Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 27 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 27 aprilie 2024 | 09:31



Horoscopul tarot zilei de 27 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC 2 de spade (inversata) Cartea simbolizeaza indecizia, nehotararea. Ai de luat o decizie grea, dar nu esti in echilibru cu tine. Ai nevoie de timp pentru a te linisti si pentru a putea actiona. Nu te lasa purtat de ego. Pot aparea rivalitati si confliecte care sa nu iti aduca linistea de care ai nevoie pentru a lua hotararea corecta. Dimpotriva!

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 6 de pentagrame Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Generozitatea te ajuta sa reusesti in viata. Actiunile generate din cat mai putin egoism au sanse mari mari de reusita. Poti constientiza ca ai un rol important intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu mult fair-play.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 5 de cupe Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Poate ca ai crezut ca ceva ti se cuvine, iar acum ai pierdut si regreti. Poate ca nu ai apreciat pe deplin iubirea cuiva, iar acum iti pare rau. Din fericire, mesajul cartii este ca nu e totul pierdut. Inca poti repara ce ai stricat.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 10 de bate Este posibil sa-ti pui piedici singur. Sau poate te-ai angajat la prea multe sarcini deodata si te simti complet neajutorat si coplesit. Ai toate instrumentele pentru a-ti schimba viata, dar refuzi sa le folosesti. Poate ca ar trebui sa incerci o abordare diferita.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 2 de pentagrame (inversata) Cartea simbolizeaza echilibrul, managementul timpului, prioritizarea. Daca esti in dezechilibru vei acorda mai multa atentie zonelor care nu te intereseaza si mai putina celor cu adevarat importante. De aceea este nevoie de o reasezare a lucrurilor in viata ta. Ai nevoie de munca in echipa, de colaborare si o buna comunicare. Succesul va fi garantat.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 7 de spade Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Poti fi confuz intr-o anumita cauza. Te invarti in cerc, nu gasesti solutia. Tot ce incerci ti se poate parea o pierdere de vreme. Ai nevoie de o distantare de tot ceea ce te inconjoara, astfel incat sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva. Iesi din miezul problemei pentru a vedea totul in ansamblu. Daca nu reusesti de unul singur, poti cere asistenta unui prieten sau ghidarea unui specialist in domeniul respectiv.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Nebunul Asteapta-te la neasteptat. Este o zi a suprizelor. Fii precaut. Prea mult entuzism te poate face sa iei decizii gresite sau sa calculezi eronat riscuri. Stai departe de probleme. Macar pana trece ziua de azi.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Indragostitii Esti ezitant in luarea unei decizii, iar acest lucru nu este neaparat ceva rau. Poate ca este mai bine sa analizezi situatia si sa iei masurie care se impun dupa ce ai pus in balanta toate elementele. Cateodata, nesiguranta poate fi un semn ca nu detii toate informatiile si poti lua decizii impulsive care sa se dovedeasca gresite.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Roata norocului
Esti in toane bune azi si vezi totul intr-o cu totul alta lumina decat pana acum. Bucura-te de micile placeri ale vietii, de toate lucrurile frumoase care iti apar in cale. Deseori le treci cu vederea din cauza indatoririlor. Acesta exuberanta poate fi de scurta durata, asa ca bucura-te de ziua de azi si invata ce ai de invatat din ea.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Justitia Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător Valetul de pentagrame Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Se anunta o promisiune importanta. Simti ca ai mai multe posibilitati, mai multe oportunitati, ca ti se deschid mai multe usi. Ca si cand ti se da in mana un diamant neslefuit si trebuie sa iti arati indemanarea. Fii flexibil si da tot ce e mai bun din tine. Vor veni si rezultatele!

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 8 de spade Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Obstacole si restrictii apar in calea ta. Multe dintre ele sunt blocaje pe care ti le pui singur, din diverse credinte. Pentru a trece mai departe, redu acea voce din mintea ta care iti spune constant ca nu se poate. Ceva sta in calea ta si trebuie sa eviti sau sa depasesti acel obstacol.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții