Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop tarot zilnic 29 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on duminică, 28 aprilie 2024 | 11:38



Horoscopul tarot zilei de 29 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 4 DE BATE

Abordati problema in cauza in mod deschis si fara retineri. Dati-va seama de faptul ca aveti multa siguranta in spate, in timp ce in fata va asteapta trairi interesante. Trebuie sa fiti fara griji, deoarece veti petrece clipe placute si va veti amuza copios. Pana acum nu v-ati stresat prea mult cu problema in cauza. Ati impins la o parte zidurile dumneavoastra de aparare si ati iesit din carapace cu mult spirit intreprinzator. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune daca puteti ramane la fel de lipsit de griji si in continuare sau daca nu cumva este cazul sa deveniti ceva mai precaut si mai interesat de rezolvarea problemei. Iesiti complet din carapacea dumneavoastra si desfasurati-va intreaga placere de a trai si bucuria de a fi. Deschideti-va inima, lasati peretii despartitori in spatele dumneavoastra si abordati problema in cauza eliberati si usurati. Bucurati-va de aceasta perioada de pace.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.In planul legaturilor personale Cartea de tarot Justitia arata ca putem gasi in relatia actuala sau - in cazul ca ducem o existenta solitara - ca vom gasi in relatia pe care suntem pe cale sa o incepem, adevarata (noastra) „comoara". Nu este vorba, in context, de intalnirea, pusa in prim plan, cu printul din poveste sau femeia visurilor noastre, ci de o profunda schimbare interioara, datorita careia vom realiza in ce mod ne-am barat pana acum, noi insine, calea spre aceasta intalnire imbucuratoare. Aceasta traire constituie motivul principal al multor mituri si basme, in care, in final, Eroul isi invinge timiditatea si repulsia pentru ca tocmai in respectiva clipa sa aiba revelatia modului in care, atat de detestatul monstru, impotriva caruia a luptat, isi dezvaluie infatisarea luminoasa sub chipul unui print si unei printese.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Diavolul

Instinctele iti sunt deturnate de ceva si poti lua decizii gresite. Este indicat sa nu faci nicio presupunere, caci poate sa nu aiba temei si risti sa actionezi din eroare. Evita orice actiune din impuls. Ai putea sa te simti rusinat mai tarziu de comportamentul tau.Sunteti constient ca nu sunteti liber in aceasta problema. Fie sunteti constient ca sunteti legat sau poate, chiar implicat in situatia dumneavoastra de pana acun, sau sunteti atat de fascinat de ceea ce v-ati propus, incat simtiti o atractie magica, chiar daca aceasta contravine principiilor dumneavoastra. Este posibil sa fi urmarit pana acum o idee fixa sau sa fiti sub obsesia unui anumit grad. Deveniti constient de faptul ca va indreptati spre o experienta de viata in care va va fi pusa la incercare taria de caracter. Va rog nu cumva sa credeti ca toate riscurile va sunt deja binecunoscute. Diavolul se ascunde nu numai in detalii, ci intotdeauna acolo, unde banuiti mai putin.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Lumea

Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!In planul constiintei, Cartea de tarot Lumea reprezinta experienta datatoare de fericire de a fi parcurs un pas, daca nu chiar cel mai important, spre autodevenire si de a simti totodata ca ne indeplinim adevarata menire in viata. Daca nu vom mai considera Horoscopul si, in context, tocmai constelatiile mai dificile, ca pe emanatii ale unui destin arbitrar, ci ne vom „aminti" faptul ca intentionam sa contribuim cu viata noastra la impacarea tensiunilor ce se nasc in noi cu aceasta lume, atunci vom intelege grandioasa semnificatie a acestei carti. Cartea de tarot Lumea arata cum, din haosul duritatilor si contradictiilor incipiente se naste, incet-incet, o imagine de ansamblu perfect oranduita.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Marele Preot

Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 10 de spade

Cand vezi aceasta carte gandeste-te la Cezar. Fii atent la oamenii din jurul tau, afla-le adevaratele intentii. Fii precaut cui impartasesti secretele, proiectele tale de viitor. Cineva te poate trada si asta poate insemna sfarsitul relatiei respective. Insa, chiar si asa, totul este in folosul tau.Asemanator cu cartea „Moartea" (XIII), Cartea de tarot 10 de Spade reprezinta despartirea, marea desprindere. Spre deosebire de Moarte, care indica sfarsitul natural, prin Cartea de tarot 10 de Spade este simbolizat sfarsitul samavolnic, cateodata chiar prin violent, asadar si inainte de vreme. Desi acest sfarsit este deseori in legatura cu o grea incercare de viata. Multitudinea de spade simbolizeaza un cumul de forte al ratiunii, care trage o violenta linie de final. Prin aceasta poate fi exprimat finalul unor experience extrem de valoroase, avand totodata si o importanta cruciala, dar si al unor situatii neplacute, obiceiuri proaste, precum si al unor etape apasatoare, vatamatoare ale vietii. Este vorba despre o despartire dureroasa. Daca aceasta este insa traita cu sentimentul de apasare sau ca o interventie chirurgicala, cu usurare in final, nu poate fi stabilit decat din context. Doar celelalte carti pot spune, daca sfarsitul survenit a fost necesar sau gresit, absurd sau inainte de vreme.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Moartea

Cartea de tarot Moartea inseamna despartire, marea renuntare, sfarsitul. Cartea de tarot Moartea devine insa si un precursor al noului, a ce va fi. Cartea in sine ne pune in primul rand in vedere sfarsitul. Partea buna poate consta intr-o izbavire in pace, pe care am dorit-o de multa vreme, insa fireste ca in legatura cu tematica acestei carti vom trece si prin experiente dureroase. Spre deosebire de Decarul (10) de Spade, care indica sfarsitul arbitrar, si astfel totodata inainte de vreme, Cartea de tarot Moartea reprezinta mereu sfarsitul natural si inseamna ca a sosit momentul sa dam drumul la ceva. Pe nedrept Cartea de tarot Moartea este o carte temuta. Cei care prezinta in mod incurabil totul in roz si care nu o inteleg o talmacesc doar ca vestitor al Noului si vor sa ne priveze de trairea profunda a despartirii si de atitudinea pozitiva fata de viata, optimism, legata de acest lucru.Pe plan profesional Cartea de tarot Moartea semnifica in general sfarsitul activitatii noastre de pana acum. Cartea de tarot Moartea ne cere sa renuntam la sarcinile sau pozitia noastra si sa ne golim interior, pentru ca sa fim pregatiti pentru ceea ce va urma. Nu ar trebui sa ne indreptam in mod pripit atentia spre viitor, ci sa incheiem in liniste si pace socotelile cu trecutul si sa ne punem in acest moment intrebarea daca am indeplinit asteptarile puse in noi. Numai in acest mod putem sa ne despartim cu acest sentiment al implinirii.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 5 de cupe

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Poate ca ai crezut ca ceva ti se cuvine, iar acum ai pierdut si regreti. Poate ca nu ai apreciat pe deplin iubirea cuiva, iar acum iti pare rau. Din fericire, mesajul cartii este ca nu e totul pierdut. Inca poti repara ce ai stricat.In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi. In domeniul relatiilor noastre personale Cartea de tarot 5 de Cupe semnifica, ca o legatura importanta a esuat sau am fost dezamagiti in urma unui contact de care ne-am legat mari sperante. Cand este vorba despre destramarea trista a unei legaturi bazate pe iubire si tandrete, ar trebui sa ne punem intrebarea, in ce a constat contributia noastra personala la acest esec. Posibilitatea de a invata din greseli in loc de a le repeta ni se ofera insa numai cand intelegem cauzele greselilor.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de spade

Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!In planul vietii profesionale Cartea de tarot 5 de Spade arata ca strabatem o faza extrem de dificila, care poate fi caracterizata de calomnii, si umiliri injositoare, astfel incat poate simboliza adesea o concediere urmata de un proces la curtea pentru litigii de munca.Cartea de tarot 5 de Spade poate semnifica insa si o infrangere zdrobitoare in cadrul anumitor proiecte sau pierderea unor examene. Cartea de tarot 5 de Spade reprezinta o politica de afaceri fara scrupule, care „trece peste cadavre". In planul constiintei noastre Cartea de tarot 5 de Spade are semnificatia ca ne aflam intr-o etapa de gandire distructiva, care poate imbraca trasaturi pornind de la irascibilitate si furia distrugerii pana la ura fata de oameni si apologia violentei. In forma sa cea mai ingrijoratoare, Cartea de tarot 5 de Spade exprima o mentalitate de cavaler cruciat, care isi prezinta smerit activitatea criminala ca „virtute", sau o justifica ca serviciu in slujba unei ratiuni superioare. Pe calea cunoasterii de sine, Cartea de tarot 5 de Spade poate reprezenta si prabusirea nemiloasa a unui vechi concept despre lume si viata si, legat de acest aspect, sa indice umiliri profunde - premisa necesara pentru a ajunge, eventual, la mai mult adevar.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 9 de Spade

Fiti constient de faptul, ca cel mai sigur drum spre cresterea interioara va indica intotdeauna directia in care se ascund temerile dumneavoastra. Crestem, o data cu depasirea pragului fricii, eschivarea lasa in schimb nu face decat sa ne slabeasca si sa ne faca si mai tematori. Parcurgeti in mod constient drumul prin noapte. Increderea dumneavoastra, ca acesta este drumul cel bun, va va inzeci fortele si va va conferi siguranta necesara pentru a-1 strabate cu verticalitate si succes. Ati permis sa vi se tulbure linistea interioara. Va stoarceti creierii si sunteti chinuit si slabit de griji. Incercati sa va limpeziti. Uitati-va la cartea de la pozitia 1, care va va spune ce va asteapta, apoi la cartea de la pozitia 6, care va indica in ce directie puteti si trebuie sa va schimbati atitudinea. Calea va duce pentru inceput printr-o perioada de apasare si constiinta incarcata. Nu incercati sa refulati aceste sentimente, pentru ca ele se vor reintoarce noaptea, sub forma cosmarurilor, sa va infricoseze. Mai bine deschideti-va in fata acestor griji. Faceti loc durerii si necazului dumneavoastra si usurati-va vorbind. Veti vedea cum temerile vor dispare, ca de la sine, si veti putea apoi sa respirati usurat.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji. Pe plan profesional, prin Cartea de tarot 9 de Cupe se indica o etapa, in care munca ne face placere si totul ne merge din plin. In prim plan se afla aspectul sociabilitatii si al spiritului colegial de echipa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții