile sau schimbare bruscă de dispoziție. Dar, în weekend e bine, mai ales dacă sunt între prieteni.Dacă locul tău de muncă te ține în mare parte lipită de scaun și cu ochii în calculator, ar fi bine ca în afara programului să faci mai multă mișcare și să te implici în tot felul de activități care implică mișcare. Dacă nu iei aceste măsuri, nu vei fi mulțumită de starea în care vei ajunge ulterior.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sunt un pic nesigure luni sau nu prea au chef de lucruri sau au niște întâlniri intimidante. Marți și miercuri își calculează foarte bine pașii pentru a nu pierde bani, pentru că sunt într-o perioadă în care ar putea să câștige. De aceea Fecioarele sunt foarte atente și foarte raționale când e vorba de consum, cheltuieli sau investiții. Joi, zi tensionată - pot fi conflicte cu autoritățile din cauza banilor sau a unor cereri neaprobate.Insistă și e cazul să insiste pentru că pot primi un răspuns favorabil. În weekend sunt foarte buni organizatori ai timpului lor și al altora și realizează multe lucruri.Săptămâna aceasta se anunță a fi destul de interesantă pe planul sentimental. Se pare că cineva îți face ochi dulci, lucru pe care nu-l observi din prima. Dacă vei fi puțin mai atentă, îți vei da seama că respectivul ar putea fi o persoană de care ai putea avea mare nevoie pe viitor.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Eforturile se resimt încă de la începutul săptămânii . Poate ar fi bine să amâne activitățile mai grele pentru următoarele zile. Marți și miercuri, tensiuni cu partenerul de viață sau cu o persoană apropiată. Cer multe lucruri și pretind să le primească. Pentru joi și vineri, însă, este posibil să se confrunte cu un refuz foarte clar. Atenție și la sănătate, joi și vineri. În weekend, călătorii.Când lucrezi la un proiect sau la o lucrare care este importantă pentru viitorul carierei tale, cei din jur te invidiază din cauza productivității și creativității de care dai dovadă. Dacă continui tot așa, îți vei atinge o mare parte din obiectivele propuse.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O mare parte din activitățile pe care le-ai întreprins în ultima vreme vor necesita mici modificări. Dacă nu reușești să le faci de una singură în timpul disponibil, ar fi bine să apelezi la ajutorul cuiva care se pricepe în acest sens.Au un început de săptămână foarte volatil, își fac multe speranțe, multe vise sau se ocupă mai mult de niște proiecte. Muncesc mult, însă, marți și miercuri. Pot exista certuri, dispute, cu alte persoane cu care colaborează, mai ales dacă maniera de lucru nu este congruentă. Joi, discuțiile continuă și este posibil să gândească în termenii 'dacă nu merge, mai bine ne separăm'. Pentru weekend au nevoie să se mai calmeze cu cineva și se mai calmează lucrurile.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Începutul de săptămână este calm și liniștit. Se ocupă mai mult de casă. Marți și miercuri au o dispoziție flamboaintă și de distracție. Social stau foarte bine marți și miercuri, întâlniri diverse și oameni care îi apreciază. Se pot îndrăgosti, chiar. Joi și vineri, mult efort la muncă, multe sarcini care așteaptă să fie rezolvate de mai multă vreme. În weekend sunt alături de partenerul de viață și pot corecta multe lucruri care nu s-au scurs bine.Ești foarte eficientă și reușești să termini la timp tot ceea ce ți-ai propus. Vei avea mai mult timp liber în cursul acestei săptămâni, motiv pentru care ai putea să te implici în niște activități care se derulează în direcția relaxării și dezvoltării personale.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Discuții diverse, dar și calcule. Și, mai ales luni, și pe începutul zilei de marți, au nevoie să stea un pic în spate pentru a obsrva ce întâmplă în jurul lor, ce au făcut până acum și cum de s-a ajuns în acest punct. De aceea sunt foarte reflexivi marți și miercuri, își analizează poziția, văd vulnerabilitățile, unde nu stau bine, în toate aspectele vieții lor. Joi și vineri sunt zile tensionate, mai ales în context financiar - poate refuză pe cineva apropiat, pentru că nu vor să scoată bani din buzunar. Multă muncă și în weekend, dar cu spor.


Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Gând la bani, luni. Banii vin fără efort sau descoperă o metodă ca ei să vină ca urmare a ce au muncit deja, nu de pe urma unui efort depus acum. Marți și miercuri au multe lucruri de făcut și sunt solicitați. Întâlniri, discuții și noi proiecte care pot fi foarte fructuoase. Pentru joi și vineri, zilele tensioate, pot avea legături cu cineva din familie care are o problemă. Vărsătorii vor să întindă o mână de ajutor. Poate exista și risc de stricăciuni în casă. Pentru weekend, distracție, semn că lucrurile nu au fost atât de grave.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Au emoții la început de săptămână mai ales dacă trebuie să se întâlnească cu o persoană importantă și dragă pe care vor să o impresioneze. Marți și miercuri sunt într-o formă excelentă, dau ce au mai bun în ei și impresioneză șefii, fac lucruri cu foarte mult aplomb, cu energie, cu hotărâre și iese totul foarte bine. Joi și vineri, tensiuni, mai ales sub aspect legislativ și financiar. Trebuei să fie un pic ai atenți la obligațiile din contracte. În weekend, în famile. Pot primi și musafiri - e multă veselie și vorbă isteață în casa lor.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții