Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop tarot săptămâna 22-28 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on luni, 22 aprilie 2024 | 08:52



Citește Horoscopul tarot săptămâna 22-28 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 22-28 Aprilie 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna Viitoare. Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Sfârșiturile vor avea loc în această săptămână și în timp ce unele vor fi total surprinzătoare, altele vor fi așteptate și pregătite pentru un nou început. Săptămâna aceasta aduce schimbări, iar schimbarea este atât grea, cât și inevitabilă.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Valetul de spade

„Iată că vin să salvez ziua!” spune curajosul cavaler, adică tu. Săptămâna aceasta îți rezervă mult eroism. Tu ești cel care va „salva ziua” în această săptămână, pentru că tu ești cel care ai cunoștințele și capacitatea de a face acest lucru. Vei fi chemat pentru priceperea ta și tu ești cel care poate face această meserie. Deoarece costumul tău de Halloween implică săbii, s-ar putea să fii nevoit să aperi ceva sau pe cineva, și vei face asta fără ezitare și cu o justificare completă. Acesta este o carte serioasă și se referă la afaceri săptămâna aceasta. Dacă există o greșeală care trebuie remediată, atunci ești persoana potrivită la momentul potrivit, cu atitudinea potrivită.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot TAUR Patru de spade, inversat

Vei face un pas în spate în această săptămână, astfel încât să poți trece peste ceea ce este necesar pentru viitor. Aceasta este o săptămână de gândire profundă și precauție. Nu vrei să te arunci cu capul înainte, ci vrei să testezi mai întâi apele. Ești înțelept și nu vrei să faci nicio mișcare săptămâna aceasta, fără să te gândești mai întâi la toate circumstanțele. De asemenea, nu te deranjează că trebuie să aștepți, ci chiar îți place să faci un pas înapoi pentru a fi martor la ceea ce se întâmplă. Aceasta este o săptămână de non-acțiune. Planifică azi, acționează mâine.




Horoscopul tarot săptămânal Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot GEMENI 10 bâte, inversat

Săptămâna aceasta are câteva provocări legate de muncă pentru tine. Cartea „Zece de bâte” inversată, joacă un rol bun în lumea muncii, dar pentru tine, înseamnă că lucrezi împotriva șanselor. Recent au avut parte de o mulțime de discuții în jurul tău și tot ce vrei cu adevărat este să poți participa și tu la ele. Și totuși, iată-ne, încă o dată, cu tine încercând atât de mult să nu mergi nicăieri. Săptămâna aceasta îți continuă drumul de muncă, încă nemulțumit de condiții, dar încă persistând. Ești coloana vertebrală dreaptă și rezistență și vei trece prin asta, ai răbdare.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot RAC Regina de spade, inversată

Ești rapid când vine vorba de reacții săptămâna aceasta, și pe măsură ce aceasta se desfășoară, te simți feroce, puternic și superior, pentru ca oricine altcineva să se ocupe.â de anumite situații sau să rezolve anumite lucruri. Te simți autoprotector și îți construiești un zid în jurul tău, pentru că pur și simplu nu ai chef să fii vulnerabil. Profiți de autoritatea ta și spui „nu” frecvent și fără să te gândești. Săptămâna aceasta nu ai niciun fel de răbdare și răbufnești împotriva oricărei persoane îți încearcă răbdarea.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot LEU Puterea

Cartea semnalează că aveți tăria interioară necesară pentru a naviga cu grație într-o situație dificilă din viața voastră. Este ușor să te pierzi în emoții precum furia, tristețea, frica sau rușinea, dar ești chemat să te ridici peste asta săptămâna aceasta și să rămâi calm în acest timp de adversitate. Nu acționa după instinctele tale de bază. În schimb, îmbrățișează-ți latura mai plină de compasiune și iertare. Acest lucru vă permite să deveniți un războinic tăcut care rămâne în control nu numai asupra dvs., ci și asupra situației.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot FECIOARA Regina de bâte

Pare o săptămână puternică tine, în măsura în care vei fi dornic, alert și mai atent față de orice problemă care necesită atenția ta. Tu ești cel la care oamenii apelează săptămâna aceasta pentru expertiza ta și, într-un fel, acest tip de atenție te măgulește. Tu, ca toți ceilalți, ai nevoie de o creștere ocazională a ego-ului și se pare că vei obține o mulțime din asta în timpul săptămânii. Este bine câștigat și ești un expert în domeniul tău. Fii recunoscător pentru că ai fost acolo pentru alții și pentru că ai putut oferi sfaturi de calitate.Acesta este momentul perfect pentru a vă pune acolo, conectându-vă cu ceilalți și integrându-vă într-un grup de indivizi cu aceeași idee. Nu te abține - entuziasmul tău ar putea ajunge să fie contagios.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot BALANTA Doi de bâte, inversat

Ai o mare decizie în față și asta te încurcă pentru că nu ești prea sigur pe ce direcție să iei. Cu toate acestea, nu ești deschis la sugestiile sau sfaturile altora, așa că va trebui să faci acest lucru pe cont propriu. Asta te face să te simți confortabil, totuși încă nu te duce la locul unde de fapt iei această decizie. Săptămâna aceasta ar putea fi una dintre cele două căi: decizi și elimini totul, sau amâni și iar amâni această decizie, care va ajunge doar să facă din săptămâna viitoare o continuare a acestei săptămâni. Decide acum ce vrei să faci.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot SCORPION Regina de bâte, inversată

Chiar dacă ești cineva căruia îi place să lucreze din greu și să se angajeze într-un plan, săptămâna aceasta va provoca sentimente de lene și inerție. Știi ce este în fața ta și îți provoacă teamă, în principal pentru că este mai multă muncă decât îți place să faci cu adevărat. Și totuși ești singurul care poate face această treabă, ceea ce adaugă mai multă intensitate sentimentelor tale îngrozitoare. Vei face ceea ce este necesar? Nu, nu o vei face. Vei amâna această lucrare până când este aproape prea târziu, ceea ce te poate scoate din sentimentul de spaimă și te va arunca direct în sentimentul de regret, așa că ai grijă ce alegi să faci in final.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot SAGETATOR Trei de cupe, inversat

Ești o persoană creativă, dar nu știai cât de creativ poți fi, atunci când încerci să faci ceva minunat din ceva mai puțin decât minunat. Ceea ce se înțelege este că săptămâna aceasta, îți vei aminti ceva care odinioară însemna durere pentru tine, posibil ca o veche amintire copleșitoare a unei iubiri din trecut, cineva care te-a rănit. În loc să îți plângi pierderea și să verși o lacrimă, vei lua acea energie și vei crea ceva extraordinar de uimitor. În această săptămână, vei lua o durere veche și o vei transforma în artă.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot CAPRICORN Nouă de bâte, inversat

Când ești o persoană atât de concentrată ca tine, ai tendința să treci cu vederea anumite detalii, pur și simplu pentru că ești obsedat de „toate detaliile”. Începi să vezi imaginea de ansamblu, ceea ce este un lucru bun, totuși, în acest caz, în această săptămână vei ocoli un detaliu major în munca ta și asta te va întoarce din drum o săptămână sau două. Este ironic faptul că cineva care este la fel de precis și meticulos ca tine ar putea să facă o greșeală atât de întâmplătoare, dar cu atât mai multe motive pentru care să rămâi dornic în această săptămână. Fii atent și o să fie bine.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot VARSATOR Șase de cupe, inversat

S-ar putea să fii chiar acolo, pe punctul de a face să se întâmple ceva, mai ales când vine vorba de dragoste și ești atât de aproape, dar totuși atât de departe. Iubești pe cineva și vrei să arăți asta lumii. Acesta ar putea fi o persoană specială sau un membru al familiei. Ai încercat foarte mult să mulțumești această persoană și este receptivă la atenția ta, dar pur și simplu nu este pregătită să înceapă o relație de dragoste sau un angajament familial. Acest lucru arată doar că ești un campion al iubirii și că îți vei schimba ritmul, dacă este necesar. Tot ce trebuie să știi săptămâna aceasta este că cel pe care îl iubești, te iubește înapoi, dar nu este încă pregătit să urce la bordul navei cu tine. Ai răbdare.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot PESTI Patru de cupe

Ei bine, cel puțin cineva din zodiac va avea o săptămână promițătoare. Va exista o situație în această săptămână care îți va oferi tot ce îți dorești și asta, desigur, este iubire. Te descurci bine când ești cuprins de dragoste și, dacă ai de ales în această privință, dragostea va proveni din familie, în principal de la copii și tineri. Este un moment de sărbătoare în gospodăria ta și s-ar putea să vezi niște membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Vor exista momente de veselie, de relaxare și mâncare bună. Bucură-te de o săptămână magică!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții