Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop Urania săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2024

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 aprilie 2024 | 10:22



Horoscop Urania săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 27 aprilie – 3 mai 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 27 și 28 aprilie la prânz, avânt și curaj în problemele profesionale sau în activitățile care le permit Berbecilor să progreseze prin studiu, exercițiu, rafinare a mijloacelor de exprimare în specificul profesiei pe care o desfășoară. Nativii par să nu se teamă de nici o piedică, de nici o ostilitate; nimeni și nimic nu-i destabilizează și nu-i demoralizează. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, seriozitate și răbdare sau capacitate de a-și asuma sarcini grele ori ipostaze pline de risc în plan social dintr-un real simț al datoriei, dar și din dorința de a se afirma și de a-și demonstra calitățile necesare pentru postura în care se află prin numire, desemnare, acordare a unei șanse sau perioadă de probă. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va constitui un factor pozitiv pentru stabilitate financiară, pentru câștigurile curentare, pentru o plată onestă, corespunzătoare muncii lor (mai ales dacă va fi vorba de colaborări, de activități sporadice sau de o prestație unică). Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, mici surprize în planul relațiilor cu prietenii. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va fi un susținător al tuturor cauzelor acestor nativi. Marte, fiind guvernatorul lor, le poate oferi șansa de a face salturi în existența personală sau în profesie de mare vizibilitate și îi poate susține prin elan, energie, ambiție, motivații puternice și curaj. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între zodia Capricornului și cea a Vărsătorului, care trebuie să fie rezolvate definitiv. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, psihic excelent, gândire subtilă, rafinament, percepții superioare.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 27 și 28 aprilie la prânz, atitudine onestă sau adecvată în abordarea unei teme financiare sau patrimoniale. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, atitudine conservatoare mai puțin dispusă să îmbrățișeze idei noi, păreri (prea) originale ori atitudinile îndrăznețe ale unor persoane alături de care nativii lucrează sau învață; în unele cazuri, reticențe sau chiar refuz al acestora. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va putea să-și reverse toate calitățile și capacitățile binefăcătoare și protectoare când va fi nevoie. Alături de Soare, Uranus și Jupiter, ea va crea culoare favorabile unor momente speciale în viața nativilor; aceștia se vor simți bine, vor fi optimiști, stabili în convingerile lor și dornici „să construiască”. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, Taurii vor avea stropul de fantezie necesară, de originalitate, de imaginație și de curaj în plan profesional pentru a duce la bun sfârșit o etapă din viața lor publică, profesională ori socială. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, se va plasa în sectorul sănătății din perspectiva bolilor lungi, cronice, genetice sau explicabile karmic care vor viza activitatea cerebrală și mecanismele lumii interioare, unde va crea o stare de neliniște, de nemulțumire ori chiar de revoltă mai puțin conturată ca sursă și motivație, de unde și mai greu de controlat. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, când își va relua mersul direct, va repune în prim-planul atenției celor născuți în zodia Taurului aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între Capricorn și Vărsător, care vor trebui rezolvate neapărat. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, blândețe, amabilitate și solidaritate cu prietenii.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, mesaje, invitații, aluzii, provocări care conțin îndemnul la o atitudine corectă față de un partener sau o abordare onestă a temei care îi așază în tabere divergente, în funcție de statutul lor profesional sau de imaginea publică. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, atitudine corectă față de o temă financiară (drepturi cuvenite, mecanisme legale), dar rigidă prin felul în care nativii vor primi și vor răspunde unor oferte sau vor înțelege nevoia de a privi cu mai multă suplețe o situație nu tocmai ușoară în relația lor cu una sau mai multe instituții. În ziua de 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va exercita un rol pozitiv în planul sănătății: protecție, atenuare, vindecare mai rapidă, răspuns bun al organismului la unele terapii sau abordări din sfera medicinei alternative, stabilizare organică, echilibru interior. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, dorință de a epata prin idei îndrăznețe, formulări originale sau puncte de vedere care nu corespund cu tendința grupului în care nativul se exprimă, care împărtășește o viziune diferită de a lui. Pe 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va alimenta disputele în planul relațiilor de prietenie; antipatiile, schimburile „aspre” de cuvinte, divergențele de opinii, afirmațiile nedrepte. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 13 octombrie și va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între zodia Capricornului și cea a Vărsătorului, impunând rezolvarea lor definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, Gemenii vor face efortul să fie priviți cu simpatie, să fie prețuiți pentru calităților lor sufletești sau pentru valorile lor umane (morale) manifestate în împrejurări delicate.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 27 și 28 aprilie la prânz, unii nativi vor avea tendința să corecteze micile erori de comunicare sau de comportament în mediul în care muncesc. Posibile disfuncții legate de circulația periferică. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, dialogul între parteneri va fi greoi, se va desfășura cu întreruperi ori va fi împiedicat de situațiile neprielnice de moment (necorelarea programelor de viață și de activitate, alte priorități); imposibilitatea unui dialog firesc sau a unei soluții constructive din cauza unuia dintre parteneri care va manifesta ostilitate sau o prudență excesivă. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va permite consolidarea unei relații de prietenie mai ales dacă relația este de dată recentă; ajutor primit de la unul sau mai mulți prieteni, manifestat prin solicitudine, amabilitate, solidaritate, intervenții necesare. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, situație neprevăzută pe parcursul demersurilor făcute de nativi în relația lor cu alte persoane sau instituții menite să rezolve o chestiune financiară sau patrimonială. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va introduce un șir de evenimente neprevăzute care pot deteriora un statut socioprofesional. Nu riscați de dragul aventurii sau al dorinței de a crea, în spațiul public, impresia unui om puternic. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, impunând soluționarea lor definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, disponibilitate pentru cufundarea în activități recreative sau care răspund unor nevoi interioare din sfera artei, a literaturii, a filozofiei, a moralei, a religiei, a spiritualității, a studiilor umaniste interdisciplinare.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 27 și 28 aprilie la prânz, chef de viață, de provocări, de victorii sportive, culturale, sentimentale, de afirmare. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, capacitate redusă de a face față la stres, la efortul profesional, la constrângerile termenelor-limită. Mobilizare greoaie, dorință de a se odihni și de a se izola de factorii de stres. În ziua de 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va juca un factor important pentru statutul profesional al Leilor sau pentru imaginea lor publică; important câștig de simpatie și de încredere de la susținători, admiratori, colaboratori din mediul profesional; posibil succes (promovare, nominalizare, desemnare, „presă bună”). Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, evenimente modeste, dar care pot schimba parcursul unei activități parteneriale (anularea unei întâlniri, mesaje destabilizatoare prin conținutul sau forma lor de abordare); unele dintre acestea îi vor provoca nativului o replică pe măsură sau una chiar disproporționată, care va spori conflictul. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, le va insufla nativilor combativitate în abordările profesionale, curajul de a face schimbări care să le permită o mai bună pregătire profesională (învățare, studiu, practică, exercițiu) sau renunțarea la niște premise ideologice (atașamente, simpatii, credințe, idei, convingeri) pe baza cărora iau deciziile importante în viață. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, forțându-i pe nativi să le rezolve definitiv. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, atitudine conciliantă în cazul unor dispute pe bani și bunuri (depinde de contextul în care se desfășoară: întâlnire, mediere, proces).

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 27 și 28 aprilie la prânz, context astral mai puțin semnificativ pentru a putea formula o anticipare astrală. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, nu se va putea vorbi, în plan afectiv, de vreo exuberanță sau de vreo emoție constructivă; în schimb, în cazul celor care desfășoară activități de creație artistică sau interpretative există premisele unor realizări frumoase prin seriozitate, responsabilitate față de proiect, atenție pe detaliu, asumarea căilor mai grele, dar mai valoroase. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va contribui la desfășurarea activităților intelectuale, culturale care pot să le aducă faimă, succes, plasamente socioprofesionale de prim-plan, rezultate aplaudabile pe fondul unui lung efort de pregătire profesională și personală (merit real răsplătit cu locul cuvenit). Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, posibile momente de enervare, de stres, de reacții organice disproporționate față de motivul care le-a generat și care, în funcție de locul unde se vor petrece – în familie, pe stradă, la locul de muncă, într-un cadru oficial –, îl pot dezavantaja pe un nativ; ar trebui să se ia în calcul și întâmplările care nu țin de voința și putința nativilor de a le gestiona. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va tulbura apele în regimul banilor, al bunurilor și al demersurilor nativilor pentru a le obține pe căi legale. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, obligându-i pe nativi să le rezolve definitiv. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, mesaje de împăcare, gesturi care sugerează dorința unora dintre partenerii Fecioarelor de a se reconcilia ori de a restabili colaborarea.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, posibile abordări ale unor instituții prin înscrisuri sau prin viu grai pentru a primi aprobări, lămuriri ori a soluționa cereri și reclamații. Posibile conversații cu persoane care se află în afara granițelor țării pe teme oficiale. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, abordare fără nici o tragere de inimă a treburilor gospodărești sau ale unor îndatoriri de familie; senzația de corvoadă asociată, uneori, cu refuzul acestora. În ziua de 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va traversa sectorul câștigurilor financiare sau materiale și va permite o reabilitare (beneficii reale, înțelegeri convenabile, recuperări de bani sau de drepturi patrimoniale, înlesniri, facilități, daruri, finanțări și sponsorizări, rezoluții favorabile în plan juridic, stingerea unor litigii). Posibile surprize (plăcute) pe această direcție. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, surprize, nu întotdeauna plăcute, legate de o persoană dragă nativilor, de un copil sau de o relație sentimentală. Nota generală va fi una stridentă. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va tulbura relațiile parteneriale; nu pe toate, ci, mai ales, pe cele care se desfășoară, de ceva vreme, a într-un registru conflictual și pentru care nu s-au găsit soluții de împăcare sau de stingere a disputei. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață, conturate din 2023 până în prezent, obligându-i pa nativi să le găsească o rezolvare definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, starea psihică va fi bună și va permite o „destindere” de natură să permită o funcționare organică normală. În cadrul sarcinilor de serviciu, unii nativi vor fi obligați să dea dovadă de creativitate.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, evaluări lucide ale unor premize financiare în contextul unor plăți, datorii sau eventuale câștiguri; reașezare de priorități. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, Scorpionii nu vor dori să-și piardă timpul cu discuții care nu duc la nici o concluzie constructivă, nu le oferă informații utile sau o abordare care să le limpezească gândurile așa că preferă să trieze drastic mesajele, apelurile și întâlnirile de la care nu așteaptă nimic bun. În ziua de 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va tranzita sectorul relațiilor parteneriale înlesnind împăcările, soluțiile decente, înțelegerile avantajoase, contractele cu clauze convenabile, avizele favorabile de la instituțiile cărora nativii, singuri sau alături de partenerii lor de dispută, li s-au adresat în vederea tranșării adevărului. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, mici furtuni în „paharul relațiilor de familie”; acestea nu vor fi importante, nu vor privi teme esențiale dar îi vor enerva pe nativi care nu vor uita respectiva secvență. Pe 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va tranzita casa sănătății curente, intensificând toate procesele fiziologice legate de funcțiile cerebrale și ale organelor din simț localizate în zona anatomică a capului. Se pot produce tulburări de vedere, de auz, de vorbire, de gândire, de somn. Impulsionat de Marte, Mercur poate să-i împingă pe nativi la ieșiri verbale total neproductive și deloc favorabile imaginii lor. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, obligându-i pe Scorpioni să le dea o rezoluție finală. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, univers afectiv bogat, viață sentimentală intensă.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, optimism, formă fizică și psihică bună, motivație și determinare chiar și în ipostazele neplăcute sau complicate. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, context astral mai puțin semnificativ pentru regimul banilor tranzitat de Lună prin Capricorn (aspect restrictiv). Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va susține sănătatea trupească și sufletească grație ipostazei acestei planete de „a fi în domiciliu”, deci mai puternică decât tranzitele ei prin alte zodii. Deopotrivă, ea va exercita un climat astral favorabil rezolvării multor aspecte care țin de regimul muncii (angajări, transferuri, titularizări, renegociere a contractului de muncă sau obținere a unei salarizări mai bune, postùri onorante în ierarhia de serviciu, avansări). Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, relațiile afective vor sta sub semnul intrării planetei Marte, în ziua de 30 aprilie, în zodia Berbecului; până pe 9 iunie, aceasta va introduce un factor special de intensificare până la incitare a universului de trăiri și emoții ceea ce tinerilor ar putea să le pară interesant dar, pentru maturi, acest context va fi prea solicitant sfârșind prin a-i obosi. De aceea, poate că, fiind avertizați asupra felului în care se vor petrece lucrurile în casa sentimentelor și a relațiilor dintre părinți și copii, Săgetătorii își vor tempera impulsurile și nu vor accentua factorii conflictuali, evitând să ia decizii importante în perioada amintită. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață, conturate din 2023 până în prezent, obligându-i să le găsească o rezolvare definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, viață de familie liniștită și preocupări domestice firești, desfășurate fără stres și cu răbdare.


Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, stare de spirit oarecum agitată sau concentrată pe conflicte mai vechi. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, nativii vor avea capacitatea de a se controla și, nu neapărat de a se liniști, cât de a aborda lucid problemele cotidiene. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va străbate casa sentimentelor și a relațiilor cu copiii. Aflând-se într-o poziție privilegiată, Venus le va da posibilitatea acestor nativi să înțeleagă mai bine un aspect de viață, să aibă informații utile care să le permită să ia decizii ori să acționeze inspirat. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, posibilă surpriză. Uneori, ea ar putea nedumeri, neliniști, enerva sau crea disconfort nativilor în încercarea de a le da de capăt sau o stare de nervozitate alimentată de dialogurile absurde, de informațiile contradictorii ori de viciile (neregulile) semnalate de către nativi. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va sădi sămânță de conflict între nativi și părinții lor ori, dacă nu este cazul, atunci, problemele de familiei care decurg de la strămoși (inclusivi părinții dispăruți), se pot transforma în motiv de stres, de îngrijorare, de consum de energie și de dispute. În funcție de condițiile fiecărei familii, Capricornii se mai pot confrunta cu rudele în vârstă; principala formă de manifestare a acestora va fi schimbul de „impresii” direct, presărat cu sintagme extrase din jargon și cu chiuituri „adaptate” cauzei. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate, din 2023 până în prezent, obligându-i pe Capricorni să le găsească o rezolvare definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, conversații plăcute, întâlniri care le vor face plăcere.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, momente plăcute petrecute alături de prieteni; eveniment cu aer oficial la care nativii pot participa cu plăcere. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, stare de sănătate stabilă. Mecanisme de gândire în căutarea logicii, a rigorii, a normalității, a stabilității. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va permite reabilitarea unei locuințe, amenajările utile ori care oferă mai mult confort. Relațiile de familie pot reveni la normalitate sau se poate depăși un conflict deschis prin atenuarea antipatiei și a ostilității fățișe. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, Vărsătorii se vor simți în largul lor, fiind plini de idei novatoare și îndrăznețe, plini de fantezie și inspirație, extrovertiți și simpatici. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va intra în sectorul comunicării unde va destabiliza multe relații. Disputele nu vor înceta sub toate formele lor de manifestare, pândind cu stricarea prieteniei chiar și pe cele consolidate. Va fi nevoie de mult autocontrol pentru a nu da curs acestor tendințe exagerate, de cele mai multe ori, amplificate subiectiv. Pândite de secvențe bruște, nebănuite, destabilizante, vor fi, de la caz la caz, învățătura, examenele (indiferent de vârstă, relațiile cu o unitate de învățământ: gimnaziu, liceu, universitate, institut de cercetare, structuri de formare post universitară). Perioadă bântuită de controverse cu funcționarii statului. Deplasări complicate de nereguli și incidente. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și va relua aspectele de viață, conturate din 2023 până în prezent, forțându-i pe nativi să le rezolve definitiv până pe 13 octombrie 2024. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, parcurs convenabil în plan financiar.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, posibil succes (laude, felicitări, aprecieri publice, aplauze, cronici favorabile, simpatie manifestată în mod deschis) care o să le prindă bine nativilor pentru că le va ridica stima de sine. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, nativii ar putea „lua distanță” față de unul sau mai mulți prieteni care nu se mai integrează în programul lor de valori și convingeri, interese și preocupări ori care se poartă și acționează sub standardele lor morale. Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va patrona sectorul comunicării și al învățării unde va juca un rol benefic și important pentru nativii de toate vârstele care pot învăța sau pot acumula cunoștințe importante în domeniul preocupărilor sau al profesiei lor. Întâlniri profitabile prin aportul de informații utile și sfaturi avizate. Șansă pentru cei care se vor prezenta la concursuri, festivaluri sau manifestări unde se vor da premii, se vor desemna câștigători, mai ales dacă va fi vorba de domeniul artelor. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, minte trează, activitate cerebrală intensă, gândire novatoare, soluții originale, creativitate dar și neliniște sau nervozitate. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și se va plasa în tranzit în casa a II-a a banilor, menținând interesul Peștilor pe acest subiect până pe 9 iunie, ceea ce îi va obosi și uneori, chiar, îi va exaspera. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate, din 2023 până în prezent, obligându-i pe nativi să se întărească sufletește și să se ocupe de rezolvarea lor definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, visare, rupere de contingent, vise și proiecții în timp, regrupare personală în jurul unor teme importante.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții