Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Written By NIKE B. on vineri, 19 aprilie 2024 | 08:08



Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Pe măsură ce Soarele a intrat în Berbec luna trecută, a început noul an astrologic. Acum, pe 19/20 aprilie, Soarele părăsește Berbecul pentru Taur, unde va rămâne până pe 20/21 mai. Este punctul în care energia încetinește și începem să simțim cum picioarele noastre aterizează pe pământ după sprintul fierbinte și plin de foc pe care ni l-a oferit Sezonul Berbecului. Sezonul Taurului este momentul nostru din an de a încetini, de a consolida programul nostru și de a ne gândi la ce dorim să ne dedicăm cu adevărat timpul. Cu Soarele și Mercur ambele în Taur acum, canalizăm tone de vibrații bune și, indiferent de semnul tău zodiacal, te vei simți determinat și concentrat să faci ceva diferit. Sezonul Berbec a fost despre inițierea de noi proiecte, locuri de muncă și relații, iar acum, sezonul Taur este aici pentru a te ajuta să decizi care dintre aceste lucruri contează cel mai mult, și, să lucrezi la ele. Această energie practică și reală a semnelor de pământ este ideală pentru a te ajuta să te dedici oricărei munci sau hobby de care ești pasionat. Vei fi mai puțin distras, ceea ce înseamnă că poți investi mai multă energie și să ai succes în ce faci. Dar, oricât de muncitor este Taurul, acesta este și un semn indulgent și iubitor de lux, ceea ce înseamnă că vei simți nevoia de a cheltui bani în plus pentru relaxare. Atunci când se concentrează pe realizarea unui lucru, nativul Taur se concentrează cu adevărat pe acela, chiar dacă asta înseamnă să ignore orice altceva. Prin urmare, atâta timp cât poți evita să calci peste ceilalți și să te asiguri că ești deschis la compromisuri, vei fi bine! În acest sezon, fiecare din noi își va găsi orientarea, va rezolva ceea ce contează cel mai mult și va lucra pentru ca acesta să prospere absolut. Să vedem mai departe care sunt influențele acestei perioade pentru fiecare zodie in parte:

Sezonul Taurului și plăcerea Taurul este guvernat de planeta Venus, așa că, pe lângă concentrarea pe plăcere, s-ar putea să observăm și teme legate de bani, sentimente de stima de sine și cum interacționăm în relațiile noastre. Taurul și Venus împreună ne fac să ne gândim la ce ne face să ne simțim în siguranță și demni să dăm și să primim iubire. Pe măsură ce Sezonul Taurului se apropie de sfârșit, vom începe să simțim energia sistemului stelar Pleiade, deoarece Soarele se aliniază cu steaua sa principală, Alcyone. Alcyone este versiunea feminină a lui Sirius. Dacă Sirius este Soarele nostru Spiritual, atunci Alycone poate fi Soarele nostru Umbra. Soarele care luminează tot acel material mai adânc, mai întunecat prin care trebuie să trecem pentru a atinge noi niveluri de conștientizare spirituală. Pe măsură ce încheiem Sezonul Taurului și intrăm în Sezonul Gemenilor, energia lui Alycone va fi puternică și vom putea să ne conectăm la umbrele de care avem nevoie pentru propria noastră transformare spirituală. Aceste umbre sunt fricile și emoțiile reprimate. Aceste umbre sunt, de asemenea, sentimentele de rușine pe care le-am putea avea în legătură cu noi înșine și cu viețile noastre. Expunerea și aducerea acestora la lumină este întotdeauna posibilă, dar sub influența Pleiadelor, s-ar putea să ne simțim divin susținuți și ghidați să facem această muncă.








Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E timpul sa fii corect despre finantele tale, Berbec. Te-ai simtit putin prea confortabil cu rasfatul in ultima vreme? Probabil ca este o idee buna sa iti revizuiesti cheltuielile si bugetul acolo unde este necesar chiar acum. Sezonul trecut, accentul s-a pus pe sentimentul tau de identitate. Acum este timpul sa te pui pe treaba si sa fii mai cumpatat in ceea ce priveste banii si bunurile materiale. In timp ce dorinta de a cheltui, a cheltui, a cheltui va fi la cote maxime in timpul sezonului Taur, cel mai bine este sa te concentrezi pe construirea securitatii si sa economisesti banuti pentru vreme rea.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

In ultimele luni s-au facut multe cautari sufletesti, Taur, dar acum este timpul sa iesi din minte si sa te concentrezi asupra ta. S-ar putea sa iti reinventezi imaginea sau sa creezi noi granite. Permite-ti sa experimentezi in afara zonei tale de confort. Ai lucrat la unele schimbari majore in viata ta in ultimele luni, iar astrologia sezonului Taur te va face sa faci niste alegeri importante. Ai incercat sa fii un pic din tot pentru toata lumea in ultima vreme – luna aceasta este despre a te pune din nou pe primul loc.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pregateste-te sa accesezi latura ta spirituala, Gemeni. Acest sezon este despre explorarea unor chestiuni din alta lume, cum ar fi subconstientul si visele tale. Pastreaza un jurnal de vise, acorda prioritate muncii cu partea de umbra si acorda atentie indiciilor pe care universul le trimite. Asteapta-te la cateva dezvaluiri despre subiecte care ti-au trecut prin cap in ultimele luni si ramai deschis pe masura ce universul iti trimite downloadari. Poti primi claritate in jurul relatiilor prin visele si subconstientul tau. Aceasta este o luna buna pentru a te impamanta, a medita si a te concentra asupra practicii tale spirituale.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac, in aceasta luna este vorba despre a „turna” dragostea si grija in colectivitate. Cum sunt prieteniile tale acum? Acest sezon iti arata cum poti sa arati mai bine pentru ceilalti. Luna trecuta a marcat o schimbare majora in cariera ta si luna aceasta acea energie se va muta catre conexiunea ta cu societatea. S-ar putea sa nu fie locul tau preferat, dar exista un potential de a face noi conexiuni intre colegii tai. Imbratiseaza viata sociala si mentine-ti inima deschisa catre noi oportunitati.

Leu (23 iulie - 22 august)

Te-ai distrat, Leu, dar acum este timpul sa te apuci de treaba. Luna aceasta te va ajuta sa iti modelezi imaginea publica si pe ce drum profesional te afli in acest moment, asa ca este o idee buna sa reflectezi daca esti multumit de directia in care te indrepti. Poti sa te astepti sa fii foarte ocupat la locul de munca, iar potentialul de a schimba cariera sau de a primi acea promovare bine meritata este la cote maxime. Ramai concentrat pe producerea de lucrari de calitate si nu iti fie teama sa iti asumi meritul pentru lucrurile pe care le creezi.




Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti gata sa mananci putin, si sa te rogi pentru iubire, Fecioara? Acest sezon este despre a face o calatorie – la propriu. Nu iti fie teama sa te pierzi putin sau sa te indepartezi de drumurile batatorite in timp ce explorezi noi culturi si practici. Relatiile ti-au trecut prin cap in ultimele luni, este timpul sa te cunosti din nou. Luna aceasta este un moment ideal pentru a calatori in parti necunoscute, intr-o calatorie individuala de auto-descoperire. Ai facut progrese majore in modul in care te conectezi cu ceilalti. Acum, este timpul sa reflectezi asupra tuturor modurilor in care ai crescut si spre undete indrepti.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pregateste-te, Balanta, pentru ca acest sezon este despre purificare. La ce trebuie sa renunti pentru a creste? Este o idee buna sa faci un bilant al vietii tale, in special al relatiilor tale, si sa fii realist cu nevoile tale. S-ar putea sa vezi ca trebuie sa te bazezi pe altii mai mult decat de obicei. Nu-ti fie teama sa ceri ajutor de la cei dragi si fii atent la oamenii care par sa nu aibă timp pentru tine atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei. Relatiile se schimba pentru tine luna aceasta, unele in bine, altele in rau.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai dragostea in minte? Vulnerabilitatea poate suna ca un cuvant infricosator, dar este necesar pentru intimitatea pe care o cauti. Deschide-ti inima altora, Scorpion, deoarece acest sezon se concentreaza pe relatiile tale. S-ar putea sa te trezesti ca faci niste angajamente serioase luna aceasta. Daca ai un partener pe termen lung, acum ar putea fi momentul sa faci urmatorul pas in relatia ta. Te vei simti mai romantic si mai deschis cu emotiile tale in aceasta perioada, asa ca imbratiseaza vulnerabilitatea si spune-ti parerea in aceasta luna.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dorinta ta arzatoare de noutate se opreste in acest sezon, Sagetator. Acest timp este despre dublarea obiectivelor si a telurilor tale. Incorporeaza noi obiceiuri in rutina ta zilnica pentru a mentine lucrurile picante si distractive. Este timpul sa te concentrezi pe revenirea la esenta lucrurilor. Desi esti cunoscut pentru latura ta distractiva si cocheta, oamenii iti subestimeaza inteligenta si abilitatile. Aceasta luna este despre alinierea obiceiurilor tale zilnice cu obiectivele pe termen lung si schimbarea concentrarii asupra viitorului.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Te-ai simtit sentimental luna trecuta, deoarece viata a fost centrata in jurul casei si familiei tale. Dar in sezonul Taur este totul despre eliberarea si explorarea placerii tale. Incearca lucruri noi sau alege hobby-uri uitate si realiniaza-te cu sinele tau creativ. Vei simti mai putin povara responsabilitatii luna aceasta, deoarece energia aduce o nota lipsita de griji vietii tale. Ia o pauza de la munca ta si lasa copilul tau interior sa preia conducerea luna aceasta. Daca te-ai gandit sa incepi un nou hobby sau sa te reconectezi cu vechii prieteni, acesta este momentul ideal pentru a face acest lucru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sezonul Taur inseamna conectarea cu radacinile tale, Varsator. S-ar putea sa te simti mai nostalgic cand iti amintesti de viata ta de acasa. Este un moment bun sa creezi o legatura cu familia ta sau sa reconstruiesti ceea ce ar trebui sa fie o familie ideala. Nu-ti fie teama sa stabilesti niste limite cu cei dragi si sa te concentrezi pe a-ti transforma casa intr-un refugiu sigur. Discutiile aprinse creeaza legaturi mai puternice, asa ca asigura-te ca iti spui parerea si lucrezi pentru a construi viata de acasa a visurilor tale.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Daca te-ai simtit sufocat n ultima vreme, planuieste sa elimini in curand acele blocaje de comunicare, Pesti. Acest sezon este despre deschiderea mintii si a abilitatilor verbale, facandu-l un moment puternic pentru auto-exprimare. Iti va fi mai usor ca niciodata sa-ti comunici gandurile si visele cu ceilalti. Sezonul Taur iti aduce un sentiment de energie de vis si de impamantare. Nu te intinde prea mult, totusi, concentreaza-ti aceasta inspiratie pe cateva proiecte pe care speri sa le dezvolti anul acesta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții