Horoscopul zilei de 23 mai 2024

Horoscop Special zilei de 23 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Written By NIKE B. on luni, 29 aprilie 2024 | 18:09



Citește Horoscopul tarot săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024 – Citirea săptămânală a cărților de tarot pentru fiecare semn zodiacal este aici pentru a oferi informații pentru săptămâna Viitoare. Săptămâna aceasta ne aduce o varietate de subiecte de discutat și de înțeles. Cărțile de tarot pentru săptămâna aceasta au un ușor ton de rău augur și se pare că mulți dintre noi vom avea de-a face cu negativitate din interior. Există multe oportunități de îndoială în această săptămână, iar partea bună este că vom avea șansa să ne uităm la punctele slabe. Ne putem simți încrezători într-o zi, iar apoi deprimați și catatonici în următoarea. Ceea ce este bine de știut este că reușim să ieșim ci bine din orice, așa că nu vă faceți griji. Sfârșiturile vor avea loc în această săptămână și în timp ce unele vor fi total surprinzătoare, altele vor fi așteptate și pregătite pentru un nou început. Săptămâna aceasta aduce schimbări, iar schimbarea este atât grea, cât și inevitabilă. Dacă există o idee obișnuită pentru săptămână, este să fii conștient de propriul tău mediu personal și să te gândești la ceea ce spui altora. Deși s-ar putea să te simți la fel de puternic ca un războinic, trebuie, de asemenea, să poți măsura când este momentul potrivit pentru a acționa sau a te retrage. Păstrează-ți mintea limpede și concentrată asupra binelui și, dacă asta te cere să dai înapoi, atunci fă-o.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot BERBEC Eremitul / Pustnicul

Aceasta carte iti aduce mesajul ca trebuie sa faci o pauza in viata de zi cu zi pentru a-ti reface energia. De asemenea, trebuie sa-ti indrepti atentia spre interior pentru a gasi raspunsurile pe care le cauti. Iti dai seama ca cel mai profund sentimentl al adevarului si al cunoasterii este in interiorul tau, iar distragerea lumii exterioare nu te ajuta deloc. Lasa in urma mondenul, pentru a porni intr-o calatorie a descoperii de sine, condusa doar de intelepciunea ta interioara si de lumina calauzitoare. Acum este momentul perfect pentru a merge intr-un refugiu de sfarsit de saptamana sau un pelerinaj sacru, orice te ajuta sa-ti descoperi valorile si principiile personale si sa te apropii de sinele tau autentic.

Horoscopul tarot săptămânal Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 8 de cupe Aceasta carte apare de obicei intr-o situatie in care ai pierdut ceva. Exista intuneric in aceasta carte, insa iti arata ca va veni si lumina. Nu trebuie sa-ti fie teama sa pasesti inainte. Este vremea sa cauti alt drum. Este clar ca ai facut tot ce ai putut mai bine, este clar sa ai dat tot ce e mai bun din tine, insa cateodata este mai bine sa renunti, sa lasi totul in urma si sa accepti prezentul asa cum este el. Elibereaza-te de tot ce este nesanatos si te tine pe loc.

Horoscopul tarot săptămânal Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Asul de spade Aceasta carte simbolizeaza reusita, ideile noi, claritatea mentala, succesul. Ea infatiseaza o mana care apare dintr-un nor alb, simbolizand Divinitatea. Mana tine o spada indeptata cu varful in sus, simbol al mintii si al intelectului. In varful sabiei sta o coroana incununata cu lauri, semn al succesului si al victoriei. Acest as este simbolul triumfului, dar muntii din partea de jos a cartii arata ca provocarile nu s-au terminat inca. Ai nevoie de claritate mentala pentru a putea continua drumul.

Horoscopul tarot săptămânal Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Puterea Aceasta carte simbolizeaza puterea, curajul, persuasiunea, influenta compasiunea. Cartea intruchipeaza o femeie care loveste usor fruntea si maxilarul unui leu. Desi este cunoscut pentru ferocitatea sa, pare ca femeia a calmat bestia gratie energiei sale pline de iubire. Leul este simbolul pasiunii salbatice, a dorintei, iar femeia demonstreaza ca instinctul animalic si pasiunea salbatica pot fi exprimate in maniere pozitive, cu ajutorul fortei interioare. Femeia nu foloseste forta sau pedeapsa, ci domina Leul prin putere interioara si control subtil.




Horoscopul tarot săptămânal Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Justitia Aceasta carte simbolizeaza karma si legile cauza-efect. Toate evenimentele si toti oamenii sunt interconectati. E important sa-ti amintesti, totusi, ca nu toate au legatura directa cu karma ta sau nu sunt rezultatul direct al actiunilor tale. Cateodata esti implicat intr-o anumita situatie din cauza actiunilor altor oameni. Deci, nu te invinovati foarte tare. Aceasta carte evoca spiritul dreptatii, al echilibrului si al armoniei. Actioneaza intr-o maniera echilibrata si rezonabila. Acest lucru include inclusiv modul in care te porti cu tine insuti. Daca esti direct implicat intr-o proces, aceasta carte iti transmite mesajul ca rezultatul iti va fi favorabil, intr-o mare masura.

Horoscopul tarot săptămânal Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 9 de bate Aceasta carte inseamna anxietate, griji care te coplesesc. Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa respiri adanc si sa te linistesti. De asemenea, ia fiecare preocupare pe rand si rezolv-o. Vei vedea ca unele dintre ele pot fi imaginare. Fii foarte clar cand analizezi ce temeri ai. Ce sta in spatele acelei frici? Daca simti ca e prea mult sa infrunti aceste temeri singur, nu ezita sa ceri ajutorul. Nu inseamna ca esti o persoana slaba, ci, dimpotriva, una puternica.

Horoscopul tarot săptămânal Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regele de cupe Aceasta carte aduce vorba despre echilibrul intre energiile feminine si masculine. Ea are calitatile pozitive si de la unele si de la altele. Deseori, aceasta carte aduce focusul pe un barbat din viata ta. Un barbat iubitor si bun, cu parul deschis la culoare. Cand el apare in calea ta, Universul iti ofera ajutor in moduri vazute si nevazute. El reprezinta bunatatea si compasiunea. Este elementul iubirii pure si adevarate. Ai grija de tine in aceasta saptamana si da-le si celorlalti voie sa te rasfete.

Horoscopul tarot săptămânal Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 2 de spade Acesta carte simbolizeaza dificultatea in decizii, cantarirea optiunilor, un impas, evitarea. 2 de cupe intruchipeaza o femeie intr-o roba alba, care tine incrucisat, la piept, doua spade. Este legata la ochi, pentru a ne transmite confuzia in legatura cu problemele si solutiile pentru acestea. Poate ca nici nu vede informatiile relevante care ar ajuta-o in luarea unei decizii clare. Spadele pe care le tine in mana sunt intr-un echilibrul perfect, sugerand faptul ca isi cantareste foarte bine gandurile si optiunile.In spatele femeii este o apa cu insule pietroase. Apa reprezinta emotiile, iar insulele reprezinta obstacolele din drumul sau si sugereaza ca deciziile pe care trebuie sa le ia nu sunt chiar floare la ureche. Luna aflata in crestere de pe cer simbolizeaza faptul ca femeia trebuie sa aiba incredere in propria intuitie pentru a lua cea mai buna decizie.






Horoscopul tarot săptămânal Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Imparateasa Aceasta carte este arhetipul puterii feminine, misterioasa, fertila, senzuala, alunecoasa, intens studiata. Ea aduce mesajul ca trebuie sa intri in conexiune cu latura ta feminina, sa-ti asculti mai mult intuitia, sa dai prioritate emotiilor si pasiunilor tale. De asemenea, aceasta carte poate insemna ca abundenta urmeaza sa intre in viata ta. Cartea mai aduce mesajul ca vei atrage oameni interesanti in jurul tau sau vor veni langa tine persoane care au nevoie de un umar pe care sa planga. Vei intelege astfel ca esti un intelept care are o multime de lucruri de oferit.

Horoscopul tarot săptămânal Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic VARSATOR 3 de bate Aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la bani. Ba mai mult, iti arata ca o suma de bani urmeaza sa-ti intre in cont. Te simti foarte puternic, poti experimenta, in sfarsit, ceea ce poarta numele de succes. 3 de bate este o carte pozitiva si in ceea ce priveste locul de munca. Eforturile iti vor fi vazute si recompensate. Apreciaza-ti munca la adevarata ei valoare.

Horoscopul tarot săptămânal Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 5 de cupe Aceasta carte iti reaminteste ca este foarte important pe ceea ce te concentrezi in viata ta. De acest lucru depinde calitatea vietii tale. Pe ce alegi sa te concentrezi de aici incolo? In majoritatea pachetelor de carti de tarot, pe 5 de cupe este infatisata o figura trista, abatuta, cu trei dintre cele cinci cupe daramate si numai doua in picioare. Mesajul este unul clar: regretul. Dar ar trebui sa iti para rau dupa “laptele varsat” sau sa te concentrezi pe ce ti-a mai ramas? Ai ce alegi!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții