SĂPTĂMÂNA VINE CU SCHIMBĂRI MAJORE

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop Weekend General

Written By NIKE B. on joi, 25 aprilie 2024 | 17:10



Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop General de weekend 26-28 aprilie 2024. Ce ne rezervă astrele? Horoscop weekend. Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 26-28 aprilie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana poate aduce complicatii. Si asta din cauza confruntarii dintre razboinicul Marte se si vindecatorul de rani Chiron din Berbec. Egoul are de suferit, insa este o ocazie perfecta sa te vezi asa cum esti. Sunt lectii mari de invatat.


Horoscop weekend Berbec


Horoscop Urania Berbec

Dorinta intensa de a te apropia mai mult de cineva poate sa fie foarte motivanta, totusi ideea ca persoana nu raspunde cu reciprocitate te poate face nervos. Acest adevar doare dar este si un binevenit dus rece. Emotiile sunt crescute in aceasta perioada si iti poate fi greu sa vezi totul dintr-o perspectiva logica si cu picioarele pe pamant, totusi este necesar daca vrei sa iei decizii informate intr-o relatie prezenta sau potentiala. Sfatul unui prieten poate fi de mare ajutor.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

O combinatie delicioasa de energii ale planetelor te vor sustine sa te bucuri de compania hranitoare sufletesc a prietenilor care te poate restaura perfect dupa o saptamana plina. Include-ti persoana iubita in orice iesire si socializare dar fii atent pentru ca poate fi cineva care doreste sa profite de pe urma ta cu o atitudine prea prietenoasa. Daca depistezi orice in neregula care iti poate periclita relatia, vezi ce se vrea de la tine si procedeaza cu tact si diplomatie ca sa nu deteriorezi nimic.





Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Te poti simti ca si cum ceva se schimba intr-un mod pozitiv. Se prea poate ca in etapa retrograda a lui Marte sa fi primit inspiratii si revelatii ca sa iti vezi relatiile cheie si rolul tau in ele intr-o noua lumina. Acest weekend te gaseste dornic pentru solutii, pentru compromisuri constructive si gata sa iti lasi partenerul sa conduca relatia mai mult.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

Viata ta sociala are potentialul de a straluci in aceste zile si vei fi mult mai proactiv in relatiile tale. Daca iesi cu prieteni, cu colegi, cu lume in general, ai toate sansele sa reaprinzi o actuala conexiune sau sa intalnesti cu totul spontan pe cineva atractiv in cercul tau. Aceasta persoana te si atrage, te si respinge in acelasi timp. Dubii daca sa te implici sau nu vor aparea. Esti sfatuit ca este mai bine deocamdatala doar la nivel platonic.







Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

Ai cumva secrete fata de cineva? Aspectele planetare ale momentului sugereaza ca este foarte posibil. Poate ca stai pe ganduri daca sa spui sau sa nu spui, insa esti incurajat sa alegi calea prudentei. Mercur te poate ajuta sa spargi gheata, dar e mai bine sa iei totul usurel, chiar daca energia impulsivului Marte te impinge de la spate sa nu tii cont de nimic ci sa iti urmezi impulsul.





Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Trebuie sa fii ferm cu un membru al familiei care poate incerca sa te manipuleze, in special despre o relatie de amor pe care o ai. Marte iti da insa mult curaj si incredere si te face sa spui ceea ce simti cu adevarat, in loc sa fii diplomatic dar frustrat. O abordare directa si onesta poate agita lucrurile, dar intr-un mod benefic pana la urma.

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

In aceste zile te poti surprinde ca iti pui intrebari serioase despre adevaratul cost al unei relatii si poate te minunezi daca chiar este cazul sa o continui sau nu. Daca incepi sa te simti captiv in ea, poate ca este cazul sa tai conexiunile, mai ales daca ai un simt intuitiv care te indeamna la fel. Weekendul acesta va accentua natura acestei dileme si te va face mai determinat sa clarifici acest aspect.






Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

Aspectele astrale mixte ale acestor zile iti pot oferi o perspectiva interesanta in care o prietenie, o camaraderie poate fi mai mult decat atat, iar daca ea devine iubire, aceasta iubire va va hrani pe amandoi. Iti poate fi dificil sa fii propria ta persoana si poti sa simti cum devii dependent de aceasta persoana, de voi. Seteaza-ti unele granite.

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

Poti avea oarecari resentimente pentru ceea ce simti fata de cineva daca persoana nu simte la fel pentru tine. Poti chiar avea o oarecare obsesie pentru aceasta persoana, desi nu iti place deloc sa fii asa. Insa aspectele astrale active acum te vor ajuta sa iti revii cu capul pe umeri. Daca instinctele iti spun sa fii foarte atent, fa bine si asculta-le.




Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Romanticul din tine va fi mult la inaintare, ca si componenta ta in care flirtezi cu multa placere. Fii atent la legaturi predestinate ce iti pot aparea acum. Poti simti ceva puternic pentru cineva, insa intreaba-te daca este in interesul tau cel mai mare ? Daca relatia ta de termen lung are nevoie sa fie condimentata, un mix delicios astral te incurajeaza sa petreci aceste zile departe de rutina uzuala ca sa poti aduce stralucirea acolo unde ii este locul, intre voi.

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

Aspectele astrale ale acestor zile iti pot scoate in cale o noua cunostinta care sa te faca sa iti doresti mai mult de la aceasta intalnire si relatie. Daca simti ca incepi sa dezvolti o obsesie pentru aceasta persoana, acesta este un semn de avertizare. Poate ca iti este mai bine sa lasi lucrurile sa se dezvolte natural pentru ca atitudinea de interesat in prea mare masura va avea efectul opus. Chiar si asa, conversatiile seducatoare pot aprinde o flacara noua, oricare ar fi natura conexiunii pe care o aveti.




Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Esti interesat de iubire si romantism ? Poti fi foarte atras de cineva care are putere si magnetism dar iti poate oare cadea cu tronc ? Sentimentele iti pot escalada dar la fel de repede se pot stinge daca nu primesc un raspuns real. Focusul pe relatii si relationare se intensifica. Cu Marte in Gemeni, o poveste de amor se poate infierbanta iar un parteneriat de dragoste de termen lung va capata mai mult zvac, stralucire, foc si culoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții