Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop tarot zilnic 30 Aprilie 2024

Written By NIKE B. on luni, 29 aprilie 2024 | 18:01



Horoscopul tarot zilei de 30 Aprilie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.








Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Asul de bate Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Te incearca dorinte puternice de a arata cat esti de bun. Aceasta ambitie iti va prinde bine la locul de munca. Daca esti barbat singur, aceasta carte iti poate aduce mesajul ca se anunta noi oportunitati in amor. Se anunta un nou inceput.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR 3 de bate E nevoie de precautie si de responsabilitate pentru a avea succes intr-un proiect pe care il demarezi sau intr-o afacere pe care o ai. Sa fii comerciant in vremurile medievale era mai mult decat riscant. Navele erau predispuse la naufragii, piraterie sau erau jefuite de marinarii care nu se simteau platiti indeajuns. De aceea cartea simbolizeaza nevoia de precautie a antreprenorului care porneste singur la drum.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Marele preot (Hierofantul) Este important sa ramai fidel planurilor tale si sa iti urmaresti indeaproape interesele. Fii loial celor care sunt alaturi de tine si nu ezita sa ceri ajutorul ori de cate ori ai nevoie. Daca si ei au nevoie de tine, atunci fii si tu alaturi de ei.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Magicianul Se anunta o zi magica pentru tine. Cuvantul spus la momentul potrivit ori actiunea demarata atunci cand trebuie te ajuta sa transformi o provocare intr-o oportunitate. Totusi, asta nu inseamna ca ar trebui sa te culci pe o ureche sau ca totul se va intampla de la sine. Foloseste-ti puterea cu intelepciune atunci cand apelezi la ea. De asemenea, este posibil ca un simplu gand sau o intentie nerostita sa aiba o influenta puternica.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Puterea Ai incredere in tine insuti. Numai asa poti reusi orice iti propui. Poti avea o zi usoara daca infrunti curajos tot ce iti apare in cale si incerci sa faci tot ce sta in puterea ta. Nu trebuie sa fii dezamagit, chiar si daca e nevoie sa amani sau sa renunti la ceva. Ai incredere ca totul va fi bine la final. Urmeaza-ti inima, fa tot ce-ti sta in putere si nu regreta nimic.




Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic Nebunul E una din acele zile cand totul e in aer, iar tu te indoiesti ca vei putea sa reusesti vreodata. Totusi, nu este cazul sa te vaiti, sa te lamentezi. Totul are o solutie, daca te concentrezi pe gasirea ei si nu pe problema in sine. Daca ceri ajutorul persoanelor potrivite, toate se vor rezolva ca prin magie. Nesiguranta nu iti va aduce nimic bun!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 4 de pentagrame (inversata) Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 2 de spade Cartea simbolizeaza nehotarare, alegeri, emotii blocate. Ai de luat o decizie, dar nu stii ce sa faci. Ai doua optiuni si numai tu poti sa iti scoti esarfa de pe ochi pentru a vedea ce anume ti se potriveste mai bine. Nu lasa pe altii sa te deturneze din drumul tau.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 6 de pentagrame Ai nevoie de echilibru pentru a-ti mentine atat bunastarea spirituala, cat si cea materiala. Cu cat faci mai mult bine, cu atat vei primi mai mult bine. Bunatatea inimii duce la o satisfactie sufleteasca mai mare decat cea satisfactia financiara. Poate este timpul sa intelegi beneficiile caritatii in viata unui om.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de cupe Desi toate cupele ilustrate in card sunt rasturnate, mai sunt si cateva in picioare si pline. Mesajul este ca trebuie sa privesti intotdeauna partea plina a paharului, sa vezi beneficiile in orice situatie care, la prima vedere, nu e chiar roz. Desi pierderea poate fi acuta, dureroasa, inca poti gasi resursele sa te bucuri de viata.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic 9 de bate (inversata) Cartea simbolizeaza curajul, perseverenta, testarea credintei. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la deciziile pe care urmeaza sa le iei. Ele iti pot periclita o pozitie daca nu esti atent. In conflicte, nu este indicat sa intri in defensiva, ci sa-ti sustii parerea cu argumente solide.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Asul de pentagrame Se anunta un cadou, pur, fara eventuale “preturi ascunse”. E doar un cadou si atat. Multumeste pentru el, fara sa te intrebi ce anume trebuie a faci pentru el mai tarziu. O alta posibila explicatie ar putea fi ca, in curand, vei primi recompensa pentru anumite actiuni din trecut. Bucura-te de munca ta!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții